- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
Na visszaálltam módosított gyári 5.1-re.
[link]
Az összes amit próbáltam (CM14, CM15, AOSP 6.1 alapúak) mind memory leak-es, minimum közepesen.
Iszonyat gyenge kamera teljesítménnyel és gyanum szerint főleg ott memória szivárgásos.
Ha nyúztam a telefont napon belül is elfogyott a szabad ram mennyiségés akár 200 mega alá is beesett.
Ilyenkor átment fagyasztott lajhárba és annyi...
5.1 alatt kicsit hiányoznak a 6-os dolgai, de ez van. Inkább a stabilitás, gyorsaság és fényképezés./Pedig az LG 8.3 tabomon teljesen jó volt a CM14 és most a CM15 is még az SDcard integrálását is megcsináltam és 2 userral 20+ giga app-al is köszöni jól van (A tabb belső sd-je csak 16os!!! a többi a külső sd-n)/
-
harry3
őstag
Tegnap este nagy nehezen sikerült rootolni, a két legnépszerűbb 5.1-et kipróbáltam, reménykedve, hogy hoz egy kis újdonságot, de részemről nem nagy eresztés, sőt inkább össze-visszás, amit nem szeretek.
Hozzászólva a témához: én is most szerettem volna váltani, de más dolgok közbeszóltak, és mivel még hibátlan működésű, így marad. Most várom az új launchert, remélem, hogy ahogy az időjárás alkalmazást is elérhetővé tették, ezt is úgy fogják. A gyári üzeneteket, tárcsázót stb.-t frissítettem a legutolsó Lollipop-os verziókra, így kicsit gyorsabbak, gördülékenyebbek lettek, tehát eléggé jól lehetett volna optimalizálni, de gondolom szándékosan nem tette a Sony.
-
Daw93
senior tag
Ez szerintem nem igaz. Jobban használható a Z mint egy lg G3 vagy egy Galaxy s4. Mindkettőhöz van szerencsém a mai napig, és amíg a Z-n minden pöcc-röff, addig a másik 2 cammog. Lgnél fél év mire belép a menübe, ami nagyon meglepő elvégre sokkal erősebb hardver és újabb is. És most már 6.0val megy, de 4.4el sokkal szarabb volt. Egy alkalmazást lehet hamarabb betölt (erősebb hardver) de napi használatban egy Z fényévekkel jobb. Amikor túl alacsony a vérnyomásom csak el kell kezdenem használni a barátnőm g3ját, pillanatok alatt felviszi. A félreértések elkerülése érdekében: mindegyik telefon gyári, nem mókolt romos, tiszta telepítésű (tehát nem ráfrissítve van)
-
harry3
őstag
A többi 5.1.1-re épülő custom rom is rossz?
Mert most akarok valami 5.1-et feltenni, ahol hátha 1-2 dolog javítva lett és jobb, mint a stock.
Gondolkodtam a nyitáson én is és legalább egy CM 12.1-et feltenni, de olvastam 1-2 embernél, hogy a bootloader zárása után nem tudták újra nyitni. Hogy ez egyedi-e vagy valami nem jó a zárás során kicsit eltántorít. -
npnp
tag
Hello!
hmm, rossz hír. Mennyi egy nem cserélhető aksi cseréje?
Illetve, sikerült flash tools-szal feltenni a C6603_10.7.A.0.228_1271-0334_R2E nevű valamit, ergo ez a Lolipop?
Jó teljesítmény egy bekapcsolhatatlan telefontól...
Vagyis, ha flesselni lehet, akkor nincs akkora gáz?
P
-
Makifeju
tag
Köszi a megerősítést,én is így gondoltam valahogy. Holnapra érkezik vagy 50 aksi,első dolgom lesz hogy cserélem a benne levőt. Mondjuk azóta szétkaptam és láss csodát,már volt az akku birizgálva benne. Szerencsére nem gányoltak benne semmit szét.
Ha esetleg valakinek akku kell csak szóljon!
-
-
M_AND_Ms
veterán
-
CortezX
aktív tag
Az itt korábban linkelttel nekem is ugyanezt produkálta, ezért csináltam meg magam a zipet.
1. Flashtool-al feltettem a Vodás 5.0.2-t
2. Kingroot V4.5.0.902, majd XZ-lockeddualrecovery2.8.21 (a supersu-me-v6.7-t próbáltam, ugyanúgy nem cserélte le mint Neked, de ettől még működik a recovery)
3. Flashtool-al leszedtem a C6603_10.7.A.0.222_Customized_DE-t, majd PRFCreator-al megcsináltam a zipet (dualrecovery2.8.21 + SuperSU-v2.46)nexion218: Nem mókoltam vele, az elmúlt 1,5 nap alatt rendesen jelezte a nem fogadottakat. A wifit sem dobálja el mint az 5.0.2 és a smart lock is végre mindig felold a bluetooth eszközeimmel. Már csak az akkuidőre leszek kíváncsi.
-
lmisi
senior tag
SoWall a KingRoot gyakori véletlen reboot megerősítve a XDA - xperia Z - z general fórumában találtam hasonló bejegyzést. Azaz királygyökér barátunk bizony szerintem "hazatelefonál" amikor playstorozunk, de az app-ok root igénylésénél is rebutul.
A megoldás a eltávolítás (Királyi gyökerek kitépése) és némi adb -s segedelemmel supersu-ra átállás.
flegga92: Hát igen talán a nemesgáz tudja, de ez a pc-s mókolás nem jön be annyira nekem mentésnél, főleg ha linux mint distrib nem is jó hozzá.
Studi: Reboot esetleg? A készenlét nekem is többet eszik mostanában, de még elviselhető.
-
Daw93
senior tag
Nálam is nagyon stabil a rendszer, már a live with walkman-en is az volt. Sosem értettem miért mondják hogy az android nem stabil, nekem sose volt vele bajom. Akinek meg annyi esze nincs hogy nem tudja resizni a telóját ha pl beakad 1 app és leszívja az akksit, vagy lassítja a telefont (ami mellesleg nem biztos hogy az anrdoid rendszer hibája), vagy esetleg olyan bonyolult dolgot véghezvinni nem tud hogy rádugja a gépre és kattint 5-öt hogy újrarakja, az használjon 3410-est.
-
nexion218
tag
Pont ezt írtam... Nem két helyen hozza, hanem van a tényleges SD kártya, meg a TC "saját mappája", amit lényegében úgy jelenít meg, mintha egy másik SD kártya lenne, de valójában nem az. Próbáld ki, hogy törlöd a TC-t (előtte ments ki minden adatot abból a virtuális SD kártyából/mappából, amit tud a TC írni!!!), el fog tűnni a plusz egy SD kártya. Elvileg.
A FileKommander-rel meg persze, hogy nincs gond: rendszeralkalmazás ( a SONY a KK-val együtt küldte), tehát szabad neki a R/W.
-
törölt tag
Sőt, hogy a szavaiddal éljek, a HTC-nek is volt pofája a később debütáló M7-et kiadni 4.1-gyel, és az LG is hasonlóan cselekedett, amikor az augusztusban bemutatott G2-t 4.2-vel adta ki, és még sorolhatnám. Tehát nem mondható egyedi esetnek a dolog a Sony-nál sem, felháborodásra így semmi ok, hisz nem Nexus modellekről beszélünk. Aki nagyon érzékeny arra, hogy mindig a legfrissebb verzión éljen, annak nem való sem Sony, sem a többi. Semmi értelme összeesküvés-elméleteket gyártani.
-
törölt tag
Holnap szánok rá egy kis időt nyomogatok egy 920ast meg mellette egyszerre a zl-t.
Hátha úgy jobban kijön melyik is működik folyamatosabban.
Egyelőre egy 520 van nálam az pörög rendesen, most is arról írok.A rendszer amúgy nekem tetszik, szeretem az egyszerű letisztult design -t.
-
lmisi
senior tag
Hahó,
A dual recocovery telepítője lefut, de rebootnál nem történik változás, semmi. Magátol nem lép recoverybe, de nyomogatásra sem
Rootolva van a készülék.
Ez működik egyáltalán win7 64 biten?
A sonys háttérfolyamatot már ahol kiírja hogy sony kilőttem "sony pc companion", van ezen kívül van más futó service amit le kell lőni, vagy vakarjam le a sony-s cuccokat?Esetleg belinkelnétek, (ha van) a cwm-zip telepítőjének angol linkjét?
Köszi
-
burgatshow
veterán
Elkezded gépelni a kontakt nevét és hozza fel őket. Nem a telefonszámát, csak azokat a számokat kell leütni, amelyiken a kontakt nevével egyező betű van.
Pl.:
Tamáshoz elég leütni a 826 és már hozza is fel. Innentől kezdve részemről például a gyorstárcsázás értelmét vesztette.
-
burgatshow
veterán
Én is tegnap rendeltem UK-ből gyári dokkolót, majd megnézem mit tud.
Egyébként a töltés sebessége függ az áramforrástól is. Nyilván ha feldugod a gyári adapterre, ami 1500mAh-t tud, azzal stabilabb a leadott töltőáram végig, mint egy USB 2-es csatlakozón a PC-ről, ami normális esetben 500-900mAh (vannak notik amiken azért van 1000-3000mAh is leadni képes csatlakozó - pl. az enyém).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest