- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
Scooter86101 #29430 üzenetére
Ebay a barátod, és én mindenképp a gyárit favorizálnám.
-
pit stop
addikt
válasz
BLUE TORNADO #29424 üzenetére
Usb otg kábelt köss rá telefonra. Utána pedig ahhoz egy egeret, azzal tudod irányítani.
Lassú voltam -
pit stop
addikt
válasz
newmoonlight #29416 üzenetére
Széchenyi tér 9, 1045 Cordon
De nem ez a legolcsóbb megoldás az biztos.Pár útba eső gsmben érdemes esetleg megkérdezni mennyiért vállalják.
-
pit stop
addikt
válasz
newmoonlight #29414 üzenetére
XIII kerületben vagy ahhoz közel van gyári szervíz.
-
pit stop
addikt
Lolliról mik a vélemények összességében? Érdemes/nem érdemes váltani KK-ről;mi az ami esetleg nagyon más?
Halkulást láttam emlegetve, de semmi mást nagyon. Egyéb tapasztalat? -
pit stop
addikt
válasz
MaxxDamage #27150 üzenetére
Nekem is ez a kettő van fent. Változó melyik a jobb...
Ahány különböző pdf fájlt nyitok meg úgy változik. Egyszer egyik zavarodik meg ékezetektől, de legközelebb már a másik. Van amikor mindkettő jó, de a tördelés sikerül eszementre. -
pit stop
addikt
válasz
kalmancsaba #27076 üzenetére
Ilyen nincs. Nyomd be jól, legyenek egy síkban mellette lévő felülettel, és örömbódottá.
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
válasz
bsanzika #26573 üzenetére
Ez nem autó, nem kell neki karbantartás. Minden típusnál vannak hibák - a műszaki dolgok ilyenek.
Ha ajtó zavar, akkor küldd el annak a hibájával, és akkor azt kicserélik. Minek piszkálják azt, ami működik, aztán esetleg azért nem fog úgy mert hozzányúlnak? Hiába gyári szervíz, gyári állapotot csak gyártáskor tudják tökéletesen úgy csinálni.
Indikátor változó, de nyomáspróbázzák valószínűleg, és ha nem járt benne víz akkor nem valószínű, hogy problémázni fognak. Annyi, hogy ha a T-n keresztül küldöd akkor hosszabb lesz az átfutási ideje, mint ha közvetlenül vinnéd a Cordon-hoz. -
pit stop
addikt
PCC nem tud csatlakozni a telefonhoz.
Van valami megoldás amivel a belső tárolóról lementhetem adatokat? -
pit stop
addikt
Mitől lehet, hogy egy kikapcsolás után ezzel fogad telefon: "A(z) Rendszer UI alkalmazás leállt."
Gyári 4.3 van rajta, bármit csinálok mindig felugrál. Újrarakom egészet, úgy is akartam, csak fura mert ilyen problémát nem láttam még itt -
pit stop
addikt
válasz
BLUE TORNADO #23852 üzenetére
Z2-re inkább jellemző a spontán repedés ahogy hallottam.
-
pit stop
addikt
válasz
zenwalk #22336 üzenetére
Ha indikátor fehér akkor jó vagy (meg ha elvileg tényleg zárva voltak ajtók), de a készüléken belül is vannak indikátorok, és azok esélyesen elszineződtek - de ha ajtóknál nem színeződött el, akkor többeknek javították már (bár kicsit lutri).
Sony-s fólia elvileg nincs, bár valaki nemrég belinkelt egy helyet ahol talált.
-
pit stop
addikt
válasz
Winchester95 #22334 üzenetére
Mit nem értesz? Karcálló, nem törésálló. Karcállósághoz pedig merevség kell - minél merevebb annál jobban törik.
-
pit stop
addikt
Valaki találkozott már olyannal, hogy az "Android operációs rendszer"' adathasználatban 1 hónap alatt több mint 2 GB adatot generált? Ez normális, vagy mitől van? Csak wifiből ette meg szerencsére, de kicsit soknak tűnik. Alap gyári 4.3.
-
pit stop
addikt
Wifivel volt már valakinek olyan gondja, hogy sokkal lassabban tölti be oldalakat és appokat, mint amire képes lenne (mintha max. edge sebesség lenne mobilneten)? Újrarakáson kívül más tipp? Gyári 4.3 - eddig nem volt baja, de ez zavaró eléggé.
(#21751) w333 : Azzal sem fenékig tejfel úgy hallom azért.
-
pit stop
addikt
válasz
MaxxDamage #21579 üzenetére
Jól elintézted telefont
-
pit stop
addikt
válasz
MikitoLac #21286 üzenetére
A Sony logós biztos működik, nekem az van - azt használom nap mint nap (SE logósok közül van amelyik régi jack menettel van).
Valóban sokkal kevésbé bogozódik, hangja jó. A 4. gomb felesleges a vezérlésnél, mást nem tudok felhozni negatívként. 1 éves kora végén gariba cserélték, mert egyik vezérlőgomb kicsit félrecsúszott.
Ajánlani tudom!(#21280) Zsírkrétamen : Régebben volt egy Sony bug, ha fel lett rakva telefon töltőre, akkor töltöttségjelző nem emelkedett, csak akkor ha levetted töltőről, akkor viszont felment pontosan arra amire feltöltött
-
pit stop
addikt
válasz
Zsírkrétamen #21270 üzenetére
Újra rakás nem árthat neki.
Sokszor visszatérő elem sztoriban a zenelejátszó, lehet az állt keresztbe valamiért - próbálj másikat, vagy csak azt rakd újra.
Hogy ezen a 99-98-100 %-okon mennyire fenn vagytok akadva hihetetlen, ha feltöltött nem hót mindegy hogy 99-et, vagy 100-at ír ki? Ha feltöltötte magát teljesen, akkor egy ideig úgy sem vesz fel több áramot, csak ha egy bizonyos szint alá esik energiaszint, ami bele van kalibrálva.dekrer: Látom hírekben egyféle telefonból válogathatsz következőnek
-
pit stop
addikt
válasz
Dimond G #21184 üzenetére
Box - ha Sonyról regisztrálsz fel extra tárhelyet kapsz ingyen.
Más: Be lehet valahol állítani, hogy ha valakivel beszélek, akkor a másik hívó fél ne azt hallja mintha ki lenne kapcsolva készülék? Várakoztatást is bekapcsoltam, de akkor is rögtön azt kapja 3. hívó fél, hogy nem elérhető...
-
pit stop
addikt
válasz
toxicdog21 #21066 üzenetére
Az érdekes, hogy 4.3 alatt is összeakadtak már. Valamit nagyon nem egyeztettek
-
pit stop
addikt
válasz
daniel909 #20928 üzenetére
Aki Kitkatre fogja Google szolgáltatások akkumulátor-problémát azt el kell keserítenem: nekem gyári 4.3 van fent és ugyanúgy előjött jelenség: 85% akkuhasználat, felét leszívta és kemény tojást csinálhattam volna rajta.
Szóval Google a ludas. Remélem reszelnek majd rajta mert ez így nem vicces... -
pit stop
addikt
Ha meg mindenkinek kiadja nyitott bl-lel sok hülye is elkezdi bütykölni, aztán amikor teljesen el...ta meg fel netre, és szidja a gyártót 82 fórumba - ha el lehet bacni minek engedik meg, meg egyébként is xar stb.
Hülyesége hozzáértőket hidegen hagyja, de egy híroldalon épp nincs miről írni, és meglátja, akkor lehozza főhírben, hogy mekkora egy rakat talicska ez a gyártó.
Mindennek két oldala van, és a cm se tud mindent megcsinálni. Nem azt mondom hogy ez így most jó (előző sonym pl. független volt), de nagy szabadság se feltétlen. -
pit stop
addikt
Nem leszarják, hanem pont hogy okosan gondolkodnak (ő részükről). Ha felraknák ki venne újat - meg ki fizeti ki az állandó frissítgetést (és mikor)?
Egyébként meg a topikban szinte mindig a kockákból indultok ki, emberek nagy része frissíti a készüléket ha készülék cseszteti érte, egyébként eszébe sem jut megcsinálni... (Akit meg annyira intenzíven érdekel a dolog 0,1%, ami meg hibahatárral számolva 0). -
pit stop
addikt
válasz
MaxxDamage #19036 üzenetére
Szerintem meg pont hogy te vettél jó tokot. Annak a toknak mi értelme, amiből könnyen ki tudod szedni?
Tok azért van, hogyha leejted/leesik stb., akkor megvédje, de ha te könnyen ki tudod szedni, akkor első pattanásnál lejön róla a tok, második pattanásra meg törik...Egy ideje követem topikot, de még nem láttam, és Play-en se találtam:
Z1 Xperia témáját le lehet szedni valahonnan? Képernyőfeloldó sem ilyen redős, meg maga mozgó téma is nagyon bejött - de Playen nem találtam, meg máshol se nagyon. -
-
pit stop
addikt
válasz
droidforever #18030 üzenetére
Dokkoló és nfc érdekel ha külön is megy
-
pit stop
addikt
válasz
SkyS1gn #18002 üzenetére
Képek alapján rémlik, hogy ti álltatok nagyon sokat ott Sonynál
Az a bal oldali állvány elég katasztrófa volt - kontakthibás volt a riasztó (nekem ezt mondták), meg a telefontöltő is...
Én is hasonlítgattam Z-t itt is meg másik standoknál is. Van különbség, de nem akkora, mint amekkorát TN panelre szoktak mondani - mintha használhatatlan lenne, IPS meg nem e világi olyan jó.
Váltást én nem éreztem, pedig új modellnél mindig szoktam- a keret tényleg jobban meg van csinálva, azt már hordanám tok nélkül. De újak közül most lehet S5-t venném - nagyon meggyőző volt.
-
pit stop
addikt
Kiragadott példát innen a topikból is lehet mondani - én nem egy emberre emlékszem, aki bevitte (akár levett indikátorral), és ajtók cseréje mellett kapott egy új hátlapot, meg egy új kijelzőt - szintén csak úgy, mert átnézték! Amikor ő csak egy ajtócserét szeretett volna eredetileg.
Én is kaptam vadi új headsetet 1 nappal gari lejárta előtt.
-
pit stop
addikt
Ez olyan mint amikor MM közölte - szóban - hogy persze, Motorolát majd ők javítják, garancia, semmi gond nem lehet. Aztán ha visszamész elküldenek Angliáig minimum...
Így van, és sokaknak itt cserélték is. Ha viszont bele tudnak kötni valamibe akkor bele fognak. Ugyanakkor sok olyat is cseréltek, ahol el volt színeződve indikátor pl., aminél simán megvonhatták volna.Ugyanazt tudom mondani, menj el hozzájuk, nézd meg hány márka virít kint - amit legalább részben ők csinálnak
Magyarországi leányuk ilyen, valószínű egy nagyobb lélegzetű szerződés miatt javítják itt is ők. Lehet máshol is ilyenek - nemtudom. Határozottnak kell lenni, ez bebizonyosodott, blogomban is leírtam saját tapasztalatom. Egyszer hopp másszor kopp - sajnos. -
pit stop
addikt
Ha összetörik a telefon sehol sem fogják javítani.
Egyébként meg mehetsz másik márkához, Magyarországon az összes szervíz egy kupac szar, és arra mennek, hogy javítás nélkül visszaadják.
Talán egy kivételt tudok.(#17523) Kouta: Cordon nem csak Sony-val egyenlő, ha voltál ott te is tudod
(#17524) w333: Tökéletes telefon nincs és nem is lesz
Szedj lóheréket mielőtt mész vásárolni bármit is veszel - ennyit lehet tenni
-
pit stop
addikt
válasz
BLUE TORNADO #17489 üzenetére
Mert a víz elég xarul vezeti a hangot - ha kevés van ott akkor is
-
pit stop
addikt
válasz
BLUE TORNADO #17485 üzenetére
Volt aki cif-fel mosta, csapvíz ahhoz képest semmi
-
pit stop
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #17344 üzenetére
Ez az egy szó most fájt
-
pit stop
addikt
KK-el várható nekünk is duplakoppintásos kijelző-ébresztés?
-
pit stop
addikt
Előző telefonom nyáron töltés, meg terhelés közben volt olyan meleg ami itt általános - bár tokkal kevésbé érezhető
Hardveres jellemző ez inkább szerintem, szóval nem annyira tudnak majd variálni - max. lehet kalibrálnak rajta.
Egyébként 29 fokos átlaghőmérséklet milyennek számít? Valakinek van még hosszabb távú ilyen adata?
-
pit stop
addikt
válasz
Reverting #17117 üzenetére
Máshol bebizonyosodott, hogy nem attól van - így esélyesebb a véletlen egybeesés.
Egyébként Huawei-nél is előjött random - most hallottam.(#17108) torreador22: Képek teljesen vállalhatóak szvsz., akku kibírja (kérdés neked mi az átlagos...). Kis ajtókat időnként cserélni kell, és melegedéssel óvatosan. Röviden, tömören.
-
pit stop
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #17098 üzenetére
Akku idővel nekem sokakkal ellentétben nincs gondom - jobban zavaró kicsit a melegedése de már ezt is kezdem megszokni. Ha akarnám két napot is kibírna mindig, de inkább töltöm naponta.
Kijelző szerintem szép - amit ezzel a technológiával el lehet érni azt kihozta a Sony. Közeli ismerős most vett S4 Active-ot, egy szinten van a kettő (abban is ugyanez a fajta kijelző van). -
pit stop
addikt
válasz
barnabasss #16620 üzenetére
Nillkin-t ajánlani tudom, abból van több féle is attól függ mi tetszik.
-
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #16485 üzenetére
Nemtudom, csak ezt a két fórumot követtem pár hétig csöndben.
Aki G2 és N5 között vacilált annak ott G2-t mondták jobbnak. Kijelzőre szép de kényes is, ennyi a lényeg (amiket ott írtak itt azért nem láttam). Furcsa volt kicsit, hogy sokszor kijelző nem is sérült, csak érintést nem érzékelte nyomott helyen - leejtéseket meg hasonlókat meg direkt nem írtam, mert az meg már szerencse kérdése.
De a közösség nagyon jónak tűnt a topikban. -
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #16471 üzenetére
Én kettő közül inkább Z-t választottam.
Recsegő hátlap nem tetszett annyira, meg a kijelzője valóban szép, csak mivel széléig ki van húzva nagyon könnyen sérül is (kicsit nagyobb nyomástól volt akinek sérült érzékelőpanel), meg törni is könnyebben törik e miatt - meg bizonyos fényerőn lehet jól használni, mert egyébként elkezd villogni/vibrálni
De az aksija valóban kiváló - meg az infra se rossz ha valaki kihasználja. -
pit stop
addikt
válasz
adidas4death #16248 üzenetére
Ha tudod közvetlen vidd Cordonhoz, úgy gyorsabban visszakapod majd, bár ahogy neked jó. Egyébként elég a pecsétes garijegy elvileg, de azért jó ha ott a számla is.
-
pit stop
addikt
Phonedika boltból valaki rendelt már Z-hez (vagy más telefonhoz)?
-
pit stop
addikt
válasz
boogie84 #15752 üzenetére
Ennek semmi köze ahhoz. Ha boltban veszed eredetileg ugyan úgy gyári garanciát kapsz - csak a kicsomagolt áfa-mentes árakat kreatívan kitalálták itthon. Mediamarkt, bemutatoterem, edigital - mindnél gyári gari van csak pl. tudtommal. De gsm-től is lehet bolti garival és gyári garival is venni - nyilván más áron.
-
pit stop
addikt
Nillkin vagy egyéb tokban nem melegszik jobban telefon? Vagy nem zárja le annyira?
-
pit stop
addikt
válasz
#09819904 #15021 üzenetére
Annyiból jogos szerintem, hogy bármilyen hibával kerül be készülék szervízbe (hacsak nem ripityára van törve), akkor első reakció hogy szoftverfrissítés - tapasztalat sajnos. Aztán visszaadják reflexből teszteld te, és ha nem javult, akkor meg is nézik - tapasztalatok alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest