- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
AthlonXP #29487 üzenetére
Nálam is csinálta a nincsmobilnet dolgot 5.0-nál, de raktam rá egy másik romot ( 5.1 gyárit, nem ilyen mókolt szarokat) és abbahagyta. 1 hónapja váltottam Z5-re, 3 éves és hibátlan a Z, de családban maradt, zseniális telefon, nagyon magasra tette a lécet a Z5-nek
Ami miatt váltottam: 1. meguntam. 2. hangszóró teljesítmény (nem a beszédhangszóró). 3. kamera. 4. jó áron volt a Z5 -
lmisi
senior tag
válasz
AthlonXP #29470 üzenetére
Ha Factory Reset megvolt és nem jó, mehet az újratelepítés (Előtte utána reset)
Érdemes bármilyen app telepítése előtt megnézni mit csinál, hogy viselkedik a telefon.
Vedd ki belőle a külső microSD kártyát, ha lehet ne is rakd vissza.
A gyári ROMok elég jól tudják az alapfunkciókat, nekem elmentek anno 2 hónapot reboot nélkül.
(Sajnos a custom made-k nemigen. Szerintem mindegyik memóriaszivárgásos ezért pár nap alatt belassúlnak.)
Szóval BT, Wifi, Mobilnet mennie kell egyszerre, ki/be kapcsolásnak is.A másik ütősebb gond, hogy ezek a telefonok 3 év fölött vannak és kezdik megadni magukat, lehet nálad is ez a helyzet. Nekem pl. GPS kezdi megadni magát azaz újkori elviselhető kategóriából átment pocsék pontatlanba. Autópályán még rendben, de budapesti középmagas épületek között össze vissza forog és 30-50 métert hibázik. Iránytű(Mágneses) is kuka benne. Giroszkóp hagyjuk...
Már csak az utódjáig bírja ki valahogy és akkor nagyon jól teljesített. Az előző moto defy ís így halt meg lassan. Rakhattam arra is gyári Rom-ot vissza, vagy akármit teljesen instabillá vált (Na az csak 2,5 évet bírt)
Ja annak is rádiós modulja ment tönkre, mint valószínűleg neked is. Eleinte csak néha dobta el a hálózatot, aztán mindig. -
Daw93
senior tag
válasz
AthlonXP #29450 üzenetére
Ja, én a beépített hangszóróra értettem. Nekem agybadugós füles van hozzá, amihez ha jól be van állítva a player pro, szépen nyomja a mélyeket is. A PowerAMP is elég jó kis zenelejátszó (sőt szerintem a legjobb) régebben azt használtam. Így visszagondolva, a régi W810i-men a MegaBass-t beállítva jobb volt a basszus mint itt, bármit is állítok
Nem lehet az a baj, hogy kb minden lejátszó legmélyebb beállítási lehetősége csak 32 hz a régi telóknál meg 16 is van (ha van)? a fülesek 20-20000ig működnek, a jobbak 20 hz alatt is, aminél jobban lehet hallani a mélyeket (?) írom/kérdezem ezeket mint laikus -
Daw93
senior tag
válasz
AthlonXP #29447 üzenetére
A Z-nek sosem lesz olyan szép/mély hangzása mint a korábbi Walkmaneknek. Én is próbálkoztam de nem lehet vele mit kezdeni. Én beletörődtem hogy ilyen kis jelzés értékű hangszóró van benne ezért is vágyom az XZ-re.. Főleg hogy wt19i-ről váltottam Z-re ami az egyik legszebb hangzással rendelkezett a valaha volt összes telefon közül (persze normális eq beállításokkal)
-
Jumapili
tag
válasz
AthlonXP #28464 üzenetére
A töltő és a telefon névleges árama se kritikus:
- Ha eleve kisebb a töltő árama a telefon névleges értéknél, lassabban tölt.
- Ha nagyobb a töltő árama a telefon névleges értéknél, és a telefon leszabályozza a pontos névleges értékre, ugyanolyan sebességgel tölt.
- Ha nagyobb a töltő árama a telefon névleges értéknél, és a telefon leszabályozza kicsivel a névleges érték fölé, valamivel gyorsabban tölt. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
AthlonXP #27575 üzenetére
Legalább jobban látszanak.
Miért is kell mindennek hangyaf@sznyinak lenni, ha amúgy van rá hely? Semmivel sincs kevesebb infó a képernyőn és ugyanúgy maradt még elég hézag az ionok között - tehát nem mondhatjuk, hogy aránytalanul nagyok lennének. Engem amúgy pont az zavart a kis ikonoknál, hogy minek az a sok üres tér közöttük, ha nem használjuk semmire -
D013
aktív tag
válasz
AthlonXP #26947 üzenetére
Helló
Innen jött: [link]
Azóta esett az ára 15 dollárt, független egyébként.. A refurbished termék meg újracsomagolt terméket takar. Tehát kiállított darab volt, vagy sérült a csomagolása, ilyesmi. Egy db karc sincs az enyémen, új állapotú. Mielőtt elküldik tesztelik rendesen, szóval eleve rosszat semmiképp nem küldenek el. Nagyon megérte ez nekem így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest