- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #21672 üzenetére
Ez hülyeség. A 4.3 stabil és nincsenek gondjai se gyorsan merülési problémái. De a 4.4 kap majd frissítést még valószinüleg de ne csinálj úgy mintha a jövőbe látnál.
Flashtoolos gond: Rakjátok újra nálatok lesz a gond. De nem hiszem, hogy túl sok mindent megoldana egy olyan kis update. Lehet csak Ausztia only annak a szolgáltatónak aki kiadta. Nem pedig ilyen normál.
-
válasz
#09819904 #21560 üzenetére
"Szervizes T-Pontba kell bevinni. A sima maximum elküldi. Ezt csak kismilliószor írták le!"
Szerviz nélküli T-pontban nem fognak semmit átvenni, mert nincs szerviz. A szervizes T-pont fogja továbbküldeni a Cordonnak. A legtöbbször a szervizesek is továbbküldik, pláne ha ilyen nehézkesebben szerelhető telefonnal van a gond. A leggyorsabb megoldás, ha egyenesen a Cordonba viszi az illető.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#09819904 #21560 üzenetére
Jahm, tuti az lesz, mert mióta le is esett nincs térerőm (SIM-et már ki/beraktam de semmi...) így valami meghalt benn tuti.
Az induló befizetést gondolom fizetni kell ?
/nah mindjárt rá is kérdek a Video Call Centerbe/
/gariba ezt tuti nem cserélik mi ? - csak a biztivel esetleg, de az kemény 12k HUF ha jól tudom/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#09819904 #21558 üzenetére
Telefont Online rendeltem, gariztatás személyesen T-Pontba lehet csak igaz ?
Meg van elvileg hardveres / szoftveres probléma is (kis törés és a kép megjelenítés vagy minek nevezzem.., de a törés a képernyő nem megfelelő műkődése miatt történt, mert a sok nyomkodástól kicsúszott a kezemből.
)
Mikor nagy nehezen előjött a kép és feloldottam a bill. zárat akkor hívni akartam és rámentem a hívásra aztán megint nem volt képem...L
-
Vulpolone
tag
-
Vulpolone
tag
válasz
#09819904 #21517 üzenetére
Lehet hogy én egy mocskos mázlista vagyok, de mióta megvan a Z-m semmi baj nem volt még vele. Nem szineződtek még el az indikátorok, nincs semmilyen kamerapiszkom, mióta a 4.4 fent van , az akksim tovább bírja és teljesen rendben van a telefon. Egyedül a melegédés max , amit negatívumnak fel tudok hozni.
Szóval én egy elégedett tulaj vagyok és azt mondom, jelenleg nincs olyan telefon a piacon, amire lecserélném.Hozzáteszem azóta van meg, mióta a T-nél kapni lehet, szóval nem 1-2 hete van a kezeim között.
Nincs ennek a telefonnak semmi baja, csak valamiért divat lesz*rozni szegényt.
-
törölt tag
válasz
#09819904 #21047 üzenetére
Nem fogadom el az érvelést.
Amíg az animáció fut eltelik pár tizedmásodperc mialatt az erőforrásigényes feladatot el tudja végezni a CPU 1-2 maggal.
Maga az animáció egészen biztosan nem fogyaszt annyi erőforrást mint a másik háttérfeladat.
Érted, 1-2 mag elvégzi könnyedén az animációt, addig van ideje a többinek elvégezni a nehéz munkát.Ok hogy plusz folyamat az animáció, de ne feledd 4 magunk van!
-
darvinya
titán
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#09819904 #19824 üzenetére
Köszi, ez meggyöző válasz volt !
/am. teljesen gyári 4.3-am van amit úgyanígy updateltem a rendszerről / netről WiFi-n keresztűl/
Akkor asszem megnézem, elvileg minden beáll. -om marad ahogy volt igaz ?
/nem akarok teljesen új rendszer miatt fél napig állítgatni és telepítgetni újra az appokat.../L
-
törölt tag
válasz
#09819904 #19797 üzenetére
A driver frissítés valós probléma, az SXS-nél pont ez volt a helyzet, a Qualcomm nem adott ki driver-eket a 4.2-höz már, anélkül meg nem megy.
A mostani csúcsmodellek kapcsán ez már nem kellene hogy probléma legyen, a snapi800/801 elég elterjedt cucc, a nexus5-ben is snapi800 van.
Ergó ha a nexus5-re lesz driver a későbbi android verziókhoz akkor értelemszerűen a többire is.(#19798) w333: trendet nézz ne csak az aktuális adatot. Amúgy azt olvastam legutóbb növelte a mobilos eladások volumenét.
-
törölt tag
válasz
#09819904 #19770 üzenetére
Najó nekem már egy kicsit kavaros, csekkoljátok jók-e az állításaim.
1. ahhoz hogy CWM-et tudj telepíteni már root-olva kell legyen a teló
2. az előre root-olt 4.4-et CWM-ből tudod csak feltenni, tehát az 1. pont alapján kell root (mivel anélkül CWM-ed se lenne)(#19766) -FreaK- kolléga ezt kérdezte:
"Korábban linkeltetek egy pre-rooted KK romot, de annak feltételéhez nem kell root?"A fentiek alapján szerintem igen, kell hozzá root hogy fel tudja tenni.
Rosszul gondolok valamit?
-
Daw93
senior tag
válasz
#09819904 #19671 üzenetére
Azért azt nem mondanám, hogy laggtenger
Volt már olyan 2-3 éves telód, ami már új korában sem volt, csak középkategória?
Na az már laggtenger (bár full üresen nem, de úgy senki sem használja)
Egy kis észrevétel a 4.4-gyel kapcsolatban:
-Smoothabb, mint a 4.3 (egyelőre)
-Bár nem vagyok nagy benchmark-szaki, és nem nagyon számítanak ezek a pontok, de a 4.3-nál Antutuban 21-22 ezer körül tudott a Z, most 4.4-gyel 20 ezer. Unokatesóm Z1-e 35 ezerről (4.3) ment le 31-re (4.4) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest