Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.la
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Az Xperia Z készülékemmel egy kis baleset történt. Unokaöcsém véletlenül letörte az USB-kábellel a telefonban lévő kis pöcköt az USB kapunál, mikor a tölteni szerette volna.
Létezik valamilyen lehetőség, hogy ezt megjavíttassam? Tudtok esetleg ajánlani fórumlakót vagy helyet ahova fordulhatok? Milyen árfekvésben mozoghat ennek a javíttatása, ha lehet egyáltalán?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. Laci
-
j.la
tag
Sziasztok!
Mostanában el kezdett haldokolni a telefonom akksija.
Hol lenne érdemes megcsináltatni? Mennyi szerintetek az elfogadható ár egy ilyen jellegű javításért?
Várom a privátokat, előre is köszönöm a tippeket!Üdv. j.la
-
j.la
tag
válasz
->Raizen<- #22072 üzenetére
Kiemeltben benne van a leírás
És igen Flashtool-al.
-
j.la
tag
válasz
torreador22 #21970 üzenetére
Nekem is ilyen, nem tudtam vele mit csinálni. Max a bekapcsoló gombot nyomva éled fel. Szóval érdekes.
-
j.la
tag
Olyan problémám lenne, hogy a Walkman-ben mikor keresni akarok valamire, nem mindenre keres rá. A memóriakártyán rajta van, és ha nem a keresőből keresek, hanem mondjuk album szerint, akkor meg ott van.
Ez mitől lehet? Lehet hogy túl sok szám van rajta és van egy limit?
-
j.la
tag
válasz
California1 #21603 üzenetére
Azért ez érdekes, mert nálam meg megy hogy gsm only mód van bekapcsolva, ergo edge
-
j.la
tag
válasz
MaxxDamage #21577 üzenetére
Nem kötelesek adni, szóval a szerencsén múlik, hogy kapsz-e.
-
j.la
tag
válasz
California1 #21386 üzenetére
Igen ki kell, és mikor a kábelt dugod vissza, a hangerő le gombot nyomd, amíg nem jelez a progi
-
j.la
tag
Valaki tudna nekem linkelni egy gyári 4.4.2 romot (ftf változat kellene) ? A kiemeltben levő link nem működik...
Köszönöm a segítséget.
-
j.la
tag
Sziasztok!
Elég új nekem ez az eXistenZ-es életérzés. Feldobta az Update center, hogy van elérhető frissítés.
Kérdésem a következő, ez az eXistenZ frissítése vagy a gyári androidé? Amennyiben az eXistenZé akkor azt nem az OTA updater részben kellene jeleznie? -
j.la
tag
Sziasztok Fórumlakók!
Kérdésem a következő lenne:
Milyen sűrűn szokták frissíteni a eXistenZ rom-okat? Van valami rendszeresség? Vagy csak ki jön egyszer az újabb, ha már elég sok a módosítás?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv. Laci
-
j.la
tag
Sikeresen felraktam a Miui-t. Tapasztalatnak jó volt, nekem nem tetszett, hogy nincs benne menü, hanem minden a képernyőn van. Viszont az nagyon szimpatikus volt benne, hogy tényleg eléggé részletesen be lehetett állítani benne mindent. Jó a képi világa nagyon.
Ezek után fel merészeltem rakni az eXistenZ ultra 7 rom-ot. Pont az tetszik benne, hogy kiköpött stock rom, de mégsem az. Remélem a későbbiekben sem fogok csalódni benne.
-
j.la
tag
Kellett nekem felrakni a 4.4-et.... maradtam volna inkább a 4.3-nál. Borzasztó az üzemidőm,pedig már minden felesleges szolgáltatást lelőttem, a Google szolgáltatások meg csak pörög és pörög.
Miui-ra fel!
-
j.la
tag
válasz
#13110016 #19714 üzenetére
Össz-vissz nem sok változást vettem észre. A lehúzós menü tetszik, hogy egy picit átszabták. Jópofa az átlátszó sáv, egyedüli negatívum az akadó beállítások ( de ugye erre már jeleztétek a megoldást). A wifi jelem sokkal stabilabb lett. Hívás közben és után is gyorsan reagál a képernyőkapcsolás, eddig hektikusan működött nálam. :-)
-
j.la
tag
válasz
adamsauvage #19695 üzenetére
Nálam is ez volt a helyzet, felraktam a SUS-t és azzal frissítettem fel.
-
j.la
tag
válasz
Roland861010 #19212 üzenetére
Most nem konkrétan rád céloztam, hanem úgy általában. Bocs, ha magadra vetted. De tény, hogy jobb várni.
-
j.la
tag
Imádom még mindig ezt a telefont, egyszerűen úgy jó ahogy van. 5 hónap alatt egyetlen egy negatívumot találtam össz-vissz az SIII LTE-hez képest, de ez is olyan, ami tényleg nem nagy hiba. Koncert közben torzít a mikrofon erőteljesen. Tudom, nem erre tervezték.
Remélem még sokáig fog szolgálni a telefon
-
j.la
tag
válasz
#03372544 #17935 üzenetére
Merem remélni, hogy ilyen felfogásúak
Pont ezért váltottam le egy SIII LTE-t.
pszichiáter: nem szoktam figyelni, hogy mikor jön ki egy frissítés, automatikusan telepítem is fel mindig az újakat. Nexusom 7 most fog ugyebár frissülni 4.4.3-ra tehát van benne mit javítani ezek szerint
-
j.la
tag
válasz
droidforever #17929 üzenetére
Kezdetnek nem rossz, remélhetőleg jól is csinálják majd meg
-
j.la
tag
Ma én is csatlakoztam a Z-sek táborába. Fantasztikus egy készülék! Még kicsit szokni kell, hogy ennyire szögletes
SIII-ról váltottam. Nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest