Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti215
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudne nekem egy választ adni hogy miért nincs háttérvilágítása a telónak?Tehát alig látni valamit a kijelzőn hiába veszem fel a fényerőt.
-
isti215
tag
Sziasztok!
A testvérem xperia z-nek olyan baja van hogy ha bekapcsolod akkor valamikor csak a háttérvilágítás jön be. Sokoszor kell ki/be nyomogatni a bekapcsgombot mire bejön a kép is. Mi lehet a baja?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy fel szeretném tenni a leírásban lévő custom recoveryt de valamiért nem rakja rá a telefonra.Minden végig megy a végén ki is írja hogy finish de mégse rakta rá a recoveryt.Tippek a megoldásra?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Nem működik az xperia zmen a rezgés.Esetleg valakinek valami ötlet hogy mit csináljak vele?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Olyan hiba lenne a z-mel hogy nem működik a rezgés.Valakinek már volt ilyen?Esetleg valami megoldás?
-
isti215
tag
válasz
MaxxDamage #21147 üzenetére
Igen csak nem vették fel
-
isti215
tag
Sziasztok!
Ha garanciába fődarabcserét hajtottak végre akkor újraindul a garancia?
-
isti215
tag
Senki se tudja?
-
isti215
tag
Ha [x] 5 akkor független?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám megnézni hogy függő vagy független e az xperia zém?
-
isti215
tag
Azt már észre vettétek hogy a google camera alkalmazással lőtt fotók nagyobb látószögűek mint a gyárival?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Én is felfrissítettem és azt vettem még észre hogy ha feloldod a képernyőt akkor egy 3-4 másodpercig nem jön elő a háttérkép.ez másnál is így van?
-
isti215
tag
Gyorsaságbeli különbség egyébként nem tapasztalható a 4.3 és a 4.4 között?
-
isti215
tag
válasz
MaxxDamage #18921 üzenetére
Én ezért mentem a simre a névjegyeket
-
isti215
tag
De lehet venni sony feliratos fóliát is
-
isti215
tag
Az mxplayer is jó
-
isti215
tag
http://www.aliexpress.com/item/DHL-free-ship-100pcs-lot-for-Sony-xperia-Z-L36H-LT36-ASF-shatter-proof-sheet-protective/1661039836.html
-
isti215
tag
válasz
MaxxDamage #18802 üzenetére
Akkor ne szedd le ha rajta van a felirat.Egyébként láttam sony feliratos fóliákat akinek esetleg kéne
-
isti215
tag
Úgy tűnik szerencsénk volt
-
isti215
tag
Nem biztos hogy rajta van a felirat.A feliratig húzd le és nézd meg.Nekem sincs rajta
-
isti215
tag
Dekrer a teszt mikor lesz kint a miuiról?
-
isti215
tag
Sziasztok!
mi a különbség a c6602 és a c6603 xperia z között? -
isti215
tag
Sajnos nem lett jó így se
-
isti215
tag
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/help/brightness-problem-xperia-z-t2202442
Neki is ez a probléma
-
isti215
tag
Mint írtam már újraraktam flashtoollal már a romot
-
isti215
tag
És bármelyik t-mobil üzletbe be lehet adni?
-
isti215
tag
A t-mobilos garanciális javítások azok mennyi időkszokotak úgy általában tartani?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Nem lehet a fényerőt felteni az Xperia z telefonomon.
Újraromoltam de semmi változás
-
isti215
tag
Nem felhúzom a csúszkát de nem állítja feljebb.Gyári rom van rajta még rootolva sincs
-
isti215
tag
Sziasztok
Ilyen hiba még senkinek nem lépett fel hogy nem tudja felvenni a fényerőt maxra?Csináltam már gyári visszaállítást de nem javult meg.
-
isti215
tag
Bocsánat ez a fránya helyesírás ellenőrző.
Még rootolva sincs -
isti215
tag
*os
-
isti215
tag
De gyári is van rajta rostokban sincs
-
isti215
tag
Sziasztok!
Olyan problémám
van az Xperia zmel hogy nem tudom felteni max fényerőre a kijelzőt.Van erre valami megoldás? -
isti215
tag
http://m.ebay.com/itm/201043036416?nav=SEARCH
Ebayről már lehet rendelni z2őt.
-
isti215
tag
Jó választás volt
-
isti215
tag
Szia!
Ha nincs bekapcsolva minden és nem egész nap nyomkodod akkor 1-másfél nap simán kihozható.
-
isti215
tag
Szasztok!
Valaki nem tudja hohy t-mobilos xperia zre mikor jön ki a gyári 4.4?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni?xperia zét akarok kirootolni.Gyári 4.3 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest