Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
Spanom most vett pont egy ilyet vagy 86ért, jól megszopatták.
Új, függetlenként árulják a németországi T-s szolgáltatói kifüggetlenített telefont ez azért már felháborító... mondtam neki hogy küldje vissza a picsába, ezt még le is tilthatják simán (ki tudja hogy kint hogy lett véve).partnero -
dSERiES
senior tag
válasz
norbert1998 #23938 üzenetére
Összefoglaló, kedvenc részem:
"Mi értelme van Benchmarkolni?
Az égvilágon semmi és semmire sem jó. Fontosabb az optimalizálás, mint az itt kapott majdnem véletlenszerű pontok."Amúgy tényleg semmi de semmi értelme (pláne úgy hogy egypár telefon felhúzza az órajelét bench alatt hogy szuperjó pontot kapjon, után meg akad az OS alapjáraton). Hányszor voltam már úgy hogy 'erősebb' telefont adtam is el a picsába mert egyszerűen a felhasználó élmény nem volt folyamatos.
-
dSERiES
senior tag
Valószínűleg igen, a módosítások miatt (illetve ha CWM vagy DualRecovery-s akkor az miatt is).
4.4.4-re is van root(pofon egyszerű) és sokkal jobb mint a 4.4.2. Megéri frissíteni, majd belakod utána megint -
dSERiES
senior tag
válasz
szityu161 #23929 üzenetére
Nem azt mondtam hogy dokkolód van..
Ha garis akkor én visszab**nám gariba, vagy ha nem: szervízessel teszteltesd le.. szerintem HW hiba, lehet hogy a 4.3 előtti ROM-okon másfajta drivere van a mágnes/dokkoló szenzornak, máshogy kezeli/érzékeli és azért nem zavar be, de szerintem nem szoftveres a gond (mivel totál szűz FW-n is jelentkezik a hiba...)
-
dSERiES
senior tag
válasz
szityu161 #23925 üzenetére
2 dolgot dobott ki a gugli:
-alkalmazások / összes / telefon -> kényszerített leállítás & adatok törlése
vagy:
-alkalmazások / összes / Chrome -> frissítések eltávolítása & letilásHa más firmware-el (4.3, stb.) is csinálja akkor HW hiba, érdemes megnézetni a mágnes szenzort (dokkolt állapotban szokta csinálni ezt pl.)
-
dSERiES
senior tag
válasz
ZsyfKo #23875 üzenetére
.. és akkor mi van? Van akinek a 4.4.4 bevált, van akinek nem, az csak fújja a 4.3-mat. Szerintem nem akar itt ráerőltetni senki 4.3-ra vagy 4.4.4-re senkit, csak tapasztalatot osztunk meg.
Nekem ez van fent elég rég óta és teljesen jó.
Frissítés előtt és utána "gyári beállítások visszaállítása" + "belső tárhely teljes törlése" erősen ajánlott. -
-
dSERiES
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #23700 üzenetére
Elég érdekes ja...pedig elvileg prémium kategóriásnak szánták azt is
Mondjuk nekem a 6,4" már sok, nagyon
-
dSERiES
senior tag
válasz
#13110016 #23661 üzenetére
Üdv! Itt kellene nézelődni, vagy az XperiFirm-el lehet tölteni le ROM-ot, Central Europeanek közül lehet csemegézni, azok azt hiszem nem szolgáltatói ROM-ok..
-
dSERiES
senior tag
rendesen már fáj olvasni ezt a topicot néha amúgy
tudom, ne olvassam -
dSERiES
senior tag
válasz
adamsauvage #23623 üzenetére
Hát ez nem sok, ezektől el kellene hogy induljon... Lehet hogy nem ment jól fel a ROM... wipe-ok megvoltak?
-
dSERiES
senior tag
válasz
adamsauvage #23602 üzenetére
Miket jegeltél?
-
dSERiES
senior tag
Miért mi a gond vele? 4.4.2-n ami szar volt nekem, az itt jó.. (beállítások menü nem akad, értesítési sáv nem akad, képernyő feloldásnál nincs fekete háttér), hívás jó, net jó, ram több van szabadon, wifi talán még picit gyorsabban is talál jelet.
4.3 kamera app-ban mi volt más? -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #23559 üzenetére
abszolút felesleges 4.4.2-n maradni mostmár, hogy van egy jó KK rom, a 4.4.4.( min. olyan jó mint a 4.3, nekem pl. több a szabad ram és akkuidő, képernyő-idő is jobb sokkal mint 4.3-mon)
-
dSERiES
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #23551 üzenetére
Net kapcsolat kell hozzá...
Utána pedig telepítsd a SuperSU-t a Play-ről, ennyi.
4.4.4-en nem működik ez a módszer.
-
dSERiES
senior tag
válasz
besaints #23483 üzenetére
Hát ha CWM-ed van, akkor felejtős az OTA
KitKat alatt jobb az akkuidő (szerintem) elég sokáig 4.3 volt fent és ha nagyonmax ~2,5 / 3 óra kijelzőidőt bír akkor jó. KK alatt most 3 felé ment simán és még 20% felett van az akksi, + sokat is nyomkodtam mert nézegettem az új rendszert.. (.233 ROM-ról ez volt a tapasztalat)
-
dSERiES
senior tag
Most dobtam fel a .283 Unbranded Generic SG-t, FTF-ből flashtoollal, rootoltam, elsőre jónak tűnik. Már most klasszisokkal jobb mint a .233 Generic HK.
Pár nap múlva írok hogy milyen... -
dSERiES
senior tag
válasz
#65577472 #23414 üzenetére
Szerintem nem így van. Z1 és Z1C is fog L-t kapni és 4.4.4-en vannak.
A Z-re szerintem sincs sok esély, de nem reménytelen, ugyanis: a Tablet Z gondolom frissítve lesz, november végéig támogatott készülék ha addig lesz L, kijön arra is (remélem) itt már közel vagyunk, mert hardverileg nagyon közel van a Z-hez, nem nagy meló 1 port..
Nexus 4 ugyanez: Google ígért rá L-t még így utoljára, és nagyon hasonló a Z-hez, tehát driverek stb. minden adott lesz a Z-s L-hez.. -
dSERiES
senior tag
Aki 4.4.4-en van:
Van valami difi a 4.4.2-höz képest, vagy u.a. csak jó
Lett valami új opció (pl. Smart Screen vagy mi a neve, Smart Call ilyesmik), gondolom Xperia Simple Home benne van...
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
válasz
#03372544 #23291 üzenetére
Én speciel nem tudok használható alternatívaként kezelni egy WP-s telefont. Oké, hogy gyorsabb(nak tűnik), de ha az lenne a lényeg akkor vennék egy Nokia 3210-est
Ha nem elég a teljesítmény, akkor egy jobb Androidosat veszek, ennyi
1ébként ha 1 kicsit utána néz az ember, a régi kis Z is tökéletesen elég és használható a mindennapokban, bosszúság-mentesen.Root, de-bloat, Greenify, up-time ne legyen sok.. ennyi.. vagy 50 alkalmazásom van telepítve és meg se röccen, akksi: 2 nap.
-
dSERiES
senior tag
Melyik a 'jó' KitKat ROM, .233 generic hk?
-
dSERiES
senior tag
válasz
gixxer-tomee #23250 üzenetére
Szerintem tuti ki.. ha már tesztelés alatt van, nem shift+delete-elik le hogy áá hagyjuk a g...ibe
Aztán persze lehet hogy szar lesz, de hogy kiadják az tuti
Végül is: 4.1.2, 4.2.2, 4.3, 4.4.2 most meg 4.4.4 .. kár is több frissítést várni... tényleg csak ez jó legyen -
dSERiES
senior tag
válasz
gixxer-tomee #23242 üzenetére
Miért ne lenne a 4.4.4-ből semmi...?
-
dSERiES
senior tag
Vettem 1 dokkolót, tud valaki jó DayDream app-et, Clock Plus megvan..
Esetleg a gyári SenseMe-vel hogy tudnám csak 1 mappára beállítani a képek megjelenítését, 2 opciót látok: Kameraképek, kedvencek.. fel kell vennem 1-esével a kívánt képeket a kedvencekbe?
..vagy olyan ami képek mellett órát is jelzi? -
dSERiES
senior tag
Remélem jó 'vége' lesz a Z-nek és fasza ROM-ot kapunk..
Amúgy igen, telefontípustól meg telefongyártói módosításokon kívül kb. mindenhol szar lett a 4.4.2, Nexus/MotoG.t nemtudom, gondolom azok jók
Illetve van ahol már kikalapálták (S4), de sokan inkább szidták-ják az nagy KitKat update-et.. -
dSERiES
senior tag
válasz
adamsauvage #23169 üzenetére
Én is olvastam hogy valaki már dícsérte a .233-at, pedig elvileg u.a. mint a .230
De pl. notification bar nem szaggat lenyitáskor, stb.. ROM-on belül is vannak különböző revision-ök (R1D, R2D), lehet hogy ezért?
Vagy csak default 'be' van a 2D GPU acceleration -
dSERiES
senior tag
'Új' hírek: Link
..sima 4.4
na most ez vagy 1 fixed 4.4.2 vagy a 4.4.4
..legalább valami van
-
dSERiES
senior tag
válasz
ZsyfKo #23004 üzenetére
Samu az jó, csak műanyag. De az AMOLED odaver
Viszont a Knox-al leszopatnak (meg a Root se olyan egyszerű...).
LG sztem jó, volt sok, én pl. bírom az Optimus felületet...nem olyan komoly mint a Sony, viszont jó színes. + rengeteg szoftveres extrával vannak felvértezve már az alap modellek is -
dSERiES
senior tag
Nagyon durva..
G.Play Servicesből 1 párat kilőve + Greenify: gyári 4.3-mon foglalt RAM: 635Mb, szabad :1,2 Gb
. Akku-időre kíváncsi leszek
(vagy 35 telepített alkalmazásom van) -
-
dSERiES
senior tag
Jött valami Walkman frissítés, nincs sok változás elsőre...lehet hogy KitKat-en az akadás miatt
Ja, látom: folder support
-
dSERiES
senior tag
Én ilyet vettem és ahhoz képest hogy milyen olcsó, zenehallgatásra tök jó.. (adnak hozzá tartót is).. amikor én vettem még ingyenes kiszállítás volt rá..
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
válasz
barnabasss #22790 üzenetére
..Gondolom csak KitKat-en lett más.. 4.3-mon nekem nem nem változott és azt írja naprakész.
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
Na majd a 4.4.4.
-
dSERiES
senior tag
válasz
#03372544 #22631 üzenetére
KitKat-en állítólag az 5.0.88-cal meg lett oldva minden... ha nem teszi fel magától, innen fel lehet.
-
dSERiES
senior tag
-
-
dSERiES
senior tag
válasz
Imike20 #22537 üzenetére
Nekem nincs baj a 4.3-mal, szerintem Factory Resetelni kell frissítés után és megoldja..
Csak ez a k...va GPlay szolgáltatások megint vagy 150Mb RAM-ot visz
(pl. az 1-ik az ilyen Location Service, nem tudom mi a f..sznak, amikor a GPS+a Google Location is kivan kapcsolva
).
Komolyan már azon gondolkozok, kiszedem system-app-ből sima user-app-be és beb@szom a Greenify-ba -
dSERiES
senior tag
-
-
dSERiES
senior tag
Tud valaki progit gyors újraindításra? Root van. Olyan kellene csak, ami pl. a launchert + SystemUI-t újraindítja... Reini rebootban nem engedi a hot rebootot sajnos
-
dSERiES
senior tag
válasz
ladatuning20 #22479 üzenetére
Existenz Romok is nagyon jók
-
dSERiES
senior tag
válasz
TheProb #22465 üzenetére
Szerintem (remélem valaki megerősít) egységes a hardver, nincsenek különböző revíziók.
Ha megengeded:nem érdemes ilyen sérült szerelni valót venni, csak a szopás van vele. Már 60 körül lehet szépet kapni, érdemes kifigyelni és lecsapni rá. Egy kijelzőcserés ugyanannyiba lesz.
-
dSERiES
senior tag
-
-
dSERiES
senior tag
Xda-n azt írják hogy idővel elkészítése a vízállóságát a telefon...
pontosan azt írják, hogy a power-gombnál lesz a gebasz, ott ázik be (gondolom a sok nyomkodás miatt). Illetve még 1 sarkalatos pont ha valakinek 1 hajszálnyit meg van emelkedve a hátlap a kameránál (gyári hiba ez is, ragasztó elengedi)
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #22406 üzenetére
A Térkép az a Google Maps, google fejlesztése,csak alapból rajta van. Esetleg próbáld meg frissíteni a Playen.
Használatához GPS + mobilnet kell (onnan streameli a térképeket, lehet hogy csak várni kell kicsit amíg letölti rendesen).
Navira Androidon a legjobb szerintem a Sygic -
dSERiES
senior tag
Egyedül az akku-idő miatt vaciláltam, hogy Z legyen-e, de teljesen elégedett vagyok: (ha esetleg más is gyenge akku miatt kerülné, bátram ajánlom)
~3 óra 20p képernyő idő mellett, most jelzett be hogy 15%-on van. Stamina mode és minden ilyen nélkül ennyit tudottTeljesen jó.
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
Ez a hardver ilyen.. azt hiszem, a Nexus 4-ben is ugyanez van, az is melegedett..viszonylag sokáig megvolt. Kipattintottam a szélvédőre navinak, 1 óra múlva kikapcsolt...
Csak itt még ugye FullHD kijelzőt hajt -
dSERiES
senior tag
válasz
spanglee001 #22387 üzenetére
Húha, ott pedig vmelyik ingyenes Playes app teleszórta..
Én resetet (gyári beállítások..) mondok és utána AdAway telepítéssel kezdeném..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest