- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
esiferio
csendes tag
válasz
szityu161 #27144 üzenetére
Nekem elkezdte magát újraindítgatni napjában először csak kb kétszer aztán napról napra egyre többször, mire negyedik nap úgy gondolta, hogy csak ezt hajlandó játszani, tehát használhatatlan lett. Teljes újrahúhás lett a vége root nélkül, úgyhogy amíg csak ez a retek kinroot lesz addig nem is root-olok
-
törölt tag
válasz
szityu161 #27001 üzenetére
nekem eredeti win7 64bitem van és állandóan szívtam vele, mióta 32bites van fent azóta sok gond nem jelentkezik, főleg telefon meg navigáció flasheléseknél volt bajom rengeteg, eldobta az usb-t,megszakadt a kapcsolat, fent volt a 64bites driver még sem ismerte fel ismeretlen hiba miatt, meg hasonlók...mára már a win7 32bit kiforrott annyira hogy az XP-t le tudtam váltani...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szityu161 #26253 üzenetére
A fájlok tulajdonosa a root, tehát rendszeralkalmazás hozza létre.
Azt továbbra sem értem mi ezen a para.
Ha éjjel-nappal ezen fogsz pörögni akkor is létre fognak jönni mert használja valamire egy rendszerapp.A többi app is dolgozik fájlokkal könyvtárakkal a háttérben.
-
törölt tag
válasz
szityu161 #26233 üzenetére
Pár infót sikerült kiderítenem!
A képen az első mappát a ReportForChineseGovernment nevű szolgáltatás használja, sajnos még nem jöttem rá mire.
A másodikat a PersonalDataTrackerForNSA nevű, ez valamelyik közösségi oldalé lehet azt hiszem.A helyedben nem bántanám, én töröltem őket és még aznap megjelent egy gyanús fekete autó a ház előtt.
-
Daw93
senior tag
válasz
szityu161 #26178 üzenetére
Ez a vírusirtó téma elég kérdéses, én pl nem használok, telefonon sosem használtam. Sőt, PC-n kb 2 éve nincs vírusirtóm, azóta semmi baja a gépemnek. Amíg volt vírusirtóm, volt olyan, hogy kb 2 napba telt mire sikerült letörölni a gépről, mert amikor bekapcsoltam, megfagyott az egész gép
aztán sikerült valahogy végre eltávolítani azt a szart, és csodák csodájára megjavult a szerkezet
Sok vírusirtót próbáltam, régen de valahogy mindig bekavartak (avast, nod32, avg, microsoft security assistant stb...) és törlés / windows reinstall lett a vége.
Szóval szerintem egy parasztvakítás ez a vírusirtózás. De persze embere válogatja, aki úgy nyugodt, használja csak -
Deck
titán
válasz
szityu161 #26178 üzenetére
- Reklámblokkoló ajánlott mivel a reklámok merítik az akksit plusszban.
- Nyugodtan rakhatsz fel ezek nem merítenek jobban de van bennük hasznos funkció is, hívásblokkolás, lopásvédelem stb.. De nem muszáj.
- Ha warezolsz a vírusirtó sem fog megvédeni tehát m1, hogy van-e fenn.
- Clean Master felesleges. Ccleaner ingyenes használd azt
-
törölt tag
válasz
szityu161 #24656 üzenetére
Azt érdemes tudni, hogy BL nyitás előtt ki lehet menteni a TA partíciót (DRM kulcsok, stb.), ha véletlen mégse jönne be a főzött ROM később nyom nélkül vissza tudod zárni a BL-t.
Elég macerás procedúra de megéri.Nem fogom most pontról-pontra leírni mert nincs időm rá, csak szóltam hogy van ilyen.
-
törölt tag
válasz
szityu161 #24231 üzenetére
[link]
Itt megtalálod, tarsd be a leírást.
Utána érdemes a procit 1,1 ghzre lehúzni nekem simán jó úgy is, és ondemand-ra rakni.
Opera böngészővel használom a chrome-ot tiltottam.
Recovery
V1 hozzáad V2 V3 és install, hogy egymás után feltegye mind a hármat, nem kell közben újraindítani.
utána mehet fel
nyitott bootloader-es az enyém és azt hiszem kernelt nem bántottam, hagytam ami volt rajta. -
tony7
tag
válasz
szityu161 #24242 üzenetére
Bármelyik kártya meghibásodhat. Nem is ezzel volt a gondom , hanem a samsung hozzáállásával.
Ha cseregaranciát vállal 5 évre akkor azt teljesíteni kellene és nem megpróbálni mindenféle ürüggyel kibújni az alól. Más gyártók elnézést kérnek és cserélnek , a samsung meg el sem akarta ismerni az 5 év garanciát. Majd bevizsgálni akarta, javítani akarta. Végül is 41 napba került nekik az a művelet ami máshol max 1-2 nap.
A boltok csak az első évben foglalkoznak a cserével, utána a gyártóhoz küldenek. -
törölt tag
válasz
szityu161 #24069 üzenetére
Szabad egyéni döntés kérdése a dolog ...
Be kellett látnom, hogy a File Commander még jobb is, mint a TC, pedig PC-n csak a TC-t használom.
Elsőre nekem se tetszett különösebben.
Működik, jól néz ki, az esetleges hibákat (mint pl. a kiterjesztés duplázás este) egy nap alatt javítják egy e-mail után.
A TC-nél csak a saját oldaláról letölthető béta tud írni SD-re, de csak a dedikált könyvtárba, ahonnan megint csak a File Commander segítségével lehet elmozgatni.A WiFi nem változott, teljes sebességgel ingadozás nélkül működik a telefon beszerzése óta, a sokadik szoftverrel, valószínűleg a saját eszközeidben kellene keresni a hibát, több készülék (telefon, táblagép, laptop, PC, internethez kapcsolódó egyéb szórakoztató eszköz) egyidejű használatakor meg természetes az ingadozás.
-
törölt tag
-
harry3
őstag
válasz
szityu161 #24038 üzenetére
Én ES File Explorer-t használok és mindent enged.
(#24044) kalimera: Akkor az lenne ennek az egésznek a lényege, hogy az alkalmazások ne tudjanak hozzáférni olyan fájlokhoz, amiknek egyébként semmi köze az alkalmazáshoz?
Szerk.: Igen, de a minden alatt a nem rendszerfájlokkal való műveleteket értettem. -
dSERiES
senior tag
válasz
szityu161 #23929 üzenetére
Nem azt mondtam hogy dokkolód van..
Ha garis akkor én visszab**nám gariba, vagy ha nem: szervízessel teszteltesd le.. szerintem HW hiba, lehet hogy a 4.3 előtti ROM-okon másfajta drivere van a mágnes/dokkoló szenzornak, máshogy kezeli/érzékeli és azért nem zavar be, de szerintem nem szoftveres a gond (mivel totál szűz FW-n is jelentkezik a hiba...)
-
dSERiES
senior tag
válasz
szityu161 #23925 üzenetére
2 dolgot dobott ki a gugli:
-alkalmazások / összes / telefon -> kényszerített leállítás & adatok törlése
vagy:
-alkalmazások / összes / Chrome -> frissítések eltávolítása & letilásHa más firmware-el (4.3, stb.) is csinálja akkor HW hiba, érdemes megnézetni a mágnes szenzort (dokkolt állapotban szokta csinálni ezt pl.)
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
szityu161 #23253 üzenetére
Én is így gondolom. Most újra 4.3 van fenn, és mikor ismét működni láttam penge sebességgel, minimális laggal, mert az azért mindig van.., hát majdnem kifeküdtem!
Annyira király volt a 4.4 után megint egy normális rendszer. Pár dolgot azért hiányolok, de végülis 95%-ban tökéletes!
w333: én is erre gondoltam később.. hogy ha mégis kijön, lehet hogy nagyon tré lesz...
Az biztos, hogy a következő telóm nem Sony lesz! Nálam ezzel eljátszották a becsületüket!Na meg aztán ahogy nézegetem a Z3-at, annyira de annyira hasonlít az enyémre, hogy inkább választok egy más formát... Én valahogy nem tudok leragadni ugyanannál a stílusnál. Talán ez egy betegség, nem tudom..
Persze lesz még időm ezt eldönteni. -
oliwire
őstag
válasz
szityu161 #15664 üzenetére
Hidd el nekem, gyakorlás kérdése, és sokkal gyorsabban lehet írni fektetett teljes qwertz billentyűzettel, mint ezzel. Sőt, volt aki a blackberry fizikai billenytűzetére esküdött, hogy azzal ő irtó gyorsan ír, minek erőlködök én ezzel a tapizós telefonnal. Nyomtunk egymás ellen egy versenyt, egy mondatot kellett beírni, ugyanazt, ékezetekkel. Mondat felénél járt, mikor én befejeztem. Csak gyakorolj, ennyi a lényeg! Először fektetett pozícióban, majd állítva, 5 colon el lehet férni. (Ha én férfi létemre nagy "mancsokkal" 4.6-os kijelzőn elférek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest