- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Szerintetek miert nem kelendo a telefon?
Kb zsir ujjonnan..50ezer sok erte? -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Sajnálatos módon/vagy nem megválok Xperia Z készülékemtől!
El nem adtam volna, minden rendben volt vele. De kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot.Vettem újonnan egy Galaxy S4-et.
Mint kiderült LTE+ -os ami már snapdragon 800 al és 2.33GHZ-n pörög továbbá 320 helyett 330-as gyorsítóval van szerelve.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a türelmet! -
Winchester95
őstag
Hát nem tudom igazság az hogy azért ezt a telefont megszoktam és most volt szervízben kicseérlték rajta az ajtókat+keretet elő+hátlapon fólia volt szóval kb gyári állapotban van.
Viszont fekete péntek miatt vettem előfizuval 50k ért tmobilnál egy s4 et, ami igen csak megérte, holnap fog megjönni és hát eléggé elgondolkodtató....(
De azért s4 ellen szóljon hogy valóban 5 col , alsó gombok miatt, sokkal szebb képernyő, gyorsabb proci, jobb kamera nagyobb aksi és zsír új bontatlan én bontom ki saját néve. (a z-t meg használtan vettem fél éve, viszont most ugye zsír új állapot. ) -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Xperia Z ről megéri váltani Galaxy S4-re?
xperia z ért cserébe kapnék egy zsír új bontatlan s4 et 2év garival -
Winchester95
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Kb 1,5 hete beadtam szervízbe T-mobilnál a telefont, mert az usb takaró tömítése levált magától.
Tegnap este 17:58 kor értem be az üzletbe (zárás előtt 2 percel) és kihoztam a telefont.
Kicserélték az összes takarót, továbbá az egész telefon külsejét, kivéve elő+hátlap (mert az fóliás volt) meg az alsó részt ahol IMEI szám van, még a gombokat is kicserélték.
Csupa pozitívum!
Úgyhogy érdemes volt bevinni -
Winchester95
őstag
Külső behatás nélküli usb fedélnél lévő gumi tömítés lejött-el vittem be a szervízbe, szervízes csávó mondta nem biztos hogy gariztatni fogják.Eddig 1 telefont se sikerült gariztatnom
Szerintetek? -
Winchester95
őstag
nem hiába írtam így
Wifi router fent van a házban de lent már nem jó, csak ha a plafonnál van a telefon, így gépen le tudtam hozni a wifit egy kis usb segítségével ami wifis és a plafonhoz raktam, de a telefont nem tudom ott használni, pénz meg nincs másik routerre vagy bármi másra.
Ezért kérdeztem ezt az usb s megoldást. Ideiglenesen -
Winchester95
őstag
Értem, még annyi ha valaki tud segíteni, adott egy számítógép amin van internet.
Ha összedugom az usb vel a számítógépet akkor nem tudok netezni a telefonon?Valamilyen úton módon, root nélkül. -
Winchester95
őstag
Értem.
Még annyi hogy amikor bevitted mit mondtál?
Töltőcsatlakozó fedél megsérült az indikátorok meg pirosak lettek maguktól?
Csakmert ahogy én elképzelem bemegyek és elküldenek a jó...-ba -
Winchester95
őstag
Megneztem a tmobile honlapjan és azt írták számla vagy garanciapapir!
Ugyhogy gari kilove
Marcsak az a kérdés hogy hivatalosan fuggetlen vagy nem a készülék?
És ha jó minden lementem az adatokat és holnap irány a t mobil. -
Winchester95
őstag
Igazából van egy papír ami a számla.
Viszont van egy megjegyzés.
Hogy a jelen termékre gari csak jótállási papirral ervenyes.Akkor ha csak ez a számla van nálam akkor nem is tudom gariztatni?
Valahogy nem lehetne megallapitani garivesztés nélkül hogy fuggetlen hivatalosan vagy sem?
Mert ha beviszem és megvonjak a garit ez miatt az sem jo dolog -
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
Én telefonomnál is el van színeződve, nem is kicsit de még se teljesen a füles résznél pedig víz még eddig nem érte, akkor ezt is felhozhatom?
Nekem csak a számla van meg a telefonról, garipapír nincsen, és nem én voltam az első tulaj.
Szerintetek?
Nemsokára beviszem. -
Winchester95
őstag
Es ez 100% hogy cserelik? Es hogy nem vonjak meg a garanciat?
Mert siman kulso behatasnak is mondhatjak ha szemetek.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Ha az Xperia Z-n az usb-nél a gumitömítés lejött akkor szerintetek vigyem vissza garanciába?
és ott kicserélik?
Matricák fehérek és a többi...Se root se semmi rajta.
Viszont arra gondoltam ha beadom akkor akár meg is vonják a garanciát.
Átfutási idő mennyi lehet?
Vagy rendeljek egyet vateráról inkább 2ezerért?
Lehet jobban járnék vele.... -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #24153 üzenetére
Valaki erre?
Kerdes hogy hagyhatom igy es ben lesz baja viztol vagy csere?
Ha igen gariban vagy sajat kezuleg es hol tudok beszerezni ilyen fedelet?
Bocsánat csak telefonrol vagyok -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Adott egy xperia Z.
A töltő csatlakozónál a rekesz záródik.
Viszont ha ujjal kicsit megmozgatom akkor mozog még a többi stabil, valamint könnyebben kijon mint a többi.
Nemreg a sok használat során lejott korbe belülről az a fekete vekony gumi resznek a három negyede.
Szoval ami a fehér mellett van vékony szallban korbefutva.
Lenyeg az hogy azert normalisan zarodik, de nemtudom hogy akkor ez még vízálló vagy már lehet e valami baja mert a feher resz nem serult belul az ajtón -
Winchester95
őstag
En teljesen gyari rendszert hasznalok a legujabbat es semmi akadas stb...nincs
Root minden nelkuli
Van rajta jó pár app de sehol semmi -
Winchester95
őstag
Rendben várom
-
Winchester95
őstag
Majd egy részletes beszamolot irhatnal milyen a g2 vs xperia z
Ahogy neztem a kialakitasa nagyon tokeletesen lett megcsinalva. Jobb kezelhetoseg es kulso
Kameratol kezdve minden erdekelne. -
Winchester95
őstag
Ezt nemertem elol dragontail glass hatul gg2
Es kicsit leejted már torik is.... -
Winchester95
őstag
Figyelj mar egy kicsit olvasd el jobban mit irtam ki beszel gyarilag fuggetlenrol......
Azt irtam meglettveve a telefon es ki lett fuggetlenitve allitolag.
Telefonnal simlock nincs x es szam. Mindenhol 0
Bootloader NO van.
Es firmware telekomos. -
Winchester95
őstag
Nincs semmi.akkor elvileg hivatalosan fuggetlenitett?
Epp errol beszelekhogy sony nal elvileg fuggetlenitve lett.... -
Winchester95
őstag
Ahogy nezem ha simlocknal nincs x vagy szam akkor fuggetlen.
Viszont eredetileg tmobilos. Bootloadernel no van
De az imei szam stimmel.
Akkor ezek szerint hivatalossan fuggetlenitett -
Winchester95
őstag
Köszönöm akkor semmi problema nincs
Beazva sincs a telefon tenyleg csak egy nagyonhalvany van.
Viszont azt hallottam hogy ha a bootloader no van irva
Es a sim lock is mindenhol 0 akkor hivatalosan van fuggetlenitve -
Winchester95
őstag
Sok telefont kipròbáltam már.( ebben a kategóriában még csak ezt S4 Htc one Lg optimus G -t nem)
Volt xperia minitol noteon keresztül s3 ig.
Eddig ez a legjobb amit használtam! Legmegbízhatóbb és leggyorsabb nem fagy le nem akad és még jól is néz ki, kijelzője gyönyörű, hangszóró hangos és még vízálló isVettem rá egy fekete S line tokot meg majd talán egy 64Gb os kártyát is. Első telefon ami megfelel minden tekintetben és tényleg egy rossz szót sem tudok mondani rá. 5/5
Viszont szerintetek ha nincs meg a garipapir és szamla megvan, tmobilos akkor lehet gariztatni majd?
Továbbá független a telefon.elvileg hivatalosan fuggetlenitettek. Honnan tudom hogy ez 100% ig igaz és él a gari?
Valamint ha a fules feher vizjelzonel kicsit tenyleg egy nagyon kicsit elhalvany pirosodott ( izzadt kez stb...)
Akkor még el a gari?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest