- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assasin_
aktív tag
válasz
torreador22 #22792 üzenetére
A sim lock résznél ha független akkor 0 kell látnod ha nem az akkor 1.
-
harry3
őstag
válasz
torreador22 #22792 üzenetére
Inkább a Configuration menüpontot nézd. Ha a bootloader unlock allowed: yes, akkor gyári független, ha no, de minden kártyát elfogad, akkor utólag lett.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
torreador22 #21970 üzenetére
Nálam az előző sony-nál volt ez a hiba, a közelség érzékelő hülyül valamiért akkor.
De a Z-nél még nem tapasztaltam hasonlót . -
Deck
titán
válasz
torreador22 #21976 üzenetére
Igen az.
-
Smiro
senior tag
válasz
torreador22 #21978 üzenetére
Ha telefonálás után nem teszel megjegyzést a hívóra, akkor nincs akkora gond
-
Smiro
senior tag
válasz
torreador22 #21976 üzenetére
Valószínűleg, de a közelségérzékelő nálam 4.3-nál zavaróbb volt. Akkor ugyanis nem sötétítette el hívás közben a képernyőt sok esetben, és amikor hozzáért a fülemhez a teló, elkezdtem másokat is hívni. Most vagy kivárom néha, hogy a hívó szakítsa a vonalat, vagy a bekapcsoló gomb és a beszélgetésből kilépés. Nálam még így is messze jobb, mint a 4.3. Azt sajnálom csak, hogy a fényképező beállításainak tárháza szűkült - rosszabb lett. De ezzel is együtt lehet élni. Számomra.
-
Deck
titán
válasz
torreador22 #21972 üzenetére
Miért, vagyok vicces? Komolyan írtam. Előfordul ez. Sajnos nem tudsz vele mit csinálni.. Max ha a kikapcsoló gombal leteszed a hívást. De engem zavar az.
-
törölt tag
válasz
Első körben törölgesd meg a közelség érzékelő környékét.
Komolyan!
Banális dolog de ilyen is előfordult már. -
j.la
tag
válasz
Nekem is ilyen, nem tudtam vele mit csinálni. Max a bekapcsoló gombot nyomva éled fel. Szóval érdekes.
-
Deck
titán
válasz
Van ez így néha.
-
Deck
titán
válasz
torreador22 #21714 üzenetére
Ne hogy már a mi hibánk legyen, hogy kijelentesz valamit majd kérdésnek szánod.. Aztán, meg személyeskedsz. Gratulálok.
-
törölt tag
válasz
torreador22 #21711 üzenetére
Helytelen írásmódból bármi lehet...
Egyébként írsz a Sonynak, vagy a Cordonnak, stb. és egyből megkapod a választ. -
törölt tag
válasz
torreador22 #21709 üzenetére
Ezt most kijelented vagy kérdezed?
-
oliwire
őstag
válasz
torreador22 #21062 üzenetére
Persze a számokat kell beütni, amin vannak ezek a betűk. Hogy nehogy félreértés legyen
-
törölt tag
válasz
torreador22 #21062 üzenetére
*#*#SERVICE#*#*
-
burgatshow
veterán
válasz
torreador22 #21002 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de ugye nem a proximity sensornál fogod a telefont miután elvetted a füledtől? Jobb felső sarokban van az érzékelő.
-
boogie84
veterán
válasz
torreador22 #20783 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
torreador22 #20813 üzenetére
Mondom, hogy használtam és nem vált be míg a vlc és bs igen. Nem tudom mit kell ezt túldramatizálni. Neked lehet részesedésed az mxnél..
-
barnabasss
tag
válasz
torreador22 #20784 üzenetére
De nekem helyszolgaltatasok es semmilyen akksi kimelo mod nem volt neked viszont stamina merulo akku..
-
Deck
titán
válasz
torreador22 #20784 üzenetére
Egy sorozat rész alatt ami kb 40-45 perc a vlc merít kb 10-12%-ot. Persze nem HD minőségben csak x264 ripp.
-
boogie84
veterán
válasz
torreador22 #20783 üzenetére
4.4-el?
-
barnabasss
tag
válasz
torreador22 #20758 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
torreador22 #20758 üzenetére
Tapasztalat. És mivel elég sokat filmezek/sorozatot nézek telefonon minden féle formában ezért, csak tudom.
-
törölt tag
válasz
torreador22 #20612 üzenetére
Be van kapcsolva a STAMINA mód?
Ha igen add hozzá a Viber-t a kivétellistájára.
Azt ott tudod megtenni ha nem a jelölőnégyzetre nyomsz a staminánál hanem magára a szövegre.
A Stamina csak azokat engedi szóhoz jutni lezárt kijelzőnél amik a kivétellistáján vannak. -
oliwire
őstag
válasz
torreador22 #20134 üzenetére
Akkor független
-
Misua
senior tag
válasz
torreador22 #20152 üzenetére
Persze visz...csak 4.4 óta elvették a jogait fajlok törlésére:-S
-
oliwire
őstag
válasz
torreador22 #20124 üzenetére
Nem sokat kellett volna visszaolvasni: http://m.mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_z_a_nagy_varazslo/hsz_20083-20083.html
-
törölt tag
válasz
torreador22 #17135 üzenetére
Neked még mindig erősen ajánlott elolvasni soldier2 kolléga hozzászólását!
Tudod, lehet nem voltak előttem, de, ha igen akkor is magamra vállalom azt, hogy én voltam aki szóvá tette, hogy egyesek ahelyett, hogy várnák a választ tátott szájjal, ugyanannyi idő alatt már a kereső(k) használatával megtalálták volna a választ. De nem! Derogál egyeseknek egy KICSIT logikusa(bba)n élni!
Ahelyett, hogy okultál volna a visszajelzésekből és használtad volna a keresőt, helyette itt nyüszögsz, mint szűzkislány az első discobulija után.
Vélelmezem, hogy Te olyan fazon vagy, akinek a logika ott kezdődik, hogy hazaér a munkából/iskolából/etc. (kívánt rész aláhúzandó) és azon agonizál, hogy anno mi történhetett a halakkal az özönvíz idején?!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
torreador22 #17124 üzenetére
Kinek is gurult el a gyógyszere? Egyébként téma lezárva. Ja, és bejelölhetnéd az of topicot.
-
soldier2
őstag
válasz
torreador22 #17120 üzenetére
7 azaz HÉT hozzászólással a kérdésed előtt válaszoltam valakinek aki ugyanezt kérdezte. És bár nem volt ott a válasz minden kérdésedre, elég lett volna visszaolvasnod az utolsó 24 óra termését, és az nem több 15 hozzászólásnál (de legyen 48 óra és 30 hozzászólást). De te nem, inklább csak kérdezel, és azokat szivatod akik olyan információkért járnak ide ami nem található meg az elmúlt 2 hónap hozzászólásaiban sem, vagy azokat akik visszaolvasnának, ha naponta nem kérdezné meg valaki hogy milyen az akkuidő, milyen lett a kijelző (jelentem az utolsó szoftverfrissítés engedélyezte a korábban letiltott IPS kijelzőt, igaz ez a vízállóság kárára történt
stb). Igen, pszichiáter kolléga stílusa hagy kívánnivalót, de ha olvasnál, tudnád, hogy ennek van előzménye. Vagy simán elolvashatnád a kezdő hozzászólást amibe Dekrer fórumtárs nem kevés energiát és időt ölt. De minek. Egyesek inkább írnak 3 hozzászólást, mint elolvassanak egyet.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
torreador22 #17120 üzenetére
Khm...
.
Írd már be a google-ba hogy "veszekedés jelentése".
Segítek. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
torreador22 #17113 üzenetére
Miközben veszekszel már meg is nézhetted volna.
-
törölt tag
válasz
torreador22 #17113 üzenetére
Nem unatkozom. Csak tudod elég gáz dolognak tartom azt, hogy amúgy már leírt dolgokat képtelenek emberek elolvasni! Nem kell baromi nagy tudás ahhoz, hogy használja az ember az oldal keresőjét. Mire leírtad a kérdésedet már meglelted volna a választ. De nem! Derogál a dolgokat egyszerűsíteni!
Tudod, anno én is megkaptam, hogy előbb a kereső, majd, ha az nem ad ki találatot akkor fussak neki a kérdésemnek! S valljuk meg, baromira érthető és jogos a dolog! Mi értelme sokadjára is ismételgetni a dolgokat? Semmi! -
törölt tag
válasz
torreador22 #17110 üzenetére
Biztos lesz valami papagáj aki a kedvedért, az amúgy már kb. 500 alkalommal leírt dolgokat copy-paste alapon felidézi!
-
törölt tag
válasz
torreador22 #17108 üzenetére
Tesztek elolvasása, kereső használata...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest