- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikitoLac
tag
válasz
Winchester95 #22584 üzenetére
Most használtam mindkettőt 3 hétig majd offban lehet leírom a tapasztalatokat
-
MikitoLac
tag
Tegnap új gazdája lett az xperiámnak. Jó gép volt, most marad a g2, ha tehetem volna megtartom a Sonyt is. Köszi a segítséget mindenkinek aki válaszolt a kérdésekre.
-
MikitoLac
tag
válasz
Police72 #22443 üzenetére
Nekem is beázott bár nem direkt úszott, hibás volt a tömítés az ajtóknál (usb-jack) amit csak tüzetes vizsgálat után vettem észre. Nekem be sem kapcsolt másfél napig a telefon... Pára mindkét kamerán stb. Az indikátorok nem pirosak de enyhén rózsaszínben pompáztak.
Nos én azt csináltam miután nem kapcsolt be hogy eszem ágában se jutott rögtön a T-mobilba vagy Cordonba visszavinni mert tuti csak megvonják a garanciát illetve mire szétszedik szarrá zárlatosodik a telefon mivel folyamatosan feszültséget kap az akkutól. Van itt nálunk a körúton egy jó mobil szervíz oda beszaladtam vele hétfőn reggel, szombat este volt a beázás (vasárnapra egyébként bekapcsolt a teló rizsben volt tartva de egy hatalmas vízfolt volt a kijelzőben alul
) Szóval bevittem rögtön nekiálltak, 3-4 óra múlva kellet érte mennem ultrahangos vízzel vagy valami ilyesmi stb. kitisztították. Hozzátették hogy már több zárlatos hiba is fellépett de nem károsodott szerencsére semmi idejében bevittem még 1-2 nap és annyi a telónak azt mondták. A kijelző a tisztítás után elkezdett helyrejönni a folt kb. 4 nap alatt teljesen eltűnt.
A telefont tovább használtam hetekig hónapokig aztán elvált a hátlap gondolom a szervízben nem tökéletesen rakták vissza, ezek után rózsaszín indikátorokkal rossz ajtókkal (tömítések) picit levált hátlappal bevittem a t-mobilba, ott mondták hogy a Cordon nyomás próbázni fogja (nyilván megbukott rajta) kicserélték az ajtókat a visszajelző indikátorokat és a hátlapot is a helyére rakták. Szóval normálisak voltak, de az már más kérdés ha vizes állapotában juttatom el a Cordonba mit léptek volna. Mert a telefon műszakilag teljesen megúszta miután ki lett tisztítva, így a Cordonban drága alkatrészt nem kellet cserélniük. Szóval az én taktikám bejött de ezt persze nem feltétlen ajánlom másoknak is (mert kitudja hogy milyen profi az a gms szervíz nálam észre se vette a Cordon hogy szét lett szedve) ez a sztori.
Fontos ha tudod azonnal kapcsold ki ne járass rajta semmit!! Mert minél hamarabb ki kell szedni belőle a maradék vizet hogy ne károsodjon a telefon, oxidáció stb. zárlat...
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #22406 üzenetére
Nekem a 4.3 oldotta meg ezeket a gps gondokat. 4.4 alatt általában forgott a giroszkóp alig talált műhold jelet de azt is f..szául eldobálta random szerűen melyik nap milyen kedve volt..
-
MikitoLac
tag
Ez a G2 eszméletlen jól bírja. Tegnap tölöttem fel először 2 napos teló, egész nap b.sztattam 5ó 29p kijelzőhasználat és még 26%-on van. Z-m ilyenkor már feladja.
-
MikitoLac
tag
Lehet váltok lg g2-re. Semmi bajom a Z-vel de kéne még pár 10ezer plusszba és a tétől most vehetek részletre, és sztem most a g2 éri meg. Z2-őn is agyaltam de sok a hibásan összerakott darab és amennyivel többe lenne mint egy g2 nem éri meg. Valaki használt már g2-est? Még alszom rá párat, csak most össze kell szednem 3 kilot...
-
MikitoLac
tag
válasz
vansboy16 #22170 üzenetére
Ja és még valami, lány ismerősöm iphone5s készüléke egy pillanatra belesett a wcbe (kb5-6sec) azonnal tönkrement pedig még nem is volt a wc-ben semmi vízen kívül
Úgy hogy annyira az sem vízbiztos csak szerencsére a barátja kötött neki rá biztosítás így kisebb összegért kapott egy másikat. erről ennyit.
-
MikitoLac
tag
válasz
vansboy16 #22170 üzenetére
Nekem is simán beázott az egyik ajtónál (kézmosóba esett ázott vagy 5-10 percig), ha picit sérült a tömítés már megy is ezerrel a víz a teló belsejébe. De simán megjavították a Cordonban mindenféle biztosítás nélkül. Most elvileg újra vízálló. De ez inkább arra jó ha elkap az eső vagy véletlen beleejted valahová túléli(persze ha nem szakadtak a tömítések sehol). Nem kell úsztatni mi a faxnak
Ja most olvasom hogy mérnök vagy.... Akkor meg főleg tudnod kéne hogy nincs ilyen hogy 80% addig még vízálló meg ilyen baromságok.. Jesszus... Bárhol szakadt egy picit is az a kis tömítőgyűrű az ajtóknál úgy beázik a telefonod mint a fene. Józan paraszti ésszel. No mérnöki vizsga. Bár van pár mérnök barátom manapság mindenki az. Bocs az off-ért és nem sértegetés de agyrém miket írsz ráadásul fehozod hogy mérnök vagy. Ultragáz bocs mégegyszer
-
MikitoLac
tag
válasz
M_AND_Ms #22082 üzenetére
Nálam 4.4 alatt nagyon lassan pozicionált (10-13perc
) akármilyen pontosra volt állítva a gps. Plusz el is dobálta néha random szerűen a jelet. Feladtam vissza 4.3-ra.
Viszont észrevettem hogy 4.3 alatt is volt olyan hogy csak újraindítás után talált gps-t. Mondjuk akkor rögtön pár másodperc alatt. Plusz sajna 4.3 alatt is néha pörög magától a giroszkóp, hát ez van. Nem mindig, ez lehet egyedi gond. Viszont 4.3 alatt alapból sokkal jobb az akku, akkor is ha 4.4 alatt megoldottam hogy ne merítse a google play szolgáltatások program.
-
MikitoLac
tag
válasz
SkyS1gn #22018 üzenetére
Nem semmi pedig az ilyen készülékház hibát javítaniuk kéne, na meg hát minden mást is. Nekem is kicserélték a z-n az ajtókat meg a hátlapot visszarakták a helyére nyomás próbázták azóta jó. Reméljük hibátlanra javítják a tiédet mert ehhez a mókához kicsit drága... Meg addig ugye nincs telefon se idegesítő.
Egyébként meg nem igaz hogy nem sikerül nekik 2 év alatt belejönni ebbe a ragasztott konstrukcióba...
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21998 üzenetére
Cseppet idegesítő dolog lehet igen
Legvégső esetben: Sony Update Service...
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21995 üzenetére
Passz, mondjuk a flashlight helyett inkább az xperia style led widget-et ajánlom. Abba is van valami reklám vacak ha jól rémlik. A játékokat nem ismerem a többi normális progi. Kitudja lehet nem a programjaid tehetnek róla hanem valahogy felkúszott a net-ről. Nem tudom
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21992 üzenetére
Amit darvinya mond abban lehet valami, lehet az én régebbi telóm is azért gyógyult meg mert vagy letöröltem a hibás progit vagy lefuttattam valami rendszertisztítót. Azóta már fejlődtem szinte semmit nem telepítek
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21967 üzenetére
Régebben nekem is csinálta másik telefonnal, aztán valahogy magától helyrejött. Valami clean master ill. más progi nem törli ki ezeket?
-
MikitoLac
tag
válasz
ADAM1337 #21957 üzenetére
Én azért már jobban örülök hogy visszaraktam 4.3-mat mert a nike running újra a szokásos 10-20sec alatt kap gps jelet
Aztán kb. már annyit kellet bemelegítenem mire talált műholdat 4.4 alatt hogy már abba elfáradtam...
(ja és néha egyik nap nálam is rendben mért de ahogy kedve tartotta volt olyan nap is hogy többször is eldobálta futás alatt a műholdjelet, úgy hogy kopogd le hogy működik
)
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21908 üzenetére
Faxa, akkor valaki szakértő kell. Vagy playről tegyél fel vmit mondjuk a swiftkeyt-t vagy valami más billentyűzetet legvégső esetben. Nekem is egyszer borozáskor japánra vagy kínaira állítódott valahogy aztán csak lestem sms íráskor
szimbólumok és hangulatjeleknél be van pipálva a pont és vessző billentyűk?
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21906 üzenetére
Elvileg beállítások-nyelv és bevitel- és ott az xperia billentyűzet kell. ott tudod állítgatni ezeket. Ha minden jól van beállítva (én pl kikapcsoltam minden szójavaslatot meg automatikus hibajavítást) akkor ha hosszan nyomod mondjuk bármelyik magánhangzót feljönnek a plusz lehetőségek
-
MikitoLac
tag
válasz
typical bro #21901 üzenetére
hm hogy is:beállítások-alkalmazások, ott kikeresed a google play szolgáltatásokat és ha a 4.452 verzió van fent na az gáz. Az nekem agyon merítette. Rányomsz hogy frissítések eltávolítása utána aszem 4.0 valami lesz és utána az istenért se hagyod hogy le frissítse
Nekem ez vált be az akkura. De a gps teljesen véletlenszerűen működött ill. a giroszkóp is. Flashtool-al kell de Dekrer pl ebben szerintem mindent tud, ill. az összefoglalóban ügyesen le van írva win7 alatt nekem is ment 2. alkalomkor, először valamit nem komált a telefonnal flash közben de második nekifutásra felrakta a 4.3-mat.
(#21900) dekrer: köszi szépen annyira nem fontos meg ahhoz elég béna vagyok xda-sok közt kiigazodjak
-
MikitoLac
tag
válasz
Roland861010 #21895 üzenetére
Én most boldog vagyok mert mintha visszakaptam volna a telefonom miután 1 hónap használat után visszatettem a többiek segítségével a 4.3-mat
Ezerszer jobb, mondjuk tetszett a 4.4ben is pár dolog de főleg csak a kinézet miatt de le van sz..rva ha nem jól működik.
(#21896) luimapeiz: nincs mit szívesen segítek csak abszolút amatőr vagyok
-
MikitoLac
tag
válasz
Roland861010 #21893 üzenetére
Állítólag az se valami tuti
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21888 üzenetére
A fejlesztői lehetőségekre gondolsz? Ott vannak ezek, ha meg nem látod a beállításoknál A telefontól menüpont alatt a Buildszám-ra bökj sokszor aztán elérhető lesz a fejlesztői lehetőségek menüpont. Bocs ha hülyeséget írtam és nem ez kell neked.
-
MikitoLac
tag
válasz
typical bro #21889 üzenetére
Flashtool-al. Ismerős gondok
Vissza kell tenned a 4.3-mat. Vagy a google play szolgáltatásokat visszaállítod a gyári verzióra. Az akku merülésre az jó.
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21882 üzenetére
Csak azokat a számokat írd sorrendben amin megtálhatók a betűk: 7378423
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21877 üzenetére
Nekem azt hiszem mindig fehér maradt. Csak 10% alatt ment át pirosba de nem vagyok benne biztos az tuti hogy 20% alatt is fehér volt. Nem hiszem hogy jött update, azt itt már írták volna a srácok. Muszáj volt visszatennem a 4.3-mat mert alapszintű gondok voltak futás előtt már majdhogynem 10percet vártam mire talált műholdat, aztán ahogy megtalálta el is dobta utána megint 1-2perc mire magához tért stb.. Ez azért durva, 4.3 alatt kb 8-10sec és tartja is. Meg még jó pár apróság ami hibásan ment 4.4 alatt pl. a google play szolgáltatások ezen a legújabb verziója se szívja az akkut. Az se rossz teló
-
MikitoLac
tag
válasz
Flekker #21873 üzenetére
Nem lehet kapni valahol ilyen kis sim tartó vacakot? Ki kéne próbálni azzal hátha megjavul, így lehet alig érintkezik.
Más: z1 compact-ra meg az ultrára jön a 4.4.4 reméljük a z kit kat-jével is kezdenek valamit, mióta visszatettem a 4.3-mat minden sokkal jobb üzemidő gps sebesség érzet plusz olyan apróságok is hogy a poweramp widget-je lezárt képernyőnél is működik 4.3 alatt. és ez elég ciki hogy a régebbi rendszer sokkal jobb...
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21872 üzenetére
Na ez jó hír hogy minden érintetlen, ügyesek ezek ha akarnak
! Nekem is csak annyit írtak hogy alkatrészcsere. És még elég normális volt nálam a t-mobil is mert egy bolti állapotú fóliás s3-mat adtak addig amíg a szervizben volt. Annak is elég jó volt a teljesítménye.
-
MikitoLac
tag
válasz
oliwire #21819 üzenetére
Nem nem abszolút nem tekintek fekete mágiaként ezekre a progikra sőtt.. Inkább a Sonyra vagyok mérges hogy egyrészt nem lehet hivatalosan visszafele frissíteni úgy hogy a hibátlanul működő funkciókat elrontja az elvileg modernebb rendszerben. Szánalmas. Amúgy az imént raktam vissza a 4.3-mat flashtool-al. Céges gépen még win7 van gondoltam egyszerűbb itt
Más: hogy kell kikapcsolni az értesítést arról hogy van 4.4?
-
MikitoLac
tag
Olvastam hogy a driverrel vacakolni kell valamit, aztán újraindítás stb. nem erről van szó, azt meg ne mond hogy mindenki tolja csak úgy a rendszereket a telefonra, mert akkor szétröhögöm az agyam. Én is frissítettem már nem azért szerintem az emberek 90% azt se tudja mi a flashtool. Na mindegy nem ez a lényeg hanem az hogy normálisan kéne menni nem egy flashtoolt kéne használni hogy visszategyem az előző rendszert. VICC. Gondoltam kivárom a köv. frissítést de a türelmem véges a telefon meg törékeny.
-
MikitoLac
tag
Észrevettem, előbb inkább végig kéne olvasni a hozzászólást.. Br..
Az xperiaval foglalkozzatok inkább
Pl.: hogy ez a nyavalyás megint alig akart találni gps jelet futás előtt. aztán szépen el is dobálta közben. Azt hittem földhöz vágom. Vissza kéne tenni a 4.3mat csak ahogy olvastam azt se egyszerű win8 alatt... Miért lenne könnyű
Mellesleg nem értem miért nem ad a Sony is olyan opciót a hivatalos programjaihoz hogy az előző verziókat is fel lehessen tenni ehelyett jól b...kodni kell vele főleg 8-as alatt
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21789 üzenetére
Mikor én beadtam hátlap leválás, illetve rózsaszín indikátorok és hibás ajtótömítések miatt nekem mindent megcsináltak de új telefont nem kaptam. Nekem is van apró sérülés a házon (sarkain) de ebbe nem fogok kötekedni mivel én okoztam de nekem se szóltak érte hogy hibás lenne vagy fizikai sérülés lenne rajta de ha arra hivatkoztam volna átvételnél hogy miért ilyen és előtte tuti nem volt rajta sérülés akkor se adnak újat szerintem. Meg pofátlanság is ha nem az ő hibájuk
Egy speckó ragasztóval van felragasztva az elő meg hátlapi üveg a keretbe. Remélem nekem olyanra cserélték ami nem válik le. Egyenlőre minden oké 1 hónap után. De te most pontosan milyen hiba miatt is akarod beadni?
(ja és ők semmilyen sérülést nem okoztak rajta teljesen ugyanolyan álapotban kaptam vissza mint ahogy beadtam csak helyrepofozták a készülékházat hogy újra vízzáló legyen)
-
MikitoLac
tag
válasz
zoleeka1987 #21740 üzenetére
Igen, t-nél két év gari van. Nekem is elengedett kissé a hátlap. Vidd be a t-be elküldik a cordonba azt újra vízálló lessz.
-
MikitoLac
tag
válasz
Erwinke #21635 üzenetére
Neked ugyanazt kéne tenni amit írtam előzőleg. De jesszus ez milyen szerviz? Nekem kevésbé volt elválva a hátlap ami miatt (is) visszavittem neked pedig nagyon el van válva a hátlapod. Csak a Cordonban tudják sztem normálisan összerakni. Legalábbis egy darabig biztos újra vízálló lessz. Ez valami gázos szerviz ha ilyen hátlappal visszaadták neked. Nem cserélték ki a ragasztót se normálisan se nyomáspróba semmi
Plusz az érintőd is ájjj mennék baltával hozzájuk kb
( mondjuk az érintőn lehet csak a fóliát karcolták meg)
-
MikitoLac
tag
válasz
CoRt3z #21633 üzenetére
Ha garis nem tudom melyik szolgáltatónál vagy vidd be mond el mi a szitu. Majd ők elküldik a Cordonba és ott nyomás próbázni fogják. Ha azon megbukik akkor ugye nem te hibáztál úgy hogy van esély hogy javítják. Persze kitudja.. Ha nincs gari akkor is a Cordonba kell vinni mert ott tudják úgy javítani hogy újra vízálló legyen.
-
MikitoLac
tag
Az a helyzet hogy ez egy jó gép de azért vigyázni kell rá mert érzékeny is. Pl most észrevettem hogy a jack csatinál a fülhallgató csatlakozója kezdni ki a gumitömítést. Ahogy néztem nekem már egy nagyon picit el is mozdította a helyéről a szigetelést pedig pár hete cserélték. Na nem vészesen csak nagyon picit, de így kezdődik. A gatyazsebben jól hozzádörzsölődik, nyomódik szépen leválik idővel a gumitömítés aztán le is szakad. Pl. ezt azért is oldották gondolom meg másképp a további modelleken. Én szeretem mindenesetre nagyon minőségi jó gép a mai napig elveri a legtöbb telefont,de mondjuk 190-et nem adtam volna érte
-
MikitoLac
tag
válasz
burgatshow #21462 üzenetére
Igen köszi olvastam este jó kis összefoglaló. Még nem csinaltam meg lusta vagyok majd ha nagyon felidegesít
-
MikitoLac
tag
válasz
ADAM1337 #21463 üzenetére
A t-mobilba vittem a westendbe. Garis még. Ott írt a pasas egy összefoglalot a hibakról, plussz hozzátette hogy jól tettem hogy behoztam. Normális volt mondta hogy nyomáspróbázni fogják. Cordonba külték ugye, csak gondolom azok is fogékonyabban javítanak ha a telekom küldi a telot nem én sétálok be vele.
-
MikitoLac
tag
válasz
burgatshow #21459 üzenetére
Köszi megpróbálom bár életemben nem használtam a Flashtoolt-t.
-
MikitoLac
tag
válasz
burgatshow #21456 üzenetére
Nekem pár hete ugyanezek a tünetek miatt volt bent a szervizben. Mindent megcsináltak. Kicserélték az ajtókat a hátlapot is újraragasztották, és nyomás próbázták elvileg újra vízálló lett. Plusz becsületesen tettek be mindenhová szép új fehér indikátorokat.
-
MikitoLac
tag
Újratettem a rendszert sus-al gondoltam hátha. De persze a giroszkóp ugyanúgy forog szépen körbe magától. Jó idegesítő. Ha megpróbálom kalibrálni még gyorsabban forog, szuper
Ezekkel a hivatalos progikkal nem lehet visszafrissíteni 4.3-ra? Mert nekem csak a legfrissebbet ajánlja fel.
-
MikitoLac
tag
Bocs még a téma miatt de akinek esetleg ilyen fülese van (Sony MH1c) van egy kis fehér ragasztott matrica a hangszóró előtt koszgátló vagy mi de tök felesleges mert alatta van még egy kis szivacs is ami megfogja a koszt. Szóval most néztem hogy ha az nincs rajta sokkal jobban szól kb. 20-30% hangosabb, iszonyat lefogta eddig a hangot úgy hogy vissza se raktam. Ajánlott tuning. Ha mégis szükség van rá simán visszatapad a helyére
-
MikitoLac
tag
Hát ez hatalmas, levettem a gumiharangot az mh1c-ről jól beleszívtam gondoltam hátra helyrejön a hangszóró és be vállt. Ennyit a szervizről most már hibátlanul szól
-
MikitoLac
tag
Nem értem mitől jön elő mindig újra ez a giroszkóp forgás
Pár napig jó aztán megint újra előjön. Plusz tegnap futás előtt megint csak úgy talált GPS jelet hogy újra kellett indítani a telefont. Vissza kéne tennem a 4.3-mat. az gari vesztéssel jár ill. mennyire bonyolult? Megkérdeztem a cordon-t MH1c ügyben de csak cserélni lehet 7ezerért.
-
MikitoLac
tag
Arra gyanakszom hogy valami az elektronikájával lesz ahol a hangerőt stb lehet kapcsolni biztos nem jól adja át a jelet. pedig minden funkció működik. Remek ebből szerviz lesz vajon ilyesmit javít a Sony szerviz?
-
MikitoLac
tag
Vettem egy Sony mh1c-t az a gond hogy iszonyat halk
Van valakinek ilyen fülese vagy valami tapasztalat, mert még a gyári fülesnél is jóval halkabb, ráadásul az egyik fele halkabban is szól... szépen szól meg nagyon minőségi de ez nagyon gáz és nem garis sajnos. Valaki valami ötlet?
-
-
MikitoLac
tag
Én 3 napig türelmes voltam a Play progival de mivel folyton meleg volt a telefon, 83% energiát evett ha jól emlékszem 7-10óráig terhelte a procit mikor megnéztem az energiafelhasználásnál. Úgy hogy elvileg készenlétben volt a telefon pár óra alatt 60% állt meguntam visszaállítottam a 4.0.34-re a google play szolgáltatásokat tehát NEM a google play áruház alkalmazást és rögtön leállt minden ilyen háttértevékenység. Nem látok mögé hogy pontosan mi okozza de ez a megoldás segített ez a lényeg.
-
MikitoLac
tag
Nem tudjátok ugye a Sony MH1c kompatibilis a Z-vel? Illetve mi a vélemény róla ha valakinek volt ilyen.
-
MikitoLac
tag
válasz
#35914496 #21235 üzenetére
Ez azért kissé erős volt
2009 óta van androidos telefonom tudom hogy kell őket használni. Legalábbis mint átlag felhasználó. Ha a margitszigeti futópályát lehet fedett ill. árkádosnak nevezni akkor pl ott. De legutóbb a duna parton teszteltem azt hiszem az is elég nyitott
Holnap megyek újra a szigetre majd akkor csekkolom a GPS-t. Nem tudom ki kérdezte de nincs tiltva ez a google szolgáltatások csak nincs le frissítve panaszkodik is erősen. De mióta tegnap vissza állítottam a gyári verzióra a google play szolgáltatások vacakot nem melegszik a telefon és nem is merül, ami ilyen melegben jó dolog.
-
MikitoLac
tag
válasz
#35914496 #21224 üzenetére
Azért gyanús mert én jó példa vagyok mert garanciás root mentes a telefon az életben nem mókoltam semmit rajta 4.3 alatt hibátlan volt. Arra gyanakszom hogy pl a GPS azért rosszalkodik mert nem frissítem a legújabb google szolgáltatásokra de ha megteszem elkezdni zabálni az akkut. Szóval meg vagyok lőve. Úgy hogy hidd el semmi se lett rajta állítgatva magától ilyen. Ja és én is simán ráfrissítettem (T-molbilos) a 4.3-ról. Mint eddig minden frissítést.
-
MikitoLac
tag
válasz
burgatshow #21219 üzenetére
Nem, nem csak nálad van gond a GPS-el én még tesztelgetem kicsit de ha nem lesz hibátlan megy vissza valahogy a 4.3. Meg a giroszkóp is szórakozik miután compass-os megoldással hülyét csinálok magamból a 8asokkal egy ideig jó aztán össze vissza néha előjön hogy forog a giroszkóp magától
A többi dolog rendben bár miután visszaállítottam a gyárira a 4.4-et nálam is meríti a google szolgáltatások.
-
MikitoLac
tag
válasz
BLUE TORNADO #21190 üzenetére
Nekem a 8.3.A.0.7 -es van nem akadozik.
-
MikitoLac
tag
Köszi a tapasztalatokat, én egyenlőre nem is tennék rá más rendszert max vissza a 4.3-mat. Bár ennek nem tudom pontosan a folyamatát. Szeretem a Sony felületét (szerintem a legszebb felület androidon) egyedi meg eddig a rendszerrel se volt gond. Ezzel sincs különösebb de ez a gps meg giroszkóp ezért nem túl jó sokat használom futáshoz pl.. Ma reggel reseteltem az egész rendszert és mintha gyorsabban találná meg a műholdakat de ez csak futáskor derül majd ki hogy megint össze vissza dobálja e magát a jelről. Akkor ezek ilyen rendszerhibák semmi megoldás sincs
-
MikitoLac
tag
-
MikitoLac
tag
Kérlek segítsetek mert földhöz b.. ezt a jljdowhfv telefont... Mióta frissült 4.4-re alig találja meg a GPS jelet. Nagyon pontosra van állítva a beállításokban. Ha pedig megtalálja futás után látom utólag hogy közben elveszítette a gps jelet... Aztán újra megtalálta stb.. Össze vissza.. VICC egy 2kilós telefontól. Eddig pont ez volt az egyik jó dolog amit szerettem a telefonban hogy pontosan és gyorsan talált jelet illetve stabilan tartotta. Stamina módban a progi engedélyezve van amit a futáskor használok(Nike running). Ha valakinek van ötlete egy magyar nyelvű beállítás vagy valami. Köszi!
-
MikitoLac
tag
Nem tudja valaki, van megoldás arra hogyha mondjuk mintával le van zárva a képernyő akkor a kikapcs gomb hosszú megnyomásával ne lehessen előhívni a kikapcsolás menüt? Illetve arra menne ki a játék hogy sehogy se lehessen akkor kikapcsolni. Nem tudom erre van valami, vagy alapból ilyen ostobán van megoldva? persze hasznos ha le lehet resetelni de jó lenne ha abszolút nem lehetne olyankor kikapcsolni a telefont.
-
MikitoLac
tag
Tegnap visszakaptam a telefont a t-mobilból (cordon). A hibák: elszíneződött indikátorok (egyszer beázott) a jack, és usb fedél tömítések hibásak, hátlap leválás bal felső sarok.
Nos kicserélték az ajtócskákat, megcsinálták a hátlapot és még a kis indikátorokat is kicserélték újakra. Nyomás próbázva volt elvileg újra vízálló. Szavam nem lehet a szervizre -
MikitoLac
tag
Ma rávettem magam hogy leadjam a T-nél a telefont. A tömítés illetve hátlapelválás miatt. Az indikátorok rózsaszínűek. Kíváncsi leszek, T-s krapek mindenesetre normális volt mondta hogy jól tettem hogy behoztam. Azt mondta nyomás próbázni fogják. Remélem nem ugrik a gari. Samsung S3 lte kaptam cseretelefonként, és bár jó telefon máris hiányzik a Sony
Mondjuk tény hogy ennek a kijelzőnek a betekintési szögeibe nehéz lenne belekötni meg a fekete is tényleg király.
-
MikitoLac
tag
Sajna muszáj lesz beadnom T-hez az xperiát mert pár nap után ismét leválik picit a hátlap hiába a hajszárítózás. Ami ugyan nem zavaró mert elég kis mértékű a dolog de hát azért mégis... Kíváncsi leszek javítják-e mert rózsaszínű az összes indikátor meg úgyis a jack és az usb tömítéseket is cserélni kellene. Azért is színeződtek el. Meglátjuk.... Szerintem bele fognak kötni.
-
MikitoLac
tag
válasz
BLUE TORNADO #17836 üzenetére
Nem pöndörödik össze, én hajszárítóval toltam neki, idáig tart úgy tűnik. Meglátjuk hogyha valami játék vagy valami felpörgeti a telefont leválik-e újra. De jó lenne megtudni ezt hogy javítják gariba, illetve ha abba nem mennyibe kerülne a ragasztás. Úgy hogy utána azért ha esetleg meghibásodik szét lehessen szedni, mert azért ez is fontos.
-
MikitoLac
tag
Akkor azért jó hogy írtam, mert pár embernél lehet ez fontos aki vízben is használja, és így valószínű beázna. Az enyém 13w11. Első kiadások közt lehetett. Idegesítő egy dolog legalábbis a tudat hogy nincs fent a hátulja rendesen. Ilyenkor azért jó lenne ha csavarral lenne összerakva
-
MikitoLac
tag
Remélem nekem ez a hajszárítós dolog megoldja. Kérdés mikor válik le róla megint... Köszi a segítséget
-
MikitoLac
tag
Észrevettem a telefonon hogy a hátlapnál a kamera oldalon alig észrevehetően elvált a hátlap. Ujjal is érezhető a keret miatt. Most hajszárítóval próbáltam kicsit melegíteni a sarkát majd rányomni egyenlőre úgy tűnik tartja. Valakinek volt már ezzel tapasztalata? Nincs kedvem ez miatt hetekre gariba adni.
-
-
MikitoLac
tag
válasz
droidforever #16944 üzenetére
Akkor abszolút nem értem mi lehet a gond amikor indulna a dolog kiírja felül a tv hogy betöltés majd szépen szétkapcsolnak ahogy kell...
-
MikitoLac
tag
Valaki próbálta már a képernyőtükrözést (samsung smart 2013-mas kiadású tv)? Minden engedélyezve látják is egymást de mikor csatlakoznak elsötétedik a kép a tv-n mintha elindulna erre szétkapcsolódnak, és mind a tv, mind a telefon azt írja kapcsolódás vége vagy valami ilyesmi...
-
MikitoLac
tag
Köszönöm a tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest