Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
De lehet, hogy lecserélem egy Huawei P8-ra, nagyon dicsérik és jókat olvastam róla a tesztekben. Ahogy elnézem, mindenben jobb, mint a Z, így rosszul biztos nem járnék a cserével. Még gondolkodom rajta.
-
-
-
AthlonXP
őstag
Szerintetek érdemes lenne lecserélni egy Huawei P8-ra az Xperia Z-t?
Hasonló tudásúak, a P8 3Gb ramos, és szebb képeket csinál, meg az 5,2-es, gyári 6-os droiddal...Fentebb írtátok, hogy telepítsem újra a teló szoftverét, vegyem ki az SD kártyát és nézzem meg úgy mit mutat.
Hát megint előjött a gond, hogy csak restart után tudtam bekapcsolni a mobilnetet ( miután egy napja ment a készülék ), bár ahogy figyeltem a wifi és a bt. kapcsolat most nem zavarta egymást.
Tegnap kértem bele új sim kártyát.
Most gond nélkül be tudtam kapcsolni a mobil netet, ráadásul egyből LTE kapcsolatot mutatott. Ezt eddig nem láttam... Még kísérletezek vele, hogy mit mutat, majd kiderül.De a fenti kérdés még él, szóval szerintetek érdemes lenne cserélni?
-
AthlonXP
őstag
válasz
pit stop #29469 üzenetére
Hát nem tudom. Sajnos előfordul.. Meg sokszor van, hogy nem tudom bekapcsolni a mobil netet. Hiába jelzi, hogy be van kapcsolva, a térerő ikon felett nem jelenik meg az adatkapcsolat jele és netezni sem lehet vele. Ilyenkor újra kell indítanom és megjavul.
A gyári 5.1.1 van rajta, nincs rootolva, módosítva a rendszer.
Nem tudom mi lehet vele. Mondjuk ezeket az apróságokat leszámítva, tökéletesen megy a teló, csak zavar, hogy ezek mitől lehetnek. Valószínűnek tartom, hogy szoftverhiba, de hát frissítés már nincs hozzá, ez a max. -
AthlonXP
őstag
válasz
Scooter86101 #29465 üzenetére
Nem használok ilyesmit.
Azt vettem észre, ha párosítva van a telefon egy BT eszközzel, akkor a wifit se tudom bekapcsolni.
A wifi jel mellett egy felkiáltó jel jelenik meg.
Ha párosítás előtt be volt kapcsolva a wifi, akkor a BT eszköz csatlakoztatása után, egy bizonyos idő múlva ( nem azonnal, hanem pár perc, de ez változó ), bontja a wifi jelet a telefon és megjelenik a felkiáltó jel a wifi ikonnál.
A gyári rom van a telefonon, frissítve, rootolva nincs.(#29466) Scooter86101: Bocs a kései válaszért, de több fórumot is olvasgatok, illetve írok oda, itt a PH-n és teljesen elfelejtettem, hogy ide is írtam, így nem is néztem be ide.
-
AthlonXP
őstag
Ha be van kapcsolva a WiFi a telón és közben párosítom a telefont egy Bluetooth eszközzel ( bármivel), akkor egy idő után bontja a WiFi kapcsolatot..
Más is tapasztalt ilyet? -
AthlonXP
őstag
válasz
flegga92 #29449 üzenetére
Köszi, de nincs rootolva a teló, így ez nem jó.
Daw93: mit értesz a jelzés értékű hangszóró alatt? A telefonéra gondolsz? Mert nekem nem az lenne a lényeg, ha zenét hallgatok telóval, akkor pár hónapja vett JBL hangszórómat párosítom vele és kész. Nekem az a lényeg, hogy ha fejhallgatót használok, akkor legyen szép hangja!
Bár tényleg jól és tisztán szól, de nem bánnám, ha erőteljesebb mély hangokat adna ki a rendszer. Nemrég kipróbáltam a régóta szekrényben alvó W300i-met és hát óriási különbség van a két telefon hangja közt, ugyan azzal a fejhallgatóval.
Sajnálom, hogy a Z-ből hiányzik ez mélyhang kiemelés, ami a másikban van. Pedig ezt is reklámozták azzal, hogy milyen jó zenejátszó képességei vannak. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó zene lejátszók progit, amiben van hangszín szabályzás, esetleg valami virtualizációs lehetőség, stb...?
Próbáltam párat, pl a Player Pro-t, Music Player-t, stb, de nem valami nagy szám... Valahogy hiányoznak azok a telt mélyhangok, amik korábban a Walkman telókon voltak. Itt hiába állítom a hangszínt bárhova, meg se közelíti azt a szintet...
Vagy nálam van valami, vagy ez a telefon ilyen alapból. Nem tudom milyen lehet az újabb modelleken a helyzet. -
AthlonXP
őstag
Igen, időközben sikerült.
Valamiért csak a szinkronizálást hozta be, ill. a webes felületen is csak a sima belépés opció ment.
De most sikerült előcsalogatni jelszó módosító opciót. Valószínűleg az volt a baj, hogy a telefon az auto belépés miatt még be volt jelentkezve a korábbi azonosítóval, de persze azzal már nem tudott mit kezdeni. Így most kiléptettem a fiókból és az utána való belépéskor már kérte az új jelszót....Köszönöm a segítséget!
-
AthlonXP
őstag
Na igen, eddig eljutok, de mint írtam, nincs lehetőség jelszót változtatni. Azt írja, frissítsem az adataim és ennyi.
Kiválaszthatom a jelenlegi fiókomat, ahol tovább lep a szinkronizálás fülre, de ott nem tudok csinálni semmit, csak kiválasztani, mit szinkronizáljon, majd.
Ill. tudok még új fiókot hozzáadni, ennyi az össz opció. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
tegnap megváltoztattam a Gmail fiók jelszavamat PC-n és ma szerettem volna a mobilon is, de sehol sem találom a lehetőséget. Most ugye próbálna bejelentkezni a szinkronizáláshoz, de nem tud, mert nem jó a jelszó. Megváltoztatni viszont nem tudom. Olvastam több lehetőséget is, de egyik rosszabb, mint a másik ( pl. hogy csak 72 órával a változtatás után lehet mobilon is alkalmazni az új belépőt, vagy teljes gyári reset kell a telónak és stb... ).
Szóval mi lenne a megoldás? -
AthlonXP
őstag
Sziasztok. Keresek egy olyan alkalmazást, ami még tudná mutatni, hogy töltés közben mekkora a töltő áram. Telefon töltők összehasonlításához kéne, ha van ilyen egyáltalán.
-
AthlonXP
őstag
válasz
M_AND_Ms #27577 üzenetére
Tökéletesen látható volt eddig is minden rajta...
De megoldottam már launcherrel. Így lényegtelen már...
Viszont a kamera elég gáz így, hogy szinte minden állítási lehetőséget kivettek belőle. Ezt sem értem miért kellett?!
Néznem kell majd valami jó kamerás appot a boltban. -
AthlonXP
őstag
Oké, köszi.
De miért jó az, hogy alig fér pár ikon a képernyőre, óriásiak lettek az előzőhöz képest!Amúgy a kamera szoftver is változott. Alig lehet állítani benne valamit. A 4.4.4-en tele volt minden félével, most meg alig van pár opció!
Nagyon vártam már a nyalókát, de minél többet foglalkozok most vele, annál jobban utálom!
Úgy látszik megint a rossz végén vagyok... -
AthlonXP
őstag
És mi lenne az?
Leszedtem a 360 launchert. Abban alapból van ikon méret váltás...
Nevetséges, hogy ezt így kell megoldani! Mibe került volna, ha alapból van egy opció a gyári rendszerben, hogy "ikon méret: kicsi, nagy"?!
De azt sem értem, miért kellett ahhoz hozzányúlni, tökéletes volt a korábbi verziókban!A Vakok és Gyengén látók szövetségének ajánlásával készült?! -
AthlonXP
őstag
Oké... Beneztem a Sony fórumra is és ott is sokan panaszkodnak a megnőtt ikonokra.. Úgy tűnik erre nincs megoldás. Max más launcherrel. Azért megneznem azt a barmot, aki ekkora ikonokat talált ki ide!
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Tegnap esete én is megkaptam a nyalókát a telóra!
Eddig el vagyok vele, viszont a korábbi 4.4.4-hez képest eléggé megnőttek az ikonok, ami nagyon nem tetszik és ez sajnos akkor sem változik, ha lecserélem az Xperia témát, bármilyen másikra.
Lehet valahol állítani az ikonok nagyságát? -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Erről a Nanoshine-ról, hallottatok már? Vajon jó lehet, az ára nem vészes, csak hát így látatlanba... Lehet ez is vmi kamu baromság, jó lenne vmi teszt vagy bármi róla....
Egyébként kijelző védő fóliát honnan lehet rendelni hozzá, mert boltban már nem kapható, nem gyártják ( esetleg a hátlapra valót )..
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Látom, hogy ezen a telefonon elöl 2 hangszóró van és egy oldalsó is a jobb oldalon.
Azt, hogy mikor melyik szóljon, azt hogy lehet kiválasztani?
Kell ahhoz vmi alkalmazás, vagy pl, ha elindítok egy filmet, akkor az előlapiak fognak szólni alapból, vagy csak az oldalsó, ez hogy működik?Ja és most a 4.4.4-es android van rajta ( T-Mobil ), olvastam, hogy a nyalókás is elérhető ehhez, bár nem jelez újabbat. T-Mobilnál ezek szerint ez a legújabb, vagy nálunk még nem érhető el hivatalosan az 5-ös android?
-
AthlonXP
őstag
Gondolom a "Free shipping" opciót választottad, nem a dhl-t vagy ems-t.
Mennyi idő múlva küldték?Amúgy azt olvastam ott, hogy a refurbished, nem vízálló. Ezt nem értem, módosítottak rajta vmit?
Nem mintha vinném magammal a zuhany alá, vagy ilyesmi, csak nem értem, mire céloznak ezzel. Elvileg, ha gyári állapotban van a telefon, akkor az vízálló. -
AthlonXP
őstag
"Jóárasítva" használtan tud valaki eladót. Persze működőt, nem agyon koptatottat, stb. T-mobil kártyához kéne, vagy esetleg független, ha olyan van.
-
AthlonXP
őstag
Hát ez nem túl jó...
Mindegy, akkor. Köszönöm azért a segítséget. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem.
Szeretném megvenni haveromtól a telefonját, ami vodás, nekem viszont tmobilos kártyám van, azzal szeretném használni.
A teló függetlenítéséhez kéne segítség, ha valaki tudna, jó lenne. Néztem az első hsz.-t, de ott nem találtam olyat ( vagy csak átsiklottam felette ).
Jelenleg egy GIO-m van, azt már számtalanszor újra telepítettem, gyári és főzött romokkal, módosított cwm-ekkel, root jogokal, stb. Nem tudom, hogy esetleg hasonlóan működne ez a sony-nál is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest