- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsy1
tag
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek elfekvőben egy akkumulátora reális áron? Az enyém már nagyon a végét járja, és Kínából sokáig tartana míg megjön, itthon meg eléggé drágán adják
-
polcsy1
tag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani komplett LCD-t + ragasztót megfizethető áron? 2,5 év használat után megadta magát
-
polcsy1
tag
5.1.1 - XDA
remélem nincs tele hibával -
polcsy1
tag
Ha bekapcsoljátok a vakut, akkor nektek is látszik a hátlap szélénél, hogy kiszűrődik a fény körbe? Most 1,5 év után vettem észre, vagy kezd feljönni a hátlap
-
polcsy1
tag
válasz
MaxxDamage #27676 üzenetére
Chrome: Beállítások->Lapok és alkalmazások egyesítése->Kikapcsolva
-
polcsy1
tag
válasz
Thomeck #27551 üzenetére
Kártyát akkor is érzékeli, ha nem tud hálózatra csatlakozni. Nem tudom, hogy mennyi idős a kártyád, de egy másikkal mindenképp meg kell próbálni. Ha azzal jó akkor be kell menni a szoláltatóhoz és kell kérni egy cserét. Anno nekem is volt egy olyan kártyám ami már csak a régebbi telefonokkal volt hajlandó működni az újabb fajtáknál már nem tudott fellépni a hálózatra.
-
polcsy1
tag
válasz
thebencus90 #27104 üzenetére
flashtool-al rakj fel egy függetlent, legalább nem lesz tele a szolgáltató hülyeségeivel
-
polcsy1
tag
3 bootloop után sikerült működésre bírnom az xposed installert
-
polcsy1
tag
válasz
Scooter86101 #27080 üzenetére
azért nem használom én se ébresztőnek, mert biztos hogy nem kelnék fel rá ha csörögne
szerintem gyárilag ilyen halk az ébresztő benne vagy nem tudom -
polcsy1
tag
válasz
kalmancsaba #27076 üzenetére
ahogy pit stop is írja nincs ilyen beállítás, azt csak akkor írja ki ha az usb-t vagy a jack-et kihúzod
-
polcsy1
tag
felvettem a rootolást a telefonon, hamarosan fent lesz youtube-on
egy felvevő program mennyire le tudja lassítani a telefont, így még a minőség is romlik
-
polcsy1
tag
melyik recovery-t lehet felrakni a lolli-ra? próbáltam párat de egyik se akart felmenni rá
-
polcsy1
tag
Már én is gondolkodok a szervizbe, de az usb ajtón kívül nincs semmi baja. Valami olyan hibával kéne beadnom, amiatt kicserélnék a kozmetikát rajta
-
polcsy1
tag
válasz
BUZZLGHTYR #26769 üzenetére
próbáld meg a bekapcsoló gomb + hangerő le vagy fel egyszerre
-
polcsy1
tag
válasz
MaxxDamage #26737 üzenetére
-
polcsy1
tag
az ilyen esetekbe segíteni szokott, hogy kb 10x ki-be dugdosod a jack-et és helyreáll.
-
polcsy1
tag
Sony Centerbe is leadhatod, majd ők továbbítják a Cordon felé. Garancia papír meg szükséges, anélkül saját költségeden fogják megjavítani amiért eléggé sok pénz elkérnek.
-
polcsy1
tag
ha szolgáltatótól vetted akkor elvileg, ha belépsz az adataiddal akkor ott megtalálható
amúgy regisztrálj meg a Sony oldalára, hozzá adod a fiókodhoz a telefonodat és ott kiírja, hogy meddig garanciális -
polcsy1
tag
válasz
spanglee001 #26372 üzenetére
én is azért csináltam, mert az USB nem bírta sokáig
gondoltam inkább építek legóból egyet, minthogy kiadja 10-12k-t egy töltőért -
polcsy1
tag
válasz
spanglee001 #26369 üzenetére
kicsit megdől benne, de stabilan tartja a helyén
-
polcsy1
tag
dokkoló v2
[link]
-
polcsy1
tag
válasz
BLUE TORNADO #26282 üzenetére
csinálj házilag egy dokkolót mint én
USB kapcsolatokba meg csináld meg a vezeték nélküli médiaátvitelt és nem kell használnod az usb-t utána
-
polcsy1
tag
lehet hozzá kapni logóval ellátott fóliát aliexpress
google találatok -
polcsy1
tag
A hátlapi gyári fóliát mivel érdemes leszedni? Próbáltam már késel meg papírvágóval, de nem nagyon akar feljönni
-
polcsy1
tag
ezt csak kipróbálásként csináltam
-
polcsy1
tag
mit találtam XDA-n [link]
és működik, már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan szorítsam oda a telefont
-
polcsy1
tag
válasz
zsoleszkai #25651 üzenetére
próbáld meg, hogy kb 10x headset ki-be, lehet hogy beakadt valamelyik láb és úgy érzékeli mintha be lenne dugva
-
polcsy1
tag
Jó neked, én egyszer ejtettem le tok nélkül és a hátlapi fólia megsérült 2 helyen, meg a sarkán látszik a sérülés. Meg nem tudom, hogy az enyém széria hibás lehet vagy valami, de a hátlap úgy néz ki, mintha egy több éves telefon lenne. Kopott meg foltok vannak rajta (eléggé nagy mennyiségben), inkább már ki se veszem a tokból, mert már rossz ránézni annyira oda van.
-
polcsy1
tag
válasz
MaxxDamage #25514 üzenetére
Próbáld meg, hogy az eszközkezelőbe letiltod az usb-t és újra indítod a gépet. Utána újra telepíti az összes usb eszközt és talán jó lesz.
-
polcsy1
tag
Kell venni rá egy másik fóliát. Fél éve 600 Ft-ért vettem 4 db-ot ebay-en.
Nekem már annyi karc van a gyári fólián, hogy némelyik még a színeket is megtöri
-
polcsy1
tag
válasz
lbence #25319 üzenetére
Elállási/Felmondási jog
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő az (1....) .
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: (2...). Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. (3....)
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
-
polcsy1
tag
Hátlapról valahogy le lehet szedni a fóliát? Eddig kb 2 napig volt tok nélkül és eléggé karcos lett meg 1-2 helyen látszik, hogy megsérült.
-
polcsy1
tag
reméljük nem fog változni, hogy mégse adják ki
kép -
polcsy1
tag
megjött a Telekom-os frissítés is
-
-
polcsy1
tag
Sziasztok!
Az usb tömítés elszakadt azt érdemes kicserélni házilag ha veszek újat, vagy inkább vigyem szervizbe? Megcsinálnám itthon is, de eddig csak olyan videókat láttam, ahol szét volt szedve a telefon és én nem szívesen venném le a hatlapot
-
polcsy1
tag
Valaki találkozott olyan hibával, hogy bekapcsolásnál nem villan fel a led és így recoverybe se enged belépni?
-
polcsy1
tag
Nálam is volt olyan hogy a telefon egyáltalán nem adott ki hangot. Rákerestem neten és azt írták, hogy a jack dugónap az egyik lába beragadt és azért nincs hang, mivel úgy érzékeli mintha be lenen dugva a headset. Annyi volt a megoldás, hogy párszor ki-be kellett dugni a headsetet és jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest