- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szityu161
tag
válasz
dSERiES #23926 üzenetére
4.3-tól csinálja. 4.3 előtt nem volt ilyen probléma. Dokkolóm nincs. Chromehoz köze azért nem lehet mert korábban mikor chromera fogták, azt csináltam hogy romfelrakás után root, majd chrome-ot töröltem is. Na akkor is maradt a hiba. 4.3 előtti romoknál meg esze ágában nincs a telegráfnak ilyen hibát előidézni.
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
Deck
titán
-
törölt tag
válasz
dSERiES #23415 üzenetére
Ebben igazad van, Z1-re és Z1C-re nem is gondoltam, azoknak nem követem figyelemmel a sorsát.. Ettől függetlenül Z-re (Tablet Z-re is vonatkozik) már az 5. főverzió lenne, tehát erősen a nulla felé konvergál annak az esélye, hogy jönni fog az L. Az pedig, hogy hónapra pontosan meddig támogatott egy készülék, azt senki sem garantálja, a 18 hónap csak egy Google irányelv, amivel a gyártók egyáltalán nem foglalkoznak.
-
troger911
tag
válasz
dSERiES #22782 üzenetére
Köszi! A GPS-el milyenek a tapasztalatok? Ma futottam salakos ovál pályán és elég érdekes képet mutatott. Néha kicsit letért az ívről és egyszer keresztbe áthúzta a pályát a Runkeeperben... Lehet karon lévő tokban nem nagyon látja a műholdakat? Erdei futásnál nem tűnt fel eddig.
-
xxman
senior tag
válasz
dSERiES #22759 üzenetére
Én simán dobáltam kádba/balatonba/pohárba/akárhova, közben videózgattam stb, soha nem volt semmi baja, indikátorok hófehérek. A csapot meg még nyitott csatikkal is gond nélkül túléli.
Mondjuk az usb csati nekem is kilazult az utóbbi pár napban, cordonéknál meg b@sznak felvenni a telefont...
Máshol van esély ilyet beszerezni?
Pára problémára: esetleg rizs? -
omarion23
tag
-
-
Police72
csendes tag
válasz
dSERiES #22426 üzenetére
Vissza volt! Minden vissza volt. Majdhogynem mikroszkóppal ellenőriztem az illesztést mielőtt bementem a tököm medencébe!!! Erre szevasz!
Olyan veres az indikátor mint a pinty. Valahol csak bement. És ez gyári hiba. Kérdés hogy hogyan tovább, mert ha ezt az én torkomon akarják lenyomni, az már kurvagáz akkor.
Jó rendben, f@sz vagyok, hogy kísérletezek vele, de akkor mi a hányadéknak erre építik az egésznek a marketing kampányát, ha nem kipróbálja mindenki...
AZt is levágtam korábban, hogy sumákba egy háttérfrissítéssel lecserélődött a felugró "ízálló - Csukja vissza" ablak, "Fröccsenésálló-csukja vissza" ablakra. Na de szembesülni is vele.Szerintetek. Gari?
Egyáltalán ki itt a hivatalos official Sony szervíz, ki a brantot kell keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest