- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Police72
csendes tag
válasz
MikitoLac #22458 üzenetére
Nem tudtam kikapcsolni azonnal sajnos. mint említettem folyton bekapcsolta magát a gomb kontakt miatt.
A hangszóró probléma továbbra is fent áll. Már 6 napja nem szól. Vagyis szól, csak bele kell tornázni a füledbe az egész cuccot.
Felhívom a Sony oldalán megadott szervíz line-t, és megkérdezem mi a kérdés/hogy szervizelik, meddig lenne oda a teflonom stb.
Szerintem ezt meg kell hogy csinálják és vállania kell a Sonynak, mivel qrvára nem az én hibám, hogy szar a tömítés, vagy a bekapcsoló gomb tömítése vagy akármi. MInden le volt zárva rendesen és úgy beázott mint a pinty. Csoda hogy működik tökéletesen (a hangszórót leszámítva). Eleve a bekapcs gomb nyomása sokkal tompább már mint régen. A vízállósága miatt ugye eleve sosem votl olyan pattanós, mint pl egy SP vagy M2 gombja, de így már totál tompa a nyomása, nem érzed a pontot mikor nyomod rendesen illetve mikor nem érzékel még.
Próbáltam már mindent. Még zenét is nyomattam rajta órákig, nem hozta vissza a emgfelelő hangerőt. Félek, hogy a hangszórónak annyi benne.
Korábbi tapasztalat garanciális javítással?
Küldenek érte futárt? Vagy nekem kell leszervezni? Nyomásteszttel ellenőrzik a telefont hogy beázik-e vagy hogy szokták ezt intézni? -
-
Flekker
csendes tag
-
vansboy16
csendes tag
válasz
MikitoLac #22173 üzenetére
Lehet itt sértegetni egymást, engem egyáltalán nem zavar. Nem azt mondtam, hogy Az iphone vízálló meg tök szuper, nem véletlen cseréltem le. Tisztába vagyok vele, hogy kb. 1000 az 1 hez annak az esélye, hogy semmi baja nem lesz. Felteszek egy képet ( előre is bocs a minőségért, de azt hiszem a lényeg látható ), ha szerintetek, ennek így kb. 5 másodperc vízben tartózkodás után simán be kell áznia, akkor én kérek elnézést. A feltett kérdésre senki sem reagált még érdemben, na de sebaj, majd ma utána járok én
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MikitoLac #22087 üzenetére
Nem ezt furcsálltam.
darky@ hozzászólásában leírja, hogy vissza akar állni, mert olvasta, hogy rossz a gps: "Üdv. 4.3-at raknám vissza a telóra. Olvastam hogy 4.4-el megbízhatatlan a gps"
Ez meg, már ne is haragudjon senki, de hülyeség. Én azért állnék vissza, mert tapasztalom, hogy rossz, nem azért mert olvasom, hogy másnak az. Erre kérdeztem ráDe, amikor egy ilyen tréfás rákérdezést ennyit kell magyarázni....
-
SkyS1gn
félisten
válasz
MikitoLac #22017 üzenetére
Május elejei vétel... 3napon belül jeleztem 2 pixelhibát, ferde üveget, sim ajtó nem megfelelő záródását stb... 3hetet mondtak mire lesz készlet... május végén kaptam kézhez a teljesen új modellt, ahhoz képest hogy direkt MEGNÉZTÉK és kértem ellenőrizzék mielött postázzák... mikor ez megjött pár napon belül ugyanúgy jeleztem a hibákat:
Ezen a festék felül meg van kopva, 1 pixelhiba, üveg u.u ferde, multkor lemostam csap alatt kamera meg vaku bepárásodott úgy szárogattam ki... Z-vel érdekes medencébe mászkáltam tavaly... pedig az IP57... aztán most meg recseg/ropog a hátlap, elöl meg az üveg komplett jobb oldala meg van emelkedve, cuppog a ragasztó ha nyomogatom, nem csoda ha beázott..
Működik a teló ennek ellenére de csoda hogy ketté nem esik.
Jelenleg az Árkád SC nem cseréli szakvélemény ellenében, cordon 1 hete nem válaszol levélre... ja, szóval fasza. Hibák nélkül isten teló lenne.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21999 üzenetére
Azt hogy tudom elérni és mit lehet ott csinálni, hogy jó legyen?
Ez a szinkronizációs dolog is zavar, hogy pl. rendszert visszalövöm alap gyári beáll. -ra és belépek a gmail-re és szinkronizálom akkor minden beáll. ahogy volt (ezt lehet valahogy szerkeszteni? (gondolok arra, hogy csak a tel. számokat és alap dolgokat lőjje be ? nem kell egy program se... majd felraknám külön ami kell)(#22000) darvinya: ez a faces messenger
sajnos amit leírtál nekem kínai (pontos elérési útvonal / egyéb kell hogy meg tudjam csinálni, mert nem értek hozzá...) meg pontos leírás mikor mit és pontosan hogy is...
ha kiveszem a pipát akkor mi változik ? jelenlegi mentés marad nem? (amit korábban "mentett"
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21996 üzenetére
majdnem mindent töröltem, de semmi változás, a duplikált képeket is töröltem és ki/bekapcsnál újra megvan mind (és nem 2x minden kép hanem 4-5x is akár...) nagyon ideg vagyok ez miatt !
/ilyen nincs.../
Az a legdurvább, hogy mintha a telefon akadna/szaggatna belassúl és kilépve bármiből nincs kép csak a háttér pár secig mint mondottam... ebből szervíz lesz megint asszem ! (pénteken kaptam meg szervízből és új bajai vannak pff.)
érdekes, mert szervízbe adás elött ilyen "szoftveres" problémája nem volt (szoftveres az semmi gond nem volt) és ezt google -ről szinkronizálta vissza a rendszer... korábban frankó volt a telefon szoftveresen nézvevagy próbáljam meg totál lenullázni a telefont majd a rendszert valahonnan rátölteni újra ?
meg memókártyáról lementeni mindent ami kell azt formázni ? (nem jut eszembe semmi)(#21997) darvinya: korábban nem volt vele gond, nem hiszem, hogy az a hiba forrása
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21993 üzenetére
Sok progit nem raktam fel, mi lehet a ludas ?
flashlight, contra evolution (game), gravity screen , időkép, messenger, next browser, skype, telekom, mx player, poweramp, airdroid, cibmtoken, carma free (carmageddon game), battle.net mobile (BNET auth key) más nincs...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21968 üzenetére
Sajnos nem tudom mitől van ez a jelenség, korábban se tapasztaltam és a telefont is lefogja rendesen...
Mikor pl. belépek email részbe vagy Chrome (bármi kb.) és kilépek .. akkor a kép pár sec -ig nem látható csak a háttérkép... /Servízbe volt , elötte gondom nem volt vele ilyen.. nem értem/L
-
MaxxDamage
félisten
-
typical bro
csendes tag
válasz
MikitoLac #21891 üzenetére
Köszönöm a gyors válasz, bár sokkal nem vagyok előrébb - amatőr vagyok ehhez, csak olyat találtam, a futó alkalmazásoknál, hogy "leállítás". Szerintem kicsit máshol járok.
Egy kisebb gyorstalpalót tudsz adni az ügyben, hogy visszategyem valahogy az eggyel régebbi szoftvert?
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21884 üzenetére
Igen, ez megy is meg minden, de fekete hátterű menü jön be és nekem nem ez kéne...
nekem az kéne mikor a beáll. / rendszer menübe lesz egy új lehetőség ahol fehér hátterű menürendszer hozható be és a 2D/3D -t lehet kapcsolgatni meg stb... , biztos tudjátok mit mondok , de a nevét nem tudom
/service beadás elött még volt, de most nincs.../ 1x írtam be valami kódot amit itt láttam és asszem telefon újraindult és lett az a menü (valami rejtett menü asszem)ez jön be pontosan arra amit mondtatok.. itt nem áll. a 2D/3D sem (végigpásztáztam az egészet, de semmit nem találtam amit kerestem.. csak a SIM code-t ami: 5 -s (tehát nem független, de ezt eddig is tudtam)
[link]L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21874 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy korábban 4.4el ha 14% volt a töltöttség akkor árváltoztatás pirosban a % jelző... most viszont még 10%-on is fehér marad, vagy ez a 4.4.2- nekem köszönhető? (jött ki valami update megint?)
/Én empirikus telefont kaptam csereként, amiről nem szívesen beszélek...4.4 -be azt hogy tudom előhozni, amit a beáll. menübe jelenik meg (külön menü) amibe látom pl. a telefon unlock-e vagy függő és ahol a 2D/3D -t lehet áll. ?
/kerestem itt keresőbe, de nem találtam konkrétan arra a megoldást amit szeretnék/
L
-
oliwire
őstag
válasz
MikitoLac #21807 üzenetére
Autót vagy motort vezetni megtanulni sokkal nehezebb, mint a flashtoolt kezelni. Mégis azt egész sokan megtanulják, többé kevésbé sikeresen. Én sem úgy születtem, hogy ezeket tudtam. Először mindig leírás alapján csináltam. Ami fogalmakat nem tudtam, kigugliztam, vagy megkérdeztem. A flashtool olyan egyszerű, hogy egyszer csináltam leírás alapján és még is jegyeztem már nincs szükség rá. Rossznak tartom, ha valaki feketemágiaként tekint ezekre a programokra és elkönyveli, hogy én már csakazért sem fogok hozzá érteni, mert 1 kattintásnál több cselekedet kell. Nem bántásból mondom, csak hátha pár bátortalan fórumozó nézőpontjában lesz egy kis elgondolkodás.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MikitoLac #21790 üzenetére
Köszi a tapasztalatot / válaszod !
Én azért adtam be, mert a képet nem tudtam elővarázsolni (bekapcsolt állapotba néha nem jött elő a képfeloldás...)
meg nem volt hálózat 98% -ba és a szervízes is megnézte és a hálózatot nem érzékeli (ezt mondta) meg a hangbigyó rész néha torzult (de ezt nem tudtam megmutatni neki, mert mikor bevittem akkor nem volt vele gond) , de bevizsgálják azt csak előjön... (már lassan 1 hete beadtam)L
-
Deck
titán
válasz
MikitoLac #21647 üzenetére
Felraknám kipróbálni de most induok dolgozni, így majd valaki más biztos felrakja. Ha nem akkor holnap kipróbálom. Ha felrakná valaki akkor érdekelne, hogy a korábbi 4.4 ben lévő laggolások, statusbar laggolás, fekete képernyő ha feloldom a képernyőt, stb megszűntek-e?
-
pit stop
addikt
válasz
MikitoLac #21286 üzenetére
A Sony logós biztos működik, nekem az van - azt használom nap mint nap (SE logósok közül van amelyik régi jack menettel van).
Valóban sokkal kevésbé bogozódik, hangja jó. A 4. gomb felesleges a vezérlésnél, mást nem tudok felhozni negatívként. 1 éves kora végén gariba cserélték, mert egyik vezérlőgomb kicsit félrecsúszott.
Ajánlani tudom!(#21280) Zsírkrétamen : Régebben volt egy Sony bug, ha fel lett rakva telefon töltőre, akkor töltöttségjelző nem emelkedett, csak akkor ha levetted töltőről, akkor viszont felment pontosan arra amire feltöltött
-
törölt tag
válasz
MikitoLac #21231 üzenetére
Nem kell az egész Google szolgáltatást letiltani erre semmi szükség.
A biztonsági mentést kapcsold ki és a google asszisztenst, más nem kell.Beállítások / Személyes / Bizt. mentés és visszaállítás
és
kereső sávra katt, billentyűzetet eltűnteted, jobb alul három pöttyre katt, beállítások, Google Asszisztens kikapcsolod -
törölt tag
válasz
MikitoLac #21231 üzenetére
Nálam ezek (plusz a YouTube, ami már nem látszik) le vannak tiltva, amit úgy lehet megoldani, hogy először eltávolítom a frissítéseket.
Melyik Google szolgáltatásra gondolsz?
A GPS-nél (helyszín) soha nem engedem, hogy „névtelen helyadatokat gyűjtsön”, pedig már sokszor megkérdezte, de szerintem azon se múlna.
-
kezdő
senior tag
válasz
MikitoLac #21167 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam pár napja Google navigáció használatakor.
Szépen lassan körbe körbe forgott a térkép, csak úgy tudtam használni, hogy beállítottam, mindig észak felé nézzen.
Amúgy ez volt az utolsó csepp a pohárban, fel is raktam a MIUI-t.
Szeretem ezt a romot, van a közeli családban Xiaomi MI2S és egy THL W100 is ami MIUI-t futtat, de a Z-n nem győzött meg, lehet azért mert itt annyira dicsőítik egyesek és ahhoz képest semmi extra.
Pl.: a már korábban említett 4.3-as camera app bug, illetve nálam az üzemidő is nagyon gyér.
14%-on van, 1 nap 23 óra 42 perc használat mellett, pedig jóformán használva se volt, 45 perc a képernyőidő.Ezt a gyári ROM is hozta.
Elhiszem, hogy másoknak hosszabb üzemidőre is képes, de én erre is felraktam azon Google szolgáltatásokat amik teljes értékűvé teszik számomra az Androidot és így ugyanúgy elvérzik a MIUI mint a gyári Sony rom.Amúgy nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba, semmi extrém dolgot nem kapcsoltam be.
A képek automatikus Google mentését csak töltés közben engedélyezett, ezenkívül csak a helyadatok van aktiválva.
Google Now telepítve sincs.Akkumulátor használatról képek:
[link]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5] -
MikitoLac
tag
-
törölt tag
válasz
MikitoLac #19348 üzenetére
anevemearl-t kérdezd meg az S3 LTE-ről!
Mesélhet "szép" dolgokat róla. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest