- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
pit stop #29469 üzenetére
Hát nem tudom. Sajnos előfordul.. Meg sokszor van, hogy nem tudom bekapcsolni a mobil netet. Hiába jelzi, hogy be van kapcsolva, a térerő ikon felett nem jelenik meg az adatkapcsolat jele és netezni sem lehet vele. Ilyenkor újra kell indítanom és megjavul.
A gyári 5.1.1 van rajta, nincs rootolva, módosítva a rendszer.
Nem tudom mi lehet vele. Mondjuk ezeket az apróságokat leszámítva, tökéletesen megy a teló, csak zavar, hogy ezek mitől lehetnek. Valószínűnek tartom, hogy szoftverhiba, de hát frissítés már nincs hozzá, ez a max. -
besaints
tag
válasz
pit stop #26643 üzenetére
Kell egy családtag vagy jóbarát, akinek kompatibilis telefonja van (normális méretű tabletek kizárva): azon fel kell venni a saját Google fiókod, és így feltelepíteni az app-ot(lényeg, hogy a saját Google-fiókhoz rendelődjön hozzá az iGO SzülinApp). És ha majd egyszer lecseréled a készüléket egy iGO-kompatibilisre, vagy megváltozik az iGO korlátozása, legalább kéznél lesz egy ingyenes iGO. Még van ehhez kb. másfél napod! :-)
-
törölt tag
válasz
pit stop #25494 üzenetére
pit stop: próbáld meg hogy kit kat rendszerrel hogy megy....a topic nyitóban le tudod tölteni
megyei93: ment válasz
Pezsi: ha közelben van a gép amit használni szeretnél akkor erős jelet ad, de a sebesség függ a mobilnet csomagodtól.... ha olyan csomagod van ami engedi az LTE sebességet akkor erős és gyors neted lesz persze ez a telefon térerejétől is függ
-
dSERiES
senior tag
-
törölt tag
válasz
pit stop #21754 üzenetére
A G2-nél (és most maradjunk csak a gyári T-s ROM-nál, mert arról tudok nyilatkozni) én nem tapasztaltam HW-es problémát.
SW-es téren a KitKat kompatibilitási gondok azok amik egy-egy alkalmazásnál előjöttek. Erről viszont értelemszerűen nem a készülék tehet!Nyilván a G2-nél nincs IP-s védelem. Viszont az felhasználófüggő, hogy ez mennyire fontos! A Z esetében azért nem egy ember leírta már ennek az opciónak a hátulütőjét. A G2 így ezt a hibát nem hordozza.
Ugyanakkor a G2-nél jeleztek kijelzősárgulást. Bár nem tömeges jelenségről beszélünk!Összességében a G2 nem hordoz annyi hibát, mint a Z. Üzemidőben is jobbat produkál. De nyilván a vevő döntse el!
-
válasz
pit stop #21278 üzenetére
Oké, akkor tényleg újrarakom végre.
Hát megpróbálkozok egyenlőre egy walkman leállításán, ilyesmi, hátha.
Nem, nekem nem az a bajom. Hanem az, hogy a telefon "tölti magát"Az, hogy 49%-ról hogy megy másodpercek alatt 57%-ra, majd 53%-ra, és így tovább...De most egyenlőre megint működik, a gép feltöltötte
-
-
Deck
titán
válasz
pit stop #19787 üzenetére
Nem a kockákból indulunk ki. Amúgy meg akkor adják ki a telefont nyitott bl-el majd a szoftvert ne sajátot csináljanak hanem bízzák a cm csapatra pl. Rengeteget spórolnának, a frissítéssel sem lenne gond és több is fogyna. Max xperia témát csinálnának. A telefonok így adhatnák olcsóbban nem pedig ilyen drágán..
-
w333
félisten
válasz
pit stop #19787 üzenetére
Igen én is így gondoltam, csak kicsit sarkalatosan írtam
emberek nagy része frissíti a készüléket ha készülék cseszteti érte, egyébként eszébe sem jut megcsinálni...
Ez pontosan így van, és mit csinálnak még az emberek nagy része ha már látja hogy akad és lassú a telefon ? hát megveszi az újabb készüléket ami már jó, nem véletlenül rontsák el ezeket a frissítéseket, hatalmas profit áll mögötte
(#19789) Cris99
Bocsi ...
és köszi, gondoltam hogy valami véletlen folyamán belekerült
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pit stop #19045 üzenetére
Épp azt néztem, hogy a tokból ki se kéne vennem.. és ha már nem tartalmaz gyárilag a csomag DK26-ot akkor használom így... mert minden telefonon található csati hozzáférhető (pont megfelelő a tok kialakítása..) és nem szándékozom vízbe vinni pl. de az esőt csak bírja ha épp úgy alakul...
/meg van rá gari is, ha gond lenne vele... most épp azon a +biztin gondolkodom, hogy megkössem-e és melyiket érdemes..!?
- Telekom telefonbizt./
L
-
SkyS1gn
félisten
válasz
pit stop #18003 üzenetére
Ti?
Álltak ott sokan, mi az hogy mi?
Eléggé le volt élve a fehér. Mikor az usb kontakhibát dobott, be is indult a riasztó!
Az akksiidő viszont igen fasza: XDA-ról való a forrás:
"I've attached my battery experience. Must say, I'm impressed.
Brightness on auto. Generic use (some games, internet, music, camera etc. Was checking out apps) Wi-Fi/3G all time on (disabled turning it off in stamina settings, left only the downclock part)"
[link] [link]"This is my battery usage. Not as fantastic as some people here but I want to highlight that these are achieved on
1. NO stamina mode AT ALL.
2. Using LTE throughout. No WIFI
3. Auto brightness but bar set to brightest throughout
4. Bluetooth on for about 10 hours and connected to both Sony smart watch and headset
5. Location services on throughoutI am very satisfied with the battery! "
[link]Nemtudom mi történik a linkkel pár mp után elszaródik...
Itt van ez a hét hsz. -
SkyS1gn
félisten
válasz
pit stop #17987 üzenetére
Volt kintt mindenből kettő, Tablet Z2, Z2, Z1 Compact.
Egy fekete és egy Fehér Z2, a fehérre mindíg mondták hogy csak prototípus csak a színe miatt van kinnt és hát tényleg volt hogy meghülyült az érintőkijelző, újraindult, meg kicsuszkált/nem érintkezett az USB aljzat (amin látszott hogy szét van cseszve) ezért 4%-on volt és beriasztott a riasztó amit mindíg lenyomkodtak
No mindegy a feketével foglalkoztam inkább, gyönyörű, kicsit nagyobb mint a Z, kézbe venni teljesen nemtutod a lopásgátló miatt, a kijelző fantastic. Zenét nemtaláltam ezért youtuberól lőttem valami zenét rajta, nem szólt rosszul bár nagy volt a ricsaj, a One se tűnt olyan hangosnak ebben a környezetben.
Több időt is eltöltőttem volna veleA Z2 Tablet meg tényleg rohadt vékony és könnyű!
Voltak kinnt bt hangszórók is, odamentünk aztán csapattuk a zenét
-
w333
félisten
válasz
pit stop #17529 üzenetére
Azért van ahol jó a Sony szerviz Link, itthon ilyen soha nem lesz
Az a vicces az egészben ... tudom nem ide tartozik és nagyon OFF topik, de pl. az LG G2 -nek a komplett kijelzőcsere mindennel együtt kerül 36k -ba a Váci úti hivatalos márkaszervizben, akkor nem értem hogy egy Xperia Z -nek mi kerül (haver volt barátnőjének) a kijelző 80k ? és itt az előző példa ... a hátlap cserére 116k ?
Valaki magyarázza már el mert komolyan nem értem ...
-
w333
félisten
válasz
pit stop #17525 üzenetére
De egy időben arról volt szó hogy a spontán hátlap törés vagy repedés -t (persze fizikai sérülések nélkül) ezt garanciában javítják, akkor most mégsem
Igazad van ... de azért szerintem az elég gáz hogy egy világmárkának (Sony) ilyen amatőr (Cordon) sz@r hulladék szervizhálózata van
-
w333
félisten
válasz
pit stop #17150 üzenetére
Akkor csak simán az árnyékban kell tartani, vagy napernyővel sétálni
Azért annyira nem vészes a helyzet, szerintem a köv. frissítéssel (4.4) már megoldják egy a melegedés problémát, Nexus 4 is még a 4.2.2 és 4.3 alatt picit melegedett, de már most az új 4.4.2 -vel egyáltalán nem melegszik, még Chrome böngészővel is csak picit langyos, Opera Classic -al meg hűvös
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest