- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
thebencus90 #25857 üzenetére
jön...ha kész van ---EA
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Cynicelectro #25506 üzenetére
Szép dizajnos összeszedett és gyors.
-
-
norbert1998
nagyúr
a 4.11.28-as miui-t fel merjem tenni a 4.10.24-re a beépített cwm-el? wipe data nélkül kéne. korábban korábbival már próbáltam, hát nem lett szép vége neki. vagy most ki van kivel?
-
norbert1998
nagyúr
végre megjött a képernyőm :3333
és ezt azután fél órával tudtam meg, hogy 20 km-re vagyok a rokontól, akihez kértem, hogy jöjjön
ugyhogy majd hétfőn este meglesz -
norbert1998
nagyúr
válasz
ChoSimba #25283 üzenetére
Ahogy mondták. Samsung. Ráadásul meg abból is a rosszabbat fogtatok ki. 3 munkanapon keresztul vissza vihető ha ott vetted (elofizu esetén is) vagy 8,hogyha neten keresztül rendelte d (meg személyes átvételkor is).
Tehát ma még visszaviheted, ha hétfőn vetted. Eltekintve attól hogy már semmi nincs nyitva és személyesen vetted. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Levi941127 #25280 üzenetére
a rohadtul feletted lévő kommented ha elolvastad volna, már rég menne!
-
norbert1998
nagyúr
frissítettem az összefoglalót, blogomon már olvasható az újabb, az itteni pedig pár percen/órán bellül kerül cserére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Zsmester89 #25266 üzenetére
kb. 40 ezerbe, mert ezt csak szervíz tudja vízállóvá csinálni újra
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#97246720 #25252 üzenetére
zárt bl-el BÁRMIT csinálhatsz szoftveresen, azt újra tudod simán flashmodeban húzni , még ha a kernel flashelés közben kapsz áramszünetet, akkor is
kipróbáltamegy kód kell, egy kis hozzáértés, egy nagyon erős PC és 4-5 óra a konvertáláshoz, majd feldobni, boot és kísérletezni, ennyi
dekrer:
High five -
norbert1998
nagyúr
nem. van cm10, 10.2, 11 és 12 is SP-re, zárt BL-re, van slimkat, van slimbean, vanpac és van pa is. remélem nem hagytam ki semmit
. egy egyszerű scripttel lehet megcsinálni őket. csak a scriptet elkészíteni qrva nehéz, amit egy magyar srác (bagyusz) hozott össze, de elhagyta az sp-t, úgyhogy a megírt scriptekből kell gazdálkodnunk. magyarul minden stabil csak a 12 nem, és az is csak játékoknál. nem nagy kunszt csak érteni kell az android forráskódjához, hogy bereszeld a gyári kernel alá, az viszont ugye a bitang nehéz része. amúgy mindössze valami display drivert kell módosítani rajta.
meg hozzátenném azt is, hogy az sp szvsz messze népszerűbb eladások terén, mint a Z, nem is csoda, hogyha nagyobb eséllyel volt ilyen tudású fejlesztő hozzánk
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#03372544 #25204 üzenetére
nekem ilyen nincs, csak sima mhl kábel, képet és hangot visz telefonról monitorba/tvbe. ennyi
ugyanilyent vettem, 1800 volt az sp/z/z1 stb verzió
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Zserno #24840 üzenetére
Etesd egy jó lassú forrásból, akkor akár 1000 cuklist is bír 80%-ában megmaradva az eredetinek. Én egy 80 mAh-s SP töltről etetem, hosszabbítvól, nem gyári kábellel, és így gyorsabban merül minimum fényerőn YT nézés közben, mint ahogy tölt, de éjjel azért feltölt, és max 500 mAh megy így át a telefonba, emiatt elvileg bírni fogja az 1000 ciklust
-
norbert1998
nagyúr
válasz
barnabasss #24833 üzenetére
duplakattolsz a flashtool ikonjára
egész pontosan mit is szeretnél?
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Pityi77 #24764 üzenetére
én is kernelcserével csináltam, megírtam az összefoglalót, a topik tagjaival leellenőriztettem, majd azt javasolták, hogy a kernelcserét szedjem ki, mert megy a towel 4.4.4-el, így is tettem, azóta még nem tudtam frissiteni az összefoglalót, de szerintem most nekiugrok, és akkor beleteszem azt is, just in case
flasheld vissza a 4.4.2 kernelt, towelrootolj (de figyeljm, mert nem lesz wifi a 4.4.2-es kernel alatt), supersu-t töltsd le playből, nyisd meg, frissítsd, 4.4.4-es kernel vissza, majd mehet minden tovább, rootolva vagy és happy
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Toncsiii93 #24744 üzenetére
Ha csak rozsaszin, akkor kéne nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest