- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
nexion218 #29034 üzenetére
"Mintha nem egy alkalmázás lenne a lépésszámláló, amiből kb. 30 van a Play Store-ban."
Én sem értem, hogy minden telefonteszt fele abból áll, hogy ecsetelik, mit tud a böngésző, meg a zenelejátszó és hogy milyen jegyzetelő okosalkalmazás van benne, a stb, stb. Ezekből azt szedem le a Play-ből, ami nekem tetszik, és nincs az a szögmérő mellyel mérhető lenne, mekkora ívben sz@rok a gyárilag feltelepített cuccokra (első lépésként tiltom és törlöm őket). Csak akkor érdekel, ha az egy fizetős alkalmazás exkluzív ajándékként adott full verziós példánya - de ez nagyon ritka.
Az én Xpera Z-m két éve van meg, de még most sem érzem, hogy egy újabbra el kéne költenem 100ezret, vagy annál is többet
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
nexion218 #29004 üzenetére
Azért csak menj ki a szabad ég alá és adjál neki netet is, ugyanis akkor a műholdak adatait onnét szedi le, ami meggyorsítja az egyes holdakhoz való kapcsolódást.
Alapból nincs ilyen hibája a Z-nek. Nekem bárhol, bármikor szinte azonnal működik, akármilyen program is várja a jelet. -
eladogeppc
veterán
-
-
Jumapili
tag
válasz
nexion218 #28173 üzenetére
Ha neked ez a szent meggyőződésed semmiképpen nem szeretnélek megingatni benne. Teljesen életszerű, hogy sok százmillió androidos telefon csak akkor működik jól, ha minden tulaj elvégzi, amit írtál. Szakmai fórumokon olvastam, hogy egy gyári visszaállítás nem is ér sokat, célszerű legalább háromszor megismételni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
nexion218 #27992 üzenetére
A nagyobb mértékű melegedéshez energia kell - ugye ez nem vita tárgya.
A nagyobb energia szükségletet csak az akku nagyobb mértékű merítésével lehet biztosítani.
Ergo, nem a melegedés önmagában a probléma, hanem az abból adódó nagyobb mértékű akku merülés - és ez is egyből szembetűnő -
flegga92
senior tag
válasz
nexion218 #27912 üzenetére
Ha a Z-be az S4 kijelzője lenne simán az lenne a fő telefonom. Szoftverben a samsung egy kalap szar. Amivel kijön az tökéletes, majd folyamatosan butítják le, hogy vegyél új telefont. És ott a romolgatás garivesztés nélkül lehetetlen. A Sony nem pakolja annyira tele a vackaival, meg nem is olyan tolakodóak. Sokkal logikusabb, szebb átgondoltabb a Sony rendszere.
-
Scooter86101
tag
válasz
nexion218 #27859 üzenetére
Szia, na vééégre már hogy jelentkezett ez másnak is ..én már jó párszor beszívtam emiatt ... és eléggé fontos ügy miatt kerestek, am nem 2-3 csörgés, ha fél percig csörög vagyis hívnak és a hívó fél leteszi ez a fos azt csinálja mintha ő kinyomná és emiatt nincs ott az értesítés. viber sosem volt a telefonon, mindegy milyen módba teszed , akkor is ezt csinálja .. te megtudtad oldani ? rootolva van a telefonod ?
-
Smiro
senior tag
válasz
nexion218 #27857 üzenetére
A fejlesztői lehetőségeknél hová raktál pipát és milyen értéket állítottál át? (ha emiatt müxik rendesen a telód...) Ha nem piszkáltál bele, valaki írja már le
, hogy mit érdemes beállítani
A SERVICE menüben mit jelent a "required level 50%"
Ez az érték egyáltalán jó
a választ.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
nexion218 #27847 üzenetére
Ezt jó hallani! Ezek szerint van lehetőség úgy összerakni, hogy az jó legyen a Z-n és gondolom ezek a lehetőségek nem az én kezemben vannak. Úgy értem, nem nekem kell, letiltogatni, hekkelgetni ahhoz, hogy megközelítőleg azonos teljesítményt nyújtson, mint a Kitkat volt.
Neked, hogy van fent? T-s rom, vagy valami más?
-
-
lbence
aktív tag
válasz
nexion218 #27587 üzenetére
Igen, így ezzel rendben is volt minden.
PCC kikapcsolta, felment a frissítés, és ez volt a következő lépés. Hogy húzzam ki/vagy ugye dugjam be, a már bedugott kábelt, és kapcsoljam be.Jó lett egyébként. Mobilos ismerősöm azt mondta, hogy Samsungnál találkozott ilyen problémával lollipopp-ra történő frissítés után.
-
lbence
aktív tag
válasz
nexion218 #27585 üzenetére
Írtam egy mobilboltban dolgozó ismerősömnek, mondta, hogy egy Hard Resetet adjak neki.
Eddig jó, bekapcsolt, jelenleg az alkalmazásokat optimalizálja.
Ha tudtam volna, hogy tanácsos előtte egy gyári beállítások visszaállítása, akkor csináltam volna azt is, úgyis lementettem mindent.Egyébként: Ez a mocsok PC Companion a frissítés után, pont az ellenkezőt írta, mint amit a kis piktogram mutatott. Tehát azt mondta, hogy csatlakoztassak egy kábelt, és utána kapcsoljam be. Amikor ugye már csatlakoztatva volt. Mindegy.
-
törölt tag
válasz
nexion218 #27406 üzenetére
Elméletileg persze, csak nem ismerek ilyen programot.
Talán az E-robot, nézz körül ott.
A smart connect tud olyat, hogy valamilyen esemény hatására bekapcsolja netet aztán elindítsa a mail klienst, de ez ugye a fordított irány.Esetleg szerezz egy NFC tag-et, írd fel rá valamelyik hivatalos Sony tag kódját (piros, fekete, kék van asszem), aztán a smart connect-be belőheted, hogy ha ehhez hozzáérsz kapcsolja a netet és indítsa a mail-t.
-
userxy
őstag
válasz
nexion218 #26550 üzenetére
No én is bevittem.
Nekem a faszikám azt mondta, hogy idén januártól nem adnak cserekészüléket.
Minden létező Z hibát ami létezik a telóra felsoroltam.
Futár javítás végeztével házhoz hozza. ja kaptam egy sim micro sim átalakítót mert mondtam, hogy maga szerint a microsimet hány régi telóba tudom belerakni......
Azt mondta 15 naptári nap a javítás de általában egy hét alatt jön.
Én magamtól kivettem mindent ami kártya volt a telóba. Felraktam nekik rá egy tréfos 4,4,4-es romot.
Ja és ezem van a Z helyett
[link] tiszta retro
-
madd dogg
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz
nexion218 #26414 üzenetére
Én úgy mentem a tréhez, hogy biztos nem adnak cserekészüléket, a csávó meg mondta hogy természetesen tudnak adni. Akkor ezek szerint vagy van olyan üzletük ahol nem adnak, meg van ahol igen, vagy csak átvertek téged
Szerk.: nekem volt 1200 óra körül, 4.4.4-gyel, de egyáltalán nem volt lassú a telefon, nem csinált furcsa dolgokat sem. Aztán valamiért kivettem a simkártyát, hát a bánat se gondolta hogy újraindul tőle
-
darvinya
titán
válasz
nexion218 #26202 üzenetére
Kifizeted a függetlenítési díjjat (+ha van még hűség és kötbér).
Ekkor kapsz egy kódot, azt kell beírni.
Persze ezt csak a tulaj tudja megcsinálni, azaz aki vette a szolgáltatótól.
Nem lesz jobb tőle.(#26203) ujjobbagya
Szerintem már 100x le volt írva, hogy NEM lesz nyitható a BL.
-
szityu161
tag
válasz
nexion218 #24060 üzenetére
Nem is azt írtam hogy a SONY, hülyesége, a google-ről volt szó.
De amúgy probléma megoldva, 4.3 kerül vissza. Olvastam hogy buherálással meglehet oldani hogy a TC írja olvassa ugyanúgy az SDkártyát, de ne kelljen már ezt megtazt átírni egy fájlkezelőhöz csak mert a google úgy döntött hogy... És ismét Dekrernek volt igaza hogy inkább a 4.3 még a wifi se olyan ingadozós, sőt jobb, stabilabb 4.3 alatt! -
nexion218
tag
válasz
nexion218 #22529 üzenetére
Újraflasheltem a topikösszefoglalóban linkelt 4.3-at, a bootloop szépen megoldódott. Viszont két újabb apró probléma merült fel: az óra alkalmazás állandóan összeomlik, tehát az ébresztő, időzítő, stopper stb funkció nem volt elérhető (bár maga az óra és dátumkijelzés ment gond nélkül, de azért mégis...). A másik - ami lehet megint az én tapasztalatlanságom eredménye - : a PC companion biztonsági mentései visszafelé nem kompatibilisek, tehát a 4.4-en készített mentés üzenetei, kapcsolatai stb nem voltak 4.3 alá visszaállíthatók. A probléma sztem áthidalható lenne, ha külön névjegy szinkronizálást csinálok a PC Companion és a teló között (ez gondolom *.vcf-ként menti a dolgokat) és azokat állítom vissza, de ezt már nem volt erőm kipróbálni. Szóval vissza a 4.4-re és azt kell mondjam, némi értelme azért volt a kínlódásnak: a T-mobilos fos progik eltűntek, tudtam törölni a faecesbook alkalmazást (nekem ez igenis bónusz), újra fürge lett a telefon, nem gondolkodik törtmásodpercekig sem, az akksi pedig úgy néz ki megtáltosodott (bár sok bajom eddig se volt vele, csak annyi, hogy 4.3 legutolsó frissítése alatt kihúztam belőle 3 napot is, 4.4 alat "csak" 2-t
). Szóval azért köszi a segítséget mindenkinek!
-
zotyi85
tag
válasz
nexion218 #22527 üzenetére
itt egy tutorial, hogy inditsd ujra a windowst, higy fel ismerje a telefonod a flashtool. Nekem csak igy mukodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest