Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz ndavey #10400 üzenetére

Azért van ez, amit már milliószor elmondtam. Ennek a játéknak a neve a "kinek a hosszabb a f@sza". :((
    Nem tudom mire jó ez, arra biztos, hogy megtéveszt pl téged is, meg még kismillió embert rajtad kívül, mert biztos a tietek a rossz. Átlagban ez a telefon, 3G/4G-vel, adatkapcsolattal, WiFi-vel, auto fényerővel, tehát minden olyan funkcióval ami ezt a telefont azzá teszi, ami, 17-20 óra készenléttel lehet számolni 3-4 óra kijelzővel. Értelemszerűen auto fényerőn, ha mondjuk napon vagy, és használnod kell, biztos nem azt fogod mondani, hogy nem veszed elő, mert romlani fog a statisztikám a 100% fényerőre váltás miatt, és azt már ciki lesz belinkelni. Ha nálad nem csak dísz, és úgy használod, ahogy azt kell, akkor nem fog 30-40 órát menni.
    Az energiatakarékos mód segíthet ezen, de ilyenkor multimédiát, játékot használni nem célszerű, tehát ez nem is tekinthető normál üzemnek. Ettől függetlenül így elérhető viszonylag kevés kijelző használattal a 30-40 óra, de ez mint fentebb írtam nem összehasonlítható csak jól néz ki, és persze dobogós helyezés lehet a kinek a f@sza hosszabb játékban, de statisztikai adatnak nem mérvadó.

Új hozzászólás Aktív témák