-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem 2 napja jött meg a tok. Baromi jól néz ki benne a telefon, úgy ahogy írták passzol bele rendesen. Nem lötyög, nem zörög.
A fogása marha jó lett tőle, de azért vastagabb is a telefon így, szóval meg kell szokni. A berakással, és kivétellel meg kell azért szenvedni, nem egy fél másodperces művelet.
Sajnos benyaltam, mert tokkal együtt már nem fér bele a bőrtokba, én pedig mindenképpen abban szeretném tárolni a telefont, mert az évek alatt bejött ez a módszer, úgyhogy most a Poetic pihen az polcomon, amíg nem találok a telefonhoz egy olyan normális bőrtokot, amibe egybe belefér.
Nem lesz sajnos egyszerű úgy látom... Alapból a telefonhoz egy normális bőrtokot sem találtam sehol, amiből nem lógna ki egy kicsit a telefon...A lényeg, hogy a Poetic olyan mint a képeken, nagyon passzol rá, minden élet rendesen véd, és nincs már eltakarva az infra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest