- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19780 üzenetére
vegul is mumk1 kollega altal linkelt video jol mutatja, mirol van szo.
jo ez a miui, jo, de valahogy hianyzott a sense, igy visszaraktam a vipert.ami eleg erdekes, az az, hogy megprobaltam nandroid mentesbol visszaallitani az egesz rendszert, koztuk a recoveryt is, gondoltam, hatha.
es iiiigggeeen, visszaallitotta a 2.6.3.3-as recoveryt, igy nem kellett pc-rol parancssorral kinlodnom. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19727 üzenetére
én csodálkozom?
én ilyet nem írtam....
laboda kollegának hívtam fel a figyelmét, hogy a htc oldalán keresztül kinyitott telefonoknál ez a helyzet.
viszont továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a korábbi bootloader revone-vel nyitott, és teljesen gyárira visszaállított telefonjaival nem tudnak mit kezdeni, mivel nyomtalanul visszaállítható.
visszatérve egyébként a dev-es nyitásra, több olyan dologról lehet itt-ott olvasni, hogy a kód lekérése miatt garancia megvonása miatt visszaadott telefonok esetén ha a htc nem tudja igazolni a nyitást, (mert visszaállítható úgy is a telefon) és a tulaj azt mondta, hogy ugyan lekérte a kódot, de meggondolta magát, és mégsem nyitotta, akkor a fogyasztóvédelemnél mivel tud érvelni a szerviz?
mondom, az új hboot-os telefonok is visszazárhatók, csak a nyitáshoz kell kód, amit a htc automatikusan úgy kezel, hogy azzal nyitás is megtörtént, pedig ezt neki igazolnia kell.(#19728) Loboda!
ezt írtam én is... -
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #19667 üzenetére
Neten vannak magyar nyelvűleírások hozzá, ha az ember rászán kb. 15 percet az elolvasására akkor megy neki. Egyik leghasznosabb progi telefonra, a minap is meg tudtam vele pl. oldani vele azt, hogy widget locker és Poweramp közvetlen feloldása működjön szerintem az árának a többszörösét is megéri.
ui: Boldog újévet minden Forumtársnak!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19586 üzenetére
ebben az "atyauristen" is allithato.
vegyel a kezedbe egy i5-ot, vagy i5s-et, aztan vedd a kezedbe a one-t, azonnal eszre fogod venni a rocceneseket...nem vedem az ios-t, nem errol van szo, hanem arrol, hogy azert legyunk tisztaban a keszulekunk (op rendszer) apro hibajaval.
(#19587) kiseper!
azok a dolgok javitva lettek, amit korabban irtam, hogy hianyos, vagy nem mukodik.
sebessegbeli erdemi valtozast nem fogsz tapasztalni.
a viper, a megjobban testreszabhatosagrol szol.
en azt mondom, hogy csinalj egy nandroid mentest az arhd romodrol, aztan probald ki a vipert.
ahhoz is javaslom a kernelcseret, es figyelj arra, amirol laboda kollega irt, hogy a processzor sebesseget allitsd gyari allapotra, mert alapbol vissza van veve! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19410 üzenetére
igaz, nem szokásod a "válasz" gombra kattintás, hogy lássa az ember, hogy mire reagáltál, de a megjegyzésedből arra következtetek, hogy az én írományomra "kaptad fel a vizet".
nem értek veled egyet!
vannak olyan élethelyzetek, amikor igen is fontos, hogy mennyit bír a telefon, vagyis a te szavaiddal élve mennyi a merülési idő.
pl. munkámból adódóan van amikor reggel még azt sem tudom, hogy irodában fogok lenni, vagy éppen Pécsre, vagy Szegedre kell mennem autóval.
sőt olyan is előfordult már, hogy gyalogosan kellett 12-14 órát mászkálnom úgy, hogy egyik helyről mentem a másikra navigációval Budapesten....tehát nem az északi sarkon!
és sorolhatnám az egyéb helyzeteket, pl. a teljes napos értekezleteket, töltő használhatóságának lehetősége nélkül állandó e-mail-es levelezéssel, sms-ezésekkel.szóval vannak olyanok, mint pl. én, akinek igen is fontos, hogy 3 órát, vagy 5 órát bír a telefon aktív használatkor.
tudom van külső töltő, meg dugalj, meg autós töltő, de NEM mindenhol, nem minden helyzetben.
-
Avicularia
veterán
válasz
Gulyopapa #19043 üzenetére
Nem a one nem kullogott, de a one max le volt maradva. Már mindenki kiadta a maga snapi800-as 5 collos készülékét csak a htc nem. Engem nem érdekel, de a tesztekben simán lehúzzák ezért a telefont.
Én meg az olyan embereket imádom akik megvesznek valami használati tárgyat és saját gyerekükként dajkálják azonkívül úgy viselkednek mint egy részvényes vagy tulajdonos. Ha valaki rosszat mer írni a szeretett készülékükre akkor felbőszült anyatigrisként védelmezik egy fórumon -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19043 üzenetére
mindkettőtöknek igaza van!
kell az optimalizálás, és az összességben jó érzés, de Avicularia-nak is igaza van annyiban, hogy megint a 2013-as év hardvere kerül bele, holott max. 10 $-ral kerülne többe az, ami önmagában is csúcs lenne.
ez igazából presztizs kérdése is, ráadásul, aki mondjuk 2 évre tervez, annak igen is fontos, hogy időt állóbb, játékok terén pedig erősebb (ami később igen is fontos lehet) terméke legyen. -
blt.62
őstag
válasz
Gulyopapa #18525 üzenetére
Akkor te is jobbnak tartod mint az SGS4-et vagy az LG optimus G-t? A samuknak csak a kijelzője tetszett (most HOX-om van de előtte SGS3-am volt), de napi pár óra játék után beégett a Slot Maschine játék a kijelzőbe. Gondolom mindegyik super amoled kijelző beég ennyi játék után még az SGS4 kijelzője is. Persze az ONE kijelzőjénél ez nem fordulhat elő és talán van is olyan szép a kijelzője mint az SGS4-nek.
-
djapor96
senior tag
válasz
Gulyopapa #18437 üzenetére
á á á január vége február eleje a sensés függetlenekre, nem? A szolgáltatósak csak utána....
dns87: azért a sensés progiknak búcsút inthetsz.... pl a távirányító progi.... én feltettem a 4.3GE -t, de fél óra múlva ment vissza a normál. Pedig a Noteomon majd 1,5 évig CyanogenMod rom volt, de valahogy a One-hot nekem idegen volt a full holo felület...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #18443 üzenetére
Egyáltalán nem bonyolult 20 perces utánaolvasás után problémamentesen be lehet állítani mindent problémamentesen. Magyar nyelven amugy is vannak hozzá pár oldalas tájékoztatók.
Sima ügy, beállítasz egy feltételt és hozzárendelsz egy feladatot amit végrehajt a feltételnek megfelelően. -
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #18257 üzenetére
Sajnos túl sokat nem. Ezek általában 10 m eltéréssel pontosak de lehet még annyi sem mert az amerikai és orosz műholdakat használja. Ebből kifolyólag aránylag gyorsak is.Már mint azok amelyek mind két holdat használják. Az One mindkettőt. Hajszál pontos sosem lesz mert sok minden befolyásolja pl. időjárás és egyebek. Gyakorlatilag kit érdekel pár méter eltérés?
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #18251 üzenetére
Hát nem egészen. A pontosság az más tészta. Amikor elindítod és megy a GPS akkor a nyíl vagy kis autó környékén van egy pont ill. kellene lenni. Nos a pont amennyire eltér az útvonaltól azt mutatja mennyire pontos. Ezt számokban nehéz meg határozni. Lényeg,ha jól mutat akkor nem látod a pontot,de az is relatív mert akkor is lehetséges pár méter eltérés.
Más:
Keresek valakit privátban aki keni-vágja az almás telefont.
-
-
LUCKY78
tag
válasz
Gulyopapa #17949 üzenetére
Igen, hangos helyen nagyon hasznos. Természetesen nem vitatkozunk, nem fogunk összeveszni
Csak szerintem igen rossz helyre került az a kicsi led és nem mindig 'veszed' észre. Én 10/1 talán. Meg csak nem fogadott hívásnál és egyéb értesítéseknél világít. (A hangsúly a nem fogadott szón van.) Amit linkeltem az legalább aktív hívásnál jelez. de természetesen mindenki máshogy szereti használni a vasat. i4 (i5) óta használom ezt a funkciót (mert abban gyárilag bekapcsolhatod). És nem teszi gatyára a led villanót.
-
LUCKY78
tag
válasz
Gulyopapa #17945 üzenetére
nem.
Mert pl:- ha a zsebembe feszít a one, akkor simán észrevehetem, hogy valami történik éppen a kütyün, hasznos lehet akkor ha le vagy némítva és nem akarsz lemaradni dolgokról. simán átvilágít a farmerom zsebén a led fénye. ez este lenémított telefonnál, lehet hasznos is....
A beépített értősíteledet nem tudom, hogy ki szokta csak úgy észrevenni. lófaszni picsa kis valami a hangszórórács alatt. hagyjuk már. ráadásul még bizonyos szögből betakarja a rács többi része is. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #17844 üzenetére
Hát érdekes amúgy, mert én a feketével voltam úgy, hogy eszembe sem jutott!
Egyértelműen az ezüstöt akartam, mondom mi jó van a feketében.Most viszont egyre jobban tetszik a fekete...
Lehet azért, mert ezüstöm van, és mindig az kell az embernek,
ami nincs, vagy nem lehet.De a lényeg, hogy most már szépnek tartom a feketét is.
Szerkeszteni kell, mert kitöröltem jobbról a topicjaim közül
ezt a fórumot. :/ -
becenevem
aktív tag
válasz
Gulyopapa #17811 üzenetére
Inkább semmi, minthogy fityegjen előtte valami, amit mindig hátra kell hajtani. Nekem az olyan, mint a szandál zoknival.
A műanyag hátsó takaró pont elég, hogy le tugjam rakni a telefont bárhova a hátára.A Samsung 7.7-em is jól birja, másfél éves, bebújtatós tokja van, sosem volt rajta semmi.
Kijelzővédő fóliát sose tennék fel. Azt sosem használtam. A hajszál karc nem érdekel.
-
baani59
aktív tag
válasz
Gulyopapa #17792 üzenetére
Valószínű, hogy a HTC motivációja az üzlet. Népszerűbbek (kelendőbbek) azok a telefonok, amelyek szabadabban kezelhetőek. Még egy utolsó védelmi vonalnak meghagyták az S-ON-t.
A garancia - elméletben - nem azonnal ugrik, csak ha telefon meghibásodása visszavezethető a szotfveres beavatkozásra. Ezt azonban nem mindenütt egyformán értelmezik. Van mindkettőre példa: megjavították nyitott (v. visszazárt) bootloaderrel, vagy éppen visszautasították miatta.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Gulyopapa #17670 üzenetére
Hozzám már 4.3-al került a készülék,így nincs túl sok viszonyítási alapom, de előző készülékeimhez képest-N4, Samu,Sony SP, semmivel sem rosszabb az aksiidő...Este 9-kor full feltöltöttem, majd éjszakára Repülő üzemmód(én így szoktam
) reggelre 97%-most 16:26 -van, 71% ja és hát használom is ...
Estére töltő..már megszoktam -
Derrewyn
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #17564 üzenetére
Nos, megkaptam a telefonon, harmadszor. Mint tudjátok lilult a kamerám képe, és gyenge fényben fehér négyzetrácsot kapott grátiszba.
Most alaplapot, és kamerát cseréltek. És lám minden hibátlan, működik a kamera, nincs egy lila árnyalat se, semmi. Igaz a ragasztót nekem kellett lekaparni, de az illesztés is oké.
Zárójelbe hozzá teszem hogy tuti ami tuti én nem rakom fel a 4.3 at addig amíg nincs meg minden körülmény a tökéleteshez, nem rizikózok.
Most hogy akkor ez hardver, vagy szoftver gond döntse el magának. És természetesen minden gyári nálam 4.2 vel.
-
dave182
senior tag
válasz
Gulyopapa #17396 üzenetére
Az miért lenne tiltott? Az új autót sem kötelező gyári szervizbe vinni, mindenki saját maga dönti el hogy elcseszi-e a garanciát, ráadásul a htc oldalán hivatalosan nyitod a telefonod...Ellenben ha szolgáltatói telefont veszel aláírod a hozzá való hűséget x időre amiért ők olcsobban adják a készüléket.
Megelőztek -
mumk1
addikt
válasz
Gulyopapa #17135 üzenetére
Nem hiszem hogy gyorsabb, bár utoljára júniusba használtam a stock romot, úgy hogy fakulnak az emlékek rendesen.
Nekem a bekapcsoló gomb nagyon kiesik, ezért csak olyan kernelt használok, ami tud érintő/hangerő gombokra is éleszteni. Egyébként az ARHD romot pont azért linkeltem, mert alapból nincs szét moddolva és kinézetre is teljesen gyári. -
-
Derrewyn
senior tag
-
Avicularia
veterán
válasz
Gulyopapa #17004 üzenetére
Nem azt mondom, hogy kellene, csak azt, hogy nekem ezt csinálták és csak utána javult meg. Lehet neked elég lenne a kameracsere, ki tudja
Sokat nem fényképezek, de rohadtul idegesített, hogy voltam otthon 2 hétig és a fényképezőgépemet elfelejtettem bepakolni a kocsiba és a One-al egy normélis képet nem tudtam csinálni míg Magyarországon voltam -
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #16756 üzenetére
Nekem ez a tok nagyon tetszik ára sem sok a minősége alapján. Mivel sokszor pl. futás közben is szoktam zenéthallgatni telefonról ezért sajnos nálam a belebujtatós tokok játszanak, tehát, hogy ugy is tudjak zenét váltani stb.. hogy elő kelljen venni a tokból. Viszont a legtöbb ilyen szilikon, műanyag, fém tok nem jó, mert vagy gyenge a minősége, vagy gyengül tőle az antenna. A poetic a. egy nagyon jó tok és már rég óta szeretném megvenni, csak nehéz beszerezni, ezért kérdeztem, hogy vajon mennyi lehet a szállítása innen .
Speedshopba szerdán érkeznek űj Htc1 tokok, azokat még meglesem ha nincs olyan ami tetszene és nem olyan sok a szállítás innen akkor valoszeg ezt veszem. -
toeki
senior tag
válasz
Gulyopapa #16718 üzenetére
370 megát - vagy most épp mennyire szoritották le -
És akkor az a másfél giga rendszermemória már nem is elég semmire. Igy már teljesen érthető.Ám nem az volt a baja hogy a sense zabál, hanem hogy gyári rendszer alatt nem tudja élvezni a Next által nyújtott előnyöket. Pedig tudja.
Edenyke: szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Olvastad az eredeti hozzászólást amire reagáltam, vagy csak röptében benyögtél valamit amit gondoltál? -
baani59
aktív tag
válasz
Gulyopapa #16679 üzenetére
Ha valaki nagyon akarja, akkor 1.55-ös bootloaderrel is megoldható az S-OFF Rumrunner-el.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #16679 üzenetére
Nem azért, de costum romokoz képest a gyári rendszer elég fapados és nagyon sok olyan dolog hiányzik belőle amit hiányolok. Ha kezdetektől fogva a gyári rendszert használtam volna akkor valoszeg nem hiányozna ennyire.
Pl. a Sense felületre is lehet mondani, hogy így nagyon jó, de aki probálta a NExt Lounchert az tudja, hogy mekkora hiányosságai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest