- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gulyopapa #19410 üzenetére
igaz, nem szokásod a "válasz" gombra kattintás, hogy lássa az ember, hogy mire reagáltál, de a megjegyzésedből arra következtetek, hogy az én írományomra "kaptad fel a vizet".
nem értek veled egyet!
vannak olyan élethelyzetek, amikor igen is fontos, hogy mennyit bír a telefon, vagyis a te szavaiddal élve mennyi a merülési idő.
pl. munkámból adódóan van amikor reggel még azt sem tudom, hogy irodában fogok lenni, vagy éppen Pécsre, vagy Szegedre kell mennem autóval.
sőt olyan is előfordult már, hogy gyalogosan kellett 12-14 órát mászkálnom úgy, hogy egyik helyről mentem a másikra navigációval Budapesten....tehát nem az északi sarkon!
és sorolhatnám az egyéb helyzeteket, pl. a teljes napos értekezleteket, töltő használhatóságának lehetősége nélkül állandó e-mail-es levelezéssel, sms-ezésekkel.szóval vannak olyanok, mint pl. én, akinek igen is fontos, hogy 3 órát, vagy 5 órát bír a telefon aktív használatkor.
tudom van külső töltő, meg dugalj, meg autós töltő, de NEM mindenhol, nem minden helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest