- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steve1207 #28990 üzenetére
karramba... 6 ébresztő..???
Az nem semmi...!
Pusztán kíváncsiságból kérdem: miért nem elég egy aminek a beállításai között az oldalsó gombokat felprogramozod szundinak, a (szundi) idejét pedig tetszés szerint 5 perces időközökkel állíthatod, így növelve az esélyét annak, h még véletlenül se az "elvetés"re tapadj ébresztéskor. -
Mano66
senior tag
válasz
Steve1207 #28966 üzenetére
"Nem hivatalos és elveszik a formalitás."Na ez ami nem érdekel csak jó legyen és hr után gyorsan használható formában legyenek a névjegyek.
Rátapintottál a lényegre csak a kedvenceket menti nagy felbontásban.Közel 500 név kezelhetetlen lenne kedvencként.Igy marad a kép ujra betöltése minden névnél.Juliuska:Ha csak név lenne megadva jó is lenne.De én a cégeket (név,beosztás,cégnév,helység),hogy tudjam mikor kit hivok.Van olyan név (Pl
ovács Zoltán 5-ször)ami többször is szerepel és nem szeretném mindegyiket felhivni,hogy eltaláljam azt akit keresek.
-
Mano66
senior tag
válasz
Steve1207 #28964 üzenetére
"A legnagyobb szenvedés a keresztnév és vezetéknév helyes rublikás átirkálása volt mindenkinél..."
Ezt a legegyszerübben úgy lehet megoldani,hogy mindent csak a "vezetéknév"-hez irsz.Soha többet nincs kavarodás.Minden hr-nél ugyan az a sorrend fogad.A hivófél képek lenne ilyen egyszerű.Az aki kitalálta,hogy nem lehet rendes méretben menteni a gmail fiokban.
Minden nap beiktatnák nála egy hr-t 500 neves lista vissza állitással.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #28936 üzenetére
Egyébként nem akartam felhozni, de ez előtt 1 windóz fónom volt.
Htc 8S.
Csak 2 hónapig volt meg, le is cseréltem a One-ra. Azt meg nővéremnek adtam ajándékba,
nőknek elég a windóz oprendszer.
És most hétvégén láttam neki is ugyan ott, 1 tök nagy sárga foltot....Ocsmányul néz ki.
De mondom nem hozom itt fel, biztos nem htc betegség.
De ezek szerint akkor van/volt valami gond régebben a kijelző technológiájukkal.
Meg még most is nálam. -
F_Gergely
őstag
válasz
Steve1207 #28922 üzenetére
En meg ev elejen megvettem, szinten akciosan azota ezta hasznalom kocsiban navikent. Nem mondom hogy hibatlan, de mar ketszer frissitettek a terkepet, es folyamatosan javitjak a hibakat. Bar neha magatol leall a program ilyenkor ujra el kell inditsam, de ez csak az elejen van, navi alatt sose lepett meg ki. Bar a kedvencem a Navigon de az 2,5x ennyibe kerul mint a Sygic, es navigaciot csak ugy van ertelme hasznalni mint a virusirtot - folyamatosan frissited es naprakesz.
Szoval vegyetek, nagyon jo program! -
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #28692 üzenetére
Na most tudtam hosszabban is írni.. a fránya szerkesztési idő.
Szóval a FireWaternek amúgy oly mindegy a hboot
Annyi a lényege, hogy rootolt készüléken kell végezni.
Ami ugye KK base romokon Dev.es unlock nélkül nem lehetséges és temproot se megy még." Pre-requisites for normal method:
...
Your device must be HTCDEV unlocked and rooted or have a working temproot/root.
... "" Temproot method: This will typically only work on M7 and older devices with android version 4.3 or lower. Do NOT seek support if this temproot does not work for you. "
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #28692 üzenetére
En öszig varok mostmar a gariztatassal, kamera igazabol marhara nem erdekel, mas komoly baja meg egyelöre nincsen. Aztan utana ha meg mindig nem lesz müködö s-off ami nyitja a bootloadert, akkor nyitom htcdeven, jövö ilyenkor ugyis lejar a gari, addig mar csak nem lesz baja. Ha meg nem lehet egyaltalan s-offolni, akkor bizony elbucsuzok töle..
De nem igazan ertem, miert nem tudtak eddig megoldani. Nekem kicsit ugy tünik, inkabb nem akarjak.. Mostmar ugyis itt az M8, fejlesztök nagy resze azzal van elfoglalva, M7 mar csak amolyan "mellekag".
One X-nel a tegra miatt nem tudtak egyaltalan ugye, na de itt mar egyszer megoldottak, nem hiszem, hogy egy hboot frissites kifog rajtuk.. -
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #28640 üzenetére
Eddig talan meg mindig a TWRP 2.6.3.3. a legstabilabb, az gond nelkül megy, afölöttiekkel meg a CWM-ekkel sokszor van problema amennyire xda-n latom..
Mike-ra en is varok, remelem a 80-as ARHD mar jobban sikerül, mert az elözövel kezdettöl fogva vannak problemak, csak lusta voltam lecserelni eddig..
De lassan tenyleg erik egy proba a MaximusHD-nak. -
s3nsitivity
addikt
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Steve1207 #28103 üzenetére
És aki adta már le, mit kérnek? Töltő? Egyéb? Vagy csak a telefont vigyem? Mert T sajnos csak 10 kilométerre van tőlem, ne kelljen már fordulnom
A biztonsági mentésnél az "Adataim biztonsági mentése" be van kapcsolva. Ez minden lényeges adatot elment, vagy kell még valami pluszt működnöm? Sötét vagyok kicsit hozzá
Köszi.
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #27906 üzenetére
Szerintem még így is messze ez a legszebb felület androidos készüléken. Lilában szerintem teljesen jó, fiatalos (így is jobb mint a tácsviz, aminél egy majom is szebbet rajzol egy banánért). És legalább optimalizált, smooth és gyors.
Nézzétek meg a Z-sek mit kaptak 4.4.2-vel... gyalázat! A beállítások menü rendesen szaggat, akadozik. Nem is értem... minek a Project Butter akkor?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Steve1207 #27868 üzenetére
Tök jó, örüljek, hogy egy hányadékot adtak ki.
Tehát a vásárlónak már véleménye se legyen, hanem igénytelenül örüljön a gyártó kegyességének.
JaniWalker: elférni elfér, csak vizuálisan és stilisztikailag igénytelen. Vagy maradt volna ugyanúgy, vagy akkor funkcionalitást növelve szúrtak volna inkább be még egy sornyi appot, annak lett volna értelme.
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #27669 üzenetére
Jo lenne, mert az eddigivel nem vagyok teljesen megelegedve..
Meg ha jol lattam uj kernel forraskodot is adott ki a HTC, remelhetöleg abbol is kihoznak valami frankot, mert eddig azthiszem valami tavalyi volt a legfrissebb az M7-hez..Egyebkent probalt mar valaki GPE romot? Milyen a Sense-hez kepest?
-
-
Badboys
őstag
válasz
Steve1207 #27495 üzenetére
Bocs,de nem fikáztam értelmezni tudni kell. Miért szarakodik a Googl olyannal amihez gyakorlatilag semmi köze? Ugye,az mióta warez,hogy letiltja a külső SD ről futtatás lehetőségét? Ez a gond , nem az amit én írtam. Miután le@ tam a googli baromságát,megoldottam és már fut a külső SD futtatási lehetősége nélkül. Lehet,hogy neked semmi szükséged rá,de viszont van akinek meg létfontosságú. Miután rácsodálkoztál,hogy mi az így 100% , hogy téged ez speciel nem érint,de majd lesz más ami esetleg érint. Nem a Sense 6 ot fikáztam. Részemről a vita lezárva .
Rajtam kívül másnak is problémát okozott csak,hogy tudd.
-
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #26806 üzenetére
Ilyen sokáig támogat a HTC??? Ez végül is ha jól számolom 5 főverzió lesz akkor??? + egyéb javítások, frissítések, amiket még kapott/fog kapni a készülék. Tetszik nekem ez nagyon.
A Sony telefonjaim mindig kaptak egy főverziót és kifújt, maradt bugosan az egész úgy, ahogy van (még a csúcskészülékek is)... Kezdek nagyon márka fan lenni.
-
Nightfall75
tag
válasz
Steve1207 #26470 üzenetére
Es Explorerben: device/sys/android_camera/sensor
Solid Explorerben: system root/sys/android_camera/sensorA sensor fájlt nyisd meg szövegfájlként a fájlkezelő beépített megjelenítőjével. Nem kell rootolva lennie a telónak ehhez, gyári rendszeren is meg lehet nyitni a fájlokat olvasásra.
-
jotzo01
tag
válasz
Steve1207 #26385 üzenetére
Automatic Call Recorder, tökéletesen müxik, habár a honlapjukon azt írják, néha leállhat, de egy újraindítás segít. Nem kell hozzá root.
Tud valaki megoldást erre: felraktam a sygic navit, és a galériában is megjelennek az alkalmazásban lévő képek (sebességjelző táblák). Meg lehet oldani valahogy, hogy ne legyenek a galériában?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Steve1207 #26387 üzenetére
Ébresztőből a gyárit használom, meg vagyok vele elégedve, mert praktikus. Az energiatakarékos módot kezdettől fogva használom, de a beépített HTC-s energy savert, nem külső app vezérli.
VoIP appek... valszeg itt kavarhat be valami. A munkám miatt muszáj vagyok több ázsiai chatprogramot is használni a kapcsolattartás miatt, telepítve van a QQ, WeChat, Line, KakaoTalk és a Sina Weibo app is. Ezek mellett a Facebook Messengert használom, bár ezt nem olyan régóta. Akkor megpróbálok ezekből törölni. Folyamatosan update-elem ezeket, de lehet, hogy pont valamelyik update kavart be és azóta is ez a baja a hangnak.Köszi szépen a segítséget
-
Derrewyn
senior tag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #25614 üzenetére
Hát az érdekes amit Te írsz.. Olyannal nem találkoztam...
Igen, kívülről kezdődik befelé. És tényleg bizonyos idő elteltével.
Szóval rögtön a fényképező app megnyitásával még nem, de tizen-huszon
másodpercekkel később már lilul rendesen...(#25618) Ununqatrium:
Tavaly Augusztus elején vásároltam a telót. Szóval lassan 9 hónapos.
Szépen lassan jött elő, az elején nem találkoztam ilyesmivel, nagyon még sötétben sem.
Aztán kezdett esti képeknél lilulni, most meg már nappaliaknál is.
Teljes fényességben, napfénynél jó képeket lő, de ilyen félhomály, borús esős időben már kezdi...De legalább a Beats felirat nem kopik...
Itt van 1 album, pár lilás képpel. Vannak benne nappali és éjszakai fotók.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Steve1207 #25610 üzenetére
Áhá, így már világos. Kicsit lassú a felfogásom
Még feltettem pár kérdést az illetőnek, ha megfelelőek a válaszok, akkor ma vagy holnap belépek a klubba. Azóta várom, hogy a nótát megvettem. A srác arra cserélte le és nála volt mind a két teló. Amikor megfogtam, rögtön elfogott a hűha érzés. -
Fr0z3n
őstag
válasz
Steve1207 #25607 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást.
Ezt az akkus notif centert viszont nem értem. Megvan az eredeti kép is ami nagyíthazó. Azon a képen a még fekete az értesítési sáv, illetve az akku százalékosan is ki van írva, mellette meg ott az elem.
Amúgy lehet, hogy baromi kukacos vagyok de jártam meg párszor, plussz 4k-t és 2 órát nem szeretnék elb.szaniSzerk.: Ha innen valaki cserél Note 2-re, ne fogja vissza magát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest