- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Lássuk csak (főleg az autós, meg a platform játékok jöttek be): Commander Keen, Blake Storm, Epic Pinball, Stunts, Prehistorik, Jazz Jackrabbit, Heroes 1-2-3, Wacky Wheels és persze az Unreal Tournament stb.
-
lbalog01
tag
csak hogy ebben az évben is legyen itt egy hozzászólás:
eszembe jutott még1 fasza progi: Mercenary és az elődje a Darkside /állat zenéje volt/, ezek simán lehetnek az első fps-ek, a Wolfi a kanyarban sem volt még akkor... -
romero28
senior tag
nálam ezek voltak a kedvencek : jagged alliance 2 , hidden & dangerous , nhl98 , STALKER SOC , colin1,2 , red alert 1 , generals , half life 2 .
-
Patrick
addikt
Egy régi játékot keresek. Egyik barátom írta nagyjából körül, mit is keres.
3D-s volt. Ilyen golyót, fa golyót és vagy vasgolyót kellett benne gurigatni ide oda. Felhők felett játszódott az ügyességi játék. Állítólag voltak benne ilyen féreglyukak vagy mik. Ha leesett a golyó, akkor lezuhant a mélybe a felhök között. És ilyen bobpálya szerűségben haladt a golyó...félkör alakú pályában. Meg ilyen fapallókon is át kellett vinni a golyót, az egyik fel a másik lefele mozgott...Hát nem tudom ismerős e valakinek. Ha tudnátok segíteni, ha csak egy oldal cím, ahol ilyesmi játékok vannak, azt megköszönném, párat már átnéztem képek alapján, mert sajnos a játék címét nem tudjuk.
Köszi
-
adalbert1
veterán
Ugyan annyira nem old games, de a Risk II-vel játszik valaki?
Ha igen meg tudja mondani, hogy routeren mit kell engedélyezni hogy a warezone nevű klienssel menjen az online móka? Mert hiába van minden szükséges port nyitva, csak úgy megy ha a gépet berakom a DMZ-be, abból pedig nem igazán szeretnék rendszert csinálni. -
mibog
tag
az az érzésem hogy az előző hozzászólásom mindenkit hibernált..
ha nem itt lesz a megoldás akkor fogalmam sincs mit tegyek -
mibog
tag
sziasztok!
a www.winbrick.de honlapon megtekinthető és vagy 20 euróért megvehető játékot valamivel olcsóbban vagy biztonságosabban szeretném megszerezni.
a winbrick 2001 3D falbontó játékról lenne szó. akinek megvan ez a játék, vagy meg tudja szerezni, most jól járna velem.
még annyit, hogy demó verziókkal tele van az internet. demóért nem fizeteknagyon szeretném,már a megjelenés évétől keresem, nagyon megtetszett... csak sajnos 20 pálya évek óta, az már kicsit uncsi
-
mcsabee
senior tag
Legkedvencebb jatekaim c64-rol szarmaznak. Talan elsokent a Wizard of Wor-t emlitenem, aztan a Street Rod, Oil Imperium es meg talan a Dizzy sorozat (ritka kul game :-P), valamint meg a Defender of the Crown, millioszor kijatszottam :-D. Pit Stop abszolut favorit, jah es az elso game, amivel orakat toltottem el: England Special (jelzem azota sem szorakoztam olyan jol focis gameval, mint azzal). Es mig el nem felejtem volt egy repcsis game, asszem Ace volt a neve, es annak a masodik resze. Srac koromban haverral ketten toltuk, mert egyedul keptelenek voltunk iranyitani :-D.
Igazabol nekem nagyon sokaig volt Commodore-om (meg mindig itt figyel egy C64 es egy C16 az inventoryban :-P). Valamint itt jott egy kisebb szunet, altalanos iskola vegen kicsit lealltam a gameval, valamint kozepsuli elso feleben is, es tudom, hogy millio jo jatekot kihagytam (kis tulzassal ofc ^^).
Nagyobb ugras es jon a PC.
Ide johet a Diablo 1-2, Desperados 1, Football Manager szeria (regen Championship Manager), es persze mindig vannak aktualis kedvencek, de egy ido utan elhalvanyulnak
.
Asszem igy jobban belegondolva csak a Diablo es Desperados fogott meg igazan pc-n, ezt a ket gamet barmikor elo tudom ujra venni es tolni veluk (d2-zom bneten most is ^^). Jah es a Still Life de az meg csak ~ 3 eves game, nem eppen old :-P.
-
Red_Bull
aktív tag
Amik hirtelen eszembe jutnak : Aladdin , Oroszlánkirály, GTA1-2-t is nagyon szerettem, Warcraft2, Redalert 1-2, Age of Empires 2 (ezzel mai napig nyomom) és
A legelső Medal of Honor ez PC-re nem jelent meg csak Playstation-ra még 1999-körül, nagyon jó hangulata volt, végigvittem vagy 6x. -
Tv
senior tag
válasz
(Darkwood) #469 üzenetére
Persze, alap
Általában haverral toltuk, együtt próbáltuk kitalálni, hogy hogy lehetne továbbjutni.a szivatósabb pályákon. Szerintem nagyon király game. A kiegészítő is nagyon zsír, a további részek viszont szerintem szánalmasan szarok egytől-egyig.
MOD: Régi nagy kedvenceim: Dune 2, Street Rod, Settlers I, Goblins 2-3, meg még jópár, de hirtelen ezek jutnak eszembe. A viszonylag újabbak közül: HOMM 1-3, Commandos+kieg., Half-Life, Knihts&Merchants, Baldurs Gate 2 (számomra minden idők legjobb játéka, egyelőre).
-
(Darkwood)
őstag
Valaki nyomta a Commandos 1-et?
-
válasz
Vistaboy #456 üzenetére
Eléggé hasonló az izlésünk.
Én még sokat toltam a HOMM elődjével, a King's Bountyval még C64-en, meg az ősszerepjátékokkal, a Dragonlance trilógiával (Champions, Death Knights és Dark Queen of Krynn), valamint a Pool of Radiance sorozattal.
Eszméletlen jó volt.
Hopp, most látom, hogy a King's Bountynak már van folytatása.
-
Pörp
senior tag
-
Almosito
tag
Heroes II-III
Jagged Alliance
Doom I-II
Warcraft II
Tyrian
Fifa 98 RTWC
NFS Hot Pursuit
Wizardry 8
Morrowind
Meg még sok-sok más, ami hirtelen nem jut szembe
Volt egy játék, motorral kellett versenyezni, s közben ütni-rúgni egymást, el lehetett kapni a másik láncát, s azzal ütni a többieket. Nem emlékszik valamelyikőtök a címére? -
HarryPotter
őstag
C64: Last Ninja (az első igazi grafika)
Elite (no comment)
és természetesen az überbrutál csúcs: LASER SQUAD.PC: Prince of Persia Sands of Time - semmi nem fogható ahhoz.
-
Backspace
tag
Utólagosan a hozzászólásokat olvasva beugrottak:
Accolade F1 és GP
Streetfighter
Mortal Combat
Duke Nukem
Doom
Wolfensteinwáááh
-
Backspace
tag
Test Drive 1,2,3
Road Rush
Street Rod 1,2
Warcraft 1,2
Lemmings
F-15
Prince of Persia
Sokoban
Ősemberesnemtudomianeve
Titus
Imperium galactica
Cannon FodderMost kb ennyi jut az eszembe, de ezekkel bármikor le tudnék ülni újra játszani...
-
Vistaboy
veterán
Na akkor kezdem:
- Wizard of Wor (C-64) - Életünkben nem szórakoztunk még jobban.
- Pit Stop II. (C-64) - Volt, hogy reggeltől estig toltuk felváltva.
- Tank War (C-64) - Volt egy floppy-ra való szerkesztett pályám!
- Shadow of the Beast (Amiga 1200) - Akkor ez volt a legszebb.
- Another World (A1200) - A klasszikus, ennek most jön ki a HD-s változata.
- Hocus Pokeus (PC, 286) - Az első PC-s játékom.
- Wolfenstein 3D (PC, 286) - A legelső FPS-em.
- DOOM 1-2 (386) - A KEDVENC!!! Egy 386DX33-on játszottam, 4MB RAM-mal és 20MB-os HDD-vel. A DOS-ból csak annyi volt meghagyva, hogy felálljon a gép. Szinte csak a COMMAND.COM. Utána csak "cd doom", "doom.exe".Kb. ekkor reggeltől estig ment a játék, rá sem néztem másra. A második résznél szintúgy.
- Diablo (Innentől mind PC, of course) - Szintén nagyon sokat nyomtam, a második résszel évekig játszottam.
- Tomb Raider (Összes) - Lara Baba örök kedvenc marad!
- Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale, Planescape Torment, Neverwinter Nights 1-2, stb. (Ami RPG, az jöhet!!!),
- The Elder Srolls III-IV: Morrowind, Oblivion (A játékidő kb. 300 óra.Egyszeri végigjátszáskor.)
- Nagyjából ennyi. A többi már új.MOD: Ja, kihagytam, volt C-64-en egy olyan játék, amiben két tankkal kellett egymást kilőni, de fix helyzetből. Csak a cső dőlésszögét és a lövés erejét lehetett állítani, figyelembe véve a változó szelet. A címét már elfelejtettem, de szintén nagyon sokat ökörködtünk vele.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #453 üzenetére
Ja és kihagytam az AVP 1-et!
-
joshua7
veterán
NOLF1
GP2
AccoladeF1A 3 abszolút kedvenc.
-
(Darkwood)
őstag
Amiket nagyon szerettem: Blood I, Redneck Rampage, Outlaws, Mortal Kombat II.
Mod: rosszul írtam le a Redneck-et! -
west
őstag
sracok nyomjatok a c64 emu t.
en akkorat nosztalgiaztam tegnap -
Dillon
tag
Én kifejezetten C64-es korszakból válogatnék (valahogy közelebb állt hozzám, mint a régi DOS korszak). És akkor ömlesztve: Last Ninja sorozat (1-3), Rick Dangerous 1-2, Street Rod 1, Supremacy, Creatures 1-2, Master of Magic (az első "fantasy" feeling), Turrican 2, Tusker (amit a mai napig nem tudtam végigvinni...).
-
-
frame>24
addikt
Talán még páran emlékeznek az orosz fejlesztésű Space Rangers c. űr-stratégia játékra. Én speciel itt a PH!-n szereztem róla tudomást, máig az egyik legérdekesebb single player játék, amihez szerencsém volt.
A játéknak 2 része van:
S.R. 1
S.R. 2: Dominators
Az érdekes dolog, hogy az 1C Company 2008 Q3 időzítéssel kiadja a Space Rangers 2: Reboot című verziót, ami számos újítást tartalmaz (új küldetések, térképek, játékmódok, felszerelések, stb.)
Azért egy csekkolást meg fog érni, régi és új gamereknek egyaránt! -
west
őstag
mad1:hat nem mai gyerek.
feka:mondjuk temanyitasnak kisse silany volt -
feka007
veterán
Far Cry a mai napig nagyon odabasz, akárki akármit mond
-
janeko
őstag
válasz
tomee007007 #436 üzenetére
a szabad kocsikázásra és a lopásra gondolsz? szerintem meg az miatt lett, ilyen sikeres
-
tomee007007
addikt
A maffia tényleg nagyon ott volt a szeren....egy dolog van ami szerintem nem lett túl jól belőve és ez a free ride mód.
-
janeko
őstag
az örökös kedvenc a: Maffia
hihetetlen mennyire el lett találva, és az idö mulásával nekem még mostis nagyon tetszik, a mostani szuper játékokhoz képest is.
de lehet hamarosan megváltozik ha megjön a Maffia 2
-
Dr.Manó
csendes tag
a Mai Játékokban a csillivilli grafika... és az ilyen olyan valós "rombolás" robbantás... elveszi a figyelmét... a Storyról és a hasonlonlokról... bezzeg a régi retro Gamekbe
nem volt még a Marioba élsimittás... és a duke nukem 3D be hol volt a shader?
mégis mindenki szerette őket -
_stick_
őstag
Egyértelműen a Dungeon Keeper és a Diablo
-
lbalog01
tag
mintha kimaradt volna egy igazi úttörő game: a REVS-volt az első olyan F1 autóverseny ami már valódi szimulátor élményt hozott a szobákba, és mid ezt C64-re !!
Valamint a Mercenary utód, Driller full extrás progi volt iszonyat jó zenével és hangulattal!
Pc-n: nekem a Gunship 2000, F 19 Stealth Fighter, és az abszolút TOP a Mechwarrior 2 /az a bevezető animáció....../
és a végére az igazi klasszikus: BLOCK OUT !!!! -
adalbert1
veterán
De rég nem írtam ebbe a topicba...
Mindenesetre még mindig jóleső érzés fog el, ahogy olvasom itt a régi címeket, sajnos minél idősebb vagyok (furcsa ezt így 25 évesen mondani, de azért számtech. terén sokkal jobban pörögnek a dolgok, mint az élet bármely más területén) annál kevésbé kötnek le a játékok + az új játékok szinte csak technológiai innovációról szólnak, ötletes, élvezhető játék egyre kevesebb van köztük sajnos, játékélmény meg sokszor konvergál a nullához -
wolfenstein, doom, quake, dungeon keeper, total anihilation, starcraft, rac rally, diablo
-
Brent
aktív tag
Azok a régi szép idők !
A-10 Cuba (imádtam)
Incomming
Terminal Velocity
Apache
Forsaken
Descent 3
BIG BEN Racing (ááá de kemény volt)
Shogo
F-22
Diablo1 (2-is természetesen de azt nem tartom annyira réginek)
Age Of Empires 2 -
Dr.Manó
csendes tag
hmmm... Srácok.. kihagyjátok a legjobb multiplayer gamet ?
Hol a Contra ? -
dongoxxx
csendes tag
Hát... Bezony a legjobb régi játékokat már felsorolták... Day of the Tentacle, Civilization, Street Rod, Test Drive 3...
apropopó... már nagyon nagyon régóta keresem egyik kedvenc játékomat, ami régen nagyon tetszett, csak nem értettem... de nagyon jó volt... nevét nem tudok, de egy bányásszal kellett játszani, meg aranyat ásni, valamint voltak indiánok, akiket le lehetett győzni, meg kígyók kajának, és a városban meg egy fószerrel lehetett pókerezni... az volt a legjobb
Nah valaki nem tudja a nevét, neadjisten hogy honnan lehet letölteni?
jah meg ha meghaltál, mutatta a sírodat meg hoyg meghaltál... bár erre rá lehetett jönni
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
- Duke Nukem 3D
- Quake3
- Half-Life
- Medal of Honor
- Mafia -
aphra2
senior tag
Medal of honor....a legelső...
fps-ben eddig még nem tudta semmi felülmulni azt a játékélményt,mint amit az okozott.... -
maddog
tag
1. legend of zelda
2. heroes of might and magic 2-3
3. panzer general 2
4. streetfighter 2
5. fight club 2 -
Memphysto
tag
Colin McRae Rally 2
a legjobb játék még manapság is játszok vele néha! -
Dufresne
addikt
Carmageddon 1-2
Driver
Re-Volt
GTA2
Anno ezekkel rengeteget nyomattuk -
lovag
csendes tag
hali, nincs meg veletlenul a Stonekeep? 99es 576hoz adtak ajandek cdnek! mondjuk en letoltottem torrentrol, de allandoan sir a cache memoria miatt es else indul.. nem hiszem el hogy 2giga nem eleg neki..8megara irjak a jatekkovetelmenynel.. dosboxra ha meg rahuzom, egy hulye mappat keres a cdn ami sosem volt.. szoval nem ertem, ha tud valaki segiteni akkor legyszi tegye meg
koszi
-
mazda626
addikt
Amiket nagyon szerettem:
Carmageddon 1 & 2
Age of Empire 1 & 2
Street Rod2
Road Rush
Midtown Madness
Rage of Mages
Transport Tycoon
Gorky 17
GP 500
Stunts
...
Apropó. Annak idején megjelent a Carmageddon 2-höz egy total convertsation Seduction of Destruction néven. Gondolom, mivel egy mod, ingyenes.Honnan lehetne megszerezni?
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
Amik nagyon bejöttek anno:
Transport Tycoon
Need for Speed 3
Diablo széria
Carmen Sandiego
Street Rod -
zozo82
csendes tag
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ufo 2-t honnan tudom letölteni? persze jó lenne magyarul! Régen játszottam vele és újra fel szeretném idézni a dolgokat!!
Előre is köszi! -
BÁ Nutrition
addikt
regi kedvenceim:
settlers2
transport tycoon
prehistoryk(az nagyon allat osemberes)
stunt
kicsit ujabb regi kedvencek:
dune 2000
starcraft
suddenstrike 2
AoE
jah es csak ugy megemlitem hogy epp egy honapja vettem meg a dune 2000et eredeti verzioba4 euro volt
orultem neki mint allat
amugy az ujabb jatekok kozul nem ezekhez hasonloakkal szoktam nyomulni. inkabb GTA sorozat, vagy farcry bohockodas, esetleg nfs, es BF,BF2
oka hogy ez az agyon3d-sitettt strategiai dolog nem tetszik, de ha valaki tud valami jo gamet akkor kivancsi lennek ra mi lenne az. bar tudom hogy ez a topic nem errol szol.. de ugy meg eleg gyenge a szint ha mindenki csakbenyog par nevet oszt csa... -
szalai56
senior tag
A legjobb játék a Wriggler és az Enter-Stack
(természetesen Enterprise128 -on)
[Szerkesztve] -
Hunci
senior tag
A világ legócsóbb , de egyben egyik legdrágább , soha feledésbe nem merülő , s mindíg emlegetett játéka a WINDOWS volt s maradis
-
Twiggydoll
tag
én is felsorolom:]
Elsőszámú kedvenc máig: Dungeon Keeper
aztán day of the tentacle, sam and max,lost vikings,wolfenstein 3D, ők voltak az isteniek:]
majdnem kihagytam roller coaster tycoon összes részét:]
[Szerkesztve] -
ABnormal
őstag
Scramble,Galaxions,Punchy (nem félreérteni
) ---ezek voltak a gyermekkorom első és talán legjobb játékai...ja C-16,C+4 -re
-
troland26
őstag
cesar , Last ninja (c64)
, Red Alert, Max Payne2,........
-
MYoda
tag
Total Annihillation (első 3D-s stratégiai játék, ahol a járművek kanyarodás közben meg is dőlnek)
Carmageddon 1/2 (no comment)
NOLF1 (nagyon jó feeling)
DOOM1(első 3D-s FPS)
XIII (nagyon jó a képregényszerű játékmenet)
Mafia (nagyon jó játékmenet, sok autó, változatos küldetések)
TOCA Race Driver 3 (sok autó, szimulátor ami billnetyűzettel is élvezetes, szép grafika, kis gépigény)
Amnézia (kis RPG csoport készítette, [link])
[Szerkesztve] -
Hunci
senior tag
Asterix & Obelix
-
Hunci
senior tag
Mars Encounter , s A-Blast , valamint a legendás Donkey Kong 2 sem maradhat ki
-
degu
senior tag
Deuteros,Supremacy/az ELSO realtime jatek! /Amiga!/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest