Hirdetés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bareszotron
tag
Oké, akkor itt az igazságosztó:
Ez nem AI kép. az AI még NEM tart itt, hogy ilyen élethű részletes képet generáljon.
(Még ha egy sablon gyártott ázsiai nőn is van, akkor sem az) -
ddekany
nagyúr
Én se tudtam, de erre rákeresve kiderül, hogy ilyen tényleg létezik: front seam sweater
Ettől lehet akár AI generált kép is amúgy, de az ilyen termék-a-nőn fotóknál számít tán legkevésbé (kivéve a modeleknek), mert olyat mutat, amit több cécóval valóságban is lefotózhattak volna.
-
Postas99
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Szuper éjáj generált fotó nyaklánc nélkül és további bakiként éjáj generált pulóver hátsó varrással. Egy promptból lehet több képet is generálni, az elkészült képek közül meg aki generlátatta azt válogat ki belőle amit akar. Végtelen számú bénán sikerült képről akarjuk elhinni, hogy igenis ilyen van, azán mégiscsak becsúszik a baki.
A lényeg a béna éjáj által generált béna dolgokon van, amikor valami nem stimmmel a képen de hinni akarsz neki.
Felőlem azt hiszel el amit akarsz (pulóver, nyaklác,fisz-f@sz), én nem kérek belőle, és igenis kritizálni fogom. -
-
etohun
aktív tag
Szerintem a nyakbaakasztós cucc a display nélküli okosszemüveg helyett van (vagy okosórával kombinálva a displayes helyett is). Ergo, ha van egy okosórád, akkor tök fölösleges a szemüveg, mert a hangszórója kaka, a kamerája kaka, a display meg kevéssé látszik napon, mint egy órán. Én látom abban a koncepciót, hogy ez megcsinál mindent, amit a kamerás szemüveg, és sokkal jobb a kamerája (mert el is fér benne), sokkal jobb az üzemideje, meg nem vagy hozzákötve 1 db szemüveghez extra korlátozott lencse- és keretkínálattal. Displaynek ott az okosóra, hangnak meg a bt füles.
-
Bareszotron
tag
Betegeknek hasznos lenne egy ehhez hasonló asszisztens, csak egy sokkal fejlettebb ahol ma még nem tartunk.
És a kamera se forduljon el -
Postas99
őstag
már 2 éve.. és ez is a kukában landolt.Most ittazéjáj, mindenbeistenni kell.
Nem vagyok a fejlődés ellen, de ez a nyakba akasztható "bizbasz" szintén a semmire sem jó kategória.
-
A Molyember
tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
A zsebre rakhato kemmotyorol mi a velemenyed? Cukkrol? Kugli? Ilonka?
-
-
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
"multimodális szuperügynök és újgenerációs mesterséges intelligencia ökoszisztéma"
Hú b. meg...

És azt az igénytelen fényképet egy roggyant kézről, beteg körömággyal, hol szereztétek?
Gusztustalan!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mint egy falat kenyér egy hét éhezés után.

-
Ez a Qira név nagyon esetlen, angolul is, magyarul is

A másik hogy elnézve az okosórákat, ez a piac csúnyán kifulladt mára.
Fáradtabbnál fáradtabb termékek mindenhol minimális újdonságokkal. -
xsjado93
senior tag
Újjászületett a Pebl?

-
Cyberboy42
senior tag
Ilyen viselhető fölöslegesség már volt a piacon, és megbukott. Ezek meg most megcsinálják ugyan ezt, mekkora hülyeség már.
-
hogy éltünk túl eddig, ezek nélkül?
Nem látom, hogy mi lenne a felhasználás, esetleg időseknek egy giro+gyorsulás szenzorral és jelezné, ha elesik, segít mentőt hívni, ilyesmi. Van ez a pánik gomb, vagy mi a neve, de az minden, csak nem praktikus IRL, ez erre viszont jó lenne. -
Krisszer
aktív tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
pontosan.
azt sem értem, hogy egyáltalán mi a bánatnak erőltetik?
...
értem, hogy miért erőltetik, mindenhova bele kell erőszakolni az éjjájjéájjót, mert azt most jól el lehet adni, de ennek, ha az AI nem lenne olyan, amilyen, se lenne semmi értelme. -
JulianSinulf
őstag
Ezt a nyakba akasztható kis kémmotyót csak és kizárólag havidíjasan szabadna forgalomba hozni.
A Lenovonak fizetnie kell havi díjat a használónak amiért összegyűjti minden személyes adatát és felhasználja önös érdekből saját céljainak elérésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Könyvajánló
- Philips LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már 2 éve.. és ez is a kukában landolt.