Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon hülye kérdés
A mikrofont csak szétszedéssel lehet kitakarítani? mert ma telefonáltam volna és nem halottak semmit, egyből próbáltam a hangrögzítőt de az sem csinál semmit , csak ha közvetlen közelről fújok bele a mikrofonba akkor is csak halkabb "recsegés/sistergés" hallatszik. "Hétvége" van meg vidéki vagyok szóval még szervizbe se tudom leadniTényleg a szervíz az ugye a Telemax? Írtam a HTC-nek és kiderült hogy még augusztusig garis. Lila kamera , most már mikrofon , melegedés ( elég ha csak a Bubble Blast 2 -vel játszom 3 percet már süt a telefon), akksi kezd haldoklani , meg még pluszba fél percenként megy el a térerő meg jön vissza
lemegy egy csíkra majd vissza 5 csíkra és ezt panelba , szabadban , munkahelyen szóval mindenhol ezt csinálja. Gyári rom legutolsó OTA frissítéssel. Szerintetek nézik majd hogy S-OFF illetve hogy Unlocked?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenWRT topic
- Asztrofotózás
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest