Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Juliuska
üzenetére
Nálam mostanában (utolsó 2-3 hónap, vagyis ahogy elmúlt 1 éves a teló) pl. (nem volt pofára ejtve, meg semmi ilyesmi, rendszeresen, két hetente újra van indítva, nincs törve a szoft., gyári vodás):
- hívás közben esetlegesen működik a közelségérzékelő, és így az arcommal akaratlanul is kihangosítom, tartásba teszem, némítom, akármi - korábban nem volt ilyen probléma
- gigalassú a teló minden funkciója, ha rányomok a Beállítások menüpontban vmire, akkor is képes gondolkodni, ugyanígy képernyőváltásoknál, vagy kvázi bármilyen app elindításánál - korábban nem volt ilyen probléma, a telón 11GB szabad hely van
- SpeedTest mérés alapján tudja a szolgáltatói sávszélt, mégis, minden böngészővel lassú az oldalletöltés, frissítés
- többször előfordult, hogy elvesztette a térerőt, és vissza sem jött addig, amíg újra nem indítottam a telót - ez autóvezetés közben nem működik, mert a teló BT-n kapcsolódik az autóhoz, ha megszűnik a jel, az autó 1 percen belül megáll
- újkora óta lila minden esti kép, de ez nem érdekel különösebben. -
B3ny00
aktív tag
válasz
Juliuska
üzenetére
Hat alig hallani valamit telefonálás közben. Felső hangszóró nem szól , előtte recsegett. Folyamatosan pin kódot kér , fogja magát és egyszer csak beugrik a rész ahová pin kódot kell beírni , melegszik kikapcsol gps közben. Most olvastam előttem szólót erről hogy a kamera belilul na szerintem ez is van nálam. Sötétebb részeknél szokott ? Ezek vannak kb. Amúgy szeretem nincs baj Vele ,régota Htc-t használok.
Még mindig kíváncsi vagyok mi volt az a probléma amiért cserélték ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elfelejtettem a film címét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egér probléma
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest