- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem hogy ugye van ez a SIM IMSI-s htc one-om.
Az egész úgy kezdődött hogy flasheltem egy kernelt (knock on miatt) <Bulletproof kernelt> de valószínűleg 4.4es kernel volt (az enyémen meg 4.1.2 van (volt), egyéb iránt pedig S-OFF, HBOOT 1.44. , HTC__032es CID) ebből lett egy soft brick, majd One All-In tool kitben szenvedtem kicsit, + recovery módból resetelgettem (wipeoltam) mindent és csak sikerült bebootolni, de Wifi+kamera nem működött+ laggolt az egész,mondom ez így nem jó, így felraktam rá az Android Revolution HD-t (legfrissebbet). Rom flash előtt wipeoltam mindent, de ezután brick : a HTC felirat (alatta This build is for dev....) és csak az segített hogy hagytam fullra lemerülni mert semmire nem reagált (power+vol down-ra csak villogtak a gombok de no eredmény), recoveryből ezután felflasheltem egy 4.4-es kernelt <ElementalX 4.4-hez> hátha ez a baj, de ebből hasonló brick lett (tehát hagyni kell lemerülni hogy egyáltalán hozzáférjek a recoveryhez). Most nandroid backup-ból vissza fogom rakni azt a mentést (mivel másról nincs) ahol a wifi és a kamera ki volt lőve, de tippet és segítséget szeretnék kérni tőletek!
Mi lehet a baj? És mit rakjak fel? Milyen sorrendben? Valaki segítsen plz.
Előre is köszi & sorry az extrém noobságért.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest