- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Nálam a hanggal semmi probléma nincs sercegés. A Sense 6 óta meg szűnt az idegesítő hangszóró pattogás amikor az erősítő állítólag ki-be kapcsol. A töltéssel sincs semmi gondom normál. Merülési problémák sincsenek. Igaz én nyomtam egy gyárit a menüből. Viszont eddig alig lilult a kamera most viszont használhatatlan. Ami nagyon fölb@ott az a Googl+Sense baromság,hogy bizonyos programokat nem lát ami eddig ment. Ami zavaró még,hogy amikor kikapcsolom a gombok kikapcsolás után még 4-5 mp ig villognak.Ezért írtam elcserélem olyanra amin még 5.5 van. Senki nem izgult rá akik tombolnak,hogy nekik nem jutott Sense 6 pedig ajánlottam cserére. Csak sápítoznak ,majd akkor kezdhetnek szívni amikor észreveszik,hogy napi szinten használt program nem megy és ez köszönhető a Sense6+Googl párosnak. Jó nem valószínű,hogy használják azt ami nekem kellene.Nagyon kezd tele lenni a t@köm az androiddal, pedig nagyon szeretem a az Onet a dizájnt a minőséget és a jól optimalizált rendszert. K@rvára nem értem miért kell ilyen baromságokkal elszúrni valamit.
-
stilo18
addikt
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Egyszerűen nem stabil. Mondatnak nekem bármit a saját fórumában, nálam nem volt az...
A viber pocsék, egyszerűen használhatatlan.
Sokszor dobott ez meg az leállt...Pedig rendes, gyári mokolatlan telefon volt.
Persze voltak nagyon jó tulajdonságai, kijelző, aksi, kamera... De mégse szerettem meg.
Egyébként a T-nél nincs (már) ezüst, nem lehet rendelni a webshopban. Békéscsabán van egy szem...Lehet Vodafone lesz akkor számhordozással... Ott csak 95 One...
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Az a fasza bör hatlap biztos külön dijazni fogja a viz alatti hasznalatot..
Egyebkent magyarazza mar el valaki, mi ertelme van egy 4k-s kijelzönek egy telefonban..Mar a full HD is tüeles, 6"-ig böven eleg lenne szerintem. Vicc, hogy az UHD tv-ket meg aranyaron lehet megvenni, de mobilban mar jön a 4k..
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Képregény topik
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest