Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
BenHans
üzenetére
Nálam a hanggal semmi probléma nincs sercegés. A Sense 6 óta meg szűnt az idegesítő hangszóró pattogás amikor az erősítő állítólag ki-be kapcsol. A töltéssel sincs semmi gondom normál. Merülési problémák sincsenek. Igaz én nyomtam egy gyárit a menüből. Viszont eddig alig lilult a kamera most viszont használhatatlan. Ami nagyon fölb@ott az a Googl+Sense baromság,hogy bizonyos programokat nem lát ami eddig ment. Ami zavaró még,hogy amikor kikapcsolom a gombok kikapcsolás után még 4-5 mp ig villognak.Ezért írtam elcserélem olyanra amin még 5.5 van. Senki nem izgult rá akik tombolnak,hogy nekik nem jutott Sense 6 pedig ajánlottam cserére. Csak sápítoznak ,majd akkor kezdhetnek szívni amikor észreveszik,hogy napi szinten használt program nem megy és ez köszönhető a Sense6+Googl párosnak. Jó nem valószínű,hogy használják azt ami nekem kellene.Nagyon kezd tele lenni a t@köm az androiddal, pedig nagyon szeretem a az Onet a dizájnt a minőséget és a jól optimalizált rendszert. K@rvára nem értem miért kell ilyen baromságokkal elszúrni valamit.
-
stilo18
addikt
válasz
BenHans
üzenetére
Egyszerűen nem stabil. Mondatnak nekem bármit a saját fórumában, nálam nem volt az...
A viber pocsék, egyszerűen használhatatlan.
Sokszor dobott ez meg az leállt...Pedig rendes, gyári mokolatlan telefon volt.
Persze voltak nagyon jó tulajdonságai, kijelző, aksi, kamera... De mégse szerettem meg.
Egyébként a T-nél nincs (már) ezüst, nem lehet rendelni a webshopban. Békéscsabán van egy szem...Lehet Vodafone lesz akkor számhordozással... Ott csak 95 One...
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans
üzenetére
Az a fasza bör hatlap biztos külön dijazni fogja a viz alatti hasznalatot..

Egyebkent magyarazza mar el valaki, mi ertelme van egy 4k-s kijelzönek egy telefonban..
Mar a full HD is tüeles, 6"-ig böven eleg lenne szerintem. Vicc, hogy az UHD tv-ket meg aranyaron lehet megvenni, de mobilban mar jön a 4k..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mar a full HD is tüeles, 6"-ig böven eleg lenne szerintem. Vicc, hogy az UHD tv-ket meg aranyaron lehet megvenni, de mobilban mar jön a 4k..