Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Bdanyy #27388 üzenetére
Hát, sajnos már azt is b.szhatom, ki lett dobva a tok..
Visszaküldtem még tavaly angliába keresztanyámékkal, gondoltam majd visszaküldik ahova kell, onnan egyszerűbb, mert onnan lett rendelve. Aztán csak amcsi címet találtam, mondtam, hogy akkor hagyjuk a francba..
De lehet akkor teszek még egy próbát vele. Csak nem akartam havonta rendelni 15 euróért tokot...
Neked milyen színű van? Nekem fehér volt az ezüst Oneon, az tetszett, csak állítólag sárgul, amit nem volt időm megtapasztalni.. Nem tudom, a fekete hogy mutathat rajta.Lehet azért kapni még "rendes" fülest is, nem csak iem-et, bár nem olyan sokat. A Bose-nak (is) van egyébként egy kb a kettő közötti kialakítású cucca, az nem tűnik rossznak, csak az meg drága..
A TDII-höz viszont járt ilyen szivacs dugasz is, nekem az bejött, többi nekem is kiesett..#27390 doggie: Akkor lehet tényleg teszek mé. egy próbát, hátha mostmár nem hullik szét.. Ez már inkább a 3.0, az el ső szériát eleve elcseszték, nem hagyták ki a helyet az infrának. Utána hamar jött a "javított", az meg szétvált..
#27392 Ununquatrium: Szerintem az nem nekem, de egyébként egyetértek..
Jah és telefonról voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest