Új hozzászólás Aktív témák

• Badboys

őstag

válasz BenHans #27303 üzenetére

Nálam a hanggal semmi probléma nincs sercegés. A Sense 6 óta meg szűnt az idegesítő hangszóró pattogás amikor az erősítő állítólag ki-be kapcsol. A töltéssel sincs semmi gondom normál. Merülési problémák sincsenek. Igaz én nyomtam egy gyárit a menüből. Viszont eddig alig lilult a kamera most viszont használhatatlan. Ami nagyon fölb@ott az a Googl+Sense baromság,hogy bizonyos programokat nem lát ami eddig ment. Ami zavaró még,hogy amikor kikapcsolom a gombok kikapcsolás után még 4-5 mp ig villognak.Ezért írtam elcserélem olyanra amin még 5.5 van. Senki nem izgult rá akik tombolnak,hogy nekik nem jutott Sense 6 pedig ajánlottam cserére. Csak sápítoznak ,majd akkor kezdhetnek szívni amikor észreveszik,hogy napi szinten használt program nem megy és ez köszönhető a Sense6+Googl párosnak. Jó nem valószínű,hogy használják azt ami nekem kellene.Nagyon kezd tele lenni a t@köm az androiddal, pedig nagyon szeretem a az Onet a dizájnt a minőséget és a jól optimalizált rendszert. K@rvára nem értem miért kell ilyen baromságokkal elszúrni valamit.

Új hozzászólás Aktív témák