Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Nem egyszeru erre a kerdesre valaszolni, hogy miert....
A lenyeg az, hogy vannak olyanok (mint pl. en is) akik probalgatjak a telefonokat.
Ebben az a jo, a masikban mas, a harmadikban pedig egy harmadik, egy teljesen mas dolog.
Mi (akik megszallottak vagyunk) olyan telefont szeretnenk, ami a sajat igenyunknek, hasznalatunknak a legjobb tulajdonsaggal rendelkezik.
Ilyen telefon egyebkent nincs.
DE! Keressuk, kutatjuk, es jo lenne egy nagy kijelzos, nokia fenykepezos, ios simasagu, sony vizallosagu, one "hangu" nagyon gyors, esztetikus kulsovel rendelkezo, de egyedi telefon....nekem!
-
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Majd mindjárt meg fogod mondani, mit tehetünk nem, de?

Mi közöd hozzá , különben ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem kell elítélni másokat. Szimplán Geekek vagyunk. Akkor én mi vagyok, mert van 5 telefonom? Nem azért vettem, mert raj akarok lenni, hanem mert érdekelnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)