- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
stilo18 #25691 üzenetére
stilo18: hát nálunk a baba előbb jött mint az M7, de biz' Isten kisebb gondom is nagyobb volt annál, h mivel fotózzam a születendő bébit
Jó egészséget, gyors és könnyű szülést (már a a párodnak)
Xaels: 190/50 illetve 190/55-öseim vannak, ha rá tudod húzni a 400-asod hátsójára, viheted
san01: én a motoromhoz használt PTFE (teflon) tartalmú folyadékkal védem a megtisztított telót. Steve1207 egy korábbi hozzászólása ébresztett rá, h bizony ez a gorilla már nem az a gorilla, ami a korábbi telók kijelzőit oly' remekül védte. Tapasztalatként annyit tudok elmondani: kicsit féltem, h a "kezelés" után majd csúszni fog a teló, de nem volt ilyesmi sőt, az idő közben felszedett "mikrokarcokat" is eltüntette. Azt, hogy sárgítja-e majd a fehér polikarbonát csíkot, még nem tudom...
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25691 üzenetére
[link] például itt az egyik, de a többi nagy oldalon is megjelent különböző formában.
Én amúgy a kislányom a One-al fotóztam szinte kezdetektől, előtte meg One X-el és előhívatva semmivel sem rosszabbak mint a konkurensek képei. Egyszerűen 10x15cm-es méretben sokkal fontosabb a dinamikatartomány és, hogy rosszabb fényviszonyok között is értékelhető a végeredmény. Abból is látszik, hogy aki nem ért hozzá annak bőven elég amit a 4mpx-es One tud, hogy párom azóta is hiányolja, hogy "a HTC milyen jó képeket csinált".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest