-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makosrepas
tag
Loboda
csacsi67
HUTCHDBUraim! Teljes siker! Köszönöm a türelmeteket és a segítőkészségeteket!
-
makosrepas
tag
válasz
Loboda #20146 üzenetére
(#20145) HUTCHDB: nincs advanced menü
Loboda: Nincs olyan hogy sd tár wipe. Viszont a gyári recoveryben sárga üzenet is fogad, hogy:
Mount SDCARD failed 1,2,3,4,5 time
Can not mount SD card (No such file or directory)El nem tudom képzelni mit csináltak ezzel a készülékkel.
-
makosrepas
tag
válasz
HUTCHDB #20141 üzenetére
(20139) Loboda: Sikerül belépni, ez akkor a gyári recovery: Android system recovery (3e)
Esetleg ha ebben nyomok egy wipe data/factory resetet?HUTCHDB: ha rányomok a beállítások ikonra, akkor fehéren felvillan a kijelző és nem történik semmi. Olyan mintha megnyitná a Beállítások menüt, de rögtön be is zárja és visszatér a főmenübe.
-
makosrepas
tag
Valaki tudna segíteni a #20068-as hozzászólásban lévő problémával kapcsolatban? A factory reset nem segített, az összefoglalóban pedig nem találok usb-ről történő frissítésről információt. Sajnos HTC témakörben nem vagyok otthon.
Köszönöm előre is!
-
makosrepas
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a készülékkel kapcsoltban. Unokatestvérem kapta a készüléket, rokona küldte neki az usa-ból. Az összefoglalóban nem találtam megoldást és a kereső sem adott ki semmi használható tippet.
A probléma a következő, ha be akar lépni a Beállítások pontba, akkor csak egy fehér felvillanás van és nem történik semmi. Így nem tudom milyen verzió van rajta. Lehet valamivel próbálkozni? Valahogy szoftverfrissítés?Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged