- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makosrepas
tag
Loboda
csacsi67
HUTCHDBUraim! Teljes siker! Köszönöm a türelmeteket és a segítőkészségeteket!
-
makosrepas
tag
válasz
Loboda #20146 üzenetére
(#20145) HUTCHDB: nincs advanced menü
Loboda: Nincs olyan hogy sd tár wipe. Viszont a gyári recoveryben sárga üzenet is fogad, hogy:
Mount SDCARD failed 1,2,3,4,5 time
Can not mount SD card (No such file or directory)El nem tudom képzelni mit csináltak ezzel a készülékkel.
-
makosrepas
tag
válasz
HUTCHDB #20141 üzenetére
(20139) Loboda: Sikerül belépni, ez akkor a gyári recovery: Android system recovery (3e)
Esetleg ha ebben nyomok egy wipe data/factory resetet?HUTCHDB: ha rányomok a beállítások ikonra, akkor fehéren felvillan a kijelző és nem történik semmi. Olyan mintha megnyitná a Beállítások menüt, de rögtön be is zárja és visszatér a főmenübe.
-
makosrepas
tag
Valaki tudna segíteni a #20068-as hozzászólásban lévő problémával kapcsolatban? A factory reset nem segített, az összefoglalóban pedig nem találok usb-ről történő frissítésről információt. Sajnos HTC témakörben nem vagyok otthon.
Köszönöm előre is!
-
makosrepas
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a készülékkel kapcsoltban. Unokatestvérem kapta a készüléket, rokona küldte neki az usa-ból. Az összefoglalóban nem találtam megoldást és a kereső sem adott ki semmi használható tippet.
A probléma a következő, ha be akar lépni a Beállítások pontba, akkor csak egy fehér felvillanás van és nem történik semmi. Így nem tudom milyen verzió van rajta. Lehet valamivel próbálkozni? Valahogy szoftverfrissítés?Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest