Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Esetleg van ötletetek: A következő lenne a problémám: a képernyő tetején van egy fehér pont "pixel" de csak akkor látszik ha fehér vagy világos alkalmazást (böngészőt, levelezőt stb..t használok) , ilyenkor a statusbar szürke de ott van ez a fehér pont, más esetben, sötét képernyőn, videon , vagy sötétebb weblapoknál, ha teljes képernyőben vagyok (fehér url sáv miatt) nincs...
Ez most akkor pixel hiba vagy pontosan micsoda? Ennyiért szerintetek már érdemes szervizbe küldeni, illetve cserélik a kijelzőt, javítják?
KösziMost néztem meg egy deadpixel fixer progival a statusbar használata közben (háttérben futott a program , de nekem van egy olyan appom, hogy ha a statusbar helyére rákattintok, akkor statusbar előjön, na de a lényeg: a fehér pixelhiba mindig olyan szinű mint a háttér... akkor ez most softwares probléma lehet? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos tablet topic
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest