- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Esetleg van ötletetek: A következő lenne a problémám: a képernyő tetején van egy fehér pont "pixel" de csak akkor látszik ha fehér vagy világos alkalmazást (böngészőt, levelezőt stb..t használok) , ilyenkor a statusbar szürke de ott van ez a fehér pont, más esetben, sötét képernyőn, videon , vagy sötétebb weblapoknál, ha teljes képernyőben vagyok (fehér url sáv miatt) nincs...
Ez most akkor pixel hiba vagy pontosan micsoda? Ennyiért szerintetek már érdemes szervizbe küldeni, illetve cserélik a kijelzőt, javítják?
KösziMost néztem meg egy deadpixel fixer progival a statusbar használata közben (háttérben futott a program , de nekem van egy olyan appom, hogy ha a statusbar helyére rákattintok, akkor statusbar előjön, na de a lényeg: a fehér pixelhiba mindig olyan szinű mint a háttér... akkor ez most softwares probléma lehet? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest