Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Kérdésem mindazokhoz akinek már 4.3 van a ONE-ján:
a HSZ-ek közt a 16000. körül mindenki csak áradozott a 4.3 újdonságairól. hurrikan kolléga még össze is foglalta egy listába, hogy mik az újítások (16051)
Viszont az utolsó HSZ-kben meg azt olvasom, hogy mégsem olyan jó, mint ahogy azt többen várták emiatt már a 4.4-et várják mielőbb.
Nekem jelenleg 4.2.2 van, a héten jött az értesítés, hogy tölthetném a 4.3-at (CID: O2__001). De ezen hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam.
(A ONE-om 2013. márc.i gyártású, még NOKIA-féle mikrofon chip-es és Taiwan-on szerelt (direkt ilyet kerestem júl-ban amikor vettem). Eddig semmi olyat nem tapasztaltam, mint az előttem panaszkodók (kamera lilulás, beatsaudio kopás, kijelző karcolódás, hézagos összeszerelés, stb.), lehet hogy az egyik tökéletes példány van a birtokomban?)
Illetve mivel a 4.2.2 érkezése előtt úgy gondoltam, hogy sosem fogok S-OFF-olni ezért akkor ráengedtem a gyári frissítést, amitől a
lett. Most viszont már máshogy gondolom
Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF.
Tehát most nem tudok dönteni a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF.