Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- One mobilszolgáltatások
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom itt is a kálváriám. HTC One tulaj vagyok én is bő egy hónapja vásároltam, de a 3 nap észrevettem hogy a kamera gyenge fényeknél szúnyogháló szerű fehér négyzetrácsot kap a kép, a jobb szélen pedig lilás elszíneződés jelenik meg. Ez a jelenség mikor letakartam kézzel a kamerát is jelentkezett tehát elég egyszerű a beazonosítása. A szervizbe ( mivel sajnos a 3 nap lejárt, 26 nap után kijelző, aksi csere és hangszóró cseréket követően visszajött. Mondanom se kell hogy semmi nem változott. Azt gondoltam csak legendák ezek a szervizzel kapcsolatos negatív vélemények, de már látom nem.
Van lehetőség hogy kikerüljem az újabb 30 napot? Vagy megint végig kell várnom az egészet? Illetve tapasztalt valaki hasonlókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lords of the Fallen
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest