Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kiskopika senior tag Sziasztok! 
 Gondoltam megosztom itt is a kálváriám. HTC One tulaj vagyok én is bő egy hónapja vásároltam, de a 3 nap észrevettem hogy a kamera gyenge fényeknél szúnyogháló szerű fehér négyzetrácsot kap a kép, a jobb szélen pedig lilás elszíneződés jelenik meg. Ez a jelenség mikor letakartam kézzel a kamerát is jelentkezett tehát elég egyszerű a beazonosítása. A szervizbe ( mivel sajnos a 3 nap lejárt, 26 nap után kijelző, aksi csere és hangszóró cseréket követően visszajött. Mondanom se kell hogy semmi nem változott. Azt gondoltam csak legendák ezek a szervizzel kapcsolatos negatív vélemények, de már látom nem.
 Van lehetőség hogy kikerüljem az újabb 30 napot? Vagy megint végig kell várnom az egészet? Illetve tapasztalt valaki hasonlókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Suzuki topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest