Hirdetés
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek az mitől lehet, hogy ujraindul néha a telefonom: InsertCoin 3.3 van rajta, Next Lounchert használok.
Nem igazán probáltam még más romokat, de már több insertcoint is probáltam és azokkal is néha ujraindul.
Régebben egyszer se csinált ilyet, ezért is gondolok arra, hogy nem hardveres hibárol van szó.
Már gondoltam sokmindenre: Xposed Framework, Tasker, de ezek eltávolitása után is ujraindul, virust meg virus szkennerel se találtam....
Bármi ötlet?
Egyébként elég ritkán szokott ujrainditani (kevesebb mint napi egyszer,) és általában akkor amikor chromot használtam. FONTOS, hogy SOHA nem inditott még ujra ugy hogy használom, tehát idáig mindig akkor történt miután befejeztem a használatát, tipikusan pl. wifin használom a chromot, leteszem ... locksreen bejön, és akkor szokott ujrainditani. Minden esetben használat és lockscreen után indit ujra.Ötletek? Nem akarom szervizbe vinni nagyon, mert rootolt, meg s-offolt és annyira nem értek hozzá, hogy vissza állítgassam aztán megint s-offoljam... meg ugye ez a hiba viszonylag uj -- kb. 1,5- 2 hetes....
Minden segítséget örömmel veszek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest