- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek az mitől lehet, hogy ujraindul néha a telefonom: InsertCoin 3.3 van rajta, Next Lounchert használok.
Nem igazán probáltam még más romokat, de már több insertcoint is probáltam és azokkal is néha ujraindul.
Régebben egyszer se csinált ilyet, ezért is gondolok arra, hogy nem hardveres hibárol van szó.
Már gondoltam sokmindenre: Xposed Framework, Tasker, de ezek eltávolitása után is ujraindul, virust meg virus szkennerel se találtam....
Bármi ötlet?
Egyébként elég ritkán szokott ujrainditani (kevesebb mint napi egyszer,) és általában akkor amikor chromot használtam. FONTOS, hogy SOHA nem inditott még ujra ugy hogy használom, tehát idáig mindig akkor történt miután befejeztem a használatát, tipikusan pl. wifin használom a chromot, leteszem ... locksreen bejön, és akkor szokott ujrainditani. Minden esetben használat és lockscreen után indit ujra.Ötletek? Nem akarom szervizbe vinni nagyon, mert rootolt, meg s-offolt és annyira nem értek hozzá, hogy vissza állítgassam aztán megint s-offoljam... meg ugye ez a hiba viszonylag uj -- kb. 1,5- 2 hetes....
Minden segítséget örömmel veszek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest