- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek az mitől lehet, hogy ujraindul néha a telefonom: InsertCoin 3.3 van rajta, Next Lounchert használok.
Nem igazán probáltam még más romokat, de már több insertcoint is probáltam és azokkal is néha ujraindul.
Régebben egyszer se csinált ilyet, ezért is gondolok arra, hogy nem hardveres hibárol van szó.
Már gondoltam sokmindenre: Xposed Framework, Tasker, de ezek eltávolitása után is ujraindul, virust meg virus szkennerel se találtam....
Bármi ötlet?
Egyébként elég ritkán szokott ujrainditani (kevesebb mint napi egyszer,) és általában akkor amikor chromot használtam. FONTOS, hogy SOHA nem inditott még ujra ugy hogy használom, tehát idáig mindig akkor történt miután befejeztem a használatát, tipikusan pl. wifin használom a chromot, leteszem ... locksreen bejön, és akkor szokott ujrainditani. Minden esetben használat és lockscreen után indit ujra.Ötletek? Nem akarom szervizbe vinni nagyon, mert rootolt, meg s-offolt és annyira nem értek hozzá, hogy vissza állítgassam aztán megint s-offoljam... meg ugye ez a hiba viszonylag uj -- kb. 1,5- 2 hetes....
Minden segítséget örömmel veszek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest