- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sheepczx
tag
-
Steve1207
veterán
válasz
Sebright #30554 üzenetére
s3sivity beelőzött, de már fél órája kezdtem el írni, szóval akkor hagy menjen:
Olyan szinten csinálj FR-t, hogy a tárolóról is törölj mindent, ne csak a rendszert állítsd vissza. Utána csak menj tovább az alap varázslón, wifi-t ne állíts be és úgy hagyd, hogy akkor is merül a teló? (Google szinkront se, van, hogy az akasztja be, sok esetben a könyvjelző szinkron kerregteti és eszi a telót)
Ha eddig olyan ütemben merült, akkor 1 órát az asztalon hagyva észreveszed, hogy merül e még egyáltalán vagy sem. Ha nem akkor valamelyik app vagy account kavar be.Ha még így is merül, akkor merítsd le viszonylag jól és 10% alatt csinálj pár újraindítást (gyors újraindítást természetesen kikapcsolni). Volt, hogy utána még jelzett 30+t pl. Ha nem változik akkor semmi gondja elméletileg. Utána én egy kikapcsolt állapotú teljes töltés nyomatnék asztali töltővel.
-
TheProb
veterán
válasz
Sebright #14637 üzenetére
Ígyvan, ahogy az elöttem szólók írták, ha play-ről szedsz le valamit az nem jár garancia vesztéssel. igazából egy applikáció se csinálna/csinálhatna ilyet (mmint a szervíz nem szólhatna érte). Ha új launchert raksz fel akkor az első home gomb megnyomós attrakció után megkérdezi, hogy melyik legyen az alapértelmezett (gondolom 4.xx-en is így van).
u.i.: hogy tetszik az új aláírás szlogenem?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Sebright #13565 üzenetére
Na tényleg nem kell érte fizetni, és megy wifivel is. Csak kicsit furán írja ki, nem lehet pontosan következtetni, mert ugye pl. én 3 számot ingyen hívok, és pl. azokkal nem kalkulál stb...
Illetve az elhasznált adatot se jeleníti meg (de erre szerencsére vannak normális programok). Pedig azért erre nem lenne tul bonyolult irni egy norm. programot kivételek hozzáadásával tarifákkal , időszaki dij számításával stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest