- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
lugosi #74297 üzenetére
Sajnos Magyarországon a versenynek csak halvány jeleit lehet felfedezni. Nagyon kellene egy olyan negyedik szolgáltató, aki felbolygatná a piacot. A horvátoknál ez a Tele2 volt. Nálunk ugye a Diginek kellene lennie, de nem úgy néz ki, hogy labdába tud rúgni az elnyert nyúlfrarnyi frekvenciával.
-
-Ben-
veterán
válasz
lugosi #73977 üzenetére
Szerencsére nem kellett nagy balhét csapnom. Kaptam egy rendes csajszit, aki sokkal jobban értette a dolgát.
Először problémázott, hogy ő nem akar nekem semmit se kiadni/aláírni, mert az olyan, mintha ő vette volna át. Végül egy kissé rámenősebb stílust felvéve megnézte, hogy ott van-e még a csomag és szerencsére pont akkor volt a futár, amikor tegnap „ügyet intéztem”, így ott volt ma még. Kivette a csomagból a számlát, lefénymásolta, ráírta tollal, hogy tegnap átvették és a webshop részére visszaküldték, pecsét és viszlát.
Úgyhogy megoldódott - elvileg. Remélem más gond nem lesz, mert az agyamra megy már.
Egyébként mindig 30 napon belüli pénzvisszatérítésről beszélnek, de én 15-ről tudok.. -
4Grider
félisten
-
-
-
313313
addikt
válasz
lugosi #73257 üzenetére
Nem, kell a tv gohoz egy rendes tv előfizetés, ebben az esetben nézheted tv go-n is az összes csatornát, amit egyébként. Továbbá, ha négy szolgáltatásod (tv, internet, telefon, mobil) a Telekomnál van és az Magenta 1-ben, akkor mobilneten is nézheted a tv go-t, nem számol adatkeretet.
-
-
-
-
-
btz
addikt
válasz
lugosi #71951 üzenetére
Sajnos nem mindegy, hogy milyen szolgáltatás, egyenlőre az sem mindegy hogy dslen milyen HGW van kirakva, mert egy tipuson oldották meg a támogtást, tehát a én sem vehetem igébe, pedig dsles vagyok, csak nem olyan a HGW-m.
Elvileg jövőévig megdupolázódik a hotspotok száma. Információim szerint, a kábelesek jövőre vehetik igénybe a szolgáltatást. Akkor talán beindul Szegeden és Békéscsabán is. -
btz
addikt
válasz
lugosi #71828 üzenetére
Ha van vezetékes Telekom interneted, és a szolgáltatáshoz nyújtott HGW-d alkalmas Fon hotspotként való működésre (március folyamán zajlottak az ehhez szükséges firmware updatek a HGW-ken), akkor hamarosan levélben kapni fogsz egy belépési jelszavat.
A szolgáltatásra egyenlőre az Adsl speedport HGW-k lettek felkészítve, majd talán később jönnek ZTE-k, ezt igérték. Kábeles és optikai internet előfizetők HGW-i sincsenek még felkészítve a Fon szolgáltatásra, nem tudom hogy valaha is fellesznek e készítve. -
HellGreg
őstag
válasz
lugosi #71388 üzenetére
Látom tényleg nem érted. A bajom csak azzal van, hogy 2016-ban amikor 12 éve EU van, olyan Szlovákiába telefonálni mintha a nyolcvanas években tetted volna. Nem azzal vádoltam őket hogy eltitkolták volna a percdíjakat, hanem csak véleményt nyilvánítottam arról, mennyire pofátlanul drága. Ez egy fórum, ahol lehet véleményt is mondani, nem?
-
törölt tag
válasz
lugosi #70950 üzenetére
StLui: A helyedben utánanéznék, h erre nem vonatkozik-e a 14napos meggondolási idő, és akkor max lemondod, ha nem jelenik meg a helyes.
lugosi: Lüke
Amilyen fáradt voltam, csoda, h csak ennyi hiba maradt benne, és mivel még a billentyűzet is vacakol újabban, egyes betűket már nem vesz be elsőre, tudok én olyanabbakat is is írni, aztán v észreveszem és szerkesztem, v nem. Különbenis cache-ürítés, h pontosak legyünk
-
4Grider
félisten
válasz
lugosi #70907 üzenetére
A magyar voip szolgáltatók nem annyival olcsóbbak, hogy azokkal szívjon (talán csak a reenger kivétel), a legelterjedtebb külföldi (Dellmont) pedig a hazai vállalkozásokat kétszeres ÁFA fizetésre kényszeríti (pontosabban az általuk kibocsátott 27% ÁFA-t tartalmazó számla ÁFA tartalma nem visszaigényelhető, így fel kell rá számolni megint 27% ÁFA-t, amit persze már visszaigényelhetsz). Ráadásul nem tudni, hogy a kérdező hol lakik, ha pl. egy 900 MHz-es cellától jó messze, akkor a voip minősége közel sem biztos, hogy megéri neki a feltöltést. És nem mellékesen prepaid mobiltelefonálás után érdeklődött, amiből még lehet később előfizetéses meg mobilnet is.
-
anderledani
őstag
válasz
lugosi #70470 üzenetére
Ja meg utána kajánul kérdezte: "Samsungot akarsz?" mondom erre én "nem" "iPhone-t?" kérdezi megint kajánul, mondom igen.
Amúgy 18 éves vagyok de ettől még nem kéne csípőből letegezni és gunyorosnak lenni.
Az Allee-ban a csaj jófej volt viszonylag. Hátrament az üzletvezetőhöz az irodába, mindent vele beszélt meg. Ott ha ott lett volna velünk az előfizető akkor visszaadták volna a pénzt lehet oda kellene menni holnap... Csak mi rá a garancia hogy normális ügyintézőt kapunk. -
Soulfly842
addikt
válasz
lugosi #70396 üzenetére
Igen,mindegy. Ott nem változik az ár a készülékvásárlás függvényében sem. Csa az aranytárskártya next M-es készülékárakat kell alapul venni. Az aranytárskártyáknak nagy előnye, h. Készülékvásárlás esetén sem változik az ár.
(#70398) CineDOG1
Aranytárskártya. Tehát ahogy a neve is mutatja egy másik előfizetés, egy főkártya mellé igényelhető! A domino nem játszik. Havidíjas előfizetést csak egy másik előfizetés kedvezményezhet (az előfizetőnek is azonosnak kell lennie).
Amihez mapcsolódhat;
1, egy másik lakossági mobil előfizetéshez, ami aranykártya szinttel rendelkezik (természetesen nem lehet mindkettő társkártya, az egyiknek a kedvezményező főkártyás díjcsomagban kell maradnia)2, Otthoni előfizetéshez. A jelenleg futó promóciók függvényében ezt akár akkor is igénybe veheti az előfizető, ha kiemeltségi szinttel nem rendelkezik (így három új előfizetést igényelhet, ezeknek újnak kell lennie). Arany/platina (otthoni szolgáltatás) kiemeltség esetén ettől akár több kártyát is kérhet az előfizető. Aranykártya esetén egyet díjcsomagváltással is bevihet, a többinek újnak kell lennie; platina esetén a díjcsomagváltással bevihető előfizetések száma: 2.
A díjcsomagok paraméterei - khm - feltehetőleg ugyanazok. Ez esetben a hálózaton kívüli beszélgetés (más mobil/vezetékes) 160 percét is magába foglalja; hálózaton belül pedig korlátlan (mind a beszélgetés, mind az SMS), hálózaton kívül a 160 percen túl 35Ft a percdíj (Telekom alkalmazásban ezt gyönyörűen nyomon lehet követni). Tartalmaz még a csomag ezen felül 500 MB netet is.
-
-
válasz
lugosi #70372 üzenetére
Ausztriában az A1 egyelőre csak a legdrágább díjcsomaggal rendelkezőknek biztosítja a VoLTE-t. Mondjuk náluk csak tavaly év vége óta megy élesben, és még csak nagyon limitált típusú készülékeken megy (pár Sony, és csak a Samsung Galaxy S5). Az lehetséges, hogy nálunk is csak a Nextesek (csak XL, vagy XL és M) vehetik igénybe első körben, de később már tuti mindenkinek elérhető lesz.
Az osztrák T-Mobile-nál sincs még semmi hír a VoLTE-ről. -
válasz
lugosi #70274 üzenetére
a szerviz csak kijavít, arra van szerződése, kicseréléssel nem foglalkozik ilyen esetben, a szolgáltató tekintetében nem is rendelkezik hozzá megfelelő, új telefonos készlettel, jogilag és logisztikailag is más eljárást igényelne a dolog, így nem véletlenül intézik kicserélésre jogosító igazolással.
nem szolgáltatós üzleteknek sem cserélnek amúgy szervizben telefont. -
válasz
lugosi #70272 üzenetére
a szerviz nem tud kicserélni készüléket - az a szolgáltató/üzlet dolga, hiszen a készülék eredetileg onnan van, az ügyfél velük áll direktben szerződésben -, így csak egy igazolást ad, hogy nem javítható és jogos a kicserélés, amivel addig nincs is gond, amíg azonos típust - vagy tulajdonságai, adottságai tekintetében azonost - tud adni a szolgáltató, ellenkező esetben viszont jön a "levásárlásos" kanyar, még szerencse, hogy többségében jól áll hozzá és kezeli le a szolgáltató (illetékese).
-
-
válasz
lugosi #70265 üzenetére
biztosításnál van az a listaárasdi.
hitchins; jótállás/szavatosság esetén a számla számít - elálláskor is azt az összeget adhatják vissza, hiszen a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani, mintha meg sem vetted volna, többet meg nem kaphatsz vissza, mint amennyit ténylegesen fizettél -, bármi más igazságtalan lenne, de adott kategóriájú készülékek most is vannak nagyjából annyiért, ha azonos konstrukcióban/díjcsomaggal nézed, erre van is külön listájuk, csak ne azt a - honlapon elérhető - listaárat nézd, ami a biztosításhoz van.
-
-
#TOTTI
őstag
válasz
lugosi #69986 üzenetére
Múlt szombaton kaptam egy ajándék (kiérdemelt) iPhone 6 16Gb-ot, még nem üzemeltem be, mert nem akarom hátra kötni a kezem, jelenleg Z3 Compactot használok és pl. MHL és Miracast az tudtommal nincs az iPhone-on, mert azt használom pl. hotelekben, illetve Digi Sport is csak alkalmazáson keresztül jön be mert Telekomos a TV-m, azt sincs iPhone-ra?
-
Keem1
veterán
válasz
lugosi #69945 üzenetére
Értem én a problémádat, abszolút jogos is, és távol álljon tőlem, hogy okoskodjak, de hadd gondolkozzak picit hangosan, úgy mindenkinek, aki elolvassa (aki erre most nem vevő, kérjük, ugorjon a következő hsz-re).
Ez a szolgáltatótól függetlenül, máskor is előfordulhat, teszem azt, édesapád telefonja lemerül, a tiéd elveszik, stb. Tehát nem mindig fekete-fehér ez, számos eset áll fenn, amikor valaki nem tudja az ismerősét elérni, akár úgy, hogy csak két emberen áll a vásár, és nem országosan érintett. Ha Telekom hiba van, számodra tök mindegy, hogy 100.000 ember (köztük te) nem tud beszélni, vagy csak te és az ismerősöd, a lényeg, hogy te nem tudsz.
Most persze nagyobb a visszhangja, mivel nagy felhasználói számot érintett a dolog, de a világ nem áll meg tőle, és azért relatíve rövid ideig is tartott a kimaradás. És az elérhetetlenség tényleg bármikor, kb. bármilyen ok miatt felléphet. Ha lemerül az akku, magadat hibáztatod, ha ellopják a telefonod, akkor a tolvajt.A te posztod miatt merült fel a fenti gondolat, de ez kb. bárkire igaz lehet, még rám is, és ebbe nem tartozik bele hogy esetleg az említett okod miatt sürgős telefonálnivalód lenne, mert ugye ahogy írták, a segélyhívás azért kisebb eséllyel hiúsul meg (ha valaki odalép hozzám, hogy hívjam a 112-t, nincs az a telefonbeszélgetés, amit ne szakítanék meg ezért).
Az én ismerőseim is lázongtak facebookon, igyekeztem a közeli barátokat csitítani, hogy tök fölösleges a problémázás, mivel a gondot nem oldja meg. És senki nem a 112 sikertelen hívása miatt hőbörgött, az anyós felhívása munkaidőben pedig úgy érzem, halasztható kategória. -
embe
nagyúr
válasz
lugosi #69935 üzenetére
Na nem volt egyszerű neked sem. Nekem az tűnt fel, hogy már lassan 2 órája nem keresett senki, email sem jött. Én amiatt pánikoltam, hogy az ismerőstől vett telót a szolgáltató letiltotta. Gondoltam én. A közelemben nem volt egy T-s sem, hogy rákérdezzek ő mit tapasztal.
-
Varszegig
veterán
válasz
lugosi #69815 üzenetére
Amikor csak arra használtam, hogy bemegyek, fizetek, kilépek, akkor ok volt. Viszont én hónapokig elemeztem a telefonálási szokásaimat, hogy eldöntsem, milyen csomagba váltsak, ha váltok. Ilyen adatgyűjtés már nagyon lassú volt, és bizony volt "általános hiba, kérjük ismételje meg később" üzenet is. De mindegy is már, semmi értelme nem volt eddig se, csak a pénzt dobták ki rá, béke poraira
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
lugosi #69741 üzenetére
"Milyen előfizetés vásárlása esetén kaphatok kedvezmény kupont?
Új lakossági hűségidős havi díjas mobil-előfizetés vagy hűséghosszabbítás esetén, új TV-, internet- vagy otthoni telefon-előfizetés vásárlása vagy hűséghosszabbítása esetén is kapsz ajándék kupont (Next, Music, Move, Like, Eco mobil-díjcsomagok, Alap, Családi, HD tv-csomagok, NetMánia internetcsomagok, Alap, Hoppá és Hoppá Plusz telefon csomagok, Magenta 1 csomag). A vállalt hűség időtartama 2 év lehet. Az akciós kupon a kiegészítő csomagokra és opciókra nem vonatkozik."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged