- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
313313 #46476 üzenetére
Hazai zöld (80-as) számot ingyen hívsz vagy sehogy.
@polonic: A kéknél is kell fizetni havi és hívásiránytól függő percdíjat is. Az a vicc, hogy a kék szám tulaja és a hívó által együttesen kifizetett percdíj bőven drágább, mint ha csak a hívó fizetne egy normál vezetékes szám felhívásáért.
-
Sayuar
senior tag
válasz
313313 #46315 üzenetére
telefonos ügyfélszolgálat?
Az arra való ha valami xarul működik.
De értem mire gondolsz, és el is fogadom. Van akinek ez fontos. CSak nem mindegy, hogy 3000 Ft, és a szavaddal élve nincs ügyfélszolgálat, vagy 6000 Ft ügyfélszolgálattal. Nekem (és gondolom sokaknak) ez nem ér meg ennyit.20 éve vagyok telenor előfizető 1x hívtam őket.
Nézd meg a vodafone FB oldalát: 30-50-110 perces várakozási időre panaszkodnak a fórumozók.
Telekomról nem tudok nyilatkozni.
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
313313 #45574 üzenetére
Köszönöm az utánajárást. Mondjuk a 2-ik belinkelt hozzászóló ezt írja: "Van Apple különcködés, de az nem a 3 napos cserére vonatkozik,".. Nálam 3 napos cseréről van szó és szervízjegyzőkönyv is van róla. Egyenlőre nyilván csak feltételezem, hogy esetleg felújítottat kapok, főleg, hogy a szervízes azt mondta csak a készüléket kell majd bevinnem
-
313313
addikt
válasz
313313 #45574 üzenetére
Találtam egy Logout bejegyzést hasonló témában
-
rwin5
őstag
válasz
313313 #45445 üzenetére
T-mobilenál vettem azt is, 2 éves hűséggel. Már lejárt a hűség az adott díjcsomaghoz de kaptam sms-t, hogyha nem újítom meg akkor átsorolnak egy másik díjcsomagba de nem érdekelt, mert csak 1-2 ezerrel volt drágább az. Majd holnap bemegyek aztán leírom, hogy mi is volt.. de az volna a legjobb ha megszűnt volna az előfizetésem mert a tököm tele lett velük az elmúlt hetekben..
-
törölt tag
válasz
313313 #44455 üzenetére
Igazából - persze én is elismerem, hogy ez így van -, de kicsit meglepő. A T-Mobile-nak van két hatalmas előnye, a másik kettővel szemben, mégpedig az, hogy vezetékes hoppás csomagról havi 200 percet ingyen lehet lebeszélni. Nálam például önmagában ez döntő tényező, hogy a másik kettőre véletlenül se váltsak át. Pedig a kékeknél volt LG F6 telefon Karácsonykor, T-nél meg nem...
Aztán itt van az is, hogy remek mindent magába foglaló platformot nyújtanak, áram, vezetékes telefon, Internet, Sat TV, Mobilnet, kedvezmény program, részletre is vásárolható extra kedvezményes (az N7 például 48 k volt 75+k helyett) eszközök (nekünk három is van párhuzamosan).
Szóval a másik kettő nekem olyan, mint amik csak arra jók, hogy valamelyest az árak ne szálljanak el, de hogy miért éri meg másoknak nem váltani róla, azt azok tudják, akik benne vannak...
Igazából ilyen céges flotta kedvezménnyel nyomulhatnak, meg tudom is én... annyira nem érdekel, nálam marad a T ameddig csak lehet
Netnél most csábító lenne az Invitel 50 megás elérhető csomagja is, de azt is csak úgy érné meg ha több szolgáltatást is rendelnék mellé... szóval marad a VDSL2, egyelőre elég az is.
-
egoistus
tag
válasz
313313 #44299 üzenetére
Így már érthető, írtam az elején is hogy nem világos. De pont ezért kell az üzletvezető hogy vagy beválalja a balhét vagy visszaadja a pénzt és le van tudva(majd elviszi más...) Emiatt írtam hogy nem az eladó a hibás hanem az üzletvezető neki van jogköre dönteni. Ha nincs bent akkor fel kell tudni hívni hogy döntse el, ti csak ennyiben hibáztatok, de még ebben sem igazán ti hanem a főnök.
Hol bevett szokás az, hogy x héttel vásárlás után bármilyen mondvacsinált indokra pénzt kapsz vissza, ill kell visszaadnod?
Normális kereskedőnél?Főleg ha használt terméket forgalmaz.. -
egoistus
tag
válasz
313313 #44291 üzenetére
Nekem itt sokminden sántít!
Írod használt készülék de"utólag kiderült, 1 napos használat mellett telefonnak semmi baja, illetve aki utána megvette, probléma nélkül használta." Most akkor miva"?A főnök privát számát nem kell kiadni, de ha munkaidőben van(nyitvatartás) akkor elérhetőnek kell lennie, ha másképp nem legalább úgy hogy ha van probléma akkor felhívod a benti telefonról. De bevett szokás hogy az üzletvezetőt bárkinek el kell tudni érni a panaszával nyitvatartási időn belűl. És sajnálatos az is hogyha a törvény azt írja hogy az ügyfél visszakérheti a pénzét akkor azért balhéznia kell akár kisebbség akár nem.Az eddig leírtak alapján nagyon nincs igazad, bár nem ismerem az egész történetet vagy valamit nem jól értettem.
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
313313 #43409 üzenetére
Köszi az info-t/annak örülnék leginkább , mert pl. Hétfőn pont meló , Kedd -en már ráérek/
Az előfizum meglesz akkor valamit mondtak, hogy a többi előfizum / szolgáltatáshoz kell adatni és lesz +kedvezményem össz. csomagra vagy mi(érthetően nem igazán mondták el... , tegnap 1hr-t vártam mire a rendszer bekapcsolt a T-s munkatárshoz)
L
-
djculture
félisten
válasz
313313 #43151 üzenetére
Szerintem az is az csak gondolom ott benyelték az ügyfelek senki se perelte be a céget.
sutszi: Nem, érzem magam perverznek de én is inkább beugrok a postára időmből kitelik nem esik le az aranygyűrű az újamról. Amúgy is megyek postapontokra cuccokért hetente. Másnak meg más féle fizetés a jó. Attól még szerintem senki se kell lehúzni meg hülyének nézni.. Ugyanúgy fizet időre a szolgáltatásért az is aki a netbankon nyom egy gombot meg az is aki elballag és a cseklejárati idő előtt 3-4 nappal a postán fizet. Érdekes én 15 éve igy fizetek késedelem nélkül de még nem mondta a telekom se hogy kikéri magának mert nem kell neki a pénzem..
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
313313 #42846 üzenetére
Aki nagy csomagra vállalt, lehet hogy kell neki, mert sokat beszél mind1 miből kifolyólag, neki nem megoldás, hogy lejjebb válthat, és nem is akar többet fizetni, akkor ő mit tegyen?
Elmegy másik szolgáltatóhoz, ahol 500Forinttal jobban jár. És igen, kihozta olcsón a telefont, mert vállalta, hogy x havidíjat megfizeti, xet és nem többet, és ezért annyit kap amennyit a szerződéskötésnél látott...Te se fizetnél 50 forintot egy zsemléért, ha egy sarokkal alrébb 19ért is megkapod....
-
atirag
őstag
válasz
313313 #42633 üzenetére
Van néha előnye is a dolognak mert mikor vettem a telefonom a 11K-s csomagra kötöttem hűséget és azzal a kedvezménnyel kaptam. Közben kijött a next s ami azt tudta csak fél árban. De az emelés miatt váltahattam lefele. Emiat spórolok havonta 6ezret per előfizetés.
Persze ez senkit sem boldogít. És értem amit mondanak az elöttem szólók. -
tomy86
addikt
válasz
313313 #42573 üzenetére
Egyszer kiszámolhatná valaki, hogy ez a "csökkentés" mennyibe kerül közép ill. hosszú távon (elmaradt fejlesztések, beruházások vagy egyszerű karbantartások). Ebben semmi politikai felhang sincs (rühellem az összes politikust pártállástól függetlenül), csak szoktam gondolkodni is.
-
válasz
313313 #41444 üzenetére
Tudom. Az aktívnak is volt havi díja. 590 ft. Mindent egybe véve, havi díjjastól, netestől, percdíjjastól, friends kedvezményestől jobban jövök ki anyagilag, ráadásul van plusz 1 gb netem. Beszélni pedig annyit nem beszélek, hogy a surf pár ftal drágább percdíjjai (ami nem is minden esetben van így) befolyásoljanak bármit is.
-
polonic
félisten
válasz
313313 #40142 üzenetére
Még nem kaptam vissza. Rohadt szánalmas... Mutatták a munkalapot is, hogy szállítás alatt van, látszik a kicsrélt készülék serial száma is. De nem igaz, hogy 1 hét alatt is képtelenek voltak a központi raktárból 60 km-rel odébb elszállítani, amikor heti 3-szor van szállítás. Valami óriási nagy kamu van a dologban, úgy érzem.
Már beírtam a vásárlók könyvébe. De akkor még nem volt szó felmondásról, ezért ezt nem írtam bele, mert múlt hét közepére lett ígérve a készülék.Egyedi elbírálás alapján van esély?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged