- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam szinte mindig van hűség. Néha eljátszom azt, hogy lejárat előtt kérek ajánlatot (maradjak vagy sem) bár ez otthoni szolgáltatások esetén igaz.
Aztán általában szoktam kapni jobbat, most is 4+ éves konstrukció/ár amit fizetek, mert a hűségem +2 évvel hosszabbodott, de idén jár le 07.-ik hónapban.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
thomas77
senior tag
Igen, az oldal nem változott. Semmi sem utal arra, hogy 4 napja bevezették volna feltöltősnek is. Csak a fórumos bejegyzés, illetve a telefonos ügyintéző erősítette meg szóban, de nekem sincs ismerősöm, akinél menne már, vagy csak sms-t kapott, hogy bekapcsolták.
Na mind1. Gondolom úgyis beírja valaki azonnal, mihelyst változás lesz.
Addig is világbéke! 🙂 -
bexinho23
őstag
A felsorolás szerint elméletileg az Instagram is benne van. Most próbáltam ki és sajnos 4-5 kép görgetés után a Datally 4,25 mb adatforgalmat generált. A FB Lite applikációnál viszont működik a korlátlan adatforgalom. Furcsa, mert 2-3 hete ugyanígy volt egy ilyen akció, akkor is ugyanez volt, csak akkor úgy voltam vele, hogy mindegy, FB és Messenger elérhetőségem legyen, az a lényeg. Nálatok amúgy működik a korlátlan adatforgalom Instán?
-
thomas77
senior tag
Köszönöm.
Amúgy pont 1 hónapja váltottam vissza előfizetésről dominóra és marhára hiányzik a tuti hangminőség. Persze a sima HD hang is jó, de azt elég gyakran eldobja a telefonom a munkahelyemen és akkor NB AMR van, ami tudjuk, hogy milyen. A VoLTE meg atomstabil volt. És ezek szerint az is lesz.
Bárki bármit mond, tényleg a Telekomnál jönnek legkorábban az újdonságok. -
fornettisuti
veterán
Én pedig azért, írtam, hogy .0-ás verzió kétféleképpen jelenik meg/fut (grafikás/grafika nélküli).
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
Asszony J7 android 7:
9.40.0 nem grafikás
Nekem S7 android 8:
9.40.0 nem volt grafikás, 9.40.3 grafikásiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkor a kérdéshez kapcsolódnék én is: egy dominos-s kártyát, amin van egy 4GB-os Maraton, legálisan használhatom-e a notebook modemjébe téve? (Próbáltam, működik - de legális-e?) Ráuntam a régi teló hotspotként való használatára, a használtan vett notimban meg van 4G modem.
(#105199) Roaming : Köszönöm, akkor megnyugodtam! (Évente 8-10 alkalommal van csak szükségem mobilnetre, alkalmanként 1-2-3 napig. Úgy gondoltam, erre jó lesz.)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Elhiszem, csak nem értem: ha én eddig nem voltam soha ügyfele a Telekomnak (most jönnék át számhordozással), akkor hogyan ellenőrzik a személyazonosságomat - az adataim valódiságát?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
de az alapkoncepció ezek szerint helyes, csak abban tévedtem, hogy visszavált 3G-re mind2 fél... azt gondoltam,hogy a 2 összefügghet, ebből következtettem... de ezek szerint csak a minőség változik...
herdsman12 ha jó a tömörítési algoritmus, akkor 3G-n is lehet jó minőségű a hang,VoIP-nál a hang késhet ha lassú az átviteli sebesség vagy ha belassul a szerver mivel nem közvetlen a 2 voip eszköz közötti a kapcsolat,hanem egy szerveren megy át... ez fb messengernél szokott még jelentkezni hasonló hiba.ha a voip rendszer jól van megcsinálva, akkor a késés elhanyagolható...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
feltéve ha a készülék VoLTE képes
mert hiába kapcsoltatja be valaki egy nem VoLTE képes telefonra a 4G hangot, nem fog működnibocs,most olvastam, hogy iSE...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
én is sw hibára gyanakodtam... mivel a hw alkalmas, a készülék leírás szerint alkalmas, a sw konfig szerint is alkalmas,a szolgáltató támogatja, sim kártyán aktív, marad a sw hiba
-
írtam a gyártó supportnak, sikerült annyi infóval ellátni a ügyfélszolgálatost, hogy továbbítsa a technikai részlegnek kivizsgalásra... mivel nem egyéni eset, nem vagyok egyedül a problémával... a szóban forgó készülék egy honor play és akinek ilyen telefonja van és telekomos havidíjas előfizetése, senkinek nem megy... tehát se nem sim kártya,se nem szolgáltató... hanem szoftveres hiba amit a szerviz sem tud javítani...
-
félisten
&(#104812) szabogabor10
Értelek benneteket! Emiatt már csak nem lesz T-s készülékem. Itthon meg amúgy is wfin telózok...
No de mi is ennek a gyakorlati praktikuma felhasználók számára? Mert ahogy olvasom, máshol helyettesítette a mobiltornyokat.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
a kapcsoló olyan SIM kártyával is megjelenik, amelyik nem ad kapcsolódó infót, mert az ahhoz tartozó előfizetésen nem aktív a 4G hanghívás.
tehát mondhatni szoftveresen erőltetett a kapcsoló megjelenítés, jelen esetben dinamikusView 10 van, ami hardveresen támogatja, sőt, dual VoLTE képes
a telóm is dual volte képes, ha menne rajta, de a dual 4g gond nélkül megyde Android 8-on nem tudtam előcsalni a VoLTE kapcsolót és nem is működött a 4G hanghívás, aztán megérkezett a 9-es frissítés és megjelent a kapcsoló, mert abban már szoftveresen is támogatva van (a Telekom is), azóta működik a VoLTE.
független a View 10 vagy a telekomtól hoztátok ki? mert nem mind1,ha telekomos,akkor érthető hogy működik, ha függertlen akkor érdekes... az az érzésem, hogy a telekom nagyon arra játszik leginkább, hogy csak azokon a készülékeken engedi a volte-t, amit náluk lehet kapni, ami hát nem fer a szolgáltató részéről...amúgy az sw rendben van, most raktam újra erecovery-vel a legfrissebb verziót, 3,77GB volt, és ugyan úgy semmi
[ Szerkesztve ]
-
ha jól gondolom hogy a ro.config.hw_volte_dyn=true utasítás azt jelenti, hogy a hardveres_volte_dinamikus(hw_volte_dyn) akkor ha az sw nem érzékeli a sim kártyán keresztül a volte hálózati szolgáltatást akkor a sim kártya is lehet hibafaktor. mivel már nem rootolható a telóm, mert a gyártó végleg lezárta,így ezt a paramétert nem tudom átírni, ha át tudnám írni false-ra akkor elviekben működnie kéne..már levelezek ez ügyben a magyar képviseleti supporttal, de olyan mint ha mailer-daemonnal leveleznék írom nekik hogy sw gond van, erre visszaírja a support hogy küldjem szervizbe nem mint ha a szerviz orvosolni tud egy alap sw hibát...max újraflashelik...és ha utána sem megy?! kapok csere utalványt?! veszek másikat?! és ha azon sem megy?!
[ Szerkesztve ]
-
-
pont ez hiányzik, de mint korábban írtam, a konfigurációs fájlban viszont azt jelzi, be van kapcsolva
ro.config.hw_volte_on=true
ro.config.hw_volte_dyn=true
az utóbbira azt tippelném hogy ez valami dinamikus kezelés lehet...
ugyanis terjeng a neten jó bár videó, amiben a _dyn=true értékét "false"-ra írják át majd úkraindítás után megjelenik a VoLTE hanghívás kapcsolókakuk.tamas pontosan ez a jelenség, hogy híváskor visszavált 3G-re, még akkor is ha VoLTE képes telefontulajt hívok, aki szintén telekomos és neki működik.mielött az az ötlet támad hogy rakjam át a simem próbára, azért nem utaznék több mint 150km-ert...
[ Szerkesztve ]
-
tudom, hogy a hardveres hattér kevés,szoftveres konfiguráció alapján igen,a készüléken lévő használati utasításban foglaltak szerint is igen,van aktív szolgáltatás is,4G lefedettség is, de mégsem érzékeli a készülék az aktív szolgáltatást
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
hogy nem hivatalos forrásból letöltötték és telepítették a régebbi verziós, a Google Play áruházban már nem elérhető alkalmazást.
Ez nem minden esetben kellett, ugyanis az én Xcover3 Samsungomon olyan régi az Android, hogy nem is akart soha frissülni az App, mondjuk arra nem volt érvényes a 3GB sem, mivel előfizus kártya van benne.
Most bele is néztem és fura, hogy a más hálózatba irányuló hívások percdíja 25 helyett már 28 ft lett. Ez így normális, lehet emelgetni szó nélkül?
Atomantiii
Ne kapcsold be a 4GB-ot, mert nem tudod! Ott van anyám Domino-ján is automatikusan, most csatoltam a acc-omhoz nemrég és akkor láttam. Neki nem okostelója van, tuti nem kapcsolta be.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Atomantiii
addikt
Igen én a 4 GB-ra gondoltam, amit elvileg május végéig használhatok el, de hogyan, amikor elvileg sehogyan sem tudtam bekapcsolni már 1 hónapja sem. Legalábbis az app sehol nem engedélyezte, ekkor kapcsoltam be az 50 MB-t és most meg talán a 4 GB ketyeg a chrome szerint, az app mást mutat.
Szóval fene se érti...
A telefonos alkalmazást meg nemigen frissítettem mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Lehet, hogy más a pingvines naptár, nem tudom.
Mivel Telekomos illetékesek is olvassák a topikot
Naja, várható volt, hogy kilövik a 3GB-os kiskaput a régi Appal együtt. Már csak az lenne jó, ha a topiklakók is olvasnák a topikot erősebben. Ugyanis ezt az 50MB-os aktiválást csak bepróbálja mindenki, pedig elég nyilvánvaló, hogy valamilyen teszt célokat szolgál. Eddig kilőtt minden létező net-lehetőséget, ha elfogyott minden különösebb szívfájdalom nélkül és aki nem vette észre és nem érték el emiatt, az így járt. Aki észrevette és tudta, hogy pilot mód vagy ki/bekapcs, az jobban járt.
(#104706) Atomantiii
A végét neked is javallom fenti bekezdésnek.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
MODERÁTOR
És davidsz:
Szerintem is Apple hiba. Nekem ugyanazok a hibajelenségek vannak mint amiket davidsz írt és a megoldásai is működnek. Majd írok néhány nap múlva róla hosszabban, addig próbálgatom.
Egyelőre az a véleményem, hogy totál kiforratlanul vezette be az Apple a dualsimet!
-
törölt tag
Abban smi érdekes nincs, ha nem tűnt el, de nekem eltűnt, és újra lett.
Pár napja legalábbis nem volt 50MB-s lehetőség a listában, amikor újra be akartam kapcsolni. És már v 2 hónapja külföldi net ment nálam, úh előtte infók csak innen voltak.
Erre ma, mikor megint jött egy jó akció a kinti kártyán, és megint onnan netezek, meglepődve láttam, h most éppenséggel be tudnám megint kapcsolni.
De h ez összesen hány frissítést jelent, azt nem követtem le.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Moto G5 ,,,,
Rossz helyre küldték és visszajött, hogy nem a tmx javítja, már.
De persze nem küldték el oda ahová kellett volna, majd intézzem magamnak.. remek. Nem teher, jah.... de.
Egyébként 2 év teljes körű garanciával hirdették a készüléket
Hát csak tartják be sajnos....
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
madle
őstag
-
madle
őstag
Igen, üzletben vettem. Viszont az is érdekes volt, hogy telepítettem a Vibert és én semmit nem állítottam vissza a régi beszélgetéseimből, de ott volt egy tök idegen csoport, ráadásul benne volt egy régi ismerősöm is. Végülis, kicsi a város, közös ismerős, ismerősének telefonja lehetett ezek szerint. De azért bosszantó, mert legszívesebben vissza vinném és hozzájuk vágnám, de nincs rá se időm se energiám, ha ez hosszadalmas lenne, és gondolom az lenne...
-
-
Áprilisban kaptam új sim-et az fix, *102# szerint 2019.01.14-ig él.
Hogy mikor voltam bent egyeztetni az passz, de 2018-ban az fix!
Szüleim akkor voltak utoljára egyeztetni a telenornál amikor bejött ez a mizéria, az elején.
Na mind1.Szerk: alvó szám, évente 1* keltem fel mikor töltöm. Elveszett egy valag pénz vele és most nem tettem telefonba. Kivételesen...
Erre kicseng (teszteltem h nincs e kivéve a forgalmból) és valami nagyon fura nő veszi fel. Vaaaaaaa[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
thomas77
senior tag
Nem vagyok az a problémázós típus, de elképesztő, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem lehet elintézni.
Most megint nekiálltam hivogatni a budapesti üzleteket, de képtelenség élő emberrel beszélni.
A legjobb, hogy több olyan telefonszám is szerepel az üzletek elérhetőségeinél, ami nincs is bekapcsolva, tehát ki se csöng. Ami kicsörög, azt meg soha nem veszik fel. Hihetetlen!
Na mind1... nem írok többet ezzel kapcsolatban, csak ha megoldódik a helyzet. -
Beniii06
addikt
Köszi, közben beírtam a számot kíváncsiságból a weben és erre adta be a tájékoztatót, a feltöltési lehetőségeket én meg ott kerestem az infót a beírós mezőnél logika szerint. Hozzá van adva a sim a fiókomhoz és nincs 2500-as opció appban, csak weben láttam ilyen lehetőséget.
Azt én is furcsállottam, hogy különbséget tesznek, az appban csak 3500 Ft szerepel évesként minimum, míg a weboldalon 2500 Ft + nincs lehetőség szabad összeg megadására( ez inkább opcionális, de jó ha van).
Ez számomra kimeríti a megtévesztés és a lehúzás fogalmát vagy ez az ára, hogy kényelmesen appból töltsön fel az ember egyenleget? Vicc az egész.[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
-
thomas77
senior tag
1 hete nekem is lejárt a hűségem. Asszem' ma váltok dominóra. A "most"-tal, meg a 300 perc 600-ért opciónál nincs jobb publikus előfizetéses ajánlat. A VoLTÉt hiányolni fogom, a 30/10 mbitet meg ritkán haladja meg a net itt a munkahelyemen...
Már látom előre, hogy amint váltok, megszűnik minden kedvezmény a dominósoknak is... 😐 de akkor majd kitalálok megint valamit... -
tylerddd
veterán
Az remek. Így belegondolva én sem tudom, hogy nekem van-e ilyen kódom. Tavaly augusztusban írtam alá újra két évre, hoztam ki telefont és az elektronikus letöltött dokumentumokban én semmi ilyet nem találtam.
Egy öt jegyűre, amit én adtam meg anno emlékszem, nem tudom, hogy az lehet-e az, amiről beszéltek?! Azt hiszem a Telekom oldalán való belépéshez is kérte, de ma már e-mail + jelszóval lépek be.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Soulfly842
addikt
Tudtam, hogy azonnal látod, hihetetlen gyorsan vagy programozva Folyamatosan követek továbbra is mindent, hogy képben legyek - de úgy látszik, hogy mivel már kevésbé az életem része, kopottabbak az emlékképek is
Jogos, ezt most benéztem. Ha visszavonásig van meghirdetve az akció, akkor van bejelentési kötelezettség még akkor is, ha nem az ÁSZF 'törzs' része.
-
Dilikutya
félisten
Engem senki ne akarjon semmire rászoktatni. Majd használom, ha akarom. Még soha semmi másra nem kellett, csak a Domino Most opciót hosszabbítgatni. Ez így ilyen faszság faszsága.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Nikaré
őstag
Srácok köszi a javaslatot, de ezt megtettem korábban.
Olyan hülyeségek fordulnak elő, ami eddig nem volt.
Éves regisztrálás után az egyik számot/kártyát kidobta a rendszer, nincs a fiókban.
Hívom üfsz. nem tudják miért van ez. Oké, adjam hozzá újból, aha nincs nálam az a kártya.
Jó, ez is megoldva idővel, de kellemetlen így.
Mint írtam a kedvezményes percek nem láthatóak, (ezért asztali gép kell)
A Most lejárati ideje nem látszik az új appban (asztali gép ismét) vagy naptárba bejegyezgetni külön külön.Ja, van másik megoldás. Felraktam a régi appot, ezen minden jó! Érdekes.
Csakhogy egyszer ezt is lezárják szerintem, aztán ki tudja, hogy ez az új addigra jó lesz vagy sem?Köszi
&
kakuk.tamas
btudos[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Az új mobil appot is megírhatták volna jobban. Vagy a régit hagyták volna működni rendesen.
Most az új app, ha belépek, másik számon (nem a saját telefonban lévő kártyáét) szeretnék valamit pl.
adat egyenleget vagy a Most -ot hosszabbítani, nagyszülőknek ááá, nem lehet mert sms -t küld arra a számra a beléptetéshez! Amúgy meg elég bonyolult lett, aztán meg a Domino Kedvezményes beszéd egyenleget nem is mutatja, a háttér kép meg olyan mintha koszos lenne a kijelző -
-=MrLF=-
senior tag
köszi,
Ott nem találtam, végül [itt] és [itt] is meglett.
Telekom 9.24.1 APK Download
Min SDK Android 5.0 - Lollipop (SDK: 21)
Update on September 14, 2018Telekom 7.8 APK Download
Min SDK Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 15)
Update on December 19, 2017Nálam 4.4.4 van, bevált, marad, 7.8 felment minden renden működik!
Csak tudnám minek havonta ezt a Domino Most opciót kapcsolgatni
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
-
herdsman12
őstag
Nem a tulajok dual standby ismereteivel van a probléma, hanem a telefon dual standby hibás működésével, azért ez nagy különbség.
Van, volt pár kétkártyás telefon a kezemben, volt kb 2-3 elérhetetlenségem 5 év alatt, itt meg többeknél rendszeres a probléma, de majd meggyógyítják. -
anadroid
senior tag
Nálam is csak a kiszállítást követően jelent meg a megrendelés a telefonos rendelésnél. Amire azért kényszerültem, mert a kiváló online rendszer nem képes kezelni azt a csodát, hogy hűséghosszabbítással akarok vásárolni vezetékes szolgáltatáshoz. Mindenáron új előfizetést akar vetetni, vagy teljes áron hajlandó csak adni a terméket.
A kiszállítást megelőző napon addig faggatóztam, amíg végre (5 perc robotpipi, kétszeri azonosítás és 20 Hgmm vérnyomásemelkedés után) kiderítette az üfsz., így tudtam a kézbesítés előtt megnézni a szállítás állapotát.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM