- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Valószínűleg az lesz a baj, de kicsit később tudok mondani majd valamit, mert most éppen frissít/telepít, és hát nem egy Skynet szegényke.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
lacib
tag
Akkor most azért hívjam a 1430-at, hogy megtudjam miképp tudnám átváltani a dijcsomagom?
Van egy Move M csomagom kb. 18 hónap hűséggel. Ha váltok Mobil csomagra, akkor 18 vagy 24 hónap lesz a hűségem? Megkapom a díjkedvezvényt?Tegnap benéztem az Árkádba. A T-nél meg a Vodánál is nagy volt a sor.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
gabor9991
őstag
Holnap, ha eszembe jut és megnézem mit mennyiért adnak a lakcímemen, akkor várható valami érdemi változás?
Jelenleg vannak normális sebességű internet csomagok, koaxon akár az XXL 120/10-es net is elérhető lenne és IPTV is menne nálam, csak az ár...az eléggé elszomorító, sajnos itt semmilyen konkurenciától nem kell tartsanak, itt a maximum áron van minden szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Ha telekom alkalmazásból rendelek majd egy 200 MB-os Domino net csomagot, akkor azt ott le fogom tudni mondani? Kicsit kesze-kusza nekem ez a szolgáltatáskínálat a telekomnál.
A weboldalon Domino Net 200 MB a megújuló mobilnet neve (500 Ft-ért), a telekom alkalmazásban a megújuló csomagok menüpontban RelaxNet M a neve, (200 MB 500 Ft-ért). Viszont a telekom alkalmazásban se híre, se hamva a Korlátlan közösségi adatopciónak. Ez azért lehet, mert jelenleg nincs mobilnet előfizetve? -
Bferibörs
addikt
hú lesett,bocsi- csak a mifim van erre állítva,telefont eszembe nem jutna
(#88887) makoss
Domino Net + S csomagod van bekapcsolt Most opcióval
Akkor ezt nézd meg mert ilyen esetben hívni sem tudnak:
és figyelj oda rá, hogy kártyánként kell helyesen beállítanod mivel 2 sim-es telód van !
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
313313
addikt
Ha újrahív számmal együtt, akkor fel tudod neki tölteni.
Telekom nem partner a téves/kicsalt feltöltések korrigálásában. Lassan 1 éve ilyen módon csapják be/verik át az embereket...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Ez hülyeség.
Csak Telenor foglalkozik téves feltöltéssel, de csak akkor ha még rajta van az összeg a téves számon.Szerinted a csalók mit használnak ki az elmúlt 1 évbe, hogy Telekomos számikat töltögetetnek 10-15k-val?
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Nem, van egy szint, ami felett oda nem vesznek fel embert szerintem...
Volt kolega is ott kötött ki, nem optikán szolgáltatásokat létesít. De fingja sincs semmiről... Azt se tudta, hogy nála is lehet megrendelni szolgáltatást, amiért ugye prémium is jár... De a használt/demo telefonokról se hallott még...Vettél te már tőlem telefont is...
Szerk.: Aztán kapcsoltam, hogy van a fórumon is Telekomos, velük semmi bajom, ők kivételek.
[ Szerkesztve ]
-
gyula38
tag
Megtaláltam ismét a friss lakossági ÁSZF 4/a melléklet minőségi mutatók mobil részben. Na, ennyit a csali, kamu 300-as sebességről. Miért nem lehet normálisan kiírni, hogy a Maraton csomag csak 30/10-es célértékkel szerepel? Ráadásul a Maraton elnevezés nem is szerepel a netcsomagok között, hanem egy általános pontban szerepel... Erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
gyula38
tag
Ezt én is tudom. Ugyanott mértem, ahol eddig is, az erkélyen. A régi Z5-össel is ennyit mértem, pedig előfizus korszakomban azzal is hozta ezeket az értékeket. 60/ 40-nél sosem volt rosszabb. Érdekes módon, amióta Dominós lettem, erősen visszavágták az elérhető sebességet. De nem szólhatok egy szót sem, mert a garantált nullához képest azért lényegesen jobb.
-
CHIPman
nagyúr
& (#88189) Balázs1621:
Szintén ezen az ügyfélszolgálaton találod meg a NetPlusz opciókat, amelyek közül egynek aktiválva kell lennie, hogy működjön bármelyik korlátlan opció. Már ha alapból nincs esetleg neted a csomagban.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
jozsi252
veterán
Úgyis régi csomagom van, lehet váltok erre az új csomagokra, aztán 4GB net talán elég lesz egész hónapba, ott meg nincs korlátozás. Tartok tőle hogy ez a korlátlan opció szarakodik velem.
Most hűségem van T-nél óra vásárlás miatt. Tavaly Novemberbe vettem, 1 év hűség van rá ami idén Nov közepén jár le. Elvileg ha most váltok díjcsomagot, akkor a hűségem nem fog hosszabbodni nem? Csak abból gondolom mivel jelenleg is hűség alatt vagyok, illetve fentebb váltok így megengedett a váltás.
iPhone 16 Pro Max
-
Zeki
nagyúr
Elnéztem, ez a roaming díjszabás a giffgaffnál.
Nyilván a csomagok jobban megérik.
Holnap meglátjuk mik történnek még a világban, és itthon. -
dptrsk
Topikgazda
"Technikai okok miatt az internetbank és az OTP Bank WebShop szolgáltatása jelenleg csak részlegesen, vagy nem érhető el.
Nagy erőkkel dolgozunk a probléma elhárításán. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendszerek minél hamarabb teljes körűen használhatóvá váljanak.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!"Emiatt nem megy.
-
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, megszűntek a hangproblémák, az alkalmazás egyre stabilabb. Persze normális 4G kell neki, mint minden VoIP cuccnak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
reddoors
tag
Ha online tv kell akkor mindenképpen a szolgáltató saját alkalmazásán keresztül ami persze plusz költség .
Viszont aki nem akar fizetni a tv csatornákért és van KORLÁTLAN internete és van otthoni digi előfizetése az a digi alkalmazásán keresztül ingyen nézheti akár HD-ben is a csatornákat mobilon is. -
azigazimoris
aktív tag
Mindettől függetlenül mi a fasznak kell az MMS ? Őskövület szarság, amit senki sem használ szerintem.
Ha akarom tiltom, de attól ne legyen már korlátozva bármilyen szolgáltatásom ...Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
veterán
Ne felejtsük azért el a Stagefright-ot.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
meroly
veterán
Átváltunk fixre ha lefogy a surf netje, csak addig kéne kihúzni valahogy.
Most megkértem indítsa újra a telót ha még nem tette meg, de lövésem sincs miért nem jött vissza a net a napinet visszakapcsolására, ami annyira ingyenes hogy 181 Ft a belépési díja.Impossible is nothing
-
azigazimoris
aktív tag
Utánam jött, aki az Iphone-t vette, csak valahogy az én adataim kerültek a szerződésre ...
Kemény volt, mikor otthon megnéztem a friss dokumentumaimat a neten, mert gyanús lett, hogy jött egy sms, hogy aktiválták a 10GB netcsomagomat. Mondom WTF, aztán majdnem infarktust kaptam, amikor beléptem az oldalra
Rögtön 1430, de persze nem tudtak semmit csinálni este 9-kor. Viszont korrekten hívtak másnap reggel és folyamatosan kapcsolatban vannak velem, hogy hogyan áll az ügyem. Lassan de biztosan haladunk.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
tsteve
senior tag
"maratonhoz nem lehet" ezt irtad eredetileg... ezért javítottam akkor.. ne rugózz ezen, tök fölösleges... a maraton irreleváns van-e vagy nincs, hiszen csak opció az is...azt kellett volna írnod hogy "technikai nethez nem lehet", s nem kellett volna belekeverni a maratont...s akkor én sem szóltam volna bele, hogy nem igaz amit irsz
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
És milyen netcsomag kell hozzá? A régiek közül valami, vagy Maraton is jó?
4Grider: Azt tudom, hogy van, mert reklámozzák is nagy bőszen, csak egy fikarcnyi infó nincs róla az oldalon. Az ügyfélszolgálatos Julika meg kb ugyanannyira fogja tudni, mi az az IPv6. Az tuti, hogy ha az APN-t átállítom IPv6 onlyra, akkor is v4 címet kapok. De majd felhívom őket.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
tsteve
senior tag
-
-
reddoors
tag
Csak az a problémám , hogy jövő hónapban kétszer is utazok az EU-ba (két különböző országba ) , és sajna sehol nem tudnak egyértelmű választ adni. Nekem úgy is jó lenne, ha nem lehetne a korlátlan opciót használni csak a Netplusz XXL csomagomat de még ez sem biztos. Ha meg esetleg használhatom mennyi adatot lehet leforgalmazni az 5Gb +150 Mb keretemből plusz költségek nélkül.
Nem értem ezeket a szerencsétlen szolgáltatókat , miért nem lehet ezt érthetően pontosan leírni. Volt idő felkészülni rá, lassan 1 éve , hogy biztos a roaming eltörlése. -
TomPack
őstag
Én pár hete voltam egyeztetni a vodánál, de nem kérték el a SIM-kártyát, és nem is küldtek rá semmilyen kódot. Odaadtam a személyim, és bemondtam a számot. Lehet csak akkor küldenek kódot, vagy kérik el a kártyát, ha nem stimmel a név?
A címem tutira nem egyezett, mert azóta költöztem. A Telekomnál még nem egyeztettem, de gondolom hasonló lehet az eljárás.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
tsteve
senior tag
a kártyának fizikailag is nálad kell lennie egyeztetésnél.. kódot küldenek... de ha eddig "gazdátlan" (rendszer szerint valós személyhez nem rendelhető) kártya volt és az utcán találtad vagy piacon vetted, akkor sztem a nevedre kerülhet adategyeztetés során is akár ilyen egyszerű módon is, hisz valójában nincs "kiről" átíratni a te nevedre... az államnak ugyanis az a legfontosabb, hogy valós személyhez legyen köthető minden élő prepaid kártya...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Körülbelül!
Ez a fajta volte bevezetés így nagyon gyenge. Mondhatni nyomi. Csak Samsung, csak szolgáltatónál vásárolt telefon, kb innentől fogva nem érdekel, mivel egyik körbe sem fogok beletartozni. Ha a szolgáltató bármikor úgy látja hogy az én készülékemen is elérhető lesz, hajrá, ha nem, az se ráz meg különösebben. Például a 3G-s HD hang is több éves, mégis elvétve találkozok vele.
Szifonon nem lesz elérhető? Gáz.
Na majd ha máshol már 6G-n zajlik az összes beszélgetés, akkor nálunk talán elérhető lesz széles körben, ha a sima HD hang elterjedését vesszük.
-
anadroid
senior tag
Ez habos h*lyeség. Az általam kezelt 10 kártya közül eddig 2 kapott értesítést, mégis mindegyiket tudtam nevesíteni.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM