- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz lugosi #99114 üzenetére
Én még futnék egy kört váltás előtt az ügyfélszolgálattal, illetve olvasd el a szerződésed, hogy pontosan mi áll benne - nehogy aztán a következő számlával együtt jöjjön a kötbér is. A weboldal nem figyelmeztet kötbér esetén, arról már csak a számla jön.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
veterán
válasz lugosi #99106 üzenetére
Együtt kell nézni, szóval igen, válthatsz.
(A Next S-ben is van mobilnet, nem? Vagyis úgy fizetsz, hogy beszélős rész + net, csak annyi a különbség, hogy nem választhattad meg az alap mennyiséget)
(#99107) r3dsnake:
Ha a telefonnal kaptad -> 1 év Apple
Ha külön vetted náluk -> 0,5 év Telekom (üzletben cserés)
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
8
senior tag
válasz lugosi #98984 üzenetére
ÁSZF 9. sz melléklet 16. oldal 47. sorszámú akció
Sorszám
47.Érintett szolgáltatás
mobil internetAkció megnevezése
Ingyenes 50MBIgénybevevők köre
Telekom alkalmazást használó Domino és havidíjas
előfizetőkAkció tartama
2018. július 1-jétől 2018. december 31-igTerületi hatálya
országosKedvezmény
Telekom alkalmazáson keresztül Domino előfizetők számára havonta, havidíjas előfizetők számára fordulónaponként egyszer díjmentesen aktiválható, belföldön felhasználható 50MB mobil adatmennyiség.Feltételek
A promócióban kizárólag egyéni előfizetők vehetnek részt. A kedvezményt Domino előfizetők kizárólag havonta egyszer, havidíjas előfizetők kizárólag fordulónaponként egyszer aktiválhatják, a kedvezményben biztosított adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel. Az 50MB kizárólag a Telekom alkalmazáson keresztül aktiválható, aktiválása díjmenteses.Jogkövetkezmény
nincs"díjmenteses"
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz lugosi #98669 üzenetére
Többször is.
-
legenda
válasz lugosi #98305 üzenetére
Tanulva egy fórumos társunkkal eszközölt tesztből, akinek mint kiderült, az iPhone kapcsán/miatt voltak problémái - és az ügyfélszolgálat sem tudta megoldani -, azt tudom javasolni, tedd át a SIM kártyádat egy más oprendszerű okostelefonba és azon kapcsold be a megfelelő szolgáltatásokat, mint az átirányítás a megfelelő számra, hívásvárakoztatás...stb.
Oda és vissza tesztelgettünk mindent, hívogattuk egymást minden módozatban, nála nem működött megfelelően néhány kapcsolódó szolgáltatás - ami nálam igen -, hiába volt bekapcsolva a Telekom fiókjában a szolgáltatás, kikapcsolta és utána vissza, de nem segített, SMS kód szintúgy.
A SIM kártyáját átrakva egy Androidos telefonba, bekapcsolva/felülírva az átirányítást a megfelelő számra...stb., aztán a SIM kártyát visszarakva az iPhone-ba, rendesen működött minden, aminek kell.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz lugosi #98099 üzenetére
Szted én értem?
Mintha nem is a telszámos reget akarták volna anno annyira átnyomatni emailes regre... Én jól elvoltam a telszámos reggel, amíg hagyták, de eccer vót vmi, h muszáj az emailest megcsinálni... Most is a telszámos reget használnám, de most már olyan baromságokat kell végigcsinálni a belépéshez a telszámosnál különösen, h csak muszájból lépek be, pl a számla miatt.
De a másik örök bosszantó a trénél, h amíg a blue-s ügyekben mindent el tudok intézni emailben, és képesek az emailre emailben válaszolni, az anyaszörny csak postai levélben hajlandó válaszolni, amit meg szinte soha nem kapok meg, pláne nem időben.
És mikor egyszer szóvá tettem, arra hivatkoztak, h emailben nem vagyok beazonosítható... Ja, persze... Azzal az emaillel, ahova évek óta mégis képesek kiküldeni a számlát, amivel mégis regelve van a fiókom, stb, stb...freeknight: Kiderül a végén, h diszlekszijás vagyok, és a november mostantól május???
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz lugosi #97993 üzenetére
Telefonom beleesett a fürdőkádba a bejelentéskor válaszolnom kellett néhány kérdésre, hogy a balesetet meg lehetett-e volna előzni.
Nem offolnám itt a topikot a részletekkel a lényeg az, nem mindegy mit válaszol a kérdésekre vagy milyen sztorit ad elő azzal kapcsolatban, hogy mi történt. -
rétisün
veterán
válasz lugosi #97725 üzenetére
az e-mailt meg én küldtem magamnak, mi?
más szolgáltatóknál is ilyen nehézkesen megy ez? bár tavaly pikk-pakk megvolt online itt is, csak most sz****odnak.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz lugosi #97380 üzenetére
1-2 hete csináltam pár számra egyeztetést, androidon chrome-mal. Fiókot én sem akartam létrehozni, valahogy úgy sikerült tovább lépnem, hogy a telekom oldal keresőjével menetközben újra rákerestem az adategyeztetésre. A telefonszámmal így be volt jelentkezve, de a fiók létrehozással már békén hagyott, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lugosi #97368 üzenetére
A múltkor olvastam vmi könyvet, amiben a trollokat föld alá zárták
Melyik böngészővel próbáltad?
Nekem a régi firefoxxal tök simán ment, igaz, azóta már volt egy "fejlesztés", ami miatt morogtam is itt az előbb, úh nem kizárt, h az adategyeztetést is elszarták megint, de meg is nézem neked mindjárt.
Jelentem, működik.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz lugosi #97202 üzenetére
Nekem egy vitás ügyben, mikor a tré szemétkedett, rögtön el is lett már "veszve" a hangfelvétel, ami persze az én igazamat bizonyította volna, amikor nem hagytam magam hülyének nézni, és eló akartam vetetni... Megérdemelték volna az NMHH-t, csak éppen nem értem rá párezer ft-ért ennyi kört futni.
-
legenda
válasz lugosi #97155 üzenetére
Reggel 8 előtt még okés volt, de később már nem.
thomas77: Nekem 3G-re vált, legalábbis ahol van az is.
Nálam az iPhone játszotta azt anno, hogy akkor is szeretett 2G-re váltani híváskor, ha volt elérhető 3G is, más telefonomnál nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz lugosi #97155 üzenetére
Az lenne a kissebik baj, de leginkább 2G-re vált le. Akkor meg ugye vissza a kőkorszakba. Se net, se hd hang.
Bár anno a nokia 6120c-vel ment együtt a net és a hívás is 2G esetén is. Nem is értem, hogy ez mostanában miért nem működik. Gondolom hálózati beállítás az oka... -
fornettisuti
veterán
válasz lugosi #97107 üzenetére
Vagy foglalsz időpont és nem vársz, ügyintézőt nem tartod fel, amúgy is ott kell lennie, amiért fizetést kap. Amúgy kb. semeddig sem tartó procedúra.
(üzletbe sem szoktál járni, mert feltartod a eladó-pénztárost? 😊)iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
tibor23
senior tag
válasz lugosi #97110 üzenetére
Én mostanában 3x adategyeztettem sikeresen:
- saját szem. igazolvány számomat nem fogadta el (néhány hónapja lejárt és cseréltem), sem az új sem a régi számot. Aztán a jogsimmal ment.
- mind a 3 esetben az adategyeztetésre kattintva (előzőleg be voltam lépve a T fiókomba), visszadobott túlterheltségre hivatkozva. Utána újra próbálva beengedett. -
Soulfly842
addikt
válasz lugosi #97110 üzenetére
Egy windows chrome-ot próbálj meg még privátban. Érdekes bug.
Ha azzal sem megy, akkor nem kell mindenképpen sorba állnod. Felhívhatod ezt is:
Milyen egyéb módokon tudsz még adatot egyeztetni?
Telefonon a +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között. Ez a telefonszám belföldön díjmentesen hívható. Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd!
Külföldről hívd a +36-30-344-0861-es számot! -
MODERÁTOR
válasz lugosi #97106 üzenetére
Még egy próbát tettem, hogy először bejelentkezek a számmal, nézem a dominó egyenleget stb., tehát beenged. Utána beírom a címet, hogy .../adategyeztetes, és egyből nem megfelelő az átirányítás.
Úgy tűnik marad az az opció, hogy bemegyek egy telekom üzletbe, eltöltök ezzel feleslegesen fél órát míg sorra kerülök, és feleslegesen feltartok egy alkalmazottat egy ideig. Biztos jobb így, mint neten. Tudomásul kell venni, hogy 2018-ban is csak a személyes, papíros megoldásokban lehet bízni egy telekommunikációs cégnél. -
Fifi
őstag
válasz lugosi #96904 üzenetére
Szerintem valami hálózati gond lesz:
Másik topicban is panaszkodott erre egy srác. -
GeneraL_XTX
veterán
-
punky10
addikt
válasz lugosi #96831 üzenetére
Nem,semmi nem történt az elmúlt 5 évben.Az a szerencsém,hogy a 2 Dominóból csak az egyiket választotta le,ami az anyósom telefonjában vanTöbb éve használja,tavaly nem volt probléma.A másik kellemetlenebbül érintett volna,az nem telefonba van...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
senior tag
-
Keem1
veterán
válasz lugosi #96447 üzenetére
Én is hallottam róla, amennyit tudok, egy szabványos üzenetküldési formátum, de kb ennyi köze van az smshez. Egyelőre androidra érhető el, a google messages pl. támogatja. De kb. ennyi.
Ellenben a régi sms:
- faék egyszerű
- ha van hálózati kapcsolat, akkor rendszertől függetlenül megkapom, a 100 éves telefontól kezdve a célszerkezetek kommunikációjára is használható
- két, az smst ismerő eszköz között nem léphet fel inkompatibilitás
Tehát a régi sms legfeljebb kikapcsolt eszköznél nem működik, az új ettől szerintem még fényévekre van. Ez egyelőre egy újabb chat platform, pedig ugyanilyen univerzális lehetne, mint a régi. És a régi sms se fog kihalni, pont a faék egyszerűsége miatt, ahogy az RFC 2822 (e-mail) is változatlan (a funkcióbővítéseket leszámítva) kb. 40 éve. -
legenda
válasz lugosi #95287 üzenetére
Én nem regisztrálok problémás (torrentes...stb.) oldalakra, amik hibalehetőséget jelentenek, így elkerülnek általában az ilyen levelek.
Van egy külön szemétnek fenntartott e-mail címem, ha végképp kell valamilyen kérdéses regsiztrációhoz egy olyan cím, arra meg küldjenek csak bármit.Kultúrgúda: Szia, Havidíjas előfizetésre nem, annál 2017. május 1-től lezárva, Domino esetén megpróbálhatod az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton.
[ Szerkesztve ]
-
Kispotter
tag
válasz lugosi #94810 üzenetére
Igen van még 10 hónapom azt mindenképpen megvárom, msrt kitudja lehet lesz a telekomnál is kedvező ajánlat. Max addig váltok a 6 gigára.. csak félek ha elfogyna véletlen akkor vége nincs lassítás. Bár az a lassítás is olyan használhatatlan az internet csak a messenger megy el úgy..
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
legenda
válasz lugosi #94804 üzenetére
A VoLTE HD, annyi lehet a különbség, hogy ha nem VoLTE <-> VoLTE, akkor maximum 12.65 kbps, VoLTE <-> VoLTE pedig 23.85 kbps, de ez a különbség is könnyen kihallható megfelelő telefonokkal.
Kispotter: Szia, Nem annyira macerás a számhordozás, viszont érdemesebb a leendő szolgáltatónál kezdeni, nekik inkább érdekük, hogy az adatok stimmeljenek...stb. és ne legyen időhúzó tényező.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lugosi #94750 üzenetére
Amennyiben iPhone-od van még, úgy adott pedig a hibalehetőség a telefon oldalán is (nem azért, mert te módosítottad a kapcsolódó beállításokat, hanem frissítés kavarhat be, ahogy volt gond például a hívószám küldésével is iOS 11 alatt nem olyan régen), ellenben ránézhetsz a fiókodban a Hívásértesítő tiltás opcióra, az ne legyen tiltva, esetleg ha jót is mutat, megpróbálhatod be- és kikapcsolni, hátha kihatással lesz az állapotra.
[ Szerkesztve ]
-
-
wszab
kezdő
válasz lugosi #93464 üzenetére
Igen, jóval az ezredforduló után! De miért is érdekes ez?
Akkor leírom hogyan látom én (sántító hasonlatok nélkül).
Vettem egy Eszközt 100eFt-ért, ami amúgy 115eFt-ot ért. A kedvezményt az eladó feltételekhez kötötte, korlátozta az Eszköz használatát, illetve azt ígérte, hogy a feltételek teljesülése esetén, valamint további 15eFt-ért a korlátozásokat megszünteti.
Az adás-vétel (szerződés) megköttetett.A feltételek teljesülése után az eladó kijelenti, hogy nem tudja a korlátozásokat megszüntetni. (nem tudja, tehát ennek ára lényegtelen)
A korlátozásokkal számomra az Eszköz értéktelen.
Korlátozások nélkül viszont remekül tudnám használni, tehát értékes! (árat most szándékosan nem írok, ne abba kössetek bele)Ért engem kár? Teljesítette az eladó amit vállalt?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
aktív tag
válasz lugosi #92474 üzenetére
Mobil Korlátlan + Net 15 GB 1 év hűségidővel:
0 HUF + 7182 HUF = 7182 HUF X 3 hónap = 21.546 HUF
12.000 HUF + 7182 HUF = 19.182 HUF X 9 hónap = 172.638 HUF
21.546 HUF + 172.638 HUF = 194.184 HUF / 12 = 16.182 HUF
Ez alapján 1 év hűségidővel 19.182 HUF helyett 16.182 HUF összegbe kerül a díjcsomag havonta.Nekem jelenleg Mobil Korlátlan és Net Korlátlan díjcsomagom van 1 év hűségidővel.
0 HUF + 10.000 HUF = 10.000 HUF X 3 hónap = 30.000 HUF
12.000 HUF + 10.000 HUF = 22.000 HUF X 9 hónap = 198.000 HUF
30.000 HUF + 198.000 HUF = 228.000 HUF / 12 = 19.000 HUF
Ez alapján 1 év hűségidővel 22.000 HUF helyett 19.000 HUF összegbe kerül a díjcsomagom havonta.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
zsolt501
nagyúr
válasz lugosi #92444 üzenetére
Számomra egy kérdés merül fel, hogy készülék nélkül minek kössön az illető 1 év hűséget, ha ugyan annyit fog fizetni mint hűség nélkül, számomra ez nagyon nem világos.
Valaki világosítson már fel, mert szerintem itt valamit elrontottak.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drón topik
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM