- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #118422 üzenetére
2 számra bekapcsoltam. Egyiknél sem jelzi sem az app, sem a webes fiók, hogy aktív lenne a "most" szolgáltatás.
"pontosításra kerülnek a Domino Most akció igénybevételi feltételei"
Miért érzem zat, hogy az újabb "csavar" nem az ügyfeleknek kedvez? Ezt nevezikelőítéletnekutóítéletnek? -
BBke
tag
válasz
kovacsmi_74 #118422 üzenetére
Ennél a 2 számnál nem lényeges a mobilnet. Az egyik egy nagyimobilban van, a másik meg egy riasztóban.
-
Lmh
őstag
válasz
kovacsmi_74 #118195 üzenetére
hiaba frissitjuk manualisan, csak kiirja h "most frissitve" de valojaban nem mutat aktualis forgalmat.
Es nekem most telo ujrainditasaval megjavult, elkezdte hasznalni az akcios keretet, de igy is buktam egy fél napnyi adatot amit az eredetirol szedett le. Ki lehet rohogni, de nekem az is sok sajnos jelenleg.
Probaltam panaszt irni de szerintem az is bugol, rámentem h elkuldes es nem lattam arra utalo jelet h el is kuldte. emailt/sms-t sem kaptam rola. -
válasz
kovacsmi_74 #118083 üzenetére
Csak ott tudtam megnézni én is.
-
válasz
kovacsmi_74 #118081 üzenetére
Nyomok a 9-es mellékletre és nem az érhető el, hanem a 2/D Csatornakiosztásokat dobja be a linkre.
-
Vangelis
félisten
válasz
kovacsmi_74 #117784 üzenetére
Lassan ez lesz a legjobb díjcsomag.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kovacsmi_74 #117690 üzenetére
-
válasz
kovacsmi_74 #117603 üzenetére
Super! Tényleg eltüntek!
-
mano660
tag
válasz
kovacsmi_74 #117542 üzenetére
Igen, én is 14 napra emlékszem.
-
atees
őstag
válasz
kovacsmi_74 #117465 üzenetére
Majdnem jó lenne, de sajnos mar ide is jelszó kell😀
köszi a segítséget marad a holnapi napom a flottakezelo😀 -
mano660
tag
válasz
kovacsmi_74 #117136 üzenetére
Köszi, kipróbáltam és működik.
60 perc 24 órára, hálózaton belül. -
Zeki
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #116776 üzenetére
Üfsz szerint egyszeri 500 Ft kedvezmény. link
Ez így nem egy nagy kedvezmény.
Meg szerinte a Dominóról előfizura váltás kedvezménye is megszünt. -
Zeki
nagyúr
válasz
Addig kell kötni, hogy a hűség végéig meglegyen az 500Ft kedvezmény?
És aki dominóról vált, annak is jár? -
törölt tag
válasz
Igen, a nevemen új előfizetésként van. Promócióként van ezek szerint náluk feltüntetve, szóval érdemes ezt mondani az ügyintézőnek, hogy ne a 2019-es csomagot aktiválja
Köszi!
A linken ezt írja: " ÁSZF-ben meghatározott havidíjából.
A kedvezmény igénybevételéhez a havidíjas Mobil
S díjcsomagra 1 vagy 2 éves, új határozott
időtartamú szerződés megkötése szükséges"
Nem írtam hűséget, még is megy a kedvezmény. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
kovacsmi_74 #116588 üzenetére
Meglévő csomagom váltottam maxra még áprilisban (új hűség nélkül).
Jött is az sms, hogy engednek a hálózatra. -
válasz
kovacsmi_74 #116561 üzenetére
Szia,
Érdekes, valóban, valahogy átsiklottam korábban felette, illetve az üzletimet (cégest) néztem a privátom helyett, ott még mindig 10 kB szerepel.
-
Nikaré
őstag
válasz
kovacsmi_74 #116130 üzenetére
Oké köszi, fiókban fogjuk megnézni.
THX -
Fifi
őstag
válasz
kovacsmi_74 #116111 üzenetére
Köszönöm!
Király vagy! -
Fifi
őstag
válasz
kovacsmi_74 #116107 üzenetére
Köszi, de telekom fiókban sem leltem
A fapados nem játszik, mert tőlem távol lévő idős rokonok kártyái vannak regisztrálva, nem ér annyit, amíg elmagyarázom nekik, hogy mit diktáljanak be. Megszokom az új sorrendet inkább ...
Szerk: Nem tudom, hogy mi volt ~1,5 hete, de az összes dominó előfizetésemnél kikapcsolt a roaming - gyerekeim meg is lepődtek, hogy nem tudják használni a telefonjaikat Ausztriában -, aktiválódott a kikapcsolt hívásátirányítás nem válaszol esetére és az appban a sorrend is felborult ... már csak ezt nem tudtam orvosolni
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #116079 üzenetére
Roaming és/meg vowifi.
-
tibor23
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #116079 üzenetére
Ez a hálón belül dolog egy külön macera, vagy állandóan ellenőrzöl mindenkit a családtagjaidon kívül, vagy néha nagyon pofára esel. Utáltam, mint a sz@rt.
Amúgy meg aki itt lesajnálja a havi 190Ft-on siránkozókat: én családon belül 9 kártyát managelek, azaz fizetek saját zsebből, nekem egyáltalán nem mindegy, havi díjakat kerülöm ahol tudom. -
balinlin
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #116053 üzenetére
Köszi a választ
-
SV21
tag
válasz
kovacsmi_74 #116066 üzenetére
Köszi neked is
Na hogy ez eddig miért nem jutott eszembe(talán mert másik szolgáltató letiltotta ezt a lehetőséget...)
Legközelebb ott zaklatom őket, ha bármi van -
Nikaré
őstag
válasz
kovacsmi_74 #116047 üzenetére
Jól értem? A Most opció fizetőssé válik?
(190ft/30nap) -
Tompika777
senior tag
válasz
A szép benne, hogy mindjárt itt az elseje, és figyelemfelhivás sehol nincs erről, csak ezek szerint az ászf-ben... A honlapon még mindig ott szerepel pl. a Most, hogy ingyen nyújtják
-
balinlin
senior tag
válasz
Domino esetén a korlátlan net 30 napra opció ára változott?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ez ám az akció!!
-
Winne
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #115906 üzenetére
Na akkor ez a nyitja, köszi.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #115717 üzenetére
Nem csak neked. Szerintem nekem több is volt.
-
Nikaré
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115715 üzenetére
Megnézem majd ezt a VoLTE állítási lehetőséget.
Danke! -
Nikaré
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115713 üzenetére
Jó a logikád, de nem régi készülékek. Ezért nem értem.
Volt repülő mód, újra indítás és mégsem jön értesítő sms. Nem értem. -
Nikaré
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115711 üzenetére
Családban 3 kártyát bíztak rám, hogy kapcsolgassam
de egyikre sem érkezik sms.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
kovacsmi_74 #115561 üzenetére
Fiamnak hétfőn lesz a ballagásuk.
Lesz, csak megkötésekkel, 8 általánosból ballagnak.
Budapesti suli. -
Soma01
veterán
válasz
kovacsmi_74 #115482 üzenetére
Köszi szépen!
Megtaláltam. "Ha a Domino Day 1 GB extra adat 1 napra vagy a Domino Day 300 MB és 30 perc ajánlatok közül választasz, akkor a bekapcsoláshoz válaszd a Telekom alkalmazásban a "+ Kiegészítő szolgáltatás" menüben a "Netbővítők" opcióknál az "Egyszeri" menüpontot." -
Usgyi
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #115472 üzenetére
Igen, én is május utolsó napjaiban tudtam aktiválni utoljára,rosszul emlékeztem. Ezek szerint vége a jó világnak. Kösz a választ...
-
válasz
kovacsmi_74 #115400 üzenetére
Egyébként alkalmazhatna egy ekkora cég a nyelvet valóban ismerő szakembert, aki ezeket a publikus dolgokat lektorálja, mert nincs egységes nyelvezet sajnos és emiatt nagyon sokan nem értik, mire is gondolhatott a szolgáltató, amikor ezt vagy azt leírta.
A havi kifejezés tényleg egyértelmű, például a havi egyszeri díjcsomag váltásnál pontosan úgy is van, ahogy leírtam, ha a hónap utolsó napján váltok díjcsomagot, akkor már a következő hónap első napján újra megtehetem azt. Domino esetén a havi kifejezést célszerű lenne mellőzni, no de ennyire sokat biztosan nem várhatunk el egy Telekomtól.
de ezt csak Grétsy tanár úr tudná tisztába tenni.
Az tuti! Imádtam a műsorait, mai fiatalok el sem tudják képzelni, hogy ilyen jellegű műsort élvezettel lehetett nézni!
-
Marcsello31
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115394 üzenetére
Akkor nem lesz meglepi számla utána sem. Erre voltam kíváncsi.
-
Marcsello31
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115389 üzenetére
Értjük, csak kérdés hogy mi van ha a kártyán 0 a forint utána, ki lehet e kapcsolni stb.
-
LKJIOP
csendes tag
válasz
kovacsmi_74 #115268 üzenetére
Köszönöm. Akkor van remény. Júniusban is ingyen szeretnék internetezni!
-
m1lan
őstag
válasz
kovacsmi_74 #115151 üzenetére
1777-en tapasztalat alapján mindent ki lehet kapcsolni, üzletben mi is ott szoktuk a beragadt régi portfóliós neteket deaktiválni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #115149 üzenetére
Appban nincs.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #115096 üzenetére
Köszi az infót.
Ebben az esetben sajnos marad a telenor korlátlan. -
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74 #114997 üzenetére
Betehető a beszédcélú domino sim fixen routerbe?
A natolt/privát ip cím nem okoz gondot a routerben? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
kovacsmi_74 #114907 üzenetére
Milyen telefon?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
kovacsmi_74 #114902 üzenetére
Nálam még ilyen menüpont sincs 🙂
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
kovacsmi_74 #114897 üzenetére
-
Ateszpapa
addikt
válasz
kovacsmi_74 #114897 üzenetére
Nekem is, jobban tetszik így.
-
gyuromoj
veterán
válasz
kovacsmi_74 #114704 üzenetére
Értem, akkor nem para.
Hozzáadom újra és kész, úgy is van egy plusz szám amit szintén egyeztetni kell, így már ott nem fogok meglepődni ha ez lesz.
Köszi az infót. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #113952 üzenetére
pedig vót...
Nem rossz a telefonszám.
-
Nordik
őstag
válasz
kovacsmi_74 #113952 üzenetére
Ez lesz a move xs helyett? Mert eddig nem így volt. Vagy ez teljesen más opció?
-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #113581 üzenetére
A ma 20 órától használható videotéka anyagokat se hagyjuk ki. Nem mind, de nem is kevés.
-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #113577 üzenetére
A honlapon ennél is több van.
-
St3ven
addikt
válasz
kovacsmi_74 #113538 üzenetére
Úgy, bizony!
"A határozott idejű szerződés lejáratát követően, valamint az Előfizető általi egyenlegfeltöltéssel a szerződés megszűnik. Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatások esetében az Előfizető általi egyenlegfeltöltés új határozott idejű szerződés ráutaló magatartással történő megkötésének minősül. Az Előfizető általi egyenlegfel-töltéssel az előző határozott idejű szerződés megszűnik, azzal, hogy az Előfizető hívószáma változatlan marad. Ebben az esetben és az előre fizetett szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a Szolgáltató az Előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt díjat az új Domino előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja."
-
bexinho23
őstag
válasz
kovacsmi_74 #113482 üzenetére
Nem, de köszönöm a tippet, megpróbálom hétvégén. Sajnos nincs kéznél a telefon.
-
bexinho23
őstag
válasz
kovacsmi_74 #113434 üzenetére
Rendben, mindenkepp megosztom, ha sikerül.
A 1777-t pedig megprobalom, koszonom a tippet.Tompika
Nem tudom hogy mukodik az sms ki-bekapcsolas. Utananezek. -
totron
addikt
válasz
kovacsmi_74 #113435 üzenetére
Érdemes még azt hozzá venni, hogy ha egy ilyen opció függésben van, szüneteltetve - elegendő egyenleg hiányában - akkor a hangmenüben nem jelenik meg a felfüggesztett menüpontban, csak az általad is említett, aktív menüben, értelemszerűen mikor már aktív. Félrevezető lehet passzív időszakban ez is. Legalábbis az utóbbi időben én az én csomagomra ezt tapasztaltam.
-
bexinho23
őstag
válasz
kovacsmi_74 #113432 üzenetére
Domino 5 cosmagban volt az illeto, maraton 3.5-et aktivalta mindig. Aztan elmondasa szerint veletlen valasztotta ki ezt az opciot. Ma attettem domino fix csomagba egyenlegfeltoltes elott, igy egy ket funkcio is hozzaadodott a korabbiakhoz (pl domino most). A masodik kepeden lathato inaktiv szolgaltatas szinten ilyen formaban volt az illeto webes profiljaban. Egyszeruen nem ertem. Neten kozben talaltam 1-2 hozzaszolot, aki szinten ilyen problemaval kuzd, de megoldas mar nem jott hozza. Megprobalom majd megegyszer a 1414et.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #113426 üzenetére
Nekem is 2021. 06.29-et ír ki, ha feltölteném 15 ezerrel - Telekom app.
Nem mondom biztosra, de mintha a bankautomata 488 napot írt volna ki rendelkezésre állási időnek. -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #113313 üzenetére
Akkor mar nem kerdojel az eliras?
Mondjuk, dokaknak meg az sms lehetosege is jol jon... -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #113311 üzenetére
Nocsak... Ez a dd60 kifejezetten jol hangzik.
-
viktorhu
veterán
válasz
kovacsmi_74 #113102 üzenetére
Nem kell hallgatni, az a baj, hogy beszélgetni próbáltok vele.
- Hiba.
- Jól értem, hogy hibát szeretne bejelenteni?
- Igen.Utána kapcsolja az illetékest. Sokkal gyorsabb a menürendszernél.
-
válasz
kovacsmi_74 #113082 üzenetére
Nem semmi csávó vagyok akkor tényleg, be kell ismernem.
Na de nem piszkálom most, úgyis hamar újra aktiválós lesz a Domino Most, majd mellé veszem ezt is, hogy a jövőben együtt aktiválhassam majd őket havonta.
-
válasz
kovacsmi_74 #112902 üzenetére
Így van.
Én már évek óta weboldalon/app-on keresztül töltök különböző feltöltőkártyákat a bónuszok miatt és csak pár hónapja vettem tudomást erről az SMS-es bónusz aktiválásról.
Azért amikor megtudtam, aktiváltam magamnak, ha már nem kerül semmibe. 🙂 -
adolfo01
tag
válasz
kovacsmi_74 #112694 üzenetére
Lehet ez is,de nalam egyáltalán semmi sem törtenik,jeleztem egy hibat ami nekem az,de a szolgáltatónak nem biztos ,hogy érdeke ezt mielőbb megszüntetni,mert nem úgy veszem észrre ,hogy ráálltak volna a törtenetre.Ezért kell a nyilvánosság es a tapasztalatok megosztása,akár ezen a szinten!Tudatos fogyasztói magatartás ez,semmi több!
-
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74 #112688 üzenetére
Így van, előzményekben idáig nem mentem el.
Akkor ez nem technikai net probléma lesz, ha már most is Maratont használ. -
adolfo01
tag
válasz
kovacsmi_74 #112688 üzenetére
Szia.
Igen eddig 4 GB Maraton net csomagom volt és még van belőle.Nekem több mint egy evig eleg 4 GB.
Domino fix tarifacsomagom van!
Azt is tudom,hogy most már 3,5 GB Maraton net a max csomag.Csak teszteltem a 400 MB Maraton csomagot,higy rendelhető-e de nem!Ez a bajom,hogy valamilyen oknal fogva nem rendelhető online!
Lehet,hogy direkt módon igen,de én azt gondolom,hogy online is kellene ennek működnie,és ezt vegigviszem....csak tetten erhető az,hogy a szolgaltató arra az ügyfelekre helyezi a hangsúlyt aki havi szinten több profitot termel neki.Ez logikus es tény,de én szeretem az ilyen kihívásokat es ennek a végére járok!
Második sim kártyaként 3500 Ft ért honapokig el vagyok nettel es percekkel.Az adott 80 percből meg bőven van 55 percem.Egy ev alatt 25 perc ,ezt nem igazan szereti a telekom.De nekem ingyen beszélni másik szolgáltatónál sokkal jobb! -
adolfo01
tag
válasz
kovacsmi_74 #112660 üzenetére
Szia.
Semmi más szolgáltatásom nincs és nem is lesz.
Másodlagos sim kártya ez kizarólag netezésre,főleg vidéken ahol nincs digi net!
Lehet pont azért szivatnak mert nem termelek nekik túl sok profitot.
De most írásban kértem magyarázatot,hogy miért nem rendelhetem meg a publikus Maraton adatcsomagot.Még nem jött válasz.
A Telekom webes felületen ha belépek vannak Maraton adatcsomagok,ott kiválasztottam a 400 MB -os csomagot es aktív is lett,de nem vonta le az 1000 Ft-ot az egyenlegemből és hozzá sem adódott az adatmennyiség a meglevőhöz,tehát semmi sem történt.Csak jelzi,hogy aktív a 400 MB -os csomag,de semmi több!Már 2 napja nem reagáltak a megkeresésemre,de kivárom a választ,utánna majd meglátom mi legyen.Egy biztos ez már szándékos a reszükről!
Szerintem itt umbulda van!
-
snooze
veterán
válasz
kovacsmi_74 #112563 üzenetére
köszönöm nagy nehezen megtaláltam..😀😀
-
thomas77
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111980 üzenetére
A digis kártyámmal is olyan 1-2GB-ot használok el havonta, szóval ez annyira nem érint engem.
De tesztelni nagyon jó ez a telekomos megoldás. Jól látszik a Telekom előnye a nagyobb frekvenciakészlet miatt. -
greggae
tag
válasz
kovacsmi_74 #111924 üzenetére
Köszönöm. Valóban, képeket nem szoktam olvasni. A képen lévő link persze egész más információkhoz visz, de ezen nem csodálkozunk.
9. melléklet [link] sorszám: 66.
Karácsonyi díjmentes percek Domino ügyfeleknekDíjmentesen lebeszélhető 50 perc, mely alapdíjas Telekom mobil és vezetékes számok hívására használható fel belföldön az aktiválásról számítva az akcióban meghatározott időtartam belül.
Az akció kizárólag SMS-ben, az akció időtartama alatt legfeljebb egy alkalommal aktiválható a 1414 telefonszámra küldött +KARACSONY üzenettel.
A díjmentes percek az aktiválástól számítva legkésőbb 2020. január 1. napján 23:59:59-ig használhatók fel. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111667 üzenetére
Így került be a topikba...
(amire válaszoltam)Keresgéltem mi van erről, csak az ÁSZF 9-es melléklet (Akciók) utolsó pontja említi.
-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111747 üzenetére
A törlés nekem onnan se. Pedig kellene, mert az elsődleges számon nem lehet semmilyen hálózati funkciót beállítani, és ezt az egyet tudták 1 hónap alatt kitökölni.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111709 üzenetére
Már lekéstem...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111700 üzenetére
Szia!
Mivel én is tegnap kapcsoltam be a szerdai ingyenes 1 GB-t, ugyanígy jártam...
-
Víz Elek
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111702 üzenetére
-
JDMKid
tag
válasz
szerencsére most sem kellett csalódni.
a dominósok szemét kiszúrják azzal, hogy vehetnek maguknak extra netet... -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #111665 üzenetére
De nem erted, h nekem nincs ilyen???
Hanyszor mondjam meg el?... -
Zeki
nagyúr
válasz
Az asszony Dominóval van a Magenta 1-ben, neki is feljött az ünnepi minden korlátlan 30 napra opció. Szóval buli.
-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111665 üzenetére
Ez nekem a lenyitottnak tűnik.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #111650 üzenetére
De pont ezt mondom, h nekem sehol sincs ilyen. Most mar nem tok kepet csinalni, de nekem csak az elso par szo latszik, es soha sehol smi tobb. Regen megnyitotta az appot, de ugy, h latszott az app elott a hirdetes, es kulon ki kellett loni. Aztan vmelyik frissitessel ez elmult, azota csak egy csik.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #111650 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #111635 üzenetére
Na, ez neked hol jelent meg, mert nekem az app kuld egy ertesitest, ami zart telon is megjelenik, ugye, de aztan hiaba kattintok, csak siman az appot nyitja meg, az ilyen ertesiteseknek hult helye se, sose tudom elolvasni, nincs ilyen kepem, ahogy pedig logikus lenne, neked hol???
-
JDMKid
tag
válasz
Vajon mi lesz az extra meglepi?
korlátlan net 1 hónapra mint a magentásoknak? felőlem a korlátlan beszélgetést akár el is hagyhatják mellőle.
-
válasz
kovacsmi_74 #111641 üzenetére
Nagyon sok meló folyik a háttérben,míg megkapod a jól megérdemelt virgácsaidat.
-
válasz
Engem ne keverj bele!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #111568 üzenetére
De akkor miért 12.01-től hirdetik ha aznap nem elérhető, érthetetlen
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #111563 üzenetére
nekem sehol nincs ilyen, pedig magenta1-ben vagyok
-
Tompika777
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111561 üzenetére
Gondolom majd egy frissítéssel kivezetik, vagy leviszik az árát
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #111558 üzenetére
Akkor mar inkabb az elsonek.
Ezek szt az app nem figyeli, h dominos v elofizus vagy? -
greggae
tag
válasz
kovacsmi_74 #111390 üzenetére
A *102# működik nálam androidos telefonon is. A 4-es verziójún nem is működik a Telekom appja már, úgyhogy örvendek, hogy ott nem is ajánlgatja. Azon a telefonon is működik az ussd, amelyiken időnként működik az app, csak ott rögtön jön az sms (ma), hogy nov. 18-ától megszűnik a *102#.
Annyiban visszafejlődött a szolgáltatás, hogy a dátumot tagolatlanul írja (éééhhnn). És nem jelzi külön az univerzális egyenleget (ami évek óta ugyanannyi volt).
-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111390 üzenetére
Tegnap este kipróbáltam két számon is, mind a kettőn működött okostelefonnal, viszont egy percen belül küldték a megszűnésről szóló SMS-t. Ma szintén működik, és az SMS újra megjött, de most legalább egy negyedórával később.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #111421 üzenetére
A sima, szerzodesszerintieket igen, azokat reszletezi itt is. De mi van az akciokkal, opciokkal? Azokra mi ervenyes? Mert azt nem irja itt sem. Mert pl korabban a most egyaltalan nem elt kulfoldon, es meg most is csak reszben.
-
cocka
veterán
válasz
kovacsmi_74 #111280 üzenetére
Köszi ezt tudom. Előtted már írta valaki, hogy eltörölték a korlátot, tehát elvileg max.-on jöhet mindenkinek.
-
StLui
veterán
válasz
kovacsmi_74 #111247 üzenetére
én is csak appon keresztül szoktam feltölteni utóbbi időben, de akkor ezért nem látom a régebbieket
-
thomas77
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111149 üzenetére
Ha kimaxolja az ember az opciót, akkor 350%-kal drágább, mint a korábbi opció.
Vajon mi indokolja ezt az áremelkedést? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #111102 üzenetére
Már lehet hetvenkedni...
Kora du. megjelent az appban, de sms-ben is bekapcsolható. (A napi díj elírás.)
-
törölt tag
válasz
Nalam nincs ilyen 70es, napi korlatlan van 490ert.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Szuper. Bezzeg megújuló csomagot még mindig nem sikerült varázsolni.
Szerintem ezzel akarják ösztönözni az előfizetőket, hogy váltsanak havi díjasra.
-
válasz
Az jó, szépen lépésenként tolják fel az árakat...... túl jó volt ez a 300/7 opció. 6,4 ft lesz 2 ft/perc helyett.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #110885 üzenetére
A 2 GB mellé még a feltöltési bónusz 500 MB (havonta úgyis kell min. 3000 Ft feltöltés a 2700 Ft miatt, de csak appból feltöltve jár), plusz szerdánként a Domino Day kedvezményekkel újabb net. Már meg is van a kívánt adatmennyiség. Az 50 perc pedig bármely irányba jó (belföldön) ha jól látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest