- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
válasz
tsteve #89611 üzenetére
Ok.
Tavasszal párhuzamosan két kártyán rendeltem a 100Ft/20perc opciót és a 9Ft minden irányba opciót. Nyolc hétig játszogattam így, mindig 100Ft/20perc jött hálón belüli híváshoz az egyik kártyán és 135Ft/15perc a másikon, többi irányba. Kíváncsi voltam, hogy mennyire jön ki a hálón belüli és a többi irányba havonta. Végeredményben egy hónapra vetítve 940 Ft-ért kaptam 80 percet hálón belül és 60 percet más irányba, igaz heti adagolásban.
-
vpanangin
senior tag
-
vpanangin
senior tag
válasz
tsteve #89597 üzenetére
" a többiek még a fasorban sincsenek ehhez képest a hálón belüli árakkal... "
Azért feltöltős szegmensben a Telenor 100 forintért 20 perc hálón belül 7 napra, alatta van a T- Mobile 9 forintos hálón belüli percdíjának. Nem?
És ez nem emelkedik valami algoritmus szerint. Tehát ezt akár hányszor rendeled meg egymás után, ez 7 napra 20 perc 100 forintért. Ha egy nap alatt lebeszéled, újra rendelheted ugyanezekkel a kondíciókkal.
És ha aznap például többet beszélsz hálón belül, megrendelheted a "napi korlátlan beszédet hálón belül 250Ft-ért".
-
norbiv8
tag
válasz
tsteve #89556 üzenetére
Biztos azért tették a weboldalról teljesen elérhetetlenné a Maraton opciók rendelését, mert olyan brutál jó csomag fog jönni. Ne bánkódjanak az emberek, hogy pont most rendeltek 4 gigát négyezeré...
Nálam nagyon betalálnának egy (akár sebességben valamelyest csökkentett) olcsó korlátlan nettel. A telefonálás nem érdekel, elérhető legyek (ezért nem jó a csak adat kártya). -
vizslakutya
senior tag
-
Tompo92
senior tag
válasz
tsteve #89011 üzenetére
Nemrég kezdtem el használni az alkalmazást de olyan értelmetlen dolgokat írkál az egesz..
Nem tudtam kiigazodni pl azon hogy az időszakhoz annyi volt írva hogy "1"..de mi 1? 1 nap? 1 hét? 1 alkalom? 1 hónap? 1 kismacska? Bújtam a netet hogy most megvegyem e mert ha 1 nap akkor nem kell.. egyedül itt irtátok le hogy mi is a helyzet..borzalmasA lényeg ,hogy a domino net 4MB on filózok, ami 4GB adatmenyiséget tartalmaz(már ez is félrevezető az alkalmazásban hgy Domino NET 4MB) miért MB? Ha GB ot tartalmaz na mind1 nem pörgök rajta tovább mert csak felb@sz.. szóval
Domino net 4Mb (GB) csomagban lekorlátozás után is van 32kbps adatforgalmam fordulopontig vagy kikapcsolják?
-
HoTaZo
addikt
válasz
tsteve #88612 üzenetére
Kicsit le vagyok lombozódva.
Ma bent voltam a T helyi boltjában, mert éppen nem volt senki.
Rákérdeztem a korlátlan mobilnetre. Hát, olyan csomag nincs.
Sőt, akár 1Gb, 5GB vagy akár 30GB-ra is váltok, nagyon kell figyelnem, hogy annak legalább a felét idehaza használjam el, mert különben kiszámlázzák. 4 hónapra visszamenőleg nézik s, ha az derül ki, hogy főként külföldön használom, akkor jön a + számla. Egyelőre OK, mert az elmúlt hónapokban csak itthon voltam, de ha kint vagyok valahol, akkor pár hónap múlva érdemesebb lesz más ország kártyáját megvennem. -
[P]laci
senior tag
válasz
tsteve #88376 üzenetére
akkor csinál sim-only NET 4 GB-os csomagot magának magánszemélyként, amikor akar (akár be is sétálhat ahogy én valamelyik official T-Pontba és problem solved 10 perc alatt)... nekem is volt már (NET 30 GB is), biztos hallucináltam a számlát, meg a Telekom szolgáltatást a mobil hotspotomba.
-
bb.bocs
őstag
válasz
tsteve #88241 üzenetére
hát köszi...de itt sem ipv4 cimet nem találtam mikor már megnéztem ...
a hálózatot látja, de a beállítások miatt nem tud csatlakozni. itt meg találjam ki melyik is kéne nekem. és az ipv4 szám hoz kell irnom valamit. most 80az irttam, deirtam már 8080at is úgy sem jó, irtam feljebb internet.telekomot mindent... külföldi oldalon még olyat is találtam hogy t-mobile és felhasználónév jelszót is hogy t-mobile és jelszónak tm de ezek gondolom nem magyar szolgáltatáshoz vannak.
nem tudom mi lehet. morcos lennék ha megvettem a cuccot, kifüggetlenítettem 1500ért, és még be sem lehet állítani -
válasz
tsteve #88132 üzenetére
Megszokásból úgy fogalmaztak szerintem
A táblázatban is per jellel ott van. Telekomnál már az ászf sem tökéletes,
attól független vitás helyzetekben lehet rá hivatkozni.Szerk.: Kivéve Mobil S esetén, amit írtál is.(#88134) tsteve: Tippre a magyarországi számokat érti belföldi alatt, de amúgy ja, igazán érdekes szöveg
-
radio100jozs
őstag
válasz
tsteve #87556 üzenetére
Nem kell bonyolítani, nekem van egy Francia feltöltős kártyám is, azon húgomék ingyen hívnak (nekik Francia belföldi, ingyenes, nekem meg a fogadás már ingyenes), míg ha őket hívom, akkor meg EU roaming tarifa, ami 1/3 annyi, mint ha itthon mobilról hívnám a Francia nemzetközi hívásdíjon, ja és nincs ez a 4 hónap marhaság figyelés, hogy hol használod a kártyát, nincs többletdíj EU roamingban.
-
Carline
őstag
válasz
tsteve #87518 üzenetére
Nagyon OFF
Tsteve te már napok óta szürkített avatarral jelensz meg, rá is kattintottam a nevedre, hogy mi lehet az és látom még egy hétig felfüggesztették a hozzászólási jogodat.
De ahogy elnézem a topikot itt is meg pl. telenoréban is vígan írkálod az új hozzászólásokat.
Ez milyen feature? Vagy hogy működik? -
Tomikaa.
tag
válasz
tsteve #87443 üzenetére
Felhasználhatók külföldön is, ha a magyar határ közelében vagy (5-10 km) és elérhető a magyar hálózat.
-------------------------
Ha egy Telekom üzletben ki akarom cseréltetni a SIM kártyát 4G képesre, elkérik a régit? Ollóval levágtam nagyjából microSIM méretűre és lehet, hogy az rongálásnak számít, ami 4500 Ft.
-------------------------
Ha a Telekom weboldalán egy regisztrált számra csinálok adategyeztetést, utána miért választja le azt a számot a fiókomról? Ha meg vissza akarom tenni, "a felhasználó felfüggesztésre került" üzenetek miatt csak többedszerre sikerül. Amúgy 2-szer kellett adategyeztetnem. -
Zeki
nagyúr
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
tsteve #87300 üzenetére
éppen a legnagyobb feltöltős ügyfélkörrel rendelkező Magyar Telekom tűnik a leginkább optimistának: "Eddig nem tapasztaltunk a folyamatokban torlódást, azt érzékeljük, hogy időarányosan jól haladunk,
Na, majd mikor június vége felé megindul az áradat, és leültetik a weboldalukat, meg egymást tapossák az emberek az üzletekben, akkor fognak csodálkozni
-
-
tsteve
senior tag
válasz
tsteve #87229 üzenetére
legegyszerűbben ugy lehet megerteni a helyzetet hogy ha külföldön vagy, akkor minden eu irányú hívás "belföldi"-nek számít jún. 15. után már... hogy a keretek is érvényesek-e ilyenkor minden irányba, az már jogászkodás kérdése csak.. bizonyos szolgáltatók esetén igen, azok is használhatók külföldön, nem hazafelé irányuló hivásokra is...
-
törölt tag
válasz
tsteve #87150 üzenetére
"én nem tudok olaszul"
Csak tudnám, akkor miért oktatsz olyat, aki tud"akkor viszont csak böngészési opció...adatcsomagnak hívni túlzás"
Hát nem: arra használod amire akarod. Ne vonj messzemenő következtetést abból, hogy milyen fantázianévvel illetnek egy csomagot.
A logikád alapján, ha egy olasz feltéved a magyar mobilszolgáltatók oldalára, akkor az lenne a megállapítása, hogy:
1. a telenor klikkje, csak "klikkelésre" használható
2. a telekom maratonja, pedig csak futás közbeni biometrikus adatok továbbítására -
azigazimoris
aktív tag
válasz
tsteve #87124 üzenetére
Ok. Ez egy csodás telekomos írás, amikor az Ászf-et sem tudják egyértelműen megfogalmazni ...
Most gariztattam egy 2015 05 havi LG-t.
Ami a linkelt leírás szerint lehetetlen ...
Mindamellett a Huawei minden telójára 2 év gyártói gari jár a honlapjuk szerint. Meg ugye van, amire 3. És ettől a Telekom nem szabhat rövidebb jótállási időt.
Simán be kell ballagni és ennyi. Meg fogják csinálni gariba -
k-adi
nagyúr
válasz
tsteve #87093 üzenetére
a legtöbb Domino díjcsomag alapesetben semmilyen adatkeretet nem tartalmaz
Tehát akkor a fix-hez tartozó technikai net (ami alapból van ugye...ugye...
) lehetne roaming kompatibilis is...és ha hozzáveszünk pl. maratont akkor végülis ez lehetne egy kiskapu...de tudjuk úgyse lesz
Kíváncsi vagyok mit lép erre a Telekom. Most már egyre többen b@sztatják őket, plusz a másik 2 cégnek is van opcioi
-
tabaga
tag
válasz
tsteve #87094 üzenetére
A díszes csapat (MET és Telekom). Eladósodottság növekedése (mondjuk ez az adopajzs miatt részben hasznos) csökkenő profit pálya. Komoly kilátások. És akkor még olyan halva született ötletek is, mint a Telekom az energia szektorban. Talán a MET modelljét ha alkalmazzák, akkor m g sikerülhetett is volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged