- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sarkanyolo2 #34995 üzenetére
Most pl. ez az új Alcatel Domino-ban nem tűnik rossz ajánlatnak (12847,-). Már persze akkor, ha valaki szereti azt a kategóriát...
-
Akve
tag
válasz
sarkanyolo2 #34995 üzenetére
Sziasztok!
A dokumentumok lekérése, illetve olvasása engem is érdekelne. Nálam is bad gatewayt ír a Telekom oldala.
Köszi -
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2 #34864 üzenetére
Most rendeltem még valamit... akciósan. Ha majd státusz váltás lesz akkor beírom
Nem kiabálom el!
-
lord.lakli
őstag
válasz
sarkanyolo2 #34745 üzenetére
Egyszer volt Budán kutyavásár, egyszer volt kishazánkban SD kártya vásár
-
jurijkot
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #34415 üzenetére
Bocs ha tolakodó akérdés de hol lehet ilyen kuponhoz hozzájutni?
-
válasz
sarkanyolo2 #34688 üzenetére
Copy paste. Szóról szóra ugyan ezt leveleztem le vele. Szinén Noémi...
Lehet bepróbálom még, hátha jóváírják. De szinte biztos, hogy nem működik már majd, mivel jóvá kell hagynia valakinek.
Egyébként azaz érdekes, hogy már a havidíjas telefonoknál sem látszik a kuponbeváltás, viszont a tartozékoknál még mindig, de nem fogadja el a kódot..
-
adequate_cou
senior tag
válasz
No igen, de nem a szabályoknak megfelelően használod nem fogják jóvá írni.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
-
lord.lakli
őstag
válasz
sarkanyolo2 #34686 üzenetére
Bocsi, figyelmetlen voltam. Köszi.
-
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2 #34538 üzenetére
Már két státusz változás volt.... meglátjk!
jováhagyás alatt.. szállításra várás most szállítás alatt,. -
raziel01
veterán
válasz
sarkanyolo2 #34277 üzenetére
Bárki betudja persze.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #34039 üzenetére
Ez olyan kb. mintha Harry Potteres telefont árulnának:
[link] -
cigam
titán
válasz
sarkanyolo2 #32373 üzenetére
Ez most komoly, hogy egy nepper oldalról idézel?
Azért olvasd el ezt is:Milyen esetekben vállalják egy készülék hálózati függetlenítését?
+Az alap, hogy a készülék ára ki van fizetve. Nem is értem hogyan jut vkinek az eszébe függetlenítetni, hogy nem is az övé(teljesen).
-
cigam
titán
válasz
sarkanyolo2 #32371 üzenetére
Nem a készülék SL-re válalt hűséget, hanem a tarifacsomagra. Azt nem szüntetni meg, csak az SL-t. Miért kéne ettől bármit visszafizetni?
-
D@ve89
tag
válasz
sarkanyolo2 #32364 üzenetére
Valamennyi igazság van benne: LTE-n nincs hagyományos hívásindítás és fogadás, helyette az történik, hogy ha hívnak téged, vagy te hívsz valakit, lemegy 3G-re a telefonod, majd ezután épül fel a hívás. (Az más kérdés, hogy az Iphone-ok néha elég érdekesen kezelik ezt a váltást, néha el tudják húzni, vagy nem megy végbe rendesen...)
-
bostone
addikt
válasz
sarkanyolo2 #32001 üzenetére
Az okostelefonok igény szerint testreszabhatóak, ha nem tetszik a felület irány a play és letölt egy számára megfelelő launcher-t. Több készülékem is volt, de mindegyiken Novát használtam, nekem csak a vas kellett, ami meghajtja a rendszert, hiába kínált egyedi megoldásokat a gyártó.
-
bostone
addikt
válasz
sarkanyolo2 #31996 üzenetére
A kinézett cuccra többen panaszkodtak, hogy nem igazán azt nyújtja, amit vártak tőle. Nokia, Htc, Samsung, Sony, Lg ezek a gyártók elég jó készülékeket tesznek le a csúcskategóriában, bármelyik jó válsztás lehet. Az igényeket kellene inkább felmérni, pl méret.
-
erdoke
titán
válasz
sarkanyolo2 #31996 üzenetére
Szerintem az iOS az, amit a legkevésbé kell ismerni, a legegyszerűbb a nulláról megérteni a működését. Mondjuk 5+ óra beszélgetéshez nem árt egy külső akksi a táskába, vagy egy akkumulátoros kabát, szóval az is lehet, hogy egy hagyományos telefon jobb választás. Pl. az új Nokia 515, csak kérdés, mikorra kerül be a T-hez...
-
erdoke
titán
válasz
sarkanyolo2 #31985 üzenetére
OS-től és preferált mérettől is függ egy esetleges ajánlás. Nekem telefon vonalon az iPhone méretén túl nincs igényem. Esetleg ha tud még egy hónapot várni (tökölni) a választással, az iPhone 5S hosszabb távra jó választás lehet.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
sarkanyolo2 #30158 üzenetére
Igen ezt én is megtaláltam közben
, meg korábbról is így emlékeztem. Az elmélet szép és jó. Csak a gyakorlat is érdekelne, ha esetleg másnak már volt hasonló élményben része.
-
1430
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #30092 üzenetére
Majdnem. Igazából amit írsz, az rendben van, de nem válasz Monolith kérdésére.
Bár a pontgyűjtés egyetlen szabály mentén zajlik, a pontok összegzése két módon történik. Addig gondolom mindenki érti, hogy minden hónapban gyűjt pontokat. Nevezzük ezt most "technikai" pontszámnak. Ezt mindenki gyűjti, az is, aki nincs még arany vagy platina szinten.
Ezekből a havi technikai pontokból az utolsó 6 havit mindig összeadja a rendszer, így jön ki a 6 havi pontszám. Az új pontok kikalkulálása és ezáltal a 6 havi pontok újraszámolása minden hónap 10. napja körül van. Talán nem nehéz belátni, hogy ha bejön egy új hónap pontszáma, a féléves mozgóátlag miatt kiesik egy régebbi (immár 7.) hónap pontszáma.
Mivel mostanra a júliusi vizsgálat is lefutott, megvannak a júniusi forgalom és számla alapján gyűjtött pontok, ez jelenleg az 1. havi. Innen visszaszámolva megállapítható, hogy most a januári forgalom és számlaösszeg (amit februárban kalkulált ki a rendszer) az utolsó, azaz a 6. hónap, aminek az eredménye benne van abban a 331 pontban, amit Monolith-nál összegzett a rendszer. Bár ez csak 9 pontra van attól a 340 pontos határtól, ami az arany szinthez szükséges, valójában nem 9 pontot kell gyűjteni, hiszen ki fog esni a januári pontszám is. Tehát a rendszer annyira intelligens, hogy ehhez a 9 hiányzó ponthoz hozzáadja a januári (hamarosan kieső) pontokat, és ennek összege Monolith esetében 72 (ezek szerint a januári hónapra 61 pontot kapott). Vagyis ha Monolith a következő (augusztus 10. körüli) vizsgálaton csak 60 pontot kap, miközben 61-et veszít, a hathavi pontszáma 330-ra csökken, tehát még távolabb kerül az arany szinttől.
Monolith
Na most ha tényleg jó vagy matekból, akkor számold ki, hogy mit kell tenned ahhoz júliusban, hogy augusztus 10-én legalább 72 pontot adjon neked a rendszer.Egy kis segítség a pontgyűjtéshez. Mivel a honlap ezt nem igazán emeli ki (csak hivatkozik a szabályzatra), jelzem, hogy a fogadott hívásokba nem tartoznak bele a Telekom mobil irányából fogadott hívások, illetve a számlaösszegből nem veszik figyelembe a harmadik feles forgalmat (emeltdíjas, adományvonal, mobilvásárlás). A "legkönnyebben" a számlaforgalommal lehetsz hatással, vagyis ha 60 pontot alapból össze tudsz hozni, akkor nettó 1000 Ft-tal emeld a kimenő forgalmad (ez lehet szolgáltatás, pl. adatcsomag is), és kapsz +20 pontot.
Ha augusztus 10-én összejön a legalább 340 hathavi pontszám*, akkor szeptember 1-től lépsz arany szintre. Ha ez megtörténik, a későbbi vizsgálatokon kapott technikai pontszámot beváltható pont formájában is megkapod, ezekre a pontokra vonatkozik a 24 hónapos elévülési szabály, amiről sarkanyolo2 is írt.
Ami a részletfizetést illeti, az előrehozott készülékváltás (21/24 hónap hűség esetén) minimum arany szinthez kötött, és ilyenkor részletfizetés is lehetséges. Egyéb esetben, tehát ha nincs (letelt) a hűség (vagy kevesebb, mint 30 nap van hátra), akkor arany szint nélkül is lehet készüléket venni, de WebShop-on (10% kedvezményért) csak egy összegben, és egy arany szintű ügyfélhez képest pár ezer Ft-tal drágábban.
*Abba már nem megyek bele, hogy ez volt az első vizsgálat, mikor ténylegesen 340 pont kellett az arany szinthez, mivel ennek most már nincs jelentősége (tavaly még 360 pont volt a határ, ami 6 hónapon át fokozatosan csökkent le).
-
válasz
sarkanyolo2 #29196 üzenetére
szia,
nincs olyan domino ajándékod, hogy 100 megabyte ingyen? például webshop rendelésnél adott.
mert akkor 10 * 10 megabyte pénz nélkül is megy, illetve ameddig van mellette valamennyi egyenleg a kártyán. -
Zolik
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #28794 üzenetére
Már leírtam ez marhára nem érdekel, de még írjátok le 10x, hogy a t-nél milyen olcsók dominóba a telefonok, hátha nem látta még senki
De én is leírom még 1x, cégnek t-s előfizetése van, lehetne váltani XL-re, új telóval. De 127-ért nem veszek telefont. Ezért dühít hogy Vodánál ugyan abban meg 42ezer. -
djculture
félisten
válasz
sarkanyolo2 #28090 üzenetére
Többet nem is nagyon ér, 40ezerért lehet venni függetlenül ezer meg egy boltban 1 hete. Még újdonság lesz 30k is függetlenül nyár végén.
-
válasz
sarkanyolo2 #28003 üzenetére
akár a moddolt firmware miatt is lehet - néha egy eltérő tárcsázó is elég, és már nem úgy működnek a kódok -, nekem xperia z és gyári (szolgáltatós) 4.1.2 alatt a leírás szerint megy, de a lényeg, hogy nálad is elfogadta, ha más módon is.
sokan panaszkodnak például, hogy moddolt firmware, vagy módosított tárcsázó alatt nem működik például a teljes nullázás kódja. (*2767*3855# - samsung) -
n00n
őstag
válasz
sarkanyolo2 #28003 üzenetére
Ez milyen oprendszer? Windows Phone 7 v. 8?
-
válasz
sarkanyolo2 #27994 üzenetére
pedig a # a parancs lezárása, régebbi telefonoknál még külön hívásindítás sem feltétlenül kellett, elég volt a # lenyomása, de az új rendszerek alatt, sajnos sok régi kód nem is működik már.
-
válasz
sarkanyolo2 #27930 üzenetére
szia,
igaz, régen használtam utoljára, de próbáld meg az alábbi kóddal;
**61*telefonszám*11*másodperc# (hívásindítás)
másodperc = 5 és 30 közötti érték, teszteld a maximális 30 másodperces értékkel. -
Melack
veterán
válasz
sarkanyolo2 #27799 üzenetére
Alapra már állítottuk a telót, másik akksival is képes 4-5 óra alatt csontra merülni - ha már van, akkor kihasználjuk.
Én nem tudom, már most mi van vele - de amint nem lesz Mini, tuti telefonál párom. (A többi nem érdekel - ha ilyen van, akkor kihasználjuk a lehetőséget) -
Melack
veterán
válasz
sarkanyolo2 #27794 üzenetére
1, Ok, ez természetes.
2, Akkor az most cca 40.000 Ft lenne - ergó meg kell várni, míg a T már nem forgalmazza a Minit, ha bármit szeretne lépni.
Köszönöm a választ! -
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2 #27781 üzenetére
Nem rossz telefon...
Ennyiért pláne.
-
törölt tag
válasz
sarkanyolo2 #27781 üzenetére
Huawei Ascend Y300 simmán megéri 36 ezret 2 magos procci,5 megapixeles kamera,4" kijelző más nyártó nem nagyon kinál egyiért ilyen telefont.
-
válasz
sarkanyolo2 #27544 üzenetére
Igen, ezelőtt ott volt ( még mikor csak netre fizettem elő ), de így, hogy díjcsomagot váltottam, amiben van net is, így már nem...
-
Hege1234
addikt
válasz
sarkanyolo2 #27513 üzenetére
kb 2-3 éve
de nálam úgy néz ki meghalt -
válasz
sarkanyolo2 #27253 üzenetére
nem a szakértőségen múlik, elég elolvasni a vonatkozó (törvényi...stb) szabályozást.
-
St3ven
addikt
válasz
sarkanyolo2 #27253 üzenetére
Jól írta kali fórumtárs, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint:
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
-
válasz
sarkanyolo2 #27249 üzenetére
vagy nem...
kell hozzá hiba, és nem elég csak mondani, reprodukálni kell, illetve ami még fontos; meghibásodás kell, hogy a rendeltetésszerű használatot akadályozza, tehát egy szépséghiba kevés!Slyer; próbáld meg, nincs veszíteni valód.
szervizes üzletbe vidd, és teszteljék le. -
sssent
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #27066 üzenetére
Már miért ne működhetne? Nekem még volt szerencsém analóg telefonvonalon hasítani az Internetet, az sem volt gyorsabb. Időtúllépésről jellemzően akkor beszélünk, ha a kliens egyáltalán nem válaszol x ideig. Itt nem erről van szó. Akkor lehet probléma, ha olyan szerverrel kommunikálna, aminél a kliens kérésének kiszolgálási idejére is van korlát (pl. Google App Engine), és ezt nem tudja konfigurálni.
Drótszamár: újabban viccesen 0kbit/sec-et adnak meg garantált sebességként, tehát elvileg azt csinálnak, amit akarnak. Velem előfordult már, hogy a csomagomba foglalt adatmennyiség ~10-szeresét forgalmaztam, és nem volt gond, de ettől még bármi lehet.
-
Drótszamár
őstag
válasz
sarkanyolo2 #27066 üzenetére
Átlag képméretre 45s elméleti idő jött ki. Saját webszerveren olyan timeout van amilyet én akarok.
Az lenne a lényeg, hogy le fognak tiltani ha "sok" adatot forgalmazok 32 k-val, vagy pedig nem?
ASZF-ben van erről szó? -
törölt tag
válasz
sarkanyolo2 #26670 üzenetére
Én kb. 5 percet használtam.
-
n00n
őstag
válasz
sarkanyolo2 #26548 üzenetére
Sajna itt úgy néz ki senki nem tudja a választ. Valamikor felhívom a T-t és ha kapok választ akkor megírom privátban.
-
Cipituning
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #26548 üzenetére
-
1430
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #26431 üzenetére
Ez "szándékos". Mikor pár évvel ezelőtt bevezették a 80-as T-Pontos számokat (és hivatalosan nincs is más számuk), a szervizek még elérhetőek voltak. Mivel a szám immár a szervizeseknél csörgött, viszont a sok hívás ellenére elenyésző volt a szervizzel kapcsolatos érdeklődés (mert mindenki készletinfót meg egyéb dolgokat akart), ezt is kivezették.
Induláskor amúgy volt is nagy "sírás", mert nem tudták az ügyfelek, hogy nem az üzlettel beszélnek, és annyit sikerült elérnem, hogy az akciók menüpont választása után bemondja az automata, hogy "kapcsoljuk telefonos ügyfélszolgálatunk Ön által választott menüpontját" (a kolléganő is fórumozott erre felé annak idején, aki a bemondást készítette).
Ügyfélnyomás hatására már több mint egy éve azt is sikerült elérni, hogy a telefonos ügyfélszolgálat is kiadjon T-Pont készletinfót, de ez is cseverből-vederbe, mert nem véletlenül szűnt meg anno ez a funkció (ezért van az, hogy darabszám nem adható ki, legfeljebb annyi, hogy ebben a pillanatban még van).
Várd az SMS-t az elkészülésről vagy írd meg facebookon az IMEI számot, aztán legfeljebb utána néznek (az IMEI számmal szerintem nem lehet így visszaélni, de ha nem szeretnéd így nyilvánosan kiadni, akkor legfeljebb My T-Mobile-on keresztül írd meg).meroly
Vagy változott a megállapodás vagy valami más logikus magyarázat van rá.
Például ha flottán belül ingyen beszélsz, annak jellemzően díja van. Szóval inkább az a fura, ha eddig nem fizettél érte. Mivel a Partner 3 díjcsomag egy általános megnevezés, ezért a részletekért érdeklődj telefonon vagy írásban. -
FRENK1988
veterán
válasz
sarkanyolo2 #26383 üzenetére
Na hát az én internetszolgáltatóm se tudom elérni
Na de visszatérve akkor vmi ismerősöd nem tudna benézni? -
FRENK1988
veterán
válasz
sarkanyolo2 #26381 üzenetére
Nem hívtad őket telefonon/nem mentél be személyesen érdeklődni?
-
FRENK1988
veterán
válasz
sarkanyolo2 #26379 üzenetére
asztalt püfölni
-
válasz
sarkanyolo2 #26137 üzenetére
Persze.
A biztosítónak mindenképpen.
Neked csak akkor, ha valami történik a készülékkel!
-
Beca1990
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #25963 üzenetére
azzigen. tehát ha most megrendelem akkor május végéig 490 Ft / hó? előfizus vagyok
-
szilard28
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #25913 üzenetére
van biztosítási díj és önrész is, vagyis nem olyan jó biznisz.
amúgy meg ez bűncselekmény. -
1430
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #25480 üzenetére
5 munkanapon belül aktiválják a kedvezményt az új Domino hívószámra. Ha ez letelt, és még most is a 30-as keret fogy, telefonálj be, hogy tetessék fel a kedvezményt.
polonic
Hivatalosan 60 napon belül.motoflug
Hűségidő alatt számlalemaradás esetén még mindig tilthatják. -
válasz
sarkanyolo2 #25480 üzenetére
Nagyon buta kérdés, de azt a számot használod, ugye amit a készülékhez adtak?
Mert arra aktiválják a 100 MB-ot. Meg mikor és milyen formában vetted át a telefont? (PPP, futár..?)
Mert elvileg akkor aktiválják, ha visszament feléjük, hogy Te átvetted a csomagot. Ha minden stimmel, hívd fel a 1430-at, ott biztos tudnak okosabbat mondani. -
1430
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #25460 üzenetére
A 100 MB-os keret külön van, az nem növeli a 30-ast, és nem is lehet külön lekérdezni, hogy hol tartasz. Alternatív megoldás, hogy míg tart a 100 MB-os keret, addig a 30 MB-os nem csökken. Ha elkezd csökkenni a 30-as keret, elfogyott a 100 MB-os.
biroatis
Igen, kapcsolattartótól érdeklődj (bár kisebb csomagokban nem jellemző, hogy van ilyen). Viszont a Go!Net-ek általában minden flottásra aktiválhatók (de önkiszolgáló tiltás miatt inkább ügyintézőn keresztül).dobobazsy
Go!NapiNet, ami az Eco díjcsomagoknál bennefoglalt szolgáltatás. Természetesen lecserélheted Go!Net S-re. -
válasz
sarkanyolo2 #25460 üzenetére
Kaptál SMS-t hogy aktiválták a 100MB online kedvezményt?
-
.bruszli.
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #25337 üzenetére
Igen.
-
Intel fan11
őstag
válasz
sarkanyolo2 #24872 üzenetére
mobilnetnél csak azt mutatja milyen net csomagom van azt h hány mega áll rendelkezésre azt nem találom!
-
luke.
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #24811 üzenetére
Nem kaptam föl magyarból mindig szar voltam, ez az igazság! Bár az utóbbi 5 évben javulgatok...
-
lupus_l
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #24664 üzenetére
A T-Mobile rendszere a ludas ilyenkor. Addig ne menj a Pick-Pack pontra, amíg azt nem látod, hogy a csomag átvehető.
"Az átvétel várható időpontja:" ilyen esetben tárgytalan - nekem az átvételi ponton mondták, hogy sokan mennek T-Mobile-os csomagért hamarabb, mert a webshopban azt írják, hogy ekkortól várhatóan átvehető... közben pedig csak attól a pillanattól, amikor sms/e-mail értesítést kapsz róla.
Amúgy meg a futáros várakozás kiküszöbölésére illetve a bankkártyás fizetés miatt megéri a Pick-Pack csomagátvételi lehetőség
-
b4sxe
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #24664 üzenetére
Pont ez az , hogy úgy van rendelve, nem házhoz jön
-
.bruszli.
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #24386 üzenetére
Ezek milyen online árak ?
-
1430
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #24385 üzenetére
A 10 év egyébként majdnem stimmel. Jelenleg legalábbis fél éven belül 360 pont kell az arany szinthez, vagyis havi átlag 60 pontot kell gyűjteni. Tehát ha minden betöltött év után havi 5 pontot gyűjt a hívószám, akkor 12 év után alapból megvan a havi 60 pont.
-
b4sxe
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #24370 üzenetére
Köszi, de hogy megy ez? Haverom több mint 10 éve ugyanazzal a kártyával telefonál , meg arra tölt pénzt, akkor most neki elvileg van egy csomó pontja? Vagy hogy lehet ezután érdeklődni ?
-
Llew
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #24285 üzenetére
igen, olyan üzletbe akarom vinni, ami szervízként is fel van tüntetve
-
spanyoll
addikt
válasz
sarkanyolo2 #24206 üzenetére
Köszi, csak mert azt mondta a csajszi a boltban, hogy ha a neten nincs, akkor hú országos hiány van, de hátha jön alapon nézzek be. Köszi a választ!
-
Huroq
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #23725 üzenetére
Persze. Az én fülesemet is azonnal cserélték volna, de nem volt épp raktáron.
(#23726) Soulfly842
Nekem szétesett két részre a fülesés nem vizsgálta senki, hogy rendeltetés szerüen használtam -e.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sarkanyolo2 #23725 üzenetére
Ha nem fizikai ráhatás eredményeként ment tönkre, hanem rendeltetésszerû használat során akkor igen..
-
djculture
félisten
válasz
sarkanyolo2 #23722 üzenetére
Teljes körű jótállás /12 hónap/: a készülékre és a készülékcsomagban lévő tartozékokra is kiterjed.
Korlátozott jótállás: csak a készülékre vonatkozik, annak tartozékaira nem.
Gari jegyen rajta van a jótállás megnevezése. -
kenny123
addikt
válasz
sarkanyolo2 #23150 üzenetére
mondjuk te?
-
Varszegig
veterán
válasz
sarkanyolo2 #23037 üzenetére
kb 43% kamat
-
DS39
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #22956 üzenetére
használható, de akkor nem tudsz GSM alapon telefonálni, sms-ezni.
-
Beca1990
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #22887 üzenetére
nem valószínű.
igyis veszik mint a cukrot... -
válasz
sarkanyolo2 #22798 üzenetére
Domino csomagot még mindig nem lehet átíratni, felhasználóként való rögzítésre van lehetőség.
(#22799) Vangelis:
Így van, ez is egy megoldás, csak van valamennyi átfutási ideje, míg "házon belülre" kerül az illető.
(#22811) attiati:
Tudtommal csak önállóan, új előfizetésként rendelhető az AK RelaxNet M.
-
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2 #22798 üzenetére
De dominónál nincs olyan, hogy bemegy valaki és kéri, hogy írják a nevére mert pl ezer éve Ő használja és anno csak vette valakitől.
Mintha nekem régebben írtak volna nevemre így domnio-t.De lehet tévedek.
-
djculture
félisten
válasz
sarkanyolo2 #22586 üzenetére
Jó de ha flottába van a szám akkor az is megy a levesbe ilyenkor. Meg ilyen céges előfizetéses számokat amúgy se szoktak ilyen könnyen csak úgy átíratni.
bianca3 Adventi naptáros akciók lesznek idén is ...
-
Soulfly842
addikt
válasz
sarkanyolo2 #22586 üzenetére
Egy szépséghiba van ezzel: itt havidíjas számról van szó, nem feltöltőkártyásról
-
válasz
sarkanyolo2 #22574 üzenetére
Én úgy emlékszem volt benne az is!
-
válasz
sarkanyolo2 #22347 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mennyi időközönként lehet dominós telefont venni, szerintem egy éven belül nem csak 1 engedélyezett. Vagy vegye meg most a bátyád Neked a telefont.
-
blueye
veterán
válasz
Gondolom nem a telefont
hanem a Dominó szerződést szeretnéd átíratni, azt nem lehet: 17577
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
6500 Ft, 1430 is my friend.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy meg lehet-e hatalmazni családtagot, hogy az teljeskörűen eljárhasson a telefon ügyintézést illetően:
Előre is köszi: sarkanyolo
-
bobooo
addikt
válasz
sarkanyolo2 #22277 üzenetére
-
unyadavid
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #22234 üzenetére
Szerintem nem valószínű, mivel tavalyi csúcsmodel és előbb kiveszik az árlistából, minthogy közép, majd alsó -kategória áron árulják. De ez csak az én véleményem.
-
válasz
sarkanyolo2 #22234 üzenetére
S ha szerinted igen, akkor ő ezt el fogja mondani?
(#22232) cocka:
Szerintem ez teljesen egyértelmű:
A teljes fizetendő díj attól függ, hogy a 30 napos mérési ciklusban mekkora belföldi adatforgalmat bonyolított. Amennyiben a 30 napos ciklusban nem használja előfizetését, akkor díjat sem fizet.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sarkanyolo2 #22217 üzenetére
Egy bajom van az LG-vel.. nap, mint nap láttam, hogy mikyen mennyiséget visznek vissza a szervizbe... közelmúltban is találkoztam frissen kibontott kijelző hibás készülékkel..
Hogy friss felső/középkategóriában is így lesz-e azt nem tudom - de én félnék tőle. Talán még mindig a HTC/Samu kettős, ami a legritkábban látogatja a szervizes kollégákat.
-
válasz
sarkanyolo2 #21608 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá, hogy munkanap.
(Egyébként tökéletes módszer egy-egy kiválasztott, de bizonytalan készülék kipróbálására!)
-
rizso
addikt
válasz
sarkanyolo2 #21608 üzenetére
Köszi a választ! Ez esetben akkor mázlim van, mert Szekszárdon van szervizes T-pont - ami mégiscsak kényelmesebb és biztonságosabb, mint a küldözgetés
És ebben az esetben csak be kellene mennem a csomaggal, és megmondani, hogy szeretném visszamondani a szerződést?
-
válasz
sarkanyolo2 #21555 üzenetére
Nem tudom milyen lehet, de így látatlanban lefogadom, hogy egy SIII-al jobban jársz...
(Csak egy nagyon-nagyon szubjektív vélemény volt...)
-
kungzi
veterán
válasz
sarkanyolo2 #21320 üzenetére
ez van, ezt kell szeretni. Nem Angliában élünk sajnos, ahol az ilyen netet csak úgy utánad dobják fillérekért
-
kungzi
veterán
válasz
sarkanyolo2 #21317 üzenetére
-
club1
veterán
válasz
sarkanyolo2 #21191 üzenetére
Gondolom klikked van...
-
Foose
addikt
válasz
Érdekes. Nekem már lement a 100MB ebben a hónapban,és még nem vagyok lassítva. Meg a beszélgetés alapján pl Darvinya sem...
-
válasz
Nem lehet, hogy helyfüggő a lassítás?
-
Soulfly842
addikt
válasz
sarkanyolo2 #20847 üzenetére
Illetve az egyéb tartozékok.
(#20844) blueye
Megnövekedhetett az igény manapság, mivel kibővült a microsimes készülékek köre. Több helyen volt folyamatosan, de azért az egyes üzletek készülék/tartozék készleteiben lehetnek eltérések.
-
Otisz
őstag
válasz
sarkanyolo2 #20825 üzenetére
Azt hittem, hogy az új csomagoknál a 4G-re gondoltál
Ennyit találtam, mint újdonság. -
Otisz
őstag
válasz
sarkanyolo2 #20817 üzenetére
Net&Roll 4G mobilinternet-csomag 11.990.-
Maximális letöltési sebesség: 60 Mbit/s
Garantált letöltési sebesség: 4 Mbit/s
Csomagba foglalt belföldi adatforgalom: 40 GB -
BéHGT
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #20817 üzenetére
Milyen új internet csomag?
-
djculture
félisten
válasz
sarkanyolo2 #20786 üzenetére
Nem tudom, holnaptól lehet megnézni a honlapon szöveg van a végén. Gondolom megint áremelés itt ott, de majd kiderül.
-
blueye
veterán
válasz
sarkanyolo2 #20772 üzenetére
Így terelik az előfizetés felé (egyelőre) a T. Ügyfeleket.
-
Dany007
veterán
válasz
sarkanyolo2 #20737 üzenetére
Oh én épp az egyiket várom ezekben a percekben is
-
válasz
sarkanyolo2 #20356 üzenetére
Nekem 3 és 4 hét között érkeztek vissza.
-
válasz
sarkanyolo2 #20226 üzenetére
8 (munka)napon belül az is sima ügy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest