Hirdetés
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- A Mate XT javítása sem lesz olcsó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Közel egyórányi bemutatón a Crimson Desert
gp A PC-re és konzolokra szánt program továbbra sem kapott megjelenési dátumot.
-
Az AI letörheti az üzemanyagárakat
it A Goldman Sachs szerint az AI a következő évtizedben lenyomhatja az üzemanyagárakat, mivel segít majd növelni a kínálatot és csökkenteni a költségeket.
-
A Mate XT javítása sem lesz olcsó
ma Egy kijelzőcsere csak kicsit kerül majd többe, mint egy iPhone 16.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz tsteve #83795 üzenetére
Köszönöm, lehet hogy ez lesz tényleg a megoldás. Fun S ATK-ról váltottunk ami költségkontrollos, és most is rajta van, mert be kellene menni kártyát cserélni hogy levegyék, ami jelenleg nem eszközölhető...
Elküldöm neki a megoldást és meglátjuk. Most nyilván futnak vagy bringáznak a hegyekben, de estére kiderül. De a toronyeszű magenta ügyfélszolgálatosnak nem illett volna tudnia hogy a költségkontrollosnál külön be kell kapcsolni a kóddal is??
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Múlt héten vettem 1 új előfizetést Magenta 1 készülékkedvezménnyel. Ebben az esetben ez az elsődleges előfizetés ami a szerződésben szerepel? Csak mert sehol nem látok arra utaló nyomot hogy mi is az elsődleges előfizetés. Ez igazából a korlátlan TV Go miatt lenne lényeges.
Másik hogy ugye 2 készüléken lehet regisztrálni a TV GO-t. Működik ez dominóval is? A másik készülék egy Ipad lenne dominó kártyával. Itt sem számolná az adatforgalmat?
köszi
-
tsteve
senior tag
-
313313
addikt
válasz tsteve #83806 üzenetére
Nekem 2 előfizetésem van Magenta1-ként, mind a kettőre megvan a korlátlan tv opció, nem kértem, kapom ingyen.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #83807 üzenetére
a telekom ezt irja konkrétan :
-
"Magenta1-be elsődlegesként megjelölt mobil előfizetéshez 100% havidíj kedvezménnyel biztosítjuk a Korlátlan TV és film opciót, így a TV GO elérése nem fogyasztja a csomaghoz tartozó, benne foglalt adatmennyiséget. Amennyiben az adott előfizetőhöz több havi díjas mobil előfizetés kapcsolódik, az előfizetőnek a Magenta1 kedvezménycsomagra történő szerződéskötéskor nyilatkoznia kell, hogy melyik az az elsődleges előfizetés, melyre a Magenta1 szerinti kedvezményt érvényesíteni szeretné."
-
tehát ha úgy van ahogy írod, akkor újabb hiba van a mátrixban[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz tsteve #83808 üzenetére
Ez igaz, de tavaly szeptember óta van egy időszaki akció, ami visszavonásig érvényes. Addig mindegyik azonos számlán lévő előfizetésre korlátlan.
Egyébként én is váltottam elsődlegest emiatt, egy szóval nem mondták el ezt. Aztán az egyik ügyintéző említette, tök más miatt. Amúgy kint van valahol a honlapon is kisbetűvel oldal alján.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
A Marathon 1 GB adatcsomag feltétele élő mobilnet? Netplusz S, M, L stb.?
Mert benyomtam az 1 GB-os Marathon-t, de közben 10.-én lejárt a Netplusz és most nincs mobilnetem.
Mit tudok ilyenkor csinálni? -
veterán
-
Soulfly842
addikt
Kicsi off:
Jajj, de boldog vagyok, az asszony összetörte az S7 Edge-t... kicsit pókhálósodott
Meg is kaptam, hogy úgy volt, hogy kötök rá neki készülékbiztosítást... Soha nem tört még össze egy telefont sem - murphy törvénye...
Ma reggel ráadásul kollégám is összetörte... faxa.. csak az ő kijelzője pár helyen még lyukas is lett
Úgy látszik, hogy még mindig nem az igazi ez a lekerekített gorilla glass
-
dragon1993
őstag
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni a "Böngészés és email" opcióval.
A t-mobil üzletben azt mondták, hogy kártyáshoz sose volt elérhető, viszont az oldalukon fent van. [link]Most rendeltem egy NETPLUSZ S-t és szerettem volna hozzá aktiválni a +BONGESZES elküldésével, de azt írja nincs ilyen kulcsszó.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #83817 üzenetére
Legalább lesz egy ok az S8 vételén gondolkodni.
Nem tudod esetleg, hogy jár még az 5 ezres tartozék kupon új készülék vásárlásakor?
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz dragon1993 #83818 üzenetére
A telefonos ügyfélszolgálaton sikerült
-
tsteve
senior tag
válasz dragon1993 #83818 üzenetére
404-es hibára fut amikor a mögöttes infót akarod megnézni...
frissítve: a mai naponteljes a FAQ zürzavar....túl sok a változás, úgy tűnik
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz dptrsk #83785 üzenetére
Köszi a választ.
De ahogy olvasom itt a kommenteket, a fix-hez kell élő net is. Tehát fix+most+maraton nem elég? Kell netplusz (ami megszűnik?) vagy úgy nevezett "technikai net" amit vagy beállítanak vagy nem? Ezt a részét nem igazán értem, felvilágosítanál?
Mert ha nem kell maraton mellé élő net akkor fix+most+maraton lenne a legolcsóbb és legjobb megoldás is. De ha kell mellé élő net akkor más a helyzet.szerk.:
(#83816) csako válasza megzavart
A Maraton adatopciók igénybevételéhez valamilyen aktív mobilinternet csomag meglétére van szükség (kivéve Domino Fix csomag). [link][ Szerkesztve ]
-
veterán
Bocsi Domino Fix-re váltás esetén alapból aktív a technikai Más "élő" net nem kell neked. Szóval a Fix+Most+Maraton működni fog, én is úgy tervezem használni, amint elfogy az ajándék 1 GB-m (előfizetésről váltottam).
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Upo
addikt
válasz tsteve #83804 üzenetére
Bukta, 22-es csapdája...
Nem tudja elküldeni kint a kódot, mert nincs roaming. Ha el tudná küldeni, akkor nem kellene elküldeni.
Az ember meg nem mondta hogy előre el kell küldeni a kódot, pedig mondtam neki hogy azért váltok mert külföldre megy a kártya. Én nem akartam a költségkontrollt, de csak úgy adta, de akkor igazán szólhatott volna hogy ez van. Na, hívom az ügyfélszolgálatot.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tsteve
senior tag
pedig a FAQ szerint működnie kéne külföldről is a kódnak...bár ez Domino-s leírás
-
"A roaming szolgáltatást EU zónán belül, és EU díjzónán kívül is igénybe veheted, azzal a feltétellel, ha egyenleged - a roaming díjakhoz igazodva - eléri a számlázási alapegységnek megfelelő értéket, továbbá a *104# USSD kód elküldésével (hívásindításként, nem SMS-ként) aktiválod a szolgáltatást, akár külföldről is. A roaming kikapcsolása a *105# USSD kód elküldésével lehetséges."-
automatán van a hálózatválasztás odakinn?[ Szerkesztve ]
-
matthewKER
tag
válasz Tibi86 #83779 üzenetére
Ebből a képből kiindulva kérdezném, hogy ha nekem nincs ilyen vállalt minimum havidíj információm sehol sem, akkor nekem csak az előfizetésre van hűségem, vagy valamilyen összegre is?
Anno Next S ATK-ra vállaltam 2 évet, de közben megszűnt a főelőfizetés, így készülék nélküli Next S lett belőle. Semmilyen dokumentumban nem találtam ilyen minimum havidíjat, és a chates és a telefonos kolléga is elég bizonytalan volt benne, hogy mire is válthatnék büntetés nélkül. Annyit tudtak mondani biztosra, hogy Mobil L + 1GB biztosan jó. Azonban engem a Mobil S + 4GB vagy a Mobil M + 4GB érdekelne. -
tsteve
senior tag
válasz matthewKER #83829 üzenetére
a next s listaára 6310 ft, tehát sztem a mobil m + 4 giga bele kéne hogy férjen.. a józan logika szerint
-
Upo
addikt
válasz tsteve #83828 üzenetére
Dél körül volt pár percet a telefonnál, akkor írta hogy nem megy, de most nincs ott. Majd próbálok pontosítani, hogy miket írt ki a kód küldésénél. Most az ügyfélszolgálat is mondta, hogy az USSD kódoknak mennie kell.
Olyant mondott még hogy lehet hogy elfogyott az egyenleg, de azt is megnéztük. Elvileg minden beállítás náluk rendben van.A hálózatválasztás elvileg automatán van, itthon úgy állt és nem hiszem hogy átállt magától.
Küldött tegnap képernyőképet, adatroaming bekapcsolva, mobil térerő fullos, roaming ikon kint van.Megpróbálja másik telefonban a sim kártyát ha valakinek lesz telekomos vagy független készüléke. Nem tudom hogy még mit próbáljunk majd ha visszaértek megint a szállásra.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz tsteve #83832 üzenetére
Igen, többször próbáltam, épp most is. "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható ...", de volt olyan is hogy csak lesípolt mintha ki lenne kapcsolva. Közben meg wifin cseteltünk. Amikor ő próbál hívni, akkor neki azt mondja be, hogy az adott irányba nem kezdeményezhet hívást. És a mobilnet is áll.
Szerk:
Hát bagga, most ír a gyerek, hogy megpróbálta a kódot még egyszer, és kiírta hogy köszönjük hogy aktivalta a roaming csomagot. Már beszéltünk is telefonon, megoldódott, köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #83835 üzenetére
a *104# szerencsére működött külföldről is, üsz nem sokat tudott segíteni a gyakorlatban, nem minden ügyfélszolga van a top-on
-
Ateszpapa
addikt
Köszi, akkor majd a Telekomnál nézek töltőt hozzá.
De ha lesz majd DEX is, akkor arra még megfontolom. -
Cilindrik
aktív tag
Én 5. én vettem készüléket és azóta sem tudták elküldeni a kuponos sms-t. Értem én hogy 10 napon belül na de akkor is.
Más kérdés:
A hívásátirányítást tiltja a magenta1?[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
a telekomnál feltöltő kártyásként van még olyan mobil inertet csomagra lehetőség ahol felhasználása után nem kikapcsolják hanem lelassítják ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Soulfly842
addikt
válasz Cilindrik #83838 üzenetére
Nem, nem tiltja. Ha nem boldogulsz vele, akkor valamilyen alszolgáltatással lehet probléma, vagy a készülékkel (ha menüből és nem USSD kóddal csinálod).
Új WS felületen volt a kódbeváltási metódusokhoz kapcsolódóan egy 'karbantartás', szerintem amiatt is tolódik Nyugalom, megkapod majd
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Cilindrik #83838 üzenetére
Csak óvatosan vele, mivel a hívásértesítő szolgáltatáshoz szükséges egy hívásátirányítás a 309876543-ra, ezt is könnyen felül lehet írni, bááár, azt a telelfon menüjéből is.
(ha nem elérhető, ha foglalt)Hívásátirányítás USSD kódokkal.
[kép](#83841) gianone
Ott a pont...
Telemátrixnál (flottás ingyenes beszélgetések) szintén nem javallott a hívásátirányítás... bááár, ott lehet, de pénzbe kerül
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #83842 üzenetére
mondjuk azért sem árt az óvatosság, mert szinte minden esetben extra pénzbe kerül(het) az átirányítás.. kivéve hagyományos számlás csomagokban telekom mobilszámra
(hangposta, stb. persze kivétel)[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
válasz Soulfly842 #83842 üzenetére
Köszi mindenkinek
Igazából annyi van hogy van egy plusz elofizetesem amit egy holnap mulva felmomdok de addig is átirányítanám a hívásokat az új számra.
Mindkettő Telekomos elvileg akkor ingyenes. Eddig telefon menüből próbáltam. De lehet hagyom. Kicsit elegem van már az ügyfélszolgálatból[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #83846 üzenetére
a 30-as nélküli (7 jegyű) szám kell csak... a +3630-at majd elérakja a rendszer...
-
namenlos
tag
Az adat négyszerező promo még fut NetPlusz esetében, ha most váltanék csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobil flották
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 24" FullHD IPS Led monitor dobozában S24R352FHU
- P16s Gen1 27% 16" QHD+ IPS i7-1260P T550 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 7560 15.6" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Watch 5 pro 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen