- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Már az is elég, ha arról a hívószámról telefonálsz és küldöd a számod. Ami a jelszót illeti: havidíjas szám esetén szerződéskötéskor kellett megadni, Domino szám esetén pedig utólag állítható be, ha még nincs (interneten, 1777-en 1 és 4 menüpont).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
bepe79
addikt
Meg is találtam a választ: "950 Ft / hívószám"
...
Nem is számítottam másra...
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Sziasztok! Kérdésem lenne, utánaolvastam, de nem egyértelmű számomra, ezért rákérdezek itt nálatok, hogy elkerülte-e figyelmem "apróbetűs rész" .
Van egy 30-as számom, T-s megvásárolt SIM-el, egészen konkrétan Domino Aktív csomagom van. Most látom (így hónapok elteltével) a net-en az online menedzselés résznél, hogy 0Ft-ért lehet hozzá kérni a Családbarát kedvezményt, mellyel 4 bevont számmal 100 óra erejéig éjjel-nappal ingyen beszélhetek.. Mi ebben a szolgáltatónak a business? Vagy én nem vettem észre valami buktatót? Van ennek valamiféle "havidíja", ha már a belépési/csatlakozási díj 0Ft?Köszi és üdv: Bepe
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
HXY
addikt
1500 Ft-os havidíj
(a havidíj 100%-ban lebeszélhető, másodperc alapú számlázás)
15 Ft hálózaton belül
20 Ft Pannon, Voda
9 Ft vezetékes irányba
20 Ft SMS
Erről a tarifacsomagról tud valaki?
-
luciferk
senior tag
Kösz a linket, ez a domino web jobbnak tűnik a domino netnél, legalábbis annak aki csak ritkábban alkalomszerűen akarja használni a nettet, de ahogy nézem itt is figyelni kell az adat forgalom mennyiséget, mert ha a hónap végére a kifizetett adatforgalomnak csak egy részét használom fel akkor fennmaradó résznek lőttek. Gondolom a következő hónap elejétől újból indul a sávos adatforgalom felhasználás; 40-100-500MB.... már persze ha van a kártyán elegendő lovetta és újból elkezdem használni a nettet.
-
Armi5
tag
Hali, kérem valaki mondja meg, hogyan kell letiltani a híváskérő sms-ek fogadását? Nem akarom, hogy bárki Nekem küldjön visszahívó kérő sms-t.
T-Mobile honlapján annyit találtam, hogy a 1430-as számon "telefonszáma és biztonsági ügyfélkódja alapján rendelkezhet a szolgáltatás tiltásáról."
Mi ez a biztonsági ügyfélkód? És hol találom?Valaki tud valamit mondani erről?
Nagyon köszönöm!
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Wictor
őstag
Sziasztok!
A T-Mobile-nál most van valami karbantartás, vagy hasonló? Kiskunfélegyháza város központjában (van HSDPA hálózat is) alig van térerő (nemcsak 1 mobilban próbáltam a kártyát, tehát nem a mobilban van a hiba), szakadozik a vonal, nem megy a net (vagy éppen iszonyat lassú).
-
addikt
Szia!
Kinek mi az olcsó, és mi a drága? Különben nekem eddig csak garanciában csináltak telefont.
Az, hogy jó és szakszerű-e, csak az adott szerviztől, illetve annak alkalmazottjától függ, általánosan erről nem igazán lehet nyilatkozni!
Szerintem vidd be, kérdezd meg mennyibe kerül, stb, stb!Jó szerencsét!
-
trohak
csendes tag
Helló srácok!!
A T-nél milyen a szervíz?? olcsó illetve drága?? Jól, szakszerűen végzik a munkájukat??
Van egy T-s telóm egy szalagkábel szakadt el nem hiszem hogy gariba megcsinálják -
addikt
-
manchester85
veterán
Hi, nem tudja valaki, hogy mikor várható a Desire a T-nél? Köszi.
i6 Silver
-
doddencs
senior tag
sziasztok
Nyilván volt már szó róla, de nem találtam.
Szóval a T-Mobile a készülékekre 1+1 év garanciát ad, ha jól értelmeztem a jótállási jegyet? Csak mert most lesz egy éves a mobilom, és hogyha van még plusz 1 év garancia rá, akkor nem függetleníttetem ki, hanem inkább eladom.
És ez a plusz egy év (korlátozott jótállás), ha van, mit takar, mert az oldalon nem találtam információt róla.
Előre is köszi a választ.
Üdv.
-
g0dl
addikt
Viszont ha egy kicsit többet használod, már igen drága. Kb. 500MB felett nem éri meg. Itt nincs "ingyen" forgalmazható mennyiség, mint a Voda-nál.
Jobb lenne, ha nem 30 nap lenne amíg felhasználhatom, így nem nagyon éri meg.Lényegében akkor "jó", ha nem forgalmazok, akkor nem kell fizetnem. Micsoda kegy!
-
zoli62
addikt
Kinek hogy tetszik a Dominoweb? Majdnem olyan, mint a hangalapú kártyás, ha szinte nem használod, akkor akár egy évig nem kell rátölteni. Minden hónapban folyamatosan megújul. Ebben van az előnye a Dominonettel szemben.
-
Onderon
senior tag
Üdv!
Ha már szóba került a MobilTV, nincs valakinek némi belső info-ja arról, hogy iPhone-nal mikor lesz használható? Németországban természetesen ez is megoldott, nálunk miért ilyen nehéz?
MobileTV auf dem iPhone 3G/3GS
Für das iPhone 3G/3GS gibt es eine spezielle MobileTV App. Diese kann im App Store unter „Unterhaltung“ kostenlos heruntergeladen werden.[ Szerkesztve ]
-
woolwich
tag
Megoldódott a probléma!
Sikerült eljutnom egy T-mobile üzletbe, ahol elmondták azt, amit abban az üzletben is el kellett volna mondaniuk ahol vettem a készüléket: ki- majd be kellene kapcsolni a telefont...
Úgyhogy ez után már működött is a TV.
Azért köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
-
Jadro
veterán
"1) A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön."
Tehát míg a csomagban megadott percdíjakkal számolva el nem éred a havidíjat, addig nincs plusz költség. Ehhez jön még a 300 sms és az 1GB adatforgalom, ami szintúgy benne foglaltatik csomagban.
A buktató az ha nem használod ki. A havidíjat mindenképpen fizetni kell ugye. Ha meg elhasználod, akkor fizetsz még annyit, amennyivel túllépted.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
đe$|re
senior tag
Sziasztok!
Édesapámmal vagyunk nagy vitában, a MédiaMánia díjcsomaggal kapcsolatban.
Ugye az MM-hez az van írva, hogy 100%-ban leforgalmazható.
Tehát, ha jól értelmezem, akkor pl.: vegyük az L díjcsomagot, ami 10990 Ft, tegyük fel, hogy 8990 Ft-ot telefonálok el belőle, akkor azt most levonják az előfizetés összegéből vagy sem?
Vagy mi a buktatója?Ebben a kérdésben nem tudtunk dűlőre jutni, úgy hogy inkább ide fordultam a kérdésemmel, hátha valaki jobban tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Hy
Vennék egy új SIM kártyát, számhordozással. Kb. mennyi idő az ügyintézés?
Dominósat és Vodafontól hoznám a számom."Csak úgy mondom"
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumon, de nem találtam infót. Szóval, azt szeretném megkérdezni, hogy Dominosként készülékváltáskor jár-e kedvezmény az új telefon árából?
Köszönöm
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
addikt
válasz woolwich #4761 üzenetére
1430 felhív, probléma elmond, ...
Így jársz a legjobban!
De megpróbálhatod aktiválni a My-T-ben is, s utána csatlakozni.
A Mobil TV-hez 3G/HSDPA-s, online videolejátszásra (streaming) alkalmas készülék és a t-zones WAP vagy web'n'walk portálok elérése szükséges
luciferk:
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
woolwich
tag
Üdv.
Tegnap vettem egy Nokia N97 mini típusú készüléket a T-nél Médiamánia csomaggal. Na most a telefonálás és a net eddig tökéletesen megy, viszont a net TV nem működik!
A T-mobile honlapján azt írja, hogy "Amennyiben a MédiaMánia díjcsomagok valamelyikére történő előfizetéskor nincs aktív Mobil TV szolgáltatása az előfizetőnek, akkor a Mobil TV szolgáltatás díjcsomagon belüli igénybevételéhez a Mobil TV szolgáltatást az előfizetésen külön aktiválni szükséges. " Ok, de hol?
Amikor belementem a mobilTVbe ott kiírt valamit, hogy szolgáltatás bekapcsolása. Erre rá is mentem, viszont mikor ezután ki akartam próbálni a TV-t ugyanez az oldal fogadott és miután megint rámentem az aktiválásra azt írta ki, hogy ismeretlen telefonszám. Azóta nincs változás.
Mit kellene tennem, hogy végre tévézhessek a mobilon? Fontos lenne, hogy ma este működjön és addig nem tudok bemenni a T-mobilehoz.
Előre is köszönöm a segítséget! -
luciferk
senior tag
Szevasztok !
Gondolkodom egy Domino net csomag beszerzésén [link] amely tartalmaz egy usb csatlakozású modemet és egy Domino net kártyát 1990.-Ft egyenleggel. Eléggé ritkán alkalom szerűen rövidebb ideig használnám, böngészésre, e-mail-ra, szerintetek hány MB adatforgalomra elegendő pl a kártyán levő 1990.-Ft egyenleg?
-
Puma K
nagyúr
Remélem lesz átfedés és még fogják forgalmazni amíg el nem jutok odáig hogy iPhone.
(#4754) dedike: Ikon 200-ban akarnám megvenni mert az nekem megérné csak az az 1Gb-os net forgalom amit keveslek Ikon 400 féle 2G-os max forgalom már jobban tetszik, és nem félnék, hogy túllépem majd.
Na de ez még a jövő zenéje.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
bajusz15
senior tag
Hello.
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet ellenőrizni, hogy mennyi hűségpontom van (domino kártyás vagyok ) ?
Mert ma kaptam sms-t h aranykártyás lettem. ( )
Előre is köszi. -
addikt
Igen, nekem is pont ez a meglátásom árengedmény terén. Ha esetleg lesz is, minimális!
Puma K:
Muszáj üzletben venned? Szerintem figyeld naponta többször a webshopot, folyamatosan változik, hogy éppen melyik (G, GS, fehér/fekete, stb) változat rendelhető!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
a webshop szerint, a régebbi szériából a fekete 3g 8 gb még rendelhető!
nem tudom, hogy a 4g mikor lesz kapható a szolgáltatónál, de ha addig nem lesz kifutott termék a 3gs, akkor lehet, hogy engednek majd minimálisat az árából...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Puma K
nagyúr
Szerintetek őszre lejjebb fog menni az iPhone 3Gs (16Gb) ára? Vagy az a biztos ha megvárom a 4G-t míg meg nem jelenik náluk?
Pár napja voltam egy t-ben és szomorúan vettem tudomásul, hogy már régi 3G-t nem forgalmaznak Pedig az volt a fő célpontom Ikon 200-ban.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
legenda
pedig örültem volna, ha a párom által használt aranytárskártyás előfizetésemen a net 500 csomag 1990 ft-os díjáért, adták volna az aranytárskártya relaxnet m csomagot, ami dupla adatmennyiség, tehát 1 gigabyte, ráadásul utána nincs túlforgalmazási díj, csak lassítás - bár a páromnak bőven sok lesz az 500 megabyte is, ahogyan az én előfizetésemen nekem is sok a 3 gigabyte...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
közben megkérdeztem az ügyfélszolgálatot; jók a honlapjukon kiírt infók, aranytárskártya relaxnet mobilinternet csomagok csak külön adatkártyával igényelhetők, meglévő előfizetéses sim kártyára nem! meglévő havidíjas aranytárskártyás előfizetésre csak a normál (relaxnet) mobilinternet díjcsomagok aktiválhatók!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Van egy kérdésem, hátha Ti tudtok rá válaszolni.
Az Aranytárskártya Relaxnet előfizetések rendelhetők-e normál havidíjas díjcsomagokhoz, vagy csak különállóan, új sim kártyával?
Jó szerencsét!
-
Mr-Pamacs
senior tag
Hi
Olyan gondom lenne h mi van a szolgáltatóval?
Meg van rendelve a T-Percek és az elöbb azt kezdte el bemondogatni h 15 mp múlva lejár az egyenlegem, és szétkapcsolt.Gondoltam valami kis hiba, így ujrahívtam, de megint szétkapcsolta 3 percnél, pedig biztos h van még T-percek mert hétfőn töltöttem fel a kártyám.
Gondoltam felhívom a 1777-et és megkérdezem mi van, persze ügyintézőt nem találtam, aztán gondoltam lekérdezem a T-perceket h mennyi van, ezt ugye a 1777 hívása utána a 1382-es menüpont alatt lehet elérni. De ilyen nincs, délután még volt, akkor volt 752 perc. Mondom ok, lekérem a sima egyenlegem a *102#-el, erre kapom vissza h Díjcsomag:????Találkoztatok már ilyennel?
Múltkor pl az volt h 2 hét után benyögte h nincs több T-percem, közben meg volt még 800 perc, felhívtam az ügyintézőt (akkor még volt olyan menüpont a 1777-en), megnézte és mondta h van kérdezzem le újra,és ha akkor sem lesz jó akkor hívjam vissza,de akkor már jó volt és engedett megint telefonálni.
Egy rakás xar ez az egész.
-
1430
senior tag
A teljes adatforgalmi keretet megkapod a díjcsomagváltástól kezdve, ami a csomaghoz jár, minden más kedvezmény és a havidíj részarányos.
SPF:
Az Etalon díjcsomaghoz fél áron van automatikusan a Net 500 (és csak az 500-as csomag). Régen a Net80-ra is volt ilyen kedvezmény, sőt akkor ha négy Etalonos díjcsomagra is igénybe vetted a Net80-at, akkor kérhetted (nem volt automatikus), hogy 0 Ft legyen a 80-as csomag minden Etalonos hívószámodon! Ezt 2009.11.01-el megszűnt, de a havidíjkedvezmény megmaradt, a kivezetett 80-as helyett immár az 500-as csomagra.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
szente
addikt
hali
átváltottam media mánia s díjcsomagra és ugye idő arányosan adják az adat forgalmat.azt mondta az ügyintéző,hogy 4nap van még ebből a hónapból.azt viszont nem tudta megmondani,hogy hány mb-ot netezhetek el a 4 nap alatt.szerintetek mennyit lehet kb?
köszi
üdv.
-
SPF
senior tag
Etalon díjcsomagban vagyok, melyhez ezt (is) írják:
Válassza a Net 500 MB mobilinternet csomagot Etalon díjcsomagja mellé!
Net 500 MB havi díja9 : 995 FtEhhez külön kell 1 vagy 2 éves hűség, vagy kérhetem akár 2 hónapra is, és utána lemondhatom?
-
EndreMan
csendes tag
Köszönöm szépen , ez a lehetőség eddig elkerülte a figyelmemet, csak az új előfizetéses ikon blabla dolgokat láttam, de ez valóban egész baráti összeg.
Amint fentebb írtál ,abban teljesen igazad van,értettem én hogy akkor nekik bukta a mostani telefonom, csak valami megoldáson gondolkodtam.
De azért szégyen, hogy amikor személyesen megkérdeztem erről egy ügyfélszogálatos csajt,amikor más ügyben voltam ott, akkor neki nem jutott volna eszébe ezt megemliteni mint lehetőséget.....
-
addikt
válasz birozoli7800 #4729 üzenetére
Szia!
Hát gariba nem valószínű..
Két eset lehetséges: az egyik az általad is említett, dominós megoldás. A másik pedig az új előfizetés vásárlása, akár egy évre, szintén.
Illetve a harmadik, de ez már a szolgáltatón kívül eső dolog, mégpedig egy kártyafüggetlen telefon beszerzése.Jó szerencsét!
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
1 éves előfizetéssel vettem egy nokia 5130-at. Sajnos a telefon használhatatlan lett mivel ripittyára tört. Az lenne a kérdésem, hogy mi a teendő ilyenkor? Garanciába ezt már ugye nem veszik be.. Akkor már csak Domino csomagba tudok telefont venni?? Vagy kihozhatok emellé az előfizetés mellé egy másik készüléket? (a hűségidő még nem járt le)
-
addikt
válasz EndreMan #4716 üzenetére
A válasz sokkal rövidebb lesz: Nem
Meg két év az szerintem, mivel arra vállaltál hűséget díjcsomag szerint, de majd 1430 kijavít, ha tévedek!
Szerinted mit csinálna a T a te 8 hónapos telefonoddal? Te elfogadnád azt a telefont újnak, ha most akarnál olyat venni? (Többek között ezért kivitelezhetetlen.)Ötletem van, kérdés, jó-e az neked. Tehát.
Vegyél egy iPhone-t a legolcsóbb díjcsomaggal, 29950,- forint kezdővel, 12x7420,- forint havi részlettel. Nézz szét itt!Legolcsóbban így tudod a minőségi cserét megejteni!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
A Mobilinternet csomagokhoz kapcsolódóan mobil telefon szolgáltatás is igénybevehető, a beszélgetési díj minden belföldi hálózaton belüli, vezetékes
és más mobil előfizetői irányban és minden időszakban 123 Ft/perc. Minden egyéb szolgáltatás díja a Partner 1 díjcsomagra érvényes díjakkal egyezik
meg. A forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell
fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is - díjköteles. Az internet forgalmi díjat a benne foglalt Net vagy GPRS Net
szolgáltatás díjai szerint számlázzuk. Díjszabás, itt a 26. oldal lap alja.wentworth:
Minden további nélkül, de telefonálni a fenti feltételekkel lehet.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok. Nem tés vagyok, csak érdeklődöm . A médiamánia S díjcsomag esetén már jár valamennyi kedvezmény a készülékek árából, vagy az csak M-től és felfelé jár? Én úgy vettem észre a honlapon, hogy az utóbbi, de nem vagyok biztos benne. Köszi a választ. Üdv mindenkinek
-
wentworth
tag
Értem, remélem nem lesz belőle gond, majd megírom, köszönöm szépen
Vi10 32G Q32G221510...
-
zoli62
addikt
Régebben valóban volt ilyen korlátozás, de most már nincs. Akkor azt hiszem más volt a hozzáfárési pont is.
-
Jadro
veterán
válasz wentworth #4718 üzenetére
Szerintem ott használod ahol akarod. A T-nek pont mindegy hogy laptoppal járod a várost és úgy használod vagy a telefonba téve. Az előfizetésed a kártyához kötődik. Ahogy írod is, a hátránya a cserélgetés. No meg ha van adatszámlálód feltelepítve akkor ugye össze kell adogatni őket.
Szerintem. Majd jönnek és megerősítenek ( vagy nem. )
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
wentworth
tag
Hali!
Vásároltam mobilinternetet (Relax Net M) kaptam hozzá USB sticket. Ugye ez 3GBig korlátlan és utána korlázották hó végéig.
Kérdésem: Mobilba (Nokia N95 8GB) Lehet-e használni ezt az internetet?
Nem lesz más számlázása?
Neteztem már mobilon 500MB-ot, hó eleje óta, de most gondolkodtam rajta hogy lehet nagy számlára számhatok.
Internet előfizetés van a simkártyán, a hátránya hogy mindig cserélgetni kell.
De akkor mobilinternetet lehet MOBILTELEFONBA NEM USB sticken is használni?Elsősorban olyan emberek válaszát várnám aki tudja, vagy ő is így csinálja.
[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
SEFAN84
aktív tag
-
EndreMan
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
Szerintetek bármilyen módon lehetséges lenne az hogy én tavaly szeptemberben vettem egy 5800-át 2 éves hűséggel médiamánia xl-es dijcsomaggal és most szeretném
valamilyen módon kicserélni egy 3GS-re a jó öreg T-nél?!Tudom hogy elvileg 1,5-év ha minden igaz az az időszak amig nem lehet készüléket cserélni, csak én amiatt gondoltam hogy esetleg meg lehetne ezt beszélni vhogy,mert én alapvetően mindennel meg vagyok elégedve, nem rugnám fel a hűséget,sőt felőlem nőhet is, nekem teljesen megfelel a dijcsomag havi 18 ezres ára is, stb, csak a telefonom nem vált be. Természetesen fizetném az iphone belépési összegét, stb, de azt nem tudom elhinni hogy most nincs semmilyen mód arra hogy kicseréljek egy be nem vált készüléket.
Persze felrúghatom a szerződést, hehe az 250.000 forintos kötbér...de csak van vmilyen más lehetőség, nekik is megérné , esetleg resetelhetnék vagy hozzáadhatnának a hűséghez, illetve a készülék belépési ára nekik is pénz, stb.Ja ui: ha ikonnal akarnák, akár a 600-assal az kb pont annyi haviban mint a médiaménia xl, tehát eddig is fizettem, ezután is...nem értem miért lenne ez olyan kivitelezhetetlen.
ötletek?
-
RM1
aktív tag
Hűségpont. Azért jár, ha más felhív, de ahogy nézem, ha sms-t küld azért nem. Az előző előfizetésemmel nem jött össze az aranykártya, most az a cél. A legkisebb díjcsomagban voltam/vagyok, és a minimum összeget eddig egyszer léptem át (most fogom másodszorra) 2,5 év alatt.
-
RM1
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a hűségpontok számítása hogy történik? Előfizetéses vagyok.
-
addikt
-
expander
senior tag
sziasztok, van egy i8910 keszülekem, illetve a T-mobilenal MediaMania elöfizetesem. ebben ugye van mobilTV szolgaltatas, a telefon is tudja, viszont nem müködik rajta. csak felfüllel hallottam, hogy csak olyan keszülekeken müködik amelyeket a t-mobilenal is vasaroltam, viszont ezt ugye nem... valami modja van esetleg, hogy müködjön ?
-
zoli62
addikt
[link] Megmozdult az állóvíz? Hosszú évek után most jöttek csak rá?
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy amióta volt ez +36-os átállás, minden számomat átírtam ebbe a formátumba, de: sok esetben előfordul, hogy nem megy el az sms, annak ellenére, hogy +3630.. formában van. Aztán valamikor igen, van amikor nem, és jön az sms, hogy hülye vagyok, stb. mert már nem így kell küldeni. Aztán fogom, leírom a számot papírra, ujra beviszem, aztán elküldi, de mondjuk másnap az újonnan bevitt számra már megint xxszik elküldeni. Tapasztalt valaki ilyet? C902 ről van szó. -
törölt tag
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez meddig 17K?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asrock 970 pro3 R2.0 / csak a lap + kishibás /
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 ssd,a képen látható állapotban!
- Lenovo ThinkCentre M900 tiny WiFi gyári állapotú, Windows 11Pro 27 % áfás 2 év garancia (2026,11.20)
- 1TB Kingston SSD M.2 NVMe PCie A2000 ssd a képen látható állapotban!
- Huawei MateView GT 34 Sound Edition Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest