-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
sziasztok
Nyilván volt már szó róla, de nem találtam.
Szóval a T-Mobile a készülékekre 1+1 év garanciát ad, ha jól értelmeztem a jótállási jegyet? Csak mert most lesz egy éves a mobilom, és hogyha van még plusz 1 év garancia rá, akkor nem függetleníttetem ki, hanem inkább eladom.
És ez a plusz egy év (korlátozott jótállás), ha van, mit takar, mert az oldalon nem találtam információt róla.
Előre is köszi a választ.
Üdv.
-
doddencs
senior tag
a régebbi sim kártyákra van vmi cserelehetőség?
Meg mintha olvastam volna még vmit, h. a réági sim kártyák némely új mobillal nem is működnek igazán. De ez lehet hülyeség. minden esetre nekem kb egy 10 éves domino sim kártyám van..
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék készülékváltással venni új mobilt, amibe majd szeretném beváltatni a pontjaimat is. T-Mobile oldalon sajnos nem tudok bejelentkezni ( elfelejtettem a jelszót.. ), az lenne a kérdésem, h. a pontok beszámításánál van-e vmi fix módszer?
Ki tudom-e számolni, h. ha tegyük fel van 15e pontom, akkor az mennyit venne le a kiszemelt N95 árából? Csak mert majd úgy szeretnék bemenni egy t-pontba, h. már tisztában vagyok, mi mennyi, és mit akarok.
Választ előre is köszönöm.
üdv:
doddencs -
doddencs
senior tag
válasz Joe bácsi #1976 üzenetére
Ja tudom, csak most nem áll rendelkezésemre, h. mi a kártyaszám, jelszó stb..
És gondoltam az árak nem egyéniek, csupán nem közlik publikusan.. s fórumon van vki, aki nemrégiben használta vagy tudom is én
De nekem az jött le, készülékváltásnál, aláírsz újabb mondjuk 2 évre egy adott csomaghoz, s az ahhoz megfelelő árért kapod meg.
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Szemezek egy iphone-nal, s lenne pár kérdésem.
A mobil készülékváltással érdekelne, de mivel konkrét árlistát így nem ír, ha pl relax 250-es csomagom van, s ezt hosszabbíttatnám meg, az ehhez megfelelő 55 980 Ft áron tudnék hozzá jutni a mobilhoz?
Valamint az egész vszeg úgy zajlana le, h. mivel dominós vagyok, szüleim előfizujára lenne készülékváltás, s majd én használnám a mobilt. Ez eddig mindig egyszerűen, simán ment.
Azonban az iphone árlistán szemen szúrt ez: "* A készülékek csak T-Mobile magyarországi előfizetői kártyával használhatók!"
Ez azt jelenti, h. dominós kártyát nem fogadna be a mobil, vagy csupán arról van szó, h. nem kártyafüggetlen, és csak t-mobile-os, de bmely kártya jó bele.Előre is köszönök minden segítséget
üdv:
doddencs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest